aldatan kadın.

Bence söyleme kocasına
sen zaten duvarını örmüşsün kadınla Arana yani kendi üstüne düşeni yapmışsın

Acikcasi ben boyle seylere hic burnumu sokmam

Uzak durumum bu yeter

Ne cok meraklisiniz birilerinin hayat surtusmesini izlemeye

Hadi soyledin tutup kadini oldurse ne yapacaksin

Simdi susmayan vijdanin o zaman susacak mi ?
girmeyin boyle islere

öyle duruma da düşmek istemiyorum o yüzden susacağım galiba.

gerçekten nerde bilmek istemediğim şey olur gelir karşıma çıkar bende meraklı degilim insanların özel hayatına ama bi şekilde çıkıyor karşına.

Söyleme.. bilmesini istiyorsan da senden duymasın.. inan ki bu kadar dürüstlük hiçbi işe yaramıyor onlar anlaşır barışır arada kalan sen olursun..

benim bi akrabam var kadin, esini eski sevgilisiyle aldattigini bizzat bana soyledi sadece konusma aldatmasi degil bu yani neyse detaylara girmicem, benden uzaklas dedim en sonunda dayanamadim.. ama duzelmedi.. ahhhhhh bazi evlilikler evlilige ihanet iste.. kocasida dunyadan bi haber iki tane cocugu var.. bunada evlilik deniyo iste..

Nasil emin olabilirsiniz ki?
Ya iftiraysa?
O halde haliniz nice olur?

İyi olur Allahtan kötü olur kuldan demişler karı koca arasına girmeyin hiç dönüp bir şey derler kötü siz olursunuz

kimseye degil adama üzülüyorum

Meslek sebebi ile bir ton aldatma aldatılma hikayesi dinliyorum, ilginçtir ki aldatılmayı affetmeye meyilli insanlar azımsanmayacak kadar fazla. Ama genelde başkaları da bu aldatma hikayesini duyduğu için gururuna yedirip evliliğini devam ettiremiyor. Kimse bilmiyorsa kol kırılır yen içinde kalır diyor ama biri bile biliyorsa mecbur kalıyor evililiğini bitirmeye ya da şiddetli bir tepki göstermeye. Bence söylemeyin, zaten adam da hissediyordur bazı şeyleri ve kendi ilgisizliği nedeniyle olduğunu düşünüp affetmiştir, ev içini bilemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…