- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
öyle duruma da düşmek istemiyorum o yüzden susacağım galiba.
Yakin arkadaşım esini aldatıyordu ben de ayrilmasi cocuga iyilil yapmasi gerektigini savunuyordum. Sonra cocuk bu konusmalari okumus. Kiz bi sekilde kivirmis geçinemiyoruz diye oyle söylüyor şeklinde. Kötü olan ben oldum.
eninde sonunda ortaya çıkar nasıl olsa demiSöylemeyin bence size mi kaldı yani? Uyarın gerisini kendi bilir. Yalan söylerse elbet bir gün patlak verecek zaten. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar.
gerçekten nerde bilmek istemediğim şey olur gelir karşıma çıkar bende meraklı degilim insanların özel hayatına ama bi şekilde çıkıyor karşına.Acikcasi ben boyle seylere hic burnumu sokmam
Uzak durumum bu yeter
Ne cok meraklisiniz birilerinin hayat surtusmesini izlemeye
Hadi soyledin tutup kadini oldurse ne yapacaksin
Simdi susmayan vijdanin o zaman susacak mi ?
girmeyin boyle islere
geri kalan beni ilgilendirmez degil miBence söyleme kocasına
sen zaten duvarını örmüşsün kadınla Arana yani kendi üstüne düşeni yapmışsın
işte arada da kalmak istemiyorum ben ama adamın kandırılması da canmı sıkıyorSöyleme.. bilmesini istiyorsan da senden duymasın.. inan ki bu kadar dürüstlük hiçbi işe yaramıyor onlar anlaşır barışır arada kalan sen olursun..
kimseye degil adama üzülüyorumbenim bi akrabam var kadin, esini eski sevgilisiyle aldattigini bizzat bana soyledi sadece konusma aldatmasi degil bu yani neyse detaylara girmicem, benden uzaklas dedim en sonunda dayanamadim.. ama duzelmedi.. ahhhhhh bazi evlilikler evlilige ihanet iste.. kocasida dunyadan bi haber iki tane cocugu var.. bunada evlilik deniyo iste..
iftira degil canm. eminimNasil emin olabilirsiniz ki?
Ya iftiraysa?
O halde haliniz nice olur?
aynen öyleİyi olur Allahtan kötü olur kuldan demişler karı koca arasına girmeyin hiç dönüp bir şey derler kötü siz olursunuz
Bence ilgilenme kocasına ne diyeceksin Nasıl konuşacaksıngeri kalan beni ilgilendirmez degil mi
önce uzaktan gördük sonra karıştırdıktelefonunu mu karıştırdınız kadının?
aynen öyle sen karışma..eninde sonunda ortaya çıkar nasıl olsa demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?