aldatan kadın.

inşallah öyledir

Siz karışmayın kesinlikle.

Kadınla yakınlığınız varsa durumu bildiğinizi yaptığının iğrenç bir şey olduğunu söyleyebilirsiniz .

Tabiki söyleme tamam bu iğrenç bi şey ama geçen cuma sohbetinde kanal 7 de dinledim adam kadını cinsel ilişkiye girerek aldatmış birde bebek olmuş hatta kocası onu kendi bebeği sanıyor buna rağmen hoca dediki pişman olduğu için tövbe et söyleme dedi düşün yani olayı tam dinleyememistim ama sen karışma ayrıca 3 şahit gerek gözüyle gören dinen öyle bir şeyi var

Eğer söylediğiniz de kan çıkar, dönülmez olaylar olursa bunun vicdan azabı ile yaşayabilecek misiniz?bence önce buna bir karar verin derim ben. Ben olsam söylemezdim

Ayıbını örteceğiz diye adamın gözünün içine baka baka boynuzlandığını saklayalım mı?
Ben olsam bilmek isterdim, bilirken yüzüme gülüp saklamışlar diye öğrensem çok üzülürdüm.
Bu ayıp örtmeyi geçiyor artık.O hadisin bunu kapsadığını sanmıyorum.

Bence soylemeyin. Bu tarz seyler bilinmeli ama hani derler ya Allah karsisina cikarsin diye, iste oyle bilinmeli. Ben olsam soyleyemem. Birincisi nasil soylenir, ikincisi insanoglu belli olmaz bir bakmissin evli cift barisir olan sana olur. Ben karismam kari koca mevzulari derin tabi ki ogrenilmesinden yanayim ama dusunuyorum da ben soylemezdim sanirim. Cok cetrefilli vallahi. Yani bilemiyorum cok da yakinimsa goz yumamazdim. Gerci ben deliyimdir ne yapcagim belli olmaz belki basima gelse cat diye soyleyedebilirim. Bu biraz sanirim karsidaki kisiyle alakali, yakinligimla. Adam sizin yakininiz mi? Ya da olayin size donmeyeceginden emin misiniz?

Yorumda celisiyorum ama vallahi dusuncem boyle celiskili bu konuda

boşuna maydonoz olmuşsunuz fazla merak iyi değildir ki ben birlikte büyüdüğüm arkadaşımın telefonu çaldığında kimin aradığını bile okumuyorum

gerçekten nerde bilmek istemediğim şey olur gelir karşıma çıkar bende meraklı degilim insanların özel hayatına ama bi şekilde çıkıyor karşına.
Ciksin ya da cikmasin
Konusulacak seyler ayri goz ardi edilecek seyler ayridir
cunku siz dis kapinin dis mandali oluyorsunuz bu konumda .
soyledim diyelim
adam ciksa olsun yapmistir bi hata karimi seviyorum bn dese ne yapacaksiniz !?

Ya da oldurse ?

Evlilik bu flort degil
ondan sonra 3 . Sayfalardan yasak ask cinayeti dite cikmasin

bence soylemeyin ayni boyle bi olay olmustu akrabasi karin seni aldatiyor dedi adama adam cildirdi ama kime aKrabaya sana ne oluyo sen kimsin o benim karim hakaretler pes pese tabi herkes bir olmaz soylemeyin ama ogrenmesini saglayabilirmisin

pişmanm diyo ama ne kadar dogru bilmiyorum.
Sanane arkadasim, sende pismanlik olcer cihazi mi takili? Seni ne ilgilendiriyor pisman olup olmamasi? Ancak esini ilgilendirir seni hic ilgilendirmez!

hangisinin vebali daha büyük inan anlayamıyorum. göz göre göre birini kandırmak mı. yoksa digeri mi.
Emin ol, senin bu yaptiginin ayibi, gunahi daha buyuk.

önce uzaktan gördük sonra karıştırdık
Iyi halt ettin. Birde marifet gibi soyluyorsun burda. Sen kimsin ki, ne hakla kadinin telefonunu karistiriyorsun? Kendini cok akilli saniyorsun dimi? Birde kadini koseye sikistirmissinizdir. Hersey beklenir sizin gibi fitnecilerden.Zaten en basindan beri bir gariplik vardi sende. Dalga gecer gibi, herkese haklisin diyorsun. Soyl diyene de, soyleme diyene haklisin diyorsun. Sen neyin kafasini yasiyorsun?

Söyle tabii adama yazık değil mi
Sizin gibiler yuzunden kadin cinayetleri isleniyor iste. Hayretler icerisindeyim su an.

He canim he. Adam karisini oldursun, sende rahatla. Ne kadar da dert etmissin. Korkuyorum sizin gibi kadinlardan.

Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali.. bilemedim valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…