inşallah öyledirMeslek sebebi ile bir ton aldatma aldatılma hikayesi dinliyorum, ilginçtir ki aldatılmayı affetmeye meyilli insanlar azımsanmayacak kadar fazla. Ama genelde başkaları da bu aldatma hikayesini duyduğu için gururuna yedirip evliliğini devam ettiremiyor. Kimse bilmiyorsa kol kırılır yen içinde kalır diyor ama biri bile biliyorsa mecbur kalıyor evililiğini bitirmeye ya da şiddetli bir tepki göstermeye. Bence söylemeyin, zaten adam da hissediyordur bazı şeyleri ve kendi ilgisizliği nedeniyle olduğunu düşünüp affetmiştir, ev içini bilemeyiz
ne hakla ve hangi sıfatla karıştırdınız?önce uzaktan gördük sonra karıştırdık
Ayıbını örteceğiz diye adamın gözünün içine baka baka boynuzlandığını saklayalım mı?Ben bu tür şeyleri söyleyemem. Üzerine vazife olmadığını düşündüğüm ve kimsenin namus bekçisi olmadığım için.
"Sen kardeşinin ayınını ört ki, kıyamette de Allah senin ayıbını örtsün" demiş peygamber efendimiz... Banane ki ?
Ona doğruyu göstermeye çalışırım. Olmazsa araya mesafe koyarım. O kadar...
Ciksin ya da cikmasingerçekten nerde bilmek istemediğim şey olur gelir karşıma çıkar bende meraklı degilim insanların özel hayatına ama bi şekilde çıkıyor karşına.
önce uzaktan gördük sonra karıştırdık
ama nasıl karıştırır hangi hakla halla hallla:)Allahhhh kan cikacak simdi...
Sayfa ikiye katlanir sen nasil karistirirsin vs... Diye
ama nasıl karıştırır hangi hakla halla hallla:)
Sanane arkadasim, sende pismanlik olcer cihazi mi takili? Seni ne ilgilendiriyor pisman olup olmamasi? Ancak esini ilgilendirir seni hic ilgilendirmez!pişmanm diyo ama ne kadar dogru bilmiyorum.
Emin ol, senin bu yaptiginin ayibi, gunahi daha buyuk.hangisinin vebali daha büyük inan anlayamıyorum. göz göre göre birini kandırmak mı. yoksa digeri mi.
Iyi halt ettin. Birde marifet gibi soyluyorsun burda. Sen kimsin ki, ne hakla kadinin telefonunu karistiriyorsun? Kendini cok akilli saniyorsun dimi? Birde kadini koseye sikistirmissinizdir. Hersey beklenir sizin gibi fitnecilerden.Zaten en basindan beri bir gariplik vardi sende. Dalga gecer gibi, herkese haklisin diyorsun. Soyl diyene de, soyleme diyene haklisin diyorsun. Sen neyin kafasini yasiyorsun?önce uzaktan gördük sonra karıştırdık
Sizin gibiler yuzunden kadin cinayetleri isleniyor iste. Hayretler icerisindeyim su an.Söyle tabii adama yazık değil mi
He canim he. Adam karisini oldursun, sende rahatla. Ne kadar da dert etmissin. Korkuyorum sizin gibi kadinlardan.Ayıbını örteceğiz diye adamın gözünün içine baka baka boynuzlandığını saklayalım mı?
Ben olsam bilmek isterdim, bilirken yüzüme gülüp saklamışlar diye öğrensem çok üzülürdüm.
Bu ayıp örtmeyi geçiyor artık.O hadisin bunu kapsadığını sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?