Aldatan kuzen kocası

burdada olduğu gibi kimi seninde suçun var diyo kimide o şeref... Diyo ee bende bu düşüncelerle boğuşurken bide kk yazayım dedim inan daha çok pişman oldum gerildim üzüldüm kendim bile kendiminn hatalı old düşündüm nerdeysee

bide şunu düşün belki fake hesaptır biri onun adına açmıştır bu olasılık olamazmı belkide kuzenin eşinin haberi bile yoktur

bende olsam eşime söyleyemezdim kızlar .eşimin başı belaya girer gider vurur allah korusun .bir ş... siz için eşimin başını yakamam .konu sahibi sen bu adamdanda kuzendende uzak dur bidaha görüşme bence .

Arkadaşlar Allah aşkına soruyorum ;

eş demek ne demek ?

hayat arkadaşı, yoldaş,sırdaş demek değil mi .... eşlere güvenilmeyecek de kime güvenilecek o zaman..

o ş..z niye vursun .? süründürmek varken? ayrıca farklı şehirdeler.

bir ş..z sizin namusunuza göz koyarken nereye kadar o kişiden uzak durabilir .böyle birsey mümkün mü ? bu kadar mı basit?

uçkur düşkünü insanın yaptıkları yanına kar mı kalacak. açıkça ilişkiye girmek istediğini yazmış ya..neye dayanarak,neye güvenerek?? belki de konu sahibinin söylemeyeceğini bildiğinden rahatlık edindi o zaman... burda %20 miz de söyleme eşine dediğine göre ..sapkın herif de bu tarz düsünür diyerek cesaret alarak yazdı o zaman . bana dokunmayan bin yıl yaşasın mantığı mıdır bu ?

ya ileride o ş...z konu sahibi hakkında atıp tutarsa ne olacak ?

bu kadar mı basit ya.

Son düzenleme:
kesinlikle söyleme eşine ben olsam söylemezdim adamın başı belaya girecek sonuçta namus meselesi bizim buralarda adam ölür

sen yaşadıgın olayı eşine akrabalarına özelliklede kuzenıne anlat ınanan olursa tamam ayrıca okuyup algılaya bıldıgım tek yerim var bunuda belirtmek ısterim . buraya konu acınca oyy sen haklısın oy cok ıyı yamıssın afferım sana canım benım en dogrusu en ıyısı dıe tepkiler beklıosunuz ya ona cok guluorum. kardesim bı konu acıp fıkır ıstıosan herseye acık olucaksın pohpohlanıp en guzelını yapmıssın en dogrusunu yapmıssın denmesını beklıosan gec aynanın karsısına kendı kendıne anlat. tobe ya. sana en basta yapman gerekeni söyluoruz dimi. ayrıca bana senle ilişkiye girmek istiyorum diyen bi eniştem olsaydı ay tuh nasıl der bana demek yerine sıcagı sıcagına eşime anne babama en basta kuzenıme butun yazılanları gösterirdim ki yarın bı gun kımsenın kafasında soru işareti kalmasın acaba dilanda damı var bi yanlış demesinler die bılmem anlatabıldım mi . bana saldıracagına gitde sapık enıstene saldır. böyle susuyolar sonra tecavuze ugradık. sen ufak seylere goz yumarsan en sonunda o çıg buyur senı yutar neyse bana sarma ben firkimi soyledım konu hakkındakı görüşmü belirttin yorumlar çok zoruna gıdıosa açma o zaman konu yada gecen bı arkadasın yaptıgı gıbı onceden belirt kotu yorum yapıcaklar yargılycaklar yazmasın die.

Ben esıne soyle demıstım ama esın cok sınırlımıdır ?
yanı kotu seyler yapacak bırımı

benim eşim yapabilirdi o yüzden başına belaya sokmazdım vurmasa bile gidip kavga eder nerdeyse bulur sonra başa bela .evet eş hayat arkadaşı herşey demek ama böyle konularda gidin eşinize söyleyin demek kolay değil .sakin bir kocanız varsa olabilir tabi ama farklı şeylerde olabililir .

Olayları yaşayan bir tek sensin.. bize anlattığın kadar biz yorumladık ve tüm oklar seni gösteriyor. Her şeyi geçtik de çok rahat görünüyorsun. Olayın psikolojik yönüne inersek eğer herkes beğenilmekten hoşlanır diyelim. Ya mutsuz bir evlilik geçiriyordur insan eşi çok ilgisizdir ilk limanda durmak ister ya da kendiyle ilgili ciddi sorunları vardır böyle bir tablo karşısında rahatsız olmuyorsa.

ben böle bi konuda tepemin tası attı şimdi sana çarpacak modda olurdum ve o kişiye haadini kendim bildirirdim ve bi daha da kesinlikle görüşmezdim ama sank biraz sakinsiniz acaba bunu söylemesi için gerekli ortamı hazırladınız mı ona

Ben de böyle düşünüyorum ya bir erkek karısını tanır. Neleri yapacağını neleri yapmacağını bilir az çok… böyle bir olay karşısında güveniyorsa ilişkilerine ve karşısındakinin mayasına ve de karakterine sorun olmaması lazım. Diyelim ki kadın istemedi gerçek anlamda ve adam tam anlamıyla karaktersiz hayatta hep vardır böyle tipler bir şekilde.. konu sahibi bunu kendi içinde yaşayarak ne kadar toleranslı davranmış oluyor aslında kişiliği pazarda 5 kuruş etmeyecek birine. Yani kuzeniyle mutlu değilse gitsin başka yerlere kadın mı kalmadı… bir kadının yatağını teklif etmek bu kadar mı kolay?

alır aklı basında bir aile büyügünü onun yanında anlatır o zaman.

yarın öbür gün ne malum o uökur delisi herifin arkadasın namusuna dil uzatmayacagı ya da daha da ileri gitmeyeceği _

görüstüklerinde naslsa konu sahibi sessiz ya da uzak kaldı diye.. bu yazıyla dökülen düsünceleri fiilen gerceklestirmek istemeyeceği

ilerisini de düsünmek lazım.

yol yakınken bildirilmeli. yoksa yuvasından huzurundan olacak kişi konu sahibi olacak...

--

yıllardır kadınlar 3 maymunu oynuyor diye böyle sapıklar hala eli bi yerlerinde rahatla dolanıyorlar.

bugün ona yarın baskasına yapar bu ş..z.

Bir de biriniz Sivas ta biriniz İstanbulda mı

O kadar mesafeye rağmen nasıl birden kuzeninizin eşiyle bu kadar samimi olabiliyosunuz anlamadım

Biz aynı şehirdeyiz, aynı dönemlerde evlendik iki kuzenimle de.. Eşleri bırak telefonumu bilmeyi facebooktan bile naber diyemez.. Ailece görüşürüz bir irtibat gerekirse de kuzenimle muhatap olurum, o da benle..

Hala ım cım kem küm etmenizi anlamıyorum cidden.. Ne bekliyorsunuz hala.. Adamın bulunduğunuz şehre gelip bir de adına aşk dediği çirkinlikleri yüzyüze söylemesini mi ?

Sırf zaten pembepinar ile hemfikir olmamak adına bile söylemeniz lazım eşinize artık

Ben esıne soyle demıstım ama esın cok sınırlımıdır ?
yanı kotu seyler yapacak bırımı

Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Herkesin anladığı bir dil vardır. Adam herhalde aklı yerindeyse anlamadan dinlemeden kurşun yağdırmayacaktır. Her işin bir üslubu vardır. Konu sahibi tanıyor olması lazım eşini.. nasıl söyleyeceğini daha iyi bilir ama saklı kalacak bir konu değil asla.

anne ve babaya anlatılır sonra onlarla birlikte eşede soylenebilir diyelimki soylemediniz adam yarın oburgun bunu ogrendi boşanmak bile ister haklı olarak aptal yerine koydun beni diye hem diger herifde aile icine sokulcak biri degil mecbursunuz anlatmaya oyle yada boyle

adam su katılmamış ş.... .dediğin gibi bir aile büyüğünün yanında söylemesi doğru olabilir .

arkadaşım eşine söyleme boşver..adamın facesini numarasını ne varsa hepsini sil..hatta git hattını değiştir..eşinide doldur o adamla hiçbir şekilde görüşmesin..hatta kuzeninizlede görüşmeyin..silin atın hayatınızdan...adamıda tehtit edin ama birdaha yakınınızdan dahi geçemesin..

doğrucu davut olmaya gerek yok..eşine söylersinde erkeklerin sağı solu belli olmaz..gider vurur bile mazallah...sadece onların yuvası değil senin de yuvan yıkılır..neler neler oluyor görüyoruz işte haberlerde filan..boşver..söyleme..ama tekrarı olmaması için tedbirini al.

Son düzenleme:

Hakikatten anlaşılır gibi değil o halde. Ayrı şehirlerdeyse bu kadar samimiyet nasıl kurulabilir ki? Adam tatil bile teklif etmiş yatlarda katlarda. Muhabbet pat diye nasıl geldi ki buralara kadar? Ben de aynı şekilde kuzenimin eşiyle birebir görüşmem aile olarak çok samimi değilsek ve aynı şehirde değilsek bilhassa. Zaten o samimiyet kurulmaz taraflarca bilinçli olarak.

arkadaşım neden her konuda sataşıyorsun ?senin sorunun ne allahaşkına ya .tanımadığın bilmediğin bir insana laf sokma çabası .sürekli beni katıyorsun yorumlarına .hayır cevap vermeyeyim diyorum vermiyorum yine yapıyorsun .lütfen senden rica ediyorum cevap yazma beni ağzına alma .sanaldaki insanlara bu kadar takılıp gözünde büyütme .

arkadaşlar konu sahibine niye yükleniyorsunuz belki hiç suçu yok nerden biliyosunuz?
eşinin başı belaya gitmesin diye korkmuş söylememiş belliki akıl danışıyor
bu kadar yüklenmeyin bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…