aslında empati yapmaya çalışıyorum..ben olsam eşime söyleyebilirmiydim..
Söyleyemezdim heralde..adamın gözü döner bir delilik yapar gider vurur keser diye çekinirdim...birde madalyonun diğer tarafı var..
Hadi kocam o sapığın haddini bildirdi..hem onun taraf hem benim taraf hem kuzen tarafı bu olyı duyacak..yüzde ellisi bana inansa yüzde ellisi acaba diye sorgulayacak..
Ben heralde söyleyemezdim...ama o şerefsizin haddini bildirirdim..ve kocama ima ederdim daha hafif sebepler söyleyerek..eşimin midesini bulandırırdım o herifle hiçbirşekilde görüşmemesi için.
Ve o adamı savcılığa şikayet etmekle , birdaha olursa kocama söylemekle tehtit ederdim..
Böyle yapardım bende galiba..bilemiyorum şimdi ama..
bende olsam eşime söyleyemezdim kızlar .eşimin başı belaya girer gider vurur allah korusun .bir ş... siz için eşimin başını yakamam .konu sahibi sen bu adamdanda kuzendende uzak dur bidaha görüşme bence .
sen yaşadıgın olayı eşine akrabalarına özelliklede kuzenıne anlat ınanan olursa tamamsen başka yerlerinden okuyp yazdıysan ben hiç bişey diyemem size yan cebe nasıl oluyo olayı söyler söylemez engelledim diyorum anlamanızda problammi var ağır konuşcakmışş senin gibi art niyetli insanlar olduktan sonra bana inanmayan çok olur KİŞİ KARŞIISNDAKİNİ KENDİ GİBİ BİLİRMİŞŞŞ
Arkadaşlar Allah aşkına soruyorum ;
eş demek ne demek ?
hayat arkadaşı, yoldaş,sırdaş demek değil mi .... eşlere güvenilmeyecek de kime güvenilecek o zaman..
o ş..z niye vursun .? süründürmek varken? ayrıca farklı şehirdeler.
bir ş..z sizin namusunuza göz koyarken nereye kadar o kişiden uzak durabilir .böyle birsey mümkün mü ? bu kadar mı basit?
uçkur düşkünü insanın yaptıkları yanına kar mı kalacak.. bana dokunmayan bin yıl yaşasın mantığı mıdır bu ?
ya ileride o ş...z konu sahibi hakkında atıp tutarsa ne olacak ?
bu kadar mı basit ya.
burdada olduğu gibi kimi seninde suçun var diyo kimide o şeref... Diyo ee bende bu düşüncelerle boğuşurken bide kk yazayım dedim inan daha çok pişman oldum gerildim üzüldüm kendim bile kendiminn hatalı old düşündüm nerdeysee
Arkadaşlar Allah aşkına soruyorum ;
eş demek ne demek ?
hayat arkadaşı, yoldaş,sırdaş demek değil mi .... eşlere güvenilmeyecek de kime güvenilecek o zaman..
o ş..z niye vursun .? süründürmek varken? ayrıca farklı şehirdeler.
bir ş..z sizin namusunuza göz koyarken nereye kadar o kişiden uzak durabilir .böyle birsey mümkün mü ? bu kadar mı basit?
uçkur düşkünü insanın yaptıkları yanına kar mı kalacak. açıkça ilişkiye girmek istediğini yazmış ya..neye dayanarak,neye güvenerek?? belki de konu sahibinin söylemeyeceğini bildiğinden rahatlık edindi o zaman... burda %20 miz de söyleme eşine dediğine göre ..sapkın herif de bu tarz düsünür diyerek cesaret alarak yazdı o zaman . bana dokunmayan bin yıl yaşasın mantığı mıdır bu ?
ya ileride o ş...z konu sahibi hakkında atıp tutarsa ne olacak ?
bu kadar mı basit ya.
benim eşim yapabilirdi o yüzden başına belaya sokmazdım vurmasa bile gidip kavga eder nerdeyse bulur sonra başa bela .evet eş hayat arkadaşı herşey demek ama böyle konularda gidin eşinize söyleyin demek kolay değil .sakin bir kocanız varsa olabilir tabi ama farklı şeylerde olabililir .
Ben esıne soyle demıstım ama esın cok sınırlımıdır ?
yanı kotu seyler yapacak bırımı
alır aklı basında bir aile büyügünü onun yanında anlatır o zaman.
yarın öbür gün ne malum o uökur delisi herifin arkadasın namusuna dil uzatmayacagı ya da daha da ileri gitmeyeceği _
görüstüklerinde naslsa konu sahibi sessiz ya da uzak kaldı diye.. bu yazıyla dökülen düsünceleri fiilen gerceklestirmek istemeyeceği
ilerisini de düsünmek lazım.
yol yakınken bildirilmeli. yoksa yuvasından huzurundan olacak kişi konu sahibi olacak...
--
yıllardır kadınlar 3 maymunu oynuyor diye böyle sapıklar hala eli bi yerlerinde rahatla dolanıyorlar.
bugün ona yarın baskasına yapar bu ş..z.
Bir de biriniz Sivas ta biriniz İstanbulda mı
O kadar mesafeye rağmen nasıl birden kuzeninizin eşiyle bu kadar samimi olabiliyosunuz anlamadım
Biz aynı şehirdeyiz, aynı dönemlerde evlendik iki kuzenimle de.. Eşleri bırak telefonumu bilmeyi facebooktan bile naber diyemez.. Ailece görüşürüz bir irtibat gerekirse de kuzenimle muhatap olurum, o da benle..
Hala ım cım kem küm etmenizi anlamıyorum cidden.. Ne bekliyorsunuz hala.. Adamın bulunduğunuz şehre gelip bir de adına aşk dediği çirkinlikleri yüzyüze söylemesini mi ?
Sırf zaten pembepinar ile hemfikir olmamak adına bile söylemeniz lazım eşinize artık
Bir de biriniz Sivas ta biriniz İstanbulda mı
O kadar mesafeye rağmen nasıl birden kuzeninizin eşiyle bu kadar samimi olabiliyosunuz anlamadım
Biz aynı şehirdeyiz, aynı dönemlerde evlendik iki kuzenimle de.. Eşleri bırak telefonumu bilmeyi facebooktan bile naber diyemez.. Ailece görüşürüz bir irtibat gerekirse de kuzenimle muhatap olurum, o da benle..
Hala ım cım kem küm etmenizi anlamıyorum cidden.. Ne bekliyorsunuz hala.. Adamın bulunduğunuz şehre gelip bir de adına aşk dediği çirkinlikleri yüzyüze söylemesini mi ?
Sırf zaten pembepinar ile hemfikir olmamak adına bile söylemeniz lazım eşinize artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?