Aldatan kuzen kocası

Al birini vur diğerine… hangisi mantıklı ki olanların.. bu kadar cesaretli olabilmesi için ortam olması lazım.. bir kere terslenmiş olsa ciddi şekilde canına susamış olması lazım ikinciye yeltenmesi için.

telaş derseniz telaşım yok neden telaşlanayımm sadece büyük bir şaşkınlığım var okadar

madem çözüm arıyorsun burda, onun sana yazdığı mesajları vs eşine göstermelisin..
madem senin hiçbir yanlışın yok adama karşı, ki öyledir inanıyorum ama beklemek zarar verir size..

tabii olay açığa çıkarsa ..kuyruk sallayan taraf..olmakla suçlanmaya da hazır olun..
bunun için de onun size yazdığı ve de sizin ona yazdığınınz mesajları delil olarak göstermelisiniz ki hatalı olmadığınızı ispatlayın..

onu yapamam bunu yapamam demek çözüm değil..

Bu arada azarladım engelledim vs..yapmışsın ama adam hala vazgeçmemiş..:26:

Şimdi sana..yeşil ışık mı yaktın adama?..demiycem asla ama biraz daha sert olmalıydıntehdit etmeliydinmesajlarını göstercem eşime rezill falan diye..

hafif yumuşak bir tavrın olduysa erkek bu, gönlün var gibi algılamış olabilir..:26:

Cevapların hepsini okumadım ama beni suçlu çıkarırlar diye eşinize söylemeye çekinmeyin başka bilen insanlarda var bir şekilde ortaya çıkarsa sustuğunuz için suçlu çıkarma olasılıkları daha fazla, üstelik elinizde delilleriniz var size bir şey olmaz

eklemek istediğim bir şey daha var başkaları ne düşünürse düşünsün bunları önemsememelisiniz eşinizle aranızdaki ilişki ve güven başkalarının sözlerinden daha önemli bence

Son düzenleme:
adamin cesarete bak pes valla
esime söylerdim ben olsam
adam haddini bilsin
ama böyle seylerin ucu kötü yerlerede gider
Allah korusun
ama sunu merak ettim
hangi akla hizmet size böyle birsey teklif eder yani
sonucta akrabasiniz
bu iste bir is var bence
bu kadar basit olamaz yani

eşinizi tanımıyorum ama adam yüz verdi der birşey der.... bence şimdilik hiçbirşey söylemeyin... muhattap olmayın.... uzak durmaya çalışın....

Bir erkek evli, çocuklu üstelik akraba bir kadına bu şekilde yaklaşıyorsa 2 seçenek var. Birincisi akli dengesi bozuktur; bunu da bütün sülale bilir he der geçer. İkincisi ortamı uygun bulmuştur…başka alternatif normal şartlarda yok bence…Üstelik de arkadaşların dediği şekilde birkaç haftalıksa olay ve sadece şaşkınlık yaşıyorsa konu sahibi bunları kur olarak nitelendirip gizliden hoşuna bile gidiyordur.

Valla benim aklıma gelen ilk şey "bu ne cüret" oldu...böyle bişeyi söylemek için insan ya normal bir ruh halinde olmamalı, ya karşıdan ışık almış olmalı ya da fazlasıyla gözü kara olmalı....sevgili değil evli insanlar bahsi geçenler, öyle kolay değildir ve sadece beğeniyorum vs tarzı bi mesaj değil sizden beklentisi var ilginç ve söylediğim gibi fazla cüretkar geldi bana...

ben susamazdım sanırım bu durumda, kuzenime söylermiydim bilemiyorum ama net bir şekilde adama haddini bildirirdim....

bak engellediğimde bilmiyodum böle düşündüğünü msjı karısı resimlere bakcakmışş açtım ramazanda pikniğe gitmiştik kalabalıkça ozaman gözgöze gelmişizzde hoşlanmışş bendenn ondan sonra döküldü zatenn anlattıı sei seviyom işte seninle herşeyi yaşamak istiyorum falan yazmış işte arkadaşımın villası var oraya gideriz denize gideriz arabayla gezeriz falan ondan sonra ben zaten ağzıma geleni söyledimm küfrettim bayaa oda ben öle demk istemedim seni denedim falan yazdı özür kusura bakma falann bende sildim engelledim zatenn

eşinizi tanımıyorum ama adam yüz verdi der birşey der.... bence şimdilik hiçbirşey söylemeyin... muhattap olmayın.... uzak durmaya çalışın....

Şimdi birsey söylemezse karşı taraf ileride mesajları ya da kendisi o benden hoşlandı tarzı konu sahibi hakkında konusursa ne olur ?

söylememek cözüm mü ?

ayrıca niye uckuru düskün sapkın insanların yaptıkları yanlarına kar kalıyor

----

bence bu işin içinde iş var ? yoksa bu tarz olamazdı. ben buna kesin kanaat getirdim. konu sahibinin verdiği cevaplar ve takınıtgı tavır sonucunda.

walla canım ben olsam eşime söylerim adam manyağın teki senden yüz bulamamış çevirir olayı bana asıldı diye anlatır karısına kimsede yoğurdum ekşi demez
senin yuvanı dağıtmaya kalkar şerefsiz
allahım ne günlere kaldık ya

Çok çirkin ya dedikleri ; arkadaşının villası varmış, denize girerlermiş, gezerlermiş…sen bunları yaparken eşine ne diyecekmişsin..çocuğunu nereye bırakacakmışsın? Midem bulandı resmen ya.. sülalenizde kendisine “Namus Bekçisi” mi derler. Bütün kadınları sıradan deniyor muymuş?

defalarca aynı şeyleri yapmasına neden izin veriyorsun ki anlamıyorum
illa ki eşlerinize yakalanmanız mı lazım?

konu sahibi telaşlı değilsin, neden?
telaşlanmalısın bence

ortalık karışabilir, sana inanmayabilir kuzenin, eşin duyabilir
her şey olması mümkün

ama sen neden endişelenmiyor ve bu durumdan bir an önce kurtulmak istemiyorsun?
böyle bir durumda ben olsaydım
sinirden kafayı yerdım
ve olayların bu şekilde ilerlemesine ''dur'' derdim

ne yapmayı düşünüyorsun??

canım zaten söyledi azarladım dedim de eşime göstercem herkese rezil edecem seni deim ondan sonra engelledim ne halde bilmiyorumm

o kim ki sizi deniyor ? :26:

eşinize söyleyecektiniz ,vercektiniz bir de savcılığa..

ama hala durmuş burada eşim sinirli dersen olmaz. sen kendine yaparsın.

bir kişinin bildiği de sır değildir. yarın öbür gün fısır fısır gazetesi eşinin kulağına gelirse asıl o zaman sen suçlu konumunda olacaksın.

Son düzenleme:
Ay kızlar bu bana eski Türk filmlerini hatırlattı… kötü yolda olan adam eski sevgilisinin zengin bir adamla evlendiğini görür… para koparmaktır hedefi… gizli telefonlar gelir.. kadın saklar kocasından.. bir iki derken istenen para hep artar… bu da yetmez kadınla birlikte olmak ister…. Kadın saklayamaz ama yalan yalanı çektiği için yapacak tek şey adamı yok etmektir. Bunlar olurken biz de tv karşısından parçalanırdık “off ya eşine söyleseydi keşke en başından…..” hayatta hiçbir şey saklı kalmıyor…

Yusnes bu kadar kişi hepimiz nerdeyse aynı şeyleri söylüyoruz. kafanda birşey oluşmuştur artık. Bu söylenenlere karşılık sen ne yapmayı düşünüyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…