1 hafta içerisinde facede bunu yazıyor. siz siliyorsunuz mesajı sonra engelliyorsunuz.
sonra telefondan mesaj atıyor.
bu derce rahat durusunuz cidden bir acayip anlayamadım ya ..bayramda göz göze gelmişsiniz aşık oldum sana yazmıs. sonra seni denedim yazmıs.
sonra yanlış anlama eşin seni haketmiyor demiş .. demiş de demiş.. ilk konu acma yorumunuzdatabiki azarladım demişsiniz. yani burdaki bayanların tepkisiz mi kaldın sorusuna basından önlem almıs gibi yazmıssın onu.
elimde kanıt var diyorsun. bu kadar sey bir hafta içerisinde olduysa nasıl bu kadar tepkisiz durup baska konularda yorumlar yapıyorsunuz anlayamıyorum
telaş derseniz telaşım yok neden telaşlanayımm sadece büyük bir şaşkınlığım var okadar
facebook adresi hacklenmiş ya da bi yerde hesabını açık unutmuş, densizin biri de gelip size bunları yazmış da olabilir.
Cevapların hepsini okumadım ama beni suçlu çıkarırlar diye eşinize söylemeye çekinmeyin başka bilen insanlar da var bir şekilde ortaya çıkarsa sustuğunuz için suçlu çıkarma olasılıkları daha fazla, üstelik elinizde delilleriniz var size bir şey olmaz
eklemek istediğim bir şey daha var başkaları ne düşünürse düşünsün bunları önemsememelisiniz eşinizle aranızdaki ilişki ve güven başkalarının sözlerinden daha önemli bence
bak engellediğimde bilmiyodum böle düşündüğünü msjı karısı resimlere bakcakmışş açtım ramazanda pikniğe gitmiştik kalabalıkça ozaman gözgöze gelmişizzde hoşlanmışş bendenn ondan sonra döküldü zatenn anlattıı sei seviyom işte seninle herşeyi yaşamak istiyorum falan yazmış işte arkadaşımın villası var oraya gideriz denize gideriz arabayla gezeriz falan ondan sonra ben zaten ağzıma geleni söyledimm küfrettim bayaa oda ben öle demk istemedim seni denedim falan yazdı özür kusura bakma falann bende sildim engelledim zatenn1 hafta içerisinde facede bunu yazıyor. siz siliyorsunuz mesajı sonra engelliyorsunuz.
sonra telefondan mesaj atıyor.
bu derce rahat durusunuz cidden bir acayip anlayamadım ya ..bayramda göz göze gelmişsiniz aşık oldum sana yazmıs. sonra seni denedim yazmıs.
sonra yanlış anlama eşin seni haketmiyor demiş .. demiş de demiş.. ilk konu acma yorumunuzdatabiki azarladım demişsiniz. yani burdaki bayanların tepkisiz mi kaldın sorusuna basından önlem almıs gibi yazmıssın onu.
elimde kanıt var diyorsun. bu kadar sey bir hafta içerisinde olduysa nasıl bu kadar tepkisiz durup baska konularda yorumlar yapıyorsunuz anlayamıyorum
eşinizi tanımıyorum ama adam yüz verdi der birşey der.... bence şimdilik hiçbirşey söylemeyin... muhattap olmayın.... uzak durmaya çalışın....
bak engellediğimde bilmiyodum böle düşündüğünü msjı karısı resimlere bakcakmışş açtım ramazanda pikniğe gitmiştik kalabalıkça ozaman gözgöze gelmişizzde hoşlanmışş bendenn ondan sonra döküldü zatenn anlattıı sei seviyom işte seninle herşeyi yaşamak istiyorum falan yazmış işte arkadaşımın villası var oraya gideriz denize gideriz arabayla gezeriz falan ondan sonra ben zaten ağzıma geleni söyledimm küfrettim bayaa oda ben öle demk istemedim seni denedim falan yazdı özür kusura bakma falann bende sildim engelledim zatenn
Bu arada azarladım engelledim vs..yapmışsın ama adam hala vazgeçmemiş..:26:
Şimdi sana..yeşil ışık mı yaktın adama?..demiycem asla ama biraz daha sert olmalıydıntehdit etmeliydin mesajlarını göstercem eşime rezill falan diye..
hafif yumuşak bir tavrın olduysa erkek bu, gönlün var gibi algılamış olabilir..:26:
bak engellediğimde bilmiyodum böle düşündüğünü msjı karısı resimlere bakcakmışş açtım ramazanda pikniğe gitmiştik kalabalıkça ozaman gözgöze gelmişizzde hoşlanmışş bendenn ondan sonra döküldü zatenn anlattıı sei seviyom işte seninle herşeyi yaşamak istiyorum falan yazmış işte arkadaşımın villası var oraya gideriz denize gideriz arabayla gezeriz falan ondan sonra ben zaten ağzıma geleni söyledimm küfrettim bayaa oda ben öle demk istemedim seni denedim falan yazdı özür kusura bakma falann bende sildim engelledim zatenn
canım zaten söyledi azarladım dedim de eşime göstercem herkese rezil edecem seni deim ondan sonra engelledim ne halde bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?