Aldatan kuzen kocası

telaşlanmammamın nedeni suçsuz olmam kağıtlarım elimde duruyorr ama eşime gösterip göstermemk konusunda kararsız kalışımdı sizde göster dedinizz doğru olanın bu oladuğuna inanıp akşam eşime okutacamm hayırlısı

ya bu adam eşine face açtırmıyor bile düşünün namus bekçisi ama en namussuz insan buu

eğer eşiniz dellenip siz tutamaz adama giderse diye bunu söylerken bir büyüğünüzde olsun evde. anne baba vs... onu sakinleştirecek biri. m izacı böyle dediğiniz için yazdım. biri olsunki oda yanlış bir şey yapmasın. aklı selim biri ama.
yangına körükle gitmeyecek. olay çıkarmasını engelleyecek biri..

mutlaka ucu size dokunacak ben söyliyim yani...

bende şu anda böyle düşünüyorum...

ne cesaret yaa ne cesaret adam faceden bunları yazdı sana...acaba farkında olmadan cesaret vermiş olabilirmisin ?

bir bakış bir söz filan..

evli barklı çocuklu bir kadına faceden ilişki teklif etmek ne demek..hemde akraba sayılır..kan çıkar kan..adamı lime lime ederler kör bıçakla keserler ..namus meselesi bu...

hiçmi korkusu yok bu adamın..ve neden yok ?

Hanım arkadaşım,

Beyefendi başka bir ilde, siz başka bir ildesiniz... Okuduğum kadarıyla durum böyle.... Bu durumda sizinle herhangi bir yerde "birlikte olma" yı teklif etmedi? Sadece sizinle "birlikte olma" nın hayalini kurduğunu ima etti... "Dertleştiniz mi hiç?" Problemleriniz olduğunu biliyorum eşinizle, eminim burada ki arkadaşlar da biliyordur. Umarım bu sağlık sorununu en kısa zamanda atlatırsınız. "Dertleştinizse eğer, eşinize anlatmanız evliliğinizi sıkıntıya sokabilir..." kısaca bunu söyleyebilirim... Ama önlemini almak istiyorsanız eğer, adamı her yerden siler, engeller, bir daha yaparsa şikayet etmekle tehdit edersiniz... Tehdit edebilir misiniz peki bu adamı? Onun, sizin hakkınızda herhangi bir bilgisi yok değil mi? İrili ufaklı, can sıkacak her hangi bir şey.... Varsa... "Tehdit de etmeyin..." Sadece her yerden silerek artık konuşmak istemediğinizi belli edin... Mesaj da atmayın, mail de... Sadece her yerden silin, engelleyin... Bu sessiz tavır işe yarayacaktır...

Siz hiçbir şey yapmadıysanız "Eşinize söyleyin" Hiçbir şey yapmadıysanız.. İma bile etmediyseniz.. Dertleşmediyseniz... Mesaj bile atmadıysanız... Öylesine bile konuşmadıysanız... Eşinize söyleyin "Laubali hareketlerini yakaladım, bir daha görüşmeyelim kuzenim ve eşi ile" deyin.. Kuzeninize de aynısını mutlaka söyleyin "Eşinin laubali hareketleri var, seni uyarmak istedim. Bu cesareti nereden bulduğunu da bilmiyorum ama şu zamandan beri beni sıkıntıya sokuyor yaptıklarıyla... Sırf seni üzmemek için tahammül ettim, yuva bu... Ancak bunları bilmende artık fayda olduğunu düşünüyorum çünkü dozu arttıracak gibi duruyor" derim...

Boşanırlarsa hiç üzülmeyin... Güzelce tazminatını alacaktır eşi... Bakarsınız ikinciye bile evlenir... Daha mutlu olur..
Sizin de evliliğiniz tehdit altında kalmaz...

ya burda ben gerildim ,sinirlendim ,kasıldım.. ben mi anormalim anlamadım

Yok canım sen son derece normalsin de konu sahibi ya olayın ciddiyetinin farkında değil ya ailesel yapıları esnek ya da iki taraflı bir şeyler var. Yoksa normal insanların işi değil bu..ama gerilme daha çok var günün bitmesine. Hakket ya akşam olsa da gitsek eve demi

yok çok şükür asla öyle dertleşme asla olmadıı yakınma da dahil bunaa ben hiç birşey sölemedim ailemle ilgili sadece burda söylüyorum oda vaji hastasıyım doğal olarak benimle birlikte sıkıntıları çeken arkadaşlarla dertleşiyoruzz çözüm yoları arıyoruzz

facebook adresi hacklenmiş ya da bi yerde hesabını açık unutmuş, densizin biri de gelip size bunları yazmış da olabilir.

O halde telefonunu da çaldırmıştır bu adam.. SMS ide hırsızlar atıyordur, o kadar kişi arasında yinekonu sahibinin nosunu bulup.. Ne hikmetse facebooktaki çirkinliğin devamı niteliğinde hemde

bu konuya bu zamana kadar hiçbirşey yazmadım.. burda hepimiz telaşlandık, üzüldük, sen raprahat hareket edince insan ister istemez şüpheleniyo k.bakma.. sen yüz verdin diye değil yanlış anlama belki iyi niyetle konuştun ettin o ş... siz yanlış anladı..

bide anlatma tarzından çok zorlandım ben.. yani kızma bi burdan anlatıyon bi ordan arkadaşım o yüzden anlamamız zorlaşıyor..
en başından tane tane harfleri yutmadan anlatsaydın inan daha kolay cevaplar verirdik..
konuna gelince bence eşine söyleyemiyosan k.pederin falan varsa onlara delillerinle birlikte göster.. yoksa suç üzerine kalır (Allah korusun)...

işteyim hem işe koştur hem derdini anlat işte ondan karmaşık oldu biliyorum bugün eşime söyleyecem malesef kayıın babm uzakta annesininde hükmü geçmez bi gözü dönersee ya Allah Bismillah deyip kağıtları vercemm

hıc kusura bakma çok agır konususcam..istemem yan cebe. çok rahatsız olsaydınız ve sizdede miğde bulantısı yaratsaydı direk yazdıgı an eşinize gösterirdiniz . yok engelledimde engeli kaldırdımda yanı ilk deil afedersinizde artık kendinizide parçalasanızda bir allahın kulu inanmaz size. bu olayı anlattıgınızda size söyliycekleri tek kelime ''sen çok iyidin çok saftında bu olayların basında gelip nie soylemedın demmekkı sende yeşil ısık yakmıssınkı saklamıssın'' bunu diycekler işte iş işten geçmiş canım benim onu en başta çoook rahatsız olup anlatıcaktın eşineki suçsuzlugun gunahsızlıgın anlasılıcaktı kendın aranmışşın bu noktaya gelmesıne sen mahal vermıssın. ''eşim delilik yapar'' şimdi dahamı iyi kimse inanmıcak ? belkide eşin bile.. tanımadın bi profil seni eklememş faceden farkındamısın kuzeninin kocası seninle sapık ılıskıler peşinde ve sen engellemişşin eşin boyle bı olay karsısında sevgılı enişteni engelledıgını ogrense acaba onamı saldırır sanamı merak ettım dogrusu .

bide şu var..sen eşine söyleme tamam..ok
ya kuzenin bu yazılanları o adamın facesinden kazara görürse bulursa..

ozaman nasıl ayıklıcaksın bu pirincin taşını.

bide şu var..sen eşine söyleme tamam..ok
ya kuzenin bu yazılanları o adamın facesinden kazara görürse bulursa..

ozaman nasıl ayıklıcaksın bu pirincin taşını.
işte o zaman sucsuz oldugu halde kendi yanıcak ve belkide burda şöyle bi konu beliricek ''kuzenim kocama asılıyor mesajlarını gördüm aşk yaşıyorlar yardım edin kızlar '' .. bisey demiorum ya artık .. çok geriliyorum böyle konularda.

sen başka yerlerinden okuyp yazdıysan ben hiç bişey diyemem size yan cebe nasıl oluyo olayı söyler söylemez engelledim diyorum anlamanızda problammi var ağır konuşcakmışş senin gibi art niyetli insanlar olduktan sonra bana inanmayan çok olur KİŞİ KARŞIISNDAKİNİ KENDİ GİBİ BİLİRMİŞŞŞ

aslında empati yapmaya çalışıyorum..ben olsam eşime söyleyebilirmiydim..

söyleyemezdim heralde..adamın gözü döner bir delilik yapar gider vurur keser diye çekinirdim...birde madalyonun diğer tarafı var..

hadi kocam o sapığın haddini bildirdi..hem onun taraf hem benim taraf hem kuzen tarafı bu olyı duyacak..yüzde ellisi bana inansa yüzde ellisi acaba diye sorgulayacak..

ben heralde söyleyemezdim...ama o şerefsizin haddini bildirirdim..ve kocama ima ederdim daha hafif sebepler söyleyerek..eşimin midesini bulandırırdım o herifle hiçbirşekilde görüşmemesi için.

ve o adamı savcılığa şikayet etmekle , birdaha olursa kocama söylemekle tehtit ederdim..

böyle yapardım bende galiba..bilemiyorum şimdi ama..

fazla ileri gidiyosun haddini bill

arkadaş sana sen öylesin dememişki.....hareketlerin istemem yan cebime koy edasında oluyor...böyle anlaşılıyor..madem suçun yok söyle herkese ve çekinme diyor...
sen öyle birisin demiyor yani..yanlış anladın galiba

bende olsam eşime söyleyemezdim kızlar .eşimin başı belaya girer gider vurur allah korusun .bir ş... siz için eşimin başını yakamam .konu sahibi sen bu adamdanda kuzendende uzak dur bidaha görüşme bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…