ne haldeyse ne halde?
baska bir tanıdıgınızı deniyordur
ay koptum buna
telaşlanmammamın nedeni suçsuz olmam kağıtlarım elimde duruyorr ama eşime gösterip göstermemk konusunda kararsız kalışımdı sizde göster dedinizz doğru olanın bu oladuğuna inanıp akşam eşime okutacamm hayırlısı
ya burda ben gerildim ,sinirlendim ,kasıldım.. ben mi anormalim anlamadım
facebook adresi hacklenmiş ya da bi yerde hesabını açık unutmuş, densizin biri de gelip size bunları yazmış da olabilir.
telaşlanmammamın nedeni suçsuz olmam kağıtlarım elimde duruyorr ama eşime gösterip göstermemk konusunda kararsız kalışımdı sizde göster dedinizz doğru olanın bu oladuğuna inanıp akşam eşime okutacamm hayırlısı
hıc kusura bakma çok agır konususcam..istemem yan cebe. çok rahatsız olsaydınız ve sizdede miğde bulantısı yaratsaydı direk yazdıgı an eşinize gösterirdiniz . yok engelledimde engeli kaldırdımda yanı ilk deil afedersinizde artık kendinizide parçalasanızda bir allahın kulu inanmaz size. bu olayı anlattıgınızda size söyliycekleri tek kelime ''sen çok iyidin çok saftında bu olayların basında gelip nie soylemedın demmekkı sende yeşil ısık yakmıssınkı saklamıssın'' bunu diycekler işte iş işten geçmiş canım benim onu en başta çoook rahatsız olup anlatıcaktın eşineki suçsuzlugun gunahsızlıgın anlasılıcaktı kendın aranmışşın bu noktaya gelmesıne sen mahal vermıssın. ''eşim delilik yapar'' şimdi dahamı iyi kimse inanmıcak ? belkide eşin bile.. tanımadın bi profil seni eklememş faceden farkındamısın kuzeninin kocası seninle sapık ılıskıler peşinde ve sen engellemişşin eşin boyle bı olay karsısında sevgılı enişteni engelledıgını ogrense acaba onamı saldırır sanamı merak ettım dogrusu .
işte o zaman sucsuz oldugu halde kendi yanıcak ve belkide burda şöyle bi konu beliricek ''kuzenim kocama asılıyor mesajlarını gördüm aşk yaşıyorlar yardım edin kızlarbide şu var..sen eşine söyleme tamam..ok
ya kuzenin bu yazılanları o adamın facesinden kazara görürse bulursa..
ozaman nasıl ayıklıcaksın bu pirincin taşını.
hıc kusura bakma çok agır konususcam..istemem yan cebe. çok rahatsız olsaydınız ve sizdede miğde bulantısı yaratsaydı direk yazdıgı an eşinize gösterirdiniz . yok engelledimde engeli kaldırdımda yanı ilk deil afedersinizde artık kendinizide parçalasanızda bir allahın kulu inanmaz size. bu olayı anlattıgınızda size söyliycekleri tek kelime ''sen çok iyidin çok saftında bu olayların basında gelip nie soylemedın demmekkı sende yeşil ısık yakmıssınkı saklamıssın'' bunu diycekler işte iş işten geçmiş canım benim onu en başta çoook rahatsız olup anlatıcaktın eşineki suçsuzlugun gunahsızlıgın anlasılıcaktı kendın aranmışşın bu noktaya gelmesıne sen mahal vermıssın. ''eşim delilik yapar'' şimdi dahamı iyi kimse inanmıcak ? belkide eşin bile.. tanımadın bi profil seni eklememş faceden farkındamısın kuzeninin kocası seninle sapık ılıskıler peşinde ve sen engellemişşin eşin boyle bı olay karsısında sevgılı enişteni engelledıgını ogrense acaba onamı saldırır sanamı merak ettım dogrusu .
işte o zaman sucsuz oldugu halde kendi yanıcak ve belkide burda şöyle bi konu beliricek ''kuzenim kocama asılıyor mesajlarını gördüm aşk yaşıyorlar yardım edin kızlar'' .. Bisey demiorum ya artık .. çok geriliyorum böyle konularda.
sen başka yerlerinden okuyp yazdıysan ben hiç bişey diyemem size yan cebe nasıl oluyo olayı söyler söylemez engelledim diyorum anlamanızda problammi var ağır konuşcakmışş senin gibi art niyetli insanlar olduktan sonra bana inanmayan çok olur KİŞİ KARŞIISNDAKİNİ KENDİ GİBİ BİLİRMİŞŞŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?