ALDATAN SEVGİLİNİN SONU!!

aynı şeyleri düşünüyorum canim bu yüzden ofkem geçmiyor çok iyisi çok safsin derdi.2 yılımi ve yaşama sevincimi aldi

iyi küçük değilmişsin .. şöyle düşün (bu arada tüm mesajları okumadım direk şu mesajını muhattap alıp yazıyorum ) seni aldattı mı,üzdü mü kötü vakit mi geçirtti gençliğini mi çaldı artık herneyse bu adam yedisinde ne ise yetmişinde de o oluyor .. hani sosyal medyadan çok mutluyuz pozları falan görüyorsan ya da ne bileyim umursamaz tavırlarına şahit oluyorsan ,yaşadığın kötü günleri aklına getir ve bu adamın mutlaka ama mutlaka hayatındaki kadına da bi benzerini yaşatacağına emin ol..insanoğlu ne kadar değişebilir ki ? böyle bi adam ne kadar sağlıklı bi ilişki yaşayabilir ya da kurduğu yuva ne kadar sağlam olabilir ki ? kurtuldum şükür de ve yoluna devam et,seni mutlu edemeyen bi adam başka kadını da mutlu edemez,yalanlarıyla bok çukurunda yuvarlanır bir ömür...s.ktir et

Ayrilirken agir sozler ettik birbirimize ama arayacagini o yuzden sanmiyorum.Sizdemi kotu ayrilmistiniz?icindekileri döküp rahatlayabildinmi peki ne cevap verdin
Biz de ağlaya ağlaya ayrılmıştık. Yoo ben hiç oralı olmadım çünkü soğumuştum. Hatta bu soğukluğumu görüp bana "sen benim ayrıldığımı sanıyorsun ama sen çoktan bizi gözden çıkartmıştın" demişti. "Bilmem olabilir her neyse geçmiş bitmiş unuttum ben sen unutmadın mı hala" dedim. Gülümseyebildi anca Ertesi gün mesaj attı görüşelim mi diye istemiyorum dedim. Daha da rahatsız etmedi, etmez inşallah. Ama mutlu da olmasın

Insallah dedigin gibi olur canim dusunmekten delircem birgun artik.kendi kendime ona sorcagim seyleri sormaktan vr aglamaktan.biz gerçekten kötü sözler söyledik birbirimize unuttum dedim ve beni mutlu sanıyor. İşte bu yüzden hic icimdekileri ona soyleyemeyecegim galiba ben arayamam çünkü

aramaya, hesap sormaya hiç gerek yok. Bırak seni mutlu sansın zaten. yüzüne bakılmayacak adamlar için üzülüyoruz. ilk önce kendi öz değerimiz canım. cana geleceğine mala gelsin booşveer.

Bir bosverebilsem zaten cozulcek.ama uyurken Uyanınca işte okulda aklımın içinde hep benle birlikte sanki.hafiza sildirme olsa inan yaptiricam ama olmuyor.yalan küfür aldatma hepsi vardı canım.icinde patlıyor ya yasattiklari o koyuyor işte. Hayatına girenlerede aynı şeyleri yapıcam yoksa benim fazla saf buldum bunu yaptı inan çok merak ediyorum.ki çok saf temizsin derdi ama zayıf noktamdan vurdu

klasik olacak ama zamana ihtiyacın var sadece

Sevmemisse erkek pisman da olmuyor sanirim ya. Hatta kendi vicdanini rahatlatiyor, zaten sevmiyordum iyi oldu iyi yaptim, ona iyilik ettim, kendimden soguttum gibisinden. Bazilari da kendi isledigi haltlari o kadar sallamiyor, sanki baskasi yapmis , kafa o kadar rahat yani, kirdigi kalbin farkinda degil.

Demem o ki sen cok bir sey bekleme bu erkeklerden...

aramaya, hesap sormaya hiç gerek yok. Bırak seni mutlu sansın zaten. yüzüne bakılmayacak adamlar için üzülüyoruz. ilk önce kendi öz değerimiz canım. cana geleceğine mala gelsin booşveer.
Söyledikten sonra sosyal medyada takip ederken yakalandım birde kendimi rezil ettim

Biz

Biz kötü sözler söyledik birbirimize ve ben unuttum arama dedim en son bulustugumuzda canım. O yüzden hiç ogrenemeyecegim galiba.ayrildiktan ne kadar sonra yazdı özel degilse
biz ayrıldık 2 ay sonra falan bana evlenme teklifi etti işte o zaman kabul etmedm sonra bir ara tekrar yanaşmaya çalıştı istemedm derken şuan 2.5 sene olmuş biz ayrılalı birde geçen hafta konuştk snra sildim ben faceden

Ayrılmak istemiyordu kesinlikle kendisi.yani benden kurtulmaya çalışmak gibi bir durumu yoktu. Ben zaten adim Atamam ondan bekliyorumki içimdekileri dokebileyim ama kötü sözler söyledik son bulusmamizda sanmiyorum yazicagini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…