- Konu Sahibi sarisinprenses
-
kaç yaşındasın sen ? ona göre yorum yapayımSupermis gercektenbirde uygulayabilsem uyurken uyandigimda iste okulda yolda sürekli aklımda. Sanki benimle birlikte yaşıyor kafamin icinde
aynı şeyleri düşünüyorum canim bu yüzden ofkem geçmiyorValla aldatan mutsuz olsa da degerimi anlamiyorsa;
Bana yaptigi basina geldigi halde " ben bir zamanlar aynisini şu kisiye yapmistim, ayip etmisim." seklinde bir aydinlanma yasamiyor ve kendini magdur goruyorsa;
Benim duygularimi onemsemiyor, duygusalligimi yuzeysel buluyor ve hala kendini bir halt saniyorsa;
Kisacasi dersini almiyorsa basina dunyanin en buyuk dertleri de gelse, hayatina giren tum kadinlar onu aldatsa da ben yine ic huzuruna kavusamam. Cunku adam bana hala ayni adam, cunku bana hakkimi teslim etmemis.
26 canimkaç yaşındasın sen ? ona göre yorum yapayım
Ayrilirken agir sozler ettik birbirimize ama arayacagini o yuzden sanmiyorum.Ben geldim aklına utanmadan mesaj attı görüşmek istedi bide. Şaşırdım kaldım
iyi küçük değilmişsin .. şöyle düşün (bu arada tüm mesajları okumadım direk şu mesajını muhattap alıp yazıyorum ) seni aldattı mı,üzdü mü kötü vakit mi geçirtti gençliğini mi çaldı artık herneyse bu adam yedisinde ne ise yetmişinde de o oluyor .. hani sosyal medyadan çok mutluyuz pozları falan görüyorsan ya da ne bileyim umursamaz tavırlarına şahit oluyorsan ,yaşadığın kötü günleri aklına getir ve bu adamın mutlaka ama mutlaka hayatındaki kadına da bi benzerini yaşatacağına emin ol..insanoğlu ne kadar değişebilir ki ? böyle bi adam ne kadar sağlıklı bi ilişki yaşayabilir ya da kurduğu yuva ne kadar sağlam olabilir ki ? kurtuldum şükür de ve yoluna devam et,seni mutlu edemeyen bi adam başka kadını da mutlu edemez,yalanlarıyla bok çukurunda yuvarlanır bir ömür...s.ktir et26 canim
Biz de ağlaya ağlaya ayrılmıştık. Yoo ben hiç oralı olmadım çünkü soğumuştum. Hatta bu soğukluğumu görüp bana "sen benim ayrıldığımı sanıyorsun ama sen çoktan bizi gözden çıkartmıştın" demişti. "Bilmem olabilir her neyse geçmiş bitmiş unuttum ben sen unutmadın mı hala" dedim. Gülümseyebildi ancaAyrilirken agir sozler ettik birbirimize ama arayacagini o yuzden sanmiyorum.Sizdemi kotu ayrilmistiniz?icindekileri döküp rahatlayabildinmi peki ne cevap verdin
Insallah dedigin gibi olur canim dusunmekten delircem birgun artik.kendi kendime ona sorcagim seyleri sormaktan vr aglamaktan.biz gerçekten kötü sözler söyledik birbirimize unuttum dedim ve beni mutlu sanıyor. İşte bu yüzden hic icimdekileri ona soyleyemeyecegim galiba4 senedir ayril baris bir sevgilim vardi. Benden ayrildiginda x kiza gider x ten ayrilip bana gelirdi. Biz iki kiz ona hayir diyemiyorduk. En sonunda gecen sene yine baristilar. Dugune beraber gitmeler resimlerde mutluluk askk yazmalar. Ama allah kimsenin aglayarak kaybettigini kimseye gulerek kazandirmiyor. Ayrildilar ve x kiz suan baskasiyla nisanlandi
Bizim oglana kimse yar olmadi. Beter olsun sumsul herif. Allah hepsinden haberdar kotulugunde iyiliginde icin rahat olsun. Ayrica onlar ayrildiktan snra arkadasca gorustuk.fotograflarda Cok mutlu oldugunuzu saniyordum dedim sadece fotograflarda iste dedi. Allah kimsenin ahini kimsee birakmiyor cok sukur ki.
Insallah dedigin gibi olur canim dusunmekten delircem birgun artik.kendi kendime ona sorcagim seyleri sormaktan vr aglamaktan.biz gerçekten kötü sözler söyledik birbirimize unuttum dedim ve beni mutlu sanıyor. İşte bu yüzden hic icimdekileri ona soyleyemeyecegim galibaben arayamam çünkü
evt cnm dha geçen hafta pişmanım keşke sana teklif ettiğimde kabul etseydn salaklıktı hep yaptıklarm dediSeni hiç aradımi peki canım yada pismanligini duydunmu
Bir bosverebilsem zaten cozulcek.ama uyurken Uyanınca işte okulda aklımın içinde hep benle birlikte sanki.hafiza sildirme olsa inan yaptiricam ama olmuyor.yalan küfür aldatma hepsi vardı canım.icinde patlıyor ya yasattiklari o koyuyor işte. Hayatına girenlerede aynı şeyleri yapıcam yoksa benim fazla saf buldum bunu yaptı inan çok merak ediyorum.ki çok saf temizsin derdi ama zayıf noktamdan vurduiyi küçük değilmişsin .. şöyle düşün (bu arada tüm mesajları okumadım direk şu mesajını muhattap alıp yazıyorum ) seni aldattı mı,üzdü mü kötü vakit mi geçirtti gençliğini mi çaldı artık herneyse bu adam yedisinde ne ise yetmişinde de o oluyor .. hani sosyal medyadan çok mutluyuz pozları falan görüyorsan ya da ne bileyim umursamaz tavırlarına şahit oluyorsan ,yaşadığın kötü günleri aklına getir ve bu adamın mutlaka ama mutlaka hayatındaki kadına da bi benzerini yaşatacağına emin ol..insanoğlu ne kadar değişebilir ki ? böyle bi adam ne kadar sağlıklı bi ilişki yaşayabilir ya da kurduğu yuva ne kadar sağlam olabilir ki ? kurtuldum şükür de ve yoluna devam et,seni mutlu edemeyen bi adam başka kadını da mutlu edemez,yalanlarıyla bok çukurunda yuvarlanır bir ömür...s.ktir et
klasik olacak ama zamana ihtiyacın var sadeceBir bosverebilsem zaten cozulcek.ama uyurken Uyanınca işte okulda aklımın içinde hep benle birlikte sanki.hafiza sildirme olsa inan yaptiricam ama olmuyor.yalan küfür aldatma hepsi vardı canım.icinde patlıyor ya yasattiklari o koyuyor işte. Hayatına girenlerede aynı şeyleri yapıcam yoksa benim fazla saf buldum bunu yaptı inan çok merak ediyorum.ki çok saf temizsin derdi ama zayıf noktamdan vurdu
Biz kötü sözler söyledik birbirimize ve ben unuttum arama dedim en son bulustugumuzda canım. O yüzden hiç ogrenemeyecegim galibaevt cnm dha geçen hafta pişmanım keşke sana teklif ettiğimde kabul etseydn salaklıktı hep yaptıklarm dedi
Söyledikten sonra sosyal medyada takip ederken yakalandım birde kendimi rezil ettimaramaya, hesap sormaya hiç gerek yok. Bırak seni mutlu sansın zaten. yüzüne bakılmayacak adamlar için üzülüyoruz. ilk önce kendi öz değerimiz canım. cana geleceğine mala gelsin booşveer.
biz ayrıldık 2 ay sonra falan bana evlenme teklifi etti işte o zaman kabul etmedm sonra bir ara tekrar yanaşmaya çalıştı istemedm derken şuan 2.5 sene olmuş biz ayrılalı birde geçen hafta konuştk snra sildim ben facedenBiz
Biz kötü sözler söyledik birbirimize ve ben unuttum arama dedim en son bulustugumuzda canım. O yüzden hiç ogrenemeyecegim galiba.ayrildiktan ne kadar sonra yazdı özel degilse
Ayrılmak istemiyordu kesinlikle kendisi.yani benden kurtulmaya çalışmak gibi bir durumu yoktu. Ben zaten adim Atamam ondan bekliyorumki içimdekileri dokebileyim ama kötü sözler söyledik son bulusmamizda sanmiyorum yazicaginiSevmemisse erkek pisman da olmuyor sanirim ya.Hatta kendi vicdanini rahatlatiyor, zaten sevmiyordum iyi oldu iyi yaptim, ona iyilik ettim, kendimden soguttum gibisinden. Bazilari da kendi isledigi haltlari o kadar sallamiyor, sanki baskasi yapmis , kafa o kadar rahat yani, kirdigi kalbin farkinda degil.
Demem o ki sen cok bir sey bekleme bu erkeklerden...
Anladım canım .benimkide ararmi sence birgunbiz ayrıldık 2 ay sonra falan bana evlenme teklifi etti işte o zaman kabul etmedm sonra bir ara tekrar yanaşmaya çalıştı istemedm derken şuan 2.5 sene olmuş biz ayrılalı birde geçen hafta konuştk snra sildim ben faceden
Ooo kotu olmus bu stalk dramini herkes yasamistir. Hic bakma bir sure snra bakmak takinti oluyor.
6ay önce ayrıldık zaten canım ama geçmek bilmiyorklasik olacak ama zamana ihtiyacın var sadece
Haklısın canim ama bakmadan duramiyodumOoo kotu olmus bu stalk dramini herkes yasamistir. Hic bakma bir sure snra bakmak takinti oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?