- 15 Ekim 2015
- 700
- 369
- 23
- Konu Sahibi sarisinprenses
-
Pisman olacak olsa zaten sizi aldatmazki. Oncelikle bir cok bayan bu durumla karsi karsiya kaliyor ne yazikki kendinizi fazla yipratmayin. Pisman olup donmesi ise sizi daha mutsuz etmekten baska bir etkisi olmaz. Sosyal medya hesaplarini takip etmeyi birakin,sevmeseniz bile bir sure sonra bu durum aliskanlik haline geliyor. Takibi biraktiginizda ise hafifliyorsunuz inanin. Son olarak zor ama o kisiyi affedin boylece beyniniz surekli o insana odaklanmak zorunda kalmayacak. Birakin mutlu olsun. Sizinde mutlu olacaginiz gunler elbette gelir.[/QUOTE
Belki üst üste bu kadar kazık atmasaydi insanlara hayata karşı güvensiz mutsuz bir insan yapıp bütün duygularımı sömürüp gitmeseydi affedip önüme bakmak daha kolay olurdu ama suan çok zor.deniyorum inanin ama hep benimle yasiyor sanki kafamın icinde affettim desemde özledim desemde nefret ediyorum desemde.acaba hissediyormu hiç rüyasına falan giriyorummudur diyorum bazen inanin bu kadar çok benimle olduğu için heran
Üst üste kazık atmasaydi beni insanlardan hayattan sogutup; yaşama, mutlu olma inancimi yerle bir etmeseydi belki dediğiniz kolay olurdu ama suan çok zor inanin.nefret etsemde ozlesemde affetsemde içimden , nasıl heran benimle birlikte yaşıyor sanki aklımın icinde sasiriyorum gerçekten. Bazen diyorum acaba rüyasında falan goruyormudur beni o kadar sürekli aklimdaki.vardir ya siz unutmamissaniz karşı tarafinda mutlaka aklindasinizdir gibi inanislarPisman olacak olsa zaten sizi aldatmazki. Oncelikle bir cok bayan bu durumla karsi karsiya kaliyor ne yazikki kendinizi fazla yipratmayin. Pisman olup donmesi ise sizi daha mutsuz etmekten baska bir etkisi olmaz. Sosyal medya hesaplarini takip etmeyi birakin,sevmeseniz bile bir sure sonra bu durum aliskanlik haline geliyor. Takibi biraktiginizda ise hafifliyorsunuz inanin. Son olarak zor ama o kisiyi affedin boylece beyniniz surekli o insana odaklanmak zorunda kalmayacak. Birakin mutlu olsun. Sizinde mutlu olacaginiz gunler elbette gelir.
Çok doğru çıkarımlar...Sevmemisse erkek pisman da olmuyor sanirim ya.Hatta kendi vicdanini rahatlatiyor, zaten sevmiyordum iyi oldu iyi yaptim, ona iyilik ettim, kendimden soguttum gibisinden. Bazilari da kendi isledigi haltlari o kadar sallamiyor, sanki baskasi yapmis , kafa o kadar rahat yani, kirdigi kalbin farkinda degil.
Demem o ki sen cok bir sey bekleme bu erkeklerden...
Çok doğru çıkarımlar...
Sevmemismidir diyorsunuz yaniAcı gercekler...
Barışmak değil isteğim kesinlikle.beni bu mutsuzluga hapsedip mutlu olmasina dayanamiyorum.Hic aklına geliyomuyumdur? Unuttuysa bile onunda canı yandiginda hatirlarmi
Bir de senin mutlu olup olamayacaginami karar veriyormus Allah kurtarmış canım çok sevindim senin adına. Beni öyle bir Psikolojiye soktuk kimseye yanasamiyorum aynı şeyleri yasayacagim diye guvenemiyorumGercekten ilahi adalet diye bir sey var Allah her seyi goruyor. Aldatmak degil ama benimde eski sevgilim bana cok cektirdi surekli ayril baris surekli umutlandirirdi beni her seyin guzel olabilecegine dair,cok ciddiyim bana yapmadigi sey kalmadi tam bi psikolojik vakaydi sonra ben bunlara ragmen aptal gibi onu beklerken afedersin ama beni b*k gibi ortada birakti ve gercekten psikolojim okulum hepsi bi bakmisim mahvolmus.bana sen hic bi zaman mutlu olamicaksin gorursun demisti,suanda 1yildir cok guzel bir iliskim var ve kendisi hala sorunlu ve yalniz bir insan olarak ortaliklarda geziyor. Diyecegim o ki kimsenin hic bir sey yanina kalmiyor. Sen hayatinda geri kalanlari isin,okulun,arakadaslarin.. Vb seyleri sakin birakma,salma cunku ilerde geriye donup baktiginda hic bir seyi yerinde bulamiyorsun.
Bir de senin mutlu olup olamayacaginami karar veriyormus Allah kurtarmış canım çok sevindim senin adına. Beni öyle bir Psikolojiye soktuk kimseye yanasamiyorum aynı şeyleri yasayacagim diye guvenemiyorum
Aldatilmak neden bana yaptı diye gecelerce dusunmek, kendi acıni gecirememek ve onun canınin zerre acimadigini görmek çok farklı canım emin olDönmeyecek canım bunu aklından çıkar tamamen aramayacak biiti de böylesi daha hayırlı olacak de hatta kendine yeni sayfa aç düşünmemeye çalış Rabbim sana onu göstermiş şükret ki ne oldugunu gördün ya evlendikten sonra görseydin aldattıgını bilseydin sen ne kadar sanslı oldugunu düşün ben bunu yapmaya çalışıyorum benimkisi ailevi nedenlerle bitti nişanlıyken bitti yaklasık 3 hafta olacak alısıyorum alısmaya calısıyorum kendımı anlatıyorum hayal kurmamaya calısıyorum gercekle yuzlesıyorum sende yap.
Yapabilsem keşke haklısınız büyük intikam başkasıyla mutlu olmak ama o kadar inancım kırıldı ki kimseyle görüşmeyi düşünmüyorum uzun bir süre buda onu dahada mutlu edecek beni unutmadı hala diyeCanı yanacak karakterde olan adam zaten aldatmaz. Üzgünüm ama onun zerre canı yanmayacak ve zerre umrunda olmayacak. Sen ise böyle ah vah ettiğinle ağladığınla kalacaksın. O yüzden kendine yapacağın en büyük iyilik bu acıyı biran önce bi kenara itip önüne bakman olacaktır.
Sakin boyle dusunerek butun erkeklere bir genelleme yapma cunku emin ol kimse kimseye benzemiyor. Sadece bundan sonra adimlarini daha dikkatli at o yeterli elbet bir gun karsina seni uzmiycek biri cikar ve seni aldatan bu kisinin yaptiklarina bakip ilerideki kisinin degerini daha cok anlarsin,bende oyle olduBir de senin mutlu olup olamayacaginami karar veriyormus Allah kurtarmış canım çok sevindim senin adına. Beni öyle bir Psikolojiye soktuk kimseye yanasamiyorum aynı şeyleri yasayacagim diye guvenemiyorum
3 ayda kısa bi zaman değilmiş amaİnşallah kalmıyordur yanlarına canım ben de merak ediyorum. Benim aldatma değil ama benden ayrıldıktan 3 ay sonra başkasıyla çıktı. Sonra bi başkasıyla. Bakıyorum mutluluk pozlarına baya baya mutlular. Ama inşallah yaptıklarını yaşamadan ölmez hiçbiri.
Malesef : (Acı gercekler...
Uzun süredir o psikolojideyim canım ve atamiyorum.birdaha canımı yakmasinlar diye herkese karşı korumaya almam gerekiyormuş demekki deyip kendimi kilitledim sanki.bana hep çok iyisin derdi hani içinden gelerek hissederdim. Bunu düşünen bile bunu yaptıysa ohooSakin boyle dusunerek butun erkeklere bir genelleme yapma cunku emin ol kimse kimseye benzemiyor. Sadece bundan sonra adimlarini daha dikkatli at o yeterli elbet bir gun karsina seni uzmiycek biri cikar ve seni aldatan bu kisinin yaptiklarina bakip ilerideki kisinin degerini daha cok anlarsin,bende oyle oldu
Uzun yıllar olmuş sanırım bukadar nötr olduğunuza göreValla benimki evli ve facebooktan arada baktığım kadarıyla mutlu.olsun bana ne
Hayır isteyerek boşandım sadece.ben anlafım ki fazla iyiyim bu dünya içinUzun yıllar olmuş sanırım bukadar nötr olduğunuza göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?