- 4 Ekim 2012
- 16.985
- 33.514
- 798
- Konu Sahibi burcubahar0635
-
Yaklaşık 3 saat ikna etmeye çalıştım. Sabah erken kalkacaktım işe gidiyorum bulunduğum yere de yeni taşınmıştım. Kapıları tekmeledi ve zorladı bağırdı gecenin körü. Zaptedemeyip kapıyı açmak zorunda kaldım insanlar polis çağıracaktı artık.Evimden gitmesi olayını anlayamadım. Kapıyı kilitleyince nasıl gidecek ki, zinhar göndermezdim.
O zaman bir daha evime gelmemesini, asla tasvip etmeyeceğim bir şey yaptığını ve buna ortak olmayacağımı açıkça söylerdim arkadaşıma. İletişimi de böylece keserdim. Eşine hiçbir şey söylemezdimYaklaşık 3 saat ikna etmeye çalıştım. Sabah erken kalkacaktım işe gidiyorum bulunduğum yere de yeni taşınmıştım. Kapıları tekmeledi ve zorladı bağırdı gecenin körü. Zaptedemeyip kapıyı açmak zorunda kaldım insanlar polis çağıracaktı artık.
Size böyle bir durumda bilen birisi söylemese onu anlamaya mı çalışırsınız o zaman? Ya da evliliğinde sorun olan herkes aldatmalı mı? Birisi isim yok ama sorunum var diye aldatsın başkası sıkıntım var ama kurulu düzenimi bozmayayım diye aldatsın sadece o zaman. Aldatacak insan gidip işte çalışıp ayrılsın ya da evde kendi işini yapmayı göze alıp ayrılsın. Ne kolay iş ya.Yeri gelince kimse kimseye karismasin deniyor burda bakiyorumda cogunluk soylerim beter olsunlarla dolmus.. sizi ilgilendiren sey ne yani? Eskiden olsa soylerim masum bir insan kandirilmasin derdim, ama suan karismazdim
Diyorum. Herkes dogruyu yanlisi ayirt edebiliyor ve kari koca arasinda ne geciyor kimse bilemez. Herkesin bir hikayesi imtihani yarasi vardir.. ortaya cikacaksada o kotulugu benden bulmasin.
burda cinsellik topiklerinde yillarca cinselligi olmayan ciftleri okuyoruz.. yani hakli yapmasada evlilikte aldatma, anlamak zor degil o tarz yasamlari.. Allah dusurmesin diyorum ama herkesin basina gelebilir
Ok de bize ne? Sana ne? Ona ne? 2 yetiskin evlenebiliyorsa bosanabilir.. birbirinide aldatsa beni ilgilendirmez. Allah akil fikir vermis herkese.. ben dogru buluyorum demedim aldatma isini amaSize böyle bir durumda bilen birisi söylemese onu anlamaya mı çalışırsınız o zaman? Ya da evliliğinde sorun olan herkes aldatmalı mı? Birisi isim yok ama sorunum var diye aldatsın başkası sıkıntım var ama kurulu düzenimi bozmayayım diye aldatsın sadece o zaman. Aldatacak insan gidip işte çalışıp ayrılsın ya da evde kendi işini yapmayı göze alıp ayrılsın. Ne kolay iş ya.
O boşanmak istemesine rağmen eşi onu boşamıyorsa sanırım eşine söylemem. Ama öbür türlüsünde affetmem.Selam…
Bu konuyu pek detay vermeden anlatmam gerek çünkü çok mide bulandırıcı bir iş. Diyelim ki çok yakın bir kadın akrabanız (kardeş/kuzen) artık kimle çok yakınsanız öyle düşünün. Size senelerce evliliğinde korkunç mutsuz olduğunu anlatıyor. Eşi düzgün kendi halinde bir tip. Boşanmak istiyor boşanamıyor senelerce mutsuzluğunu dinliyosunuz. Siz ne kadar yapma etme deseniz de sizi ve kimseyi dinlemiyor. Bir akşam size geliyor(eşi ve çocuğu sizde kaldığını biliyor) ve içki içiyor. Gecenin bir saatinde ise o güne kadar hiç adını duymadığınız bir adamın evine şimdi çıkıp gideceğini söylüyor. Siz ne kadar tutmaya çalışsanız hatta üstüne kapıyı kilitleseniz de sizi asla dinlemiyor ve gecenin o saati içkili çıkıp gidiyor. Dediğim gibi bu kişi belki kardeşiniz belki en yakın kuzeniniz yani arkadaş falan da değil. Yıllardır yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyen bi insan.
Şimdi sorum şu, siz kendi ailenizin de çok üzüleceğini, bu kişinin boşanacağını bilerek bunu eşine söyler misiniz? Yoksa bu kişinin kardeşimdir kuzenimdir vs ailem üzülmesin yuvası dağılmasın diyerek bu yaptığı pisliğe alet olur sırrını saklar mısınız? Bu artık benim için kapanmış bir olay fakat doğru mu yaptım yanlış mı farklı birileri daha yorumlasın istedim.
not: maddi sebeplerden boşanamıyor.
Bende kalan koskoca insanın ebeveyni değilim o yüzden annesi gibi davranmazdım ama çıkıp gittiğinde onu bir daha asla eve almazdım, evden çıktığı anda da çok geç bir saatse eşini direkt aramazdım belki ama smsle vs evden gittiğini haber verirdim.Yaklaşık 3 saat ikna etmeye çalıştım. Sabah erken kalkacaktım işe gidiyorum bulunduğum yere de yeni taşınmıştım. Kapıları tekmeledi ve zorladı bağırdı gecenin körü. Zaptedemeyip kapıyı açmak zorunda kaldım insanlar polis çağıracaktı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?