Aldatan yakınınızı korur musunuz?

Evimden gitmesi olayını anlayamadım. Kapıyı kilitleyince nasıl gidecek ki, zinhar göndermezdim.

Evimden gitmesi olayını anlayamadım. Kapıyı kilitleyince nasıl gidecek ki, zinhar göndermezdim.
Yaklaşık 3 saat ikna etmeye çalıştım. Sabah erken kalkacaktım işe gidiyorum bulunduğum yere de yeni taşınmıştım. Kapıları tekmeledi ve zorladı bağırdı gecenin körü. Zaptedemeyip kapıyı açmak zorunda kaldım insanlar polis çağıracaktı artık.

Yeri gelince kimse kimseye karismasin deniyor burda bakiyorumda cogunluk soylerim beter olsunlarla dolmus.. sizi ilgilendiren sey ne yani? Eskiden olsa soylerim masum bir insan kandirilmasin derdim, ama suan karismazdim
Diyorum. Herkes dogruyu yanlisi ayirt edebiliyor ve kari koca arasinda ne geciyor kimse bilemez. Herkesin bir hikayesi imtihani yarasi vardir.. ortaya cikacaksada o kotulugu benden bulmasin.

burda cinsellik topiklerinde yillarca cinselligi olmayan ciftleri okuyoruz.. yani hakli yapmasada evlilikte aldatma, anlamak zor degil o tarz yasamlari.. Allah dusurmesin diyorum ama herkesin basina gelebilir

O zaman bir daha evime gelmemesini, asla tasvip etmeyeceğim bir şey yaptığını ve buna ortak olmayacağımı açıkça söylerdim arkadaşıma. İletişimi de böylece keserdim. Eşine hiçbir şey söylemezdim

Size böyle bir durumda bilen birisi söylemese onu anlamaya mı çalışırsınız o zaman? Ya da evliliğinde sorun olan herkes aldatmalı mı? Birisi isim yok ama sorunum var diye aldatsın başkası sıkıntım var ama kurulu düzenimi bozmayayım diye aldatsın sadece o zaman. Aldatacak insan gidip işte çalışıp ayrılsın ya da evde kendi işini yapmayı göze alıp ayrılsın. Ne kolay iş ya.

Böyle bir durumda eşine direk söylemek yerine boşanmasına teşvik eder 3. Söylediğimde hala anlamıyorsa eşine söylemekle tehdit eder ama kadın cinayetlerinin bu kadar yoğun olduğu bir dönemde kimseye duyurmadan çözmeye çalışırdım. Mesafemi de koyardım.

Ok de bize ne? Sana ne? Ona ne? 2 yetiskin evlenebiliyorsa bosanabilir.. birbirinide aldatsa beni ilgilendirmez. Allah akil fikir vermis herkese.. ben dogru buluyorum demedim aldatma isini ama
Anliyorum dedim.. bi kadin olarak cidden anliyorum, cunku kadinlarin cok
Gecerli sebepleri
Oluyor genelde.. aldatma guzellemeside yapmiyorum ama..biri bana soylemesede.. gerceklerin er ya da gec ortaya cikmak
Gibi bir huyu vardir.. tabiiki bilmek
Isterim ama ben bana soyleyen insani arada birakacak
Insan degilim.. herkes ben gibi
Degil.. illa
Ortaya cikacak yani kimse soylemesede..

Söylerdim. Herkesin maddi durumu çok mu iyi? Binlerce kadın başkasının tuvaletini temizliyor. Onuruyla yaşıyor. Evli iken başka adamın koynuna girmeyi nasıl becerebilseyse, geçimini sağlamayı da becersin.
Bir daha da asla görüşmezdim. Kan bağımın olması onun günahlarına ortak olmayı, tasvip etmeyi, ört bas etmeyi gerektirmez.

Ben söylemem. Her ne kadar eşinin bilmeye hakkı olduğunu düşünsem de söyleyemezdim yani. Bu işin çok farklı boyutları var. Ülkede kadın cinayetleri malum. Yakınım olan kişiye zarar gelme ihtimali olabilir, bana zarar gelme ihtimali olabilir. Üstelik sonunda iki kişi barışıp ben kötü olabilirim. Kimsenin ikili ilişkisine dahil olmak doğru değil bana göre.

Ben boşanması için bu yoldan dönmesi için ikna etmeye çalışırdım.
Israrcı olursa ailesine söylemekle tehdit ederdim.
Hemen de söylemezdim, blöf yapardım.
İşin ucu cinayete falan gitmesin diye korkardım. Ama onu korkutmak döndürmek isterdim sanırım.
Tüm çabalara rağmen olmuyorsa mesafemi koyar, silerdim onu.

O boşanmak istemesine rağmen eşi onu boşamıyorsa sanırım eşine söylemem. Ama öbür türlüsünde affetmem.

Korumam tabiki, korumak demek arka çıkmak demektir, nesini savunayım ama karışmam da çünkü suçlu ben olurum, benim başım ağrır o kesin. Bu gibi durumlarda evime kabul etmem, koyabildiğim kadar da mesafe koyarım kardeşim de olsa. Zaten elbet yaptıklarını biri duyacak, görecek, eşi bi şekilde haberdar olacak, aralarında halletsinler der karışmam olaylara.

Bende kalan koskoca insanın ebeveyni değilim o yüzden annesi gibi davranmazdım ama çıkıp gittiğinde onu bir daha asla eve almazdım, evden çıktığı anda da çok geç bir saatse eşini direkt aramazdım belki ama smsle vs evden gittiğini haber verirdim.
Gerekçe ne olursa olsun, aldatan kim olursa olsun bunu benim evimden çıkıp giderek yapamaz, beni de alet edemez.

Eşine X seni aldatıyor der miydim demezdim sanırım, zira aldatıldığını bilenlere bile biraz tavsiye vereyim dedim suçlu oldum, o yüzden karışmıyorum artık lakin kimse beni sadakatsizliğine ortak edemez.

Salak gibi zamanında bana verılen bir sırrı paylasmıstım adama uzuldugum ıcın. Kavgalar dövusler oldu evler ayrıldı gerı barısıldı kötu olan ben oldum hıc karısmayın derım

Hayatta açığa dökmem ama evime gelip bu kadar büyük rezillik çıkaran biriyle de kolay kolay görüşmezdim bir daha, hayatımdan çıkarırdım. He benim için çok hatırlı ve sözümü dinleyen biriyse o ayılır ayılmaz ciddi bir konuşma yapardım hayatını düzene sokması ve acil terapiye başlaması için. Çünkü sırf içti diye o kapılara tekme atacak kadar sapıtmaz normalde bir insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…