- 14 Aralık 2013
- 8.315
- 6.282
- 448
benimde ilk aşkımdı.sevmeyi onda öğrendim ben.dediğin gibi bende gözüm kapalı bağlıydım.evet kimse vazgecilmez deil ama yinede insanın içinde burukluk hep kalıor ya.umarım hep mutlu olursun.ben cok duygusalımdır aslında mantığı geri planda bırakdıgım için üzülende hep ben oldum .
Canım boşver... 2 ay üzül, 3 ay üzül, gerekirse 1 yıl üzül ama affetme. Affettiğinde içinde paranoyalarla yaşamak, her an diken üstünde olmak daha çok acı verecek. Eskisi gibi gözün kapalı olmayacaksın bu sefer. Her an nerede, ne yapıyor diye düşüneceksin. İçin içini yiyecek. Eğer affedersen bunlar olacak, sende biliyorsun. Böyle de hayat geçmez. Ama acını sineye çek. Elbet geçeceğini bil. İnsanlar neler yaşıyor, ne acılara göğüs geriyor. Boşver, bu da geçer. Hayat devam ediyor. Umarım acıların en kısa zamanda geçer ve doğru insanı bulursun. Mutluluklar diliyorum.
Aldatiyosa sevmiyo demektir, beni sevmeyen bi insanla ne isim olabilir ki...
ama ya cok sevdiğini hissettiriyorsa senden vazgecemiycegini hissettiriosa neden böle bişey yapar bi insan aklımı en cok bu kurcalıor.
Seven insan aldatmaz, aldatmayi aklindan dahi gecirmez. Bir baskasini gozu gormez zaten.
Her seyi gec guvenebilir misin bi daha ona. Aklinda supheler kuskular nereye kadar.
sevgi herşeyi affedebilir mi?birini cok ama cok sevseydiniz o sizi aldatmıs oldugu halde affeder miydiniz yine sevmeye devam eder miydiniz?
en büyük hatayı sözlenerek yapdım ne yazıkki.zaten numaram yok onda.facede kullanmıorum.onun bi baskasının olcagını düşünmek beni deli edior nefesim giidio düsününce ya(ama inan öyle bi sevmişdiki beni ben bitek onun sevgisini hissedebildim su hayatta hep yanımda oldu destek oldu bana.su anda belki hayatında vardır birileri cunku o ünide okuyor.zaten su anda kimseyi istemiyorum hayatımda hani diyorsun ya benimde basıma geldi aynı sey peki sen benim kadar cok sevmiş miydin?
hayır o zaman sevdiğimden bahsetmiordum.eski sözlümden bahsetmiştim.neden ayrılır ayrılmaz facesini acmıs die konusmusdum ve gercekdende sevmiordum onu.
O zaman sevdim diyodum 6 ay acısını çektim yemeden içmeden kesildim kilo verdim üzüntüden bir sürü şey .. Ama şuan canımdan çok herşeyden daha çok sevdiğim bir sevgilim varken bunu söylemem hem yanlış olur hem de yalan olur .. Şuanki sevgilim kadar kimseyi sevmedim ..
Ama o zaman onu çok sevdiğimi falan düşünüyodum .. Zaten sende onu unuttuğunda anlarsn gerçekten sevmişmisin yoksa sevdimmi sanmşsın ..
O zaman madem afcesi yok telefonunuzda birbrinzde yok dediğim gibi onu takip etmeyi de bırak ..
canım, inanıyorum çok zor bir durumdur.kalp kırıcı gurur onur kırıcıdır.. insanın kırılan kalbini onurunu toplamak elbet kolay değil ama istedikten sonrada yapılamayack bir şey değilki toparlanmak.
ben en zor zamanlarımı dua ederek Allah' a sığınarak atlattım hep.
sana önerim aklını meşgul edeceğin şeylere ver, eve kapanma. içinden ağlamak geliyorsa ağla ama sonra toparla kendini.
seven insan da bence böyle insanın içini yakmaz.
bazen biz kendimiz gerçekten hiç haketmeyen insanları gözümüzde büyütür haketmediği koınuma getiririz. demek ki gerçekte güvenilir bir değilmişki böyle yaptı. olsaydı seni böyle yaralamazdı.
durumu kabullenirsen, acının hafiflemesi inan çok daha kolay ve kısa olur.
tavsiyelerin için saol canım.benimde su an en cok istediğim sey dua edip onun içimden cıkması için yalvarmak.ama moralim bozuk oldugundada seytan beni daha cok dürtüyo.hiçbişi yapmak gelmio içimden.içimde öyle bi yangın varki.nasıl dinecek bu acım bilemiorum .rabbim düşman basına versin.o kadar ki zor durumdayım.ağlamak gercekden iyi gelior en azından rahatlıorum.hani düşünüyorum madem sevmiosa neden hiç benden vazgecmedi.neden hep alttan aldı herseyde.neden bu denli sevgisini hissettrdi?ve aldatmanın dısındada cok kez yalanını yakaladım.ama o hep inkar ediodu gözümün içine baka baka.cok yalan sölüyordu bana.benim içinde dua eder msn rica etsem ?dualar beni ancak ayakta tutabilir.
zaten yalan söyleyen adam bence adam değildir..
oda değilmiş bak, aldatması başka yalanları başka..
ya işte kimiside hasta ruhlu oluyor, şeytanı içinde gizliyor.. oda öylemiş demekki.
bak sen valla dua et, sonra ettikçe edesin geliyor, inanılmaz rahatlatıyor..
Allah yardımcın olsun canım.
aklıma geldikçe ederim tabii dua ama sende et.. Allah a sığın.
buda senin sınavınmış öle düşün ve sınavını ALlah sığınarak çok rahata atlatabilirsin canım.
ne güzel en azından doğru insanı bulmussun dilerim hep mutlu olursun.acaba bigün ben onu unuttum artık sevmiyorum diyebilcek miyim.işte bu sorunun cevabını en cokda merak ediorum.bi ara dedim msj atiim diim senin inadına sözlendim ama unutamadım seni falan ama bi daha vazgecdim cünkü kendi benliğimdende vazgecmiş olcakdım.umarım unuturum umarımm.ama aklım karısdı yani bi kız haric oda kuzeniyddi baska kız yokdu ki o asla kız eklemeden durmaz.bunu neden yapmış olabilir.
Mutlu olamıyorum başımdaki dertlerden sıkıntılardan malesef neyse .. sen de unutursun elbet canım insan her şeye alışıyo bunu unutma .
eğer mesaj atarsan hala onu umursadığını anlar ve biyerleri kalkar sakın mesaj atma . Son sorunu tam anlamadım km kız eklemeden durmaz ?
allah yardımcın olsun cnm madem cok sevdiğin biri var vede doğru insansa baska seyler için üzülme.ya biz bunla cıkarken dedikki facelerimizi donduralım .dondurduk(ben öle sanıomusum)bu gitmiş benden gizli ayrı bi face acmıs kızlar bissürü ekli üniden .hemde cıkdıgımız zmaandan bu yana varmıs ben tabi kör aşık.işte ben ogün facemi actım bakdım bunda kuzeni hariç kız yok cok sasırdım.kendime engel olmak için tekrar dondurdum facemi yoksa tutamazdım msj atardım.acaba cok ciddi bi ilişkisi varda kendini o kıza adamısda o yüzdenmi hiçbi kız ekli deil bu aklımı karıstırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?