aldatanı affeder miydiniz?(canınızdan cok sevseydiniz)

Canım boşver... 2 ay üzül, 3 ay üzül, gerekirse 1 yıl üzül ama affetme. Affettiğinde içinde paranoyalarla yaşamak, her an diken üstünde olmak daha çok acı verecek. Eskisi gibi gözün kapalı olmayacaksın bu sefer. Her an nerede, ne yapıyor diye düşüneceksin. İçin içini yiyecek. Eğer affedersen bunlar olacak, sende biliyorsun. Böyle de hayat geçmez. Ama acını sineye çek. Elbet geçeceğini bil. İnsanlar neler yaşıyor, ne acılara göğüs geriyor. Boşver, bu da geçer. Hayat devam ediyor. Umarım acıların en kısa zamanda geçer ve doğru insanı bulursun. Mutluluklar diliyorum.

Son düzenleme:
Aldatiyosa sevmiyo demektir, beni sevmeyen bi insanla ne isim olabilir ki...

zaten kolay kolay atlatamıcam gercekden öyle gözüküyor.dediklerin için cok tesekkür ederim.dediğin gibi her an düşüncem acaba yine aldatırmı acaba mı die..ama benim en cok zoruma giden derdim annem babam bile bana yanlıs yapar ama asla o yapmaz.bu kadar sevgisiyle benden asla vazgecmez.asla aldatmaz.bana en son yanlıs yapcak kişi oydu ama böle olunca insanın üzüntüsü 2 ye katlanıor.cok tesekkür ederim umarım bulurum .dileklerin için çok saol..cok iyisin.

ama ya cok sevdiğini hissettiriyorsa senden vazgecemiycegini hissettiriosa neden böle bişey yapar bi insan aklımı en cok bu kurcalıor.

Seven insan aldatmaz, aldatmayi aklindan dahi gecirmez. Bir baskasini gozu gormez zaten.

Her seyi gec guvenebilir misin bi daha ona. Aklinda supheler kuskular nereye kadar.

O zaman sevdim diyodum 6 ay acısını çektim yemeden içmeden kesildim kilo verdim üzüntüden bir sürü şey .. Ama şuan canımdan çok herşeyden daha çok sevdiğim bir sevgilim varken bunu söylemem hem yanlış olur hem de yalan olur .. Şuanki sevgilim kadar kimseyi sevmedim ..
Ama o zaman onu çok sevdiğimi falan düşünüyodum .. Zaten sende onu unuttuğunda anlarsn gerçekten sevmişmisin yoksa sevdimmi sanmşsın ..
O zaman madem afcesi yok telefonunuzda birbrinzde yok dediğim gibi onu takip etmeyi de bırak ..

Son düzenleyen: Moderatör:
canım, inanıyorum çok zor bir durumdur.kalp kırıcı gurur onur kırıcıdır.. insanın kırılan kalbini onurunu toplamak elbet kolay değil ama istedikten sonrada yapılamayack bir şey değilki toparlanmak.

ben en zor zamanlarımı dua ederek Allah' a sığınarak atlattım hep.

sana önerim aklını meşgul edeceğin şeylere ver, eve kapanma. içinden ağlamak geliyorsa ağla ama sonra toparla kendini.
seven insan da bence böyle insanın içini yakmaz.
bazen biz kendimiz gerçekten hiç haketmeyen insanları gözümüzde büyütür haketmediği koınuma getiririz. demek ki gerçekte güvenilir bir değilmişki böyle yaptı. olsaydı seni böyle yaralamazdı.

durumu kabullenirsen, acının hafiflemesi inan çok daha kolay ve kısa olur.

ne güzel en azından doğru insanı bulmussun dilerim hep mutlu olursun.acaba bigün ben onu unuttum artık sevmiyorum diyebilcek miyim.işte bu sorunun cevabını en cokda merak ediorum.bi ara dedim msj atiim diim senin inadına sözlendim ama unutamadım seni falan ama bi daha vazgecdim cünkü kendi benliğimdende vazgecmiş olcakdım.umarım unuturum umarımm.ama aklım karısdı yani bi kız haric oda kuzeniyddi baska kız yokdu ki o asla kız eklemeden durmaz.bunu neden yapmış olabilir.

tavsiyelerin için saol canım.benimde su an en cok istediğim sey dua edip onun içimden cıkması için yalvarmak.ama moralim bozuk oldugundada seytan beni daha cok dürtüyo.hiçbişi yapmak gelmio içimden.içimde öyle bi yangın varki.nasıl dinecek bu acım bilemiorum .rabbim düşman basına versin.o kadar ki zor durumdayım.ağlamak gercekden iyi gelior en azından rahatlıorum.hani düşünüyorum madem sevmiosa neden hiç benden vazgecmedi.neden hep alttan aldı herseyde.neden bu denli sevgisini hissettrdi?ve aldatmanın dısındada cok kez yalanını yakaladım.ama o hep inkar ediodu gözümün içine baka baka.cok yalan sölüyordu bana.benim içinde dua eder msn rica etsem ?dualar beni ancak ayakta tutabilir.

zaten yalan söyleyen adam bence adam değildir..
oda değilmiş bak, aldatması başka yalanları başka..
ya işte kimiside hasta ruhlu oluyor, şeytanı içinde gizliyor.. oda öylemiş demekki.
bak sen valla dua et, sonra ettikçe edesin geliyor, inanılmaz rahatlatıyor..
Allah yardımcın olsun canım.
aklıma geldikçe ederim tabii dua ama sende et.. Allah a sığın.
buda senin sınavınmış öle düşün ve sınavını ALlah sığınarak çok rahata atlatabilirsin canım.

ahh ahh bu sınavlarım hiç bitmioki benim.2013 yılı resmen kabusum oldu.ya bide itiraf etse insan dicek tamam yalan söledi ama itiraf etmio.bu asla sölemez asla itiraf etmez.varsa yoksa inkar.namaza baslamayı düşünüyorum.en kısa sürede baslıcam allahın izniyle.allah razı olsun.herkes bırakıp gitiiğinde ihanet ettiğinde insan daha iyi anlıoki yalnızca rabbim tek bırakmıo.inşallah benimde mutlu olcagım bi zaman gelir.

Mutlu olamıyorum başımdaki dertlerden sıkıntılardan malesef neyse .. sen de unutursun elbet canım insan her şeye alışıyo bunu unutma .
eğer mesaj atarsan hala onu umursadığını anlar ve biyerleri kalkar sakın mesaj atma . Son sorunu tam anlamadım km kız eklemeden durmaz ?

allah yardımcın olsun cnm madem cok sevdiğin biri var vede doğru insansa baska seyler için üzülme.ya biz bunla cıkarken dedikki facelerimizi donduralım .dondurduk(ben öle sanıomusum)bu gitmiş benden gizli ayrı bi face acmıs kızlar bissürü ekli üniden .hemde cıkdıgımız zmaandan bu yana varmıs ben tabi kör aşık.işte ben ogün facemi actım bakdım bunda kuzeni hariç kız yok cok sasırdım.kendime engel olmak için tekrar dondurdum facemi yoksa tutamazdım msj atardım.acaba cok ciddi bi ilişkisi varda kendini o kıza adamısda o yüzdenmi hiçbi kız ekli deil bu aklımı karıstırdı.

Başkası için üzmüyorum kendimi sevgilim cezaevinde aylardır görmüyorum başka şehire götürdüler telde yasak .. Aşırı özledm benim dert de bu .. Neyse senin konuna gelirsek çok yanlş insana güvenmişsin sen bence .. İlişkinin başından beri aldatıyormş demekki seni . Orda knştuğu kızlardan birisi de aklına girince onunla çıkmaya başlamştır bu kadar basit .. Niye yapacak doyumsuz karaktersiz .. afedersin ama şere..z olunca insan normal tabi böyle yapması .. Benim eski sevgilime benziyo aynen .
Pek yazmak istemiyorum umrumda dahi değil fakat çok benziyo seninle durumlarımz . Benimle bluşup gidip başka kızlarla da görüşüyomş .. Bir gün bi baktm başka facesi daha var ve 200 arkadaştan 190 tanesi falan kızdı o biçim kızlar doluydu .. Sordum ben değildim kuzenimdi bilmem ne yapıyo . Sonra bi arkadaş bana yardm etti kız facesi alıp ona yazdı snra o da direk numarasını verdi .. Ben dedimki madem kuzenin face açamıyo hadi seninkini kulanıyo hadi tamam senin ftonuda kullanıo kızları ayarlamak için bak oraya kadar bile tamam yani ee kuzeninin telide mi yok niye senin numaranı veriyo yalana bak ya komedi demi . İnsan inanmak istediği şeye inandığı sürece bu komediye bile inanır bazen . Neyse sonra o yardım eden arkadaş da erkekti al bak dedi gerçek yüüzü ddi .
Sonra ben hala devam ettim biliyomusun ne kadar da malım demi .. Affettim inandım devam ettim sonra bi baktm o facesinde başka kızla ilişkisi var yazıyo zaten ayrıldk gibi bişyidi ben dvm edio die kendimi kandırıyodum . Sonra telefon ettim ona bana hala sen çok iyi birisin sen çok iyi bi insansn kusura bakma falan diyo .. Saydırdm biraz biraz da işte neasl yaparsn falan filan deyip kapattım bi dahada hiç knşmadm .. Bak onunla knşmadm ama hala uğraştm uğraşmakda kendime eziyet etmiş oldum gittim ona inat başkaslarıyla çkıp sonra kendimden iğrendm kendine gel dedim kendime .. günlerce ağladım yemedim içmedim zayıfladm psikolojim bzuldu resmen . Sonra kendine gel dedğim an bitmişti olay .. O beni aldattığı kızı buldum knştm .. Kız da ben de onu aldattım merak etme falan dedi .. Kıza da küfür edip kapattm . Sonra arada mesajlaşıyodukk bak ne hatalar ypmşm aynısına düşme diye anlatıyorum .
Sonra hala mesajlaşıyoruz falan yüzsüz benle buuluşmak istedi . Gittim buluşmaya ya aldattığını bildiğimi bildiği halde öpmeye çalıştı biliyomsn sonra bi tokat yapıştırdım . Bidaha asla benii arama rahatsz etme dedim çekip gittim o günden sonra bidaha asla ama asla konuşmadm aramadm .. Umrumdada olmadı .
Affetsen de yapar anla bunu mesaj atarsan da kendini bişey sanar .. Çok karaktersizmiş zaten . Bi bayan için ne olursa olsun aldatıldığın an olay bitmiştir affı olmamalı .

zaman her şeyin ilacıdır. insan sevince mantıklı düşünemiyor affedilir her şey düzelir eskisi gibi olunur ... böyle şeyler düşünüp insan kendini o an için ikna edebiliyor. zaman ve biraz uzaklaşmak çok iyi gelecektir. dışardan kendine bakabildiğinde işte o zaman asıl cevabı sen kendine verebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…