aldatanı affeder miydiniz?(canınızdan cok sevseydiniz)

dier bi konuda bu cezaevi meselesinden bahsetmiştin hatırladım.seninkide kolay bi durum deil.umarım en kısa sürede cıkar sevgilin içerden ve mutluluğunuz kaldığı yerden devam eder.durumlarımız cok benzior.bende onun baska facesi oldugunu yakaladıgım an facesindeki arkadaslarının ismini sölemeye basladım.teli kapatttı yüzüme ve aynen bana su msjı attı:"bilmiyorum gidip kimin facesini bulmusssun banada iftira atıorsun allahdan korkun yokmu senin "dedi.ben tabi yemedim .2.gün bana dedi o face arkadasımındır benim adıma acmıs dedim neden arkadasın manyakmı gidip baskası adına face acıor senin bölümünü senin üniyi yazıor.sustu bişey demedi.ama ben gecelerce nefessiz kaldım o kadar kötüydümki.bu ona inanmamı beklior hala ben inanmayınca benim cok samimi bi dostum vaar basak.bana dediki ben gidip basakla evlencem.dedim sen ne diosun ya nası bi insansın dedim bana inat edip kızımı kulllancan dedim.dedi nie arabamı ben onu kullaniim karım olcak o benim zamanla elbet severim.ben basladım ağlamaya ben lise soondaydım işte oda ünideydi.dedim ben 2.5 yıldır seni burda bekliorum senin yüzünden anneme demediğim yalan kalmadı.bide bizim memlekkette herkes birbirini tanır bulusmak öle kolay deildir.ben ne sıkıntılar yasıodum onu görebilmek için.bunları ona söledim ve hıckıra hıckıra agladım.dedim seni 2.5 yıldır bekliorum burda ve sen senin uğruna hiçbi sıkıntı cekmemiş bi kızla mı evlenceksin ben o kadarmı değersizim?evlenmeye ben layık deil miyim dedim ve teli kapattım.bana dio kır o pis hattını cık git sen nası birisin insan sevdiğine inanmazmı falan.dedi gün benim günümdür ünideki tüm kızlar benimdir.hepsiyle cıkcam seni aldatıyormuscasına.bende cvb yazdım oda bişeyler dedi.ve hattımı kırdım.aradan 1 ay gecdi beni isteyenler vardı işte.arasından bi tanesini secdim .bu bana demiş ya basakla evlencem bu laf hiç çıkmadı aklımdan .bende gidip inadına sözlendim.bide orda hata yapdım.anlayacagın mutsuzlugun dibine vurmus durumdayım.sözlendim ama o hiç çıkmadı aklımdan .sevgim hiç bitmedi.ama o son dediği sözler beni öldürdü.mahvetti(((((işte ogün faceye bakdıgımda o inkar etiği faceyi kullanıodu kuzeni hariç kız yokdu.sanırım ciddi bi ilişkiye baslamıs.sadece suna üzülüorum.madem beni o kadar cok seviodu neden böle yapdı.neden aldattı.veya sevmiorduysa neden o kadar sevgi doluydu hayatım karmakarısık(((((((((((((((((((((((((((((((((((((43:

keske insan sevgiyi bi anda söküp atabilse içinden.ama dediklerinde haklısın ne kadar affettim desende eskisi gibi olmaz hiçbişey.gercekden unutabilcek miyim gercekden zaman iyi gelcekmi kararsızım(

unutulur mu bilmem ama ben yaşadığım şeyleri pek unutamıyorm iyi kötü farketmez o yüzden oyle birine cevap verir gibi yazıym unutulmuyor belki ama zamanla gerçekten sadece verdiğin kararı objektif şekilde değerlendirebileceğiniz kadar zaman geçince iyikilerle başlayan cümleler kuruyorsunuz. unutulmuyor diye kişiliğinize zarar vermsine izin vermek ne kadar doğru. onun yaptığından çok ben bunu yapan biriyle devam etmeyi hakediyor muyum? benim kendime verdiğim değer bu mu? bunları düşünmek lazım. hayat çok acayip o kadar güzel insnlar çıkıyor ki karşınıza... o yüzden zaman tek ihtiycnz

bende asla unutmam işte bu yüzden hersey cok zor.peki siz hiç aldatıldınızmı?herkes kendi için yasıor kendinden değerli kimseyi görmüyor ama ben öle deilim işte tamam kendimede değer veriorum ama sevgim hep ön planda.ne biliyim atabilir miyim bu sevgiyi içimden. . .keşke o güzel insanlar bana da denk gelse keskeeeeee..

aldatılma olmasa da başka kişilik problemleri olanı tanıdım ki aldatma da kişilikle ilgili bir sorun . geçer, düzelir, hallolur, bir daha yapmayacak, bu son... hepsi kendini kandırmaktan ibaret bence. Sevgi de bir yere kadar. zaman en iyi cevabı veriyor. kolay olmasa da aklın yolu bir. şuan üzülmek ilerde daha ağır yıkımlar yaşamktan daha iyidir

mevlana demiş ya"gözyaşının bile görevi vardır ardından gelecek mutluluk için temizlik yaparmış"umarım benimde bu üzüntülü stresli kalp kırıklığı içimin yangınıyla gecirdiğim günler son bulur..bigün olurda unutursam onu o zaman mutluluğu bulmuş olcam.ama su anda bile onun baskasıyla olma düşüncesi içimi yakıor.ben bu durumu nasıl atlatcam ooofff.

Arkadaşım hala beni sevmemişmi hiç diyorsun malesef çok acı verici ama belliki sevmemiş .. Bence üzülmek yerine nerde hata yaptımda böyle kişiliksiz birisi çıktı karşıma demelisin .. Ya da kurtuldum böyle bir insandan diye sevinmelisin mutlu olmalısın ..
Onun kişiliki özelliğinde aldatma gibi bir huy var ve bunu ciddi bi ilişkide olsa nolursa olsun elbet yine yapar . O yüzden kurtulduğuna sevinmelisin boşver .. Eden bulur hem .. Bundan sonra hayatına bak artık onu hiç düşünmemeye çalış . İsterse evlensin boşver ilerde evlendiği karısınıda aldatır o .. Düşünsene evlenseydinz ve seni kucağında bebeğin varken aldatsaydı o zaman her şey daha da zor olurdu hem de çok zor olurdu ... İyi kurtulmuşsun yine .. Evli kucağında bebekli halde olduğunu düşünürsek ..

bide kendini öyle övüyorki yok ben harikayım mükemmelim havalarında.kendisi insaat müh.okuor işi hazır paraya para demeyecek ve para seven kızlarda etrafında bitecek.evlenince cok kötü olurdu.hakkım kalmasın hiç kimsede hiçbi şekilde helal etmiorum cunku.umarım onu düşünmekden vazgecerim.aradan 8 ay gecdi ama yinede unutamadım.öle isterdimki hem kalbimden hemde aklımdan silmeyi.ama unutucam kendi mutluluğum için unutmaya çalışcam.o kalbimde olduğu sürece mutlu olaamam bunu biliorum.cok sükür ki evli deilim.inşallah karsıma iyi biri cıkarda ilerde okul bittikden sonra mutlu bi yuvam olur

Annemin dışın da kimseyi "canımdan çok" sevmedim.
Soruya gelirsek,bana göre aşk herşeyi affetmez.
Eşim böyle bir girişim de bulunduğu takdir de yüzümü bir daha sittin sene göremez.

Benim eniştem de inşaah mühendisi henüz paraya para dediği yok .. Çevre mühendisi kardeşi de ama o paraya para dio valla . Lojmanda oturuyo bedavaya .. rket arabasıda var ayda 5 milyar da maaş alıyo oh kebap eniştem gece gündüz çalıışyo öyle kazanabiliyo baya çok çalışıyo inşaat mühendisleri .
Elbet unutursun unutmasan bile acın hafifler merak etme .. Üzülme ve onunla ilgili konuda açma .. Sen kendi hayatına aynen devam et diren ..

Benim birini sevebilmem icin ona guvenmem gerek onun bana hislerinden emin olmam gerek iste bu benim adamim diyebilmem gerek ve cok sukur hayatimda oyle bir adam var.. Simdi dusunuyorumda onunla bir suru animiz, yasanmisligimiz var gulup aglamisligimiz var.. Peki ya onca seye ragmen aldatilmak?? Affetmem, kabullenemem bu yapilani kendime gururuma yediremem askimdan kivransam bile kan kusarim kizilcik serbeti ictim derim !!

ben bir daha o kişiye güvenemicem ve huzursuz bir hayat süreceğimi bilmeliyim. işimi şansa bırakamam göz göre göre.
affetmem. bu sadece mantığın kararı da değil üstelik.. kalp kırılıyor.
büyük konuşmamak gerek derler lakin durum bu...

Büyük konuşmak istemiyorum ama affetmezdim yada ne bileyim belki bir şans verirdim. Ama beni tekrar kazanması için sanırım yıllarca uğraşması gerekirdi karşımdakinin eğer bana dayanabilirse bir daha yapmayacağına inanırım ama uğraşmazsa zaten beni sevmediği için yapmıştır der zor da olsa ayrılırdım...

Kesinlikle hayir..Hicbir zaman kor asik olmadim olmam da.

hadi ya ben inşaat mühendisleri çok kazanıo die biliodum neyse eden bulur çeksin.inşallah hafifler ve inşallah kendim için yaşamayı öğrenebilirim.devam etmeye calıscam umarım basarırım.

benide en çok bu üzüyor işte.hislerinden o kadar emindimki.2.5 seneyi yasadık.iyisiyle kötüsüyle.birsürü anı ve yasanmıslık.ama o yinede aldattı.doğru aslında bu kadar seye ragmen kaldırıp aldatma cesareti gösteren biri nasıl affedilebilirki.

mantıklı bi çözüm.ama kim yıllarca katlanır ki.ben bu durumu yasadıgımda hislerim tükensin die 2 ay bekledim.amaa o 2 ayda oda bııkmısdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…