dier bi konuda bu cezaevi meselesinden bahsetmiştin hatırladım.seninkide kolay bi durum deil.umarım en kısa sürede cıkar sevgilin içerden ve mutluluğunuz kaldığı yerden devam eder.durumlarımız cok benzior.bende onun baska facesi oldugunu yakaladıgım an facesindeki arkadaslarının ismini sölemeye basladım.teli kapatttı yüzüme ve aynen bana su msjı attı:"bilmiyorum gidip kimin facesini bulmusssun banada iftira atıorsun allahdan korkun yokmu senin "dedi.ben tabi yemedim .2.gün bana dedi o face arkadasımındır benim adıma acmıs dedim neden arkadasın manyakmı gidip baskası adına face acıor senin bölümünü senin üniyi yazıor.sustu bişey demedi.ama ben gecelerce nefessiz kaldım o kadar kötüydümki.bu ona inanmamı beklior hala ben inanmayınca benim cok samimi bi dostum vaar basak.bana dediki ben gidip basakla evlencem.dedim sen ne diosun ya nası bi insansın dedim bana inat edip kızımı kulllancan dedim.dedi nie arabamı ben onu kullaniim karım olcak o benim zamanla elbet severim.ben basladım ağlamaya ben lise soondaydım işte oda ünideydi.dedim ben 2.5 yıldır seni burda bekliorum senin yüzünden anneme demediğim yalan kalmadı.bide bizim memlekkette herkes birbirini tanır bulusmak öle kolay deildir.ben ne sıkıntılar yasıodum onu görebilmek için.bunları ona söledim ve hıckıra hıckıra agladım.dedim seni 2.5 yıldır bekliorum burda ve sen senin uğruna hiçbi sıkıntı cekmemiş bi kızla mı evlenceksin ben o kadarmı değersizim?evlenmeye ben layık deil miyim dedim ve teli kapattım.bana dio kır o pis hattını cık git sen nası birisin insan sevdiğine inanmazmı falan.dedi gün benim günümdür ünideki tüm kızlar benimdir.hepsiyle cıkcam seni aldatıyormuscasına.bende cvb yazdım oda bişeyler dedi.ve hattımı kırdım.aradan 1 ay gecdi beni isteyenler vardı işte.arasından bi tanesini secdim .bu bana demiş ya basakla evlencem bu laf hiç çıkmadı aklımdan .bende gidip inadına sözlendim.bide orda hata yapdım.anlayacagın mutsuzlugun dibine vurmus durumdayım.sözlendim ama o hiç çıkmadı aklımdan .sevgim hiç bitmedi.ama o son dediği sözler beni öldürdü.mahvetti
(((((işte ogün faceye bakdıgımda o inkar etiği faceyi kullanıodu kuzeni hariç kız yokdu.sanırım ciddi bi ilişkiye baslamıs.sadece suna üzülüorum.madem beni o kadar cok seviodu neden böle yapdı.neden aldattı.veya sevmiorduysa neden o kadar sevgi doluydu hayatım karmakarısık
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((
43: