Aldatilan, aldatildigini nasıl anlar.

Aynen tatlım karışma ünv. Bir arkadaşım kankasına sevgilisinin onu aldattığını söyledi çocuk yalan yere yemin etti. Çocuk dediki onlar bizi çekemiyor aşkım kız arkadaşımla konuşmadı birdaha düşün. Sonra ayrıldı çocuktan ama nişanlandıktan sonra kendi gözüyle gördükten sonra

Teşekkür ederim. Doğru söylüyorsunuz

Ya riskli gibi geliyo ikiside öğretmen ne biliyim kagit i kim bulur bide benim gördüğüm u gördü eşi iftira atıyor falan dermi gerçi kırk yaşına herif e niye iftira atayım orası da muamma ama:)))
Sizin gördüğünüzü adam gördüyse kağıda yazsaniz bile sizin olduğunuzu anlar o zaman boşverin en iyisi hiç bulasmayın

Kesinlikle haberim olsun isterdim. İspatlı bir şekilde mesela kadının oturduğu yeri tarif ederek falan duyurun. Genelde yuvamı yıkmak istiyorlar diye inanmazlar. Ama bilmesi Hakkı. Ada'm da çok edepsizmiş.

Kesinlikle haberim olsun isterdim. İspatlı bir şekilde mesela kadının oturduğu yeri tarif ederek falan duyurun. Genelde yuvamı yıkmak istiyorlar diye inanmazlar. Ama bilmesi Hakkı. Ada'm da çok edepsizmiş.

Ya aslında annem engellemeseydi telefonda video Çekicektim durbunden eve sarmas dolaş girerken aha ispat ta annem engelledi işte biz ne diye şimdide ispat yok karışamam

Ya aslında annem engellemeseydi telefonda video Çekicektim durbunden eve sarmas dolaş girerken aha ispat ta annem engelledi işte biz ne diye şimdide ispat yok karışamam
Kadını tarif etsen o biraz dikkat eder. Gözünü açar. Mesela tatilden sonra evde birşeyden şüphelenmiştir. Kızım benden habersiz arkadaşını getirmişti hemen anladım. Kadınlar evindeki değişiklikleri anlar. Ama belki doğru yorumlayamaz.

Empati kurduğunuzda ne sonuç çıkartıyorsunuz
Yani sizin eşiniz sizi aldatmış olsaydı bunu görenlerin size söylemesini mi isterdiniz susmalarını mı
Bence vereceğiniz cevaba göre yön belirleyin

Empati kurduğunuzda ne sonuç çıkartıyorsunuz
Yani sizin eşiniz sizi aldatmış olsaydı bunu görenlerin size söylemesini mi isterdiniz susmalarını mı
Bence vereceğiniz cevaba göre yön belirleyin

Yaa ben genç bi kızım şimdi biraz da korktum yani üsteki konuşmalardan iftira olur yalanlar belkide size ne diycektir elimde soyleyeceklerimden başka delil yok aslında apartmanda girişte kamera var ama... Empati yapınca Vicdanım rahat etmiyor allah ıslah etsin

Yaa ben genç bi kızım şimdi biraz da korktum yani üsteki konuşmalardan iftira olur yalanlar belkide size ne diycektir elimde soyleyeceklerimden başka delil yok aslında apartmanda girişte kamera var ama... Empati yapınca Vicdanım rahat etmiyor allah ıslah etsin
O vicdan rahat etmiyorsa bi şekilde o kadına aldatıldığını belli edersiniz siz
Aldım cevabımı..

Merhaba arkadaşlar bu sefer kendime dert edindim yokmuş gibi... komşumuz var fazla girip çıkmayız yeni taşındılar zaten çalışan da insanlar Günaydın, iyi akşamlar demekten ötede degil ilişkimiz. Komşumuz bayan öğretmen sömestr tatilinde iki çocuğuyla beraber ailesinin yanına tatile gitti. Neyse bi gece geç vakit hafta sonuydu bi ses duydum kapının dürbününden bakarken karşı komşumuz sarışın bir bayanla sarmas dolaş eve girdi ben bi kaç akşam üst üste yakaladim hatta anneme bile gösterdim. Hatta bi gün kapıyı açtım dışarda ki ayakkabıları içeri almak bahanesiyle yüzünü daha iyi görmek için çok panik oldular. Ya somestr bitti daha görmedim ta ki bizim karşı siteye o kadın taşınmış hemde camları karşılıkli kadına çok üzülüyorum ya nasıl anlamiyo

:oha: Bir de eve mi getiriyor kadını? Apartmanda kamera var mı? Ben olsam direkt söylemezdim ama kadını haberdar ederdim, hem öğretmen parası var hem erken geliyor çocuk bakıyor diye evliliğini bozmuyor galiba adam, bir taraftan da aldatmaya devam. Ne ala memleket

:oha: Bir de eve mi getiriyor kadını? Apartmanda kamera var mı? Ben olsam direkt söylemezdim ama kadını haberdar ederdim, hem öğretmen parası var hem erken geliyor çocuk bakıyor diye evliliğini bozmuyor galiba adam, bir taraftan da aldatmaya devam. Ne ala memleket

Apartmanda girişte kamera var ama içeri nasıl girdiler bilmiyorum ki inkar eden hertürlü inkar eder inanmak isteyen de hertürlü inanır ama kafam karışık kadın bide çirkin bişiy, eşi de gül gibi kadın sinirleniyorum. Annem de Karışma diyip duruyor o da bu tuhaf ben mi Taktim millete mi normal geliyor anlamadim

Apartmanda girişte kamera var ama içeri nasıl girdiler bilmiyorum ki inkar eden hertürlü inkar eder inanmak isteyen de hertürlü inanır ama kafam karışık kadın bide çirkin bişiy, eşi de gül gibi kadın sinirleniyorum. Annem de Karışma diyip duruyor o da bu tuhaf ben mi Taktim millete mi normal geliyor anlamadim

Bence apartman kamera kayıtlarını iste, oradan da teyit et. Sonra sadece kadının görebileceği şekilde keydıyla birlikte kapının önüne bırak.

Ben bilmek isterdim, sen bilmek istemez miydin? Ne olabilir ki? En fazla seninle görüşmezler ki görüşmesinler zaten

Ben bilmek isterdim, sen bilmek istemez miydin? Ne olabilir ki? En fazla seninle görüşmezler ki görüşmesinler zaten

Zaten Merhaba Merhaba bi ilişki ortada bi ahbaplik yok yani konusmasalarda önemli değil .. ya kamera kayıtlarını sordum yönetici dediki öyle veremeyiz bi sorun mu var bende bişiy diyemedim annemde baskı yapıyo kadın anlamistir sen Karışma diye

Back
X