Aldatilan, aldatildigini nasıl anlar.

Söylemeniz mantıklı üzüldüm belkide farkında çaresi olmadığı için susuyor.

Böyle bi durumda ben bilmek isterdim ama nasıl söylenir ki?
Bence kadının ayrıntılarınıda dahil olmak üzere oturduğu yeri,eşi evde yokken o kadının geldiğini yani ne biliyorsanız bir kağıda yazıp kapıya bırakmanız en iyisi

Karşılaştığınızda napıyosun iyi misin geçen yemeğe misafiriniz mi vardı memleketten mi geldi eşin alıp gelmişti görümcen miydi falan diye sohbet aç.
Zaten ordan huylanır. En azından pat diye kocan eve kadın getirdi demekten iyidir.
Bu öneri çok iyi bence ben direkt söylenmesini isterdim ama herkes farklı farklı , aaa akrabanoz karsı apartmana taşınmkz ne güzel hayırlı olsun siz evdw yokken eşinizle gwlmişlerdi filanda diyebilirsiniz içine kurt düşerse gerisini getirir diye düşünüyorum

Karaktersiz kocaların metres hayatını ne kadar kolay kabul edip normalleştiriyoruz öyle. Göz yumuyoruz aman neyse falan. Siz söyleyin de ne tepki vereceği kadına kalsın. Tahminler üzerinden zaten biliyordura gerek yok. Bu ahlaksızlığa niye göz yumulsun? Direk söylemeye gerek yok. İlk önce yeni taşınan komşu akrabanız herhalde diye ağız yoklarsın. Yok falan derse de sürekli eşinizle görüyorum da öyle sandım dersin. Ya da buna yakın kurgularsınız falan. Gerisi kadına kalmış.

Biz kadınla okadar bile konuşmuyoruz dediğim gibi sabah Günaydın akşam iyi akşamlar oda asansörde falan karşılasirsak. Çalışan kadın zaten bende öyle bi komsulugumuz yok yani. Ayrıca göz yumak değil bu iyi düşünüp mantıklı karar vermek banane deseydim buraya konu açacak kadar dert olmazdı bana belki burdan güzel bi fikir çıkar diye yazdim

Karşılaştığınızda napıyosun iyi misin geçen yemeğe misafiriniz mi vardı memleketten mi geldi eşin alıp gelmişti görümcen miydi falan diye sohbet aç.
Zaten ordan huylanır. En azından pat diye kocan eve kadın getirdi demekten iyidir.

Okadar sohbet kuracak kadar bi durumumuz olmuyo kadında biraz soğuk sanki o cesareti bulamayabilirim çok ta göremiyorum ki

Biz kadınla okadar bile konuşmuyoruz dediğim gibi sabah Günaydın akşam iyi akşamlar oda asansörde falan karşılasirsak. Çalışan kadın zaten bende öyle bi komsulugumuz yok yani. Ayrıca göz yumak değil bu iyi düşünüp mantıklı karar vermek banane deseydim buraya konu açacak kadar dert olmazdı bana belki burdan güzel bi fikir çıkar diye yazdim
Yok karışmayın diye tavsiye verenler var diye öyle yazdım. Size değil.
Siz şimdi konuşmuyorsanız bunu ona gösteremezsiniz ki?
Ya fotoğraflı kanıtlar ulaştıracaksınız gizli olarak. Sadece yazılı olursa inanmayabilir. Ya da adam aleni yapıyorsa kulaktan kulağa dedikodu yayılır öyle duyar. Aklıma başka bir şey gelmedi şuan.

Merhaba arkadaşlar bu sefer kendime dert edindim yokmuş gibi... komşumuz var fazla girip çıkmayız yeni taşındılar zaten çalışan da insanlar Günaydın, iyi akşamlar demekten ötede degil ilişkimiz. Komşumuz bayan öğretmen sömestr tatilinde iki çocuğuyla beraber ailesinin yanına tatile gitti. Neyse bi gece geç vakit hafta sonuydu bi ses duydum kapının dürbününden bakarken karşı komşumuz sarışın bir bayanla sarmas dolaş eve girdi ben bi kaç akşam üst üste yakaladim hatta anneme bile gösterdim. Hatta bi gün kapıyı açtım dışarda ki ayakkabıları içeri almak bahanesiyle yüzünü daha iyi görmek için çok panik oldular. Ya somestr bitti daha görmedim ta ki bizim karşı siteye o kadın taşınmış hemde camları karşılıkli kadına çok üzülüyorum ya nasıl anlamiyo
Bilgisayrdan yazın çıktısını alın el yazısı ile yazmayın kargo poşetinin içine koyup kapıya paspasa bırakın
Kimsenin de sizi görmeyeceğinden emin olun

Kağıda yazıp kapıya filan bırakmayın. Kapiyi onlar iceri girerken actiginiz icin gordugunuzu zaten biliyordur. Ilk akla gelecek kisi olursunuz. Boşver naparsa yapsin.

Ya aslinda o adam sizin gördügünüzü görmeseydi iyidi. Bence gizli olarak bir kagit birakin kapinin altina. Yani o pislik okadar yüzsüzki o kariya bide ev acmis ayni mahalleye ben o adamdan korkardim karisina bile böyle ihanet ediyorsa yani ben cesaret edemezdim fazla kucalamaya. Gizlice bir kagit birakirdim

Adam aptal değilse apartmana, kendi evine kadar sokmazdı kadını. Otele giderdine bileyim kadının evine giderdi kadın bekarsa daha az risk alır kendi evine sokmazdı. Bence adam bu kadar pervasızsa zaten kadın da şüphelenmiştir, söylemeyin hiç.

Evet ben olsam çaktırmazdım gördüğümü. Bu devirde neler duyuyoruz... Siz karışmayın bence, suçlu siz olursunuz sonra...

sirf suclu cikacaksiniz diye dogrulardan olmasi gerekenlerden kacmayin korkmayin siz bu igrenc olaya sahit olmussunuz artik kadina soylemek boynunuzun borcu. yazik degil mi o kadina haberi olsa bir dakka durur mu orda yazik ya butun dunyasi yalandan ibaret kesinlikle haberdar edin kendinizi o kadinin yerine koyun.

Back
X