Aldatilan, aldatildigini nasıl anlar.

Zaten Merhaba Merhaba bi ilişki ortada bi ahbaplik yok yani konusmasalarda önemli değil .. ya kamera kayıtlarını sordum yönetici dediki öyle veremeyiz bi sorun mu var bende bişiy diyemedim annemde baskı yapıyo kadın anlamistir sen Karışma diye

O zaman kadına yaz tatlım, apartmanın girişindeki kamera kayıtlarından bulabilirsiniz. Kadın da şu diye.

sanki sarmaş dolaş adam özellikle görülsün ve karısına bi şekilde duyurulmasını istiyor gibime geldi ?

Ya o öğretmen erken çıkıyor herif te öğretmen bense 5 te çıkıyorum işten eve gelene kadar adamin evde olup olmadığını kestirememki

O zaman işin zor, adam seni görmemiş olsa faceten yaz derdim de ya ilk adam görürse?

Ben olsam böyle bir durumda mutlaka haberdar olmak isterdim bana söyleyen insana minnet duyardım ömür boyu.Fakat ben gördüğüm zaman söyleyebilir miydim, sanırım o cesaret bende yok.Söyleyemezdim diye düşünüyorum.Bu da böyle bir ironimdir.

Merhaba arkadaşlar bu sefer kendime dert edindim yokmuş gibi... komşumuz var fazla girip çıkmayız yeni taşındılar zaten çalışan da insanlar Günaydın, iyi akşamlar demekten ötede degil ilişkimiz. Komşumuz bayan öğretmen sömestr tatilinde iki çocuğuyla beraber ailesinin yanına tatile gitti. Neyse bi gece geç vakit hafta sonuydu bi ses duydum kapının dürbününden bakarken karşı komşumuz sarışın bir bayanla sarmas dolaş eve girdi ben bi kaç akşam üst üste yakaladim hatta anneme bile gösterdim. Hatta bi gün kapıyı açtım dışarda ki ayakkabıları içeri almak bahanesiyle yüzünü daha iyi görmek için çok panik oldular. Ya somestr bitti daha görmedim ta ki bizim karşı siteye o kadın taşınmış hemde camları karşılıkli kadına çok üzülüyorum ya nasıl anlamiyo

Bende bunlari cok dert eden biriyim..
Ama karismamayi ogrendim cunku karissaniz basiniz belaya girebilir. Karismasaniz vicdan rahat degil. Ne demeliyim bilmiyorum ama ben ogrenmek isterdim. Kanitlarla tabiki

Sizden tam sağlam dedikoducu komşu olur hee :halay:her siteye apartmana lazım sizden :KK12: itina ile kapı gözetlenir :skandal:

Merhaba arkadaşlar bu sefer kendime dert edindim yokmuş gibi... komşumuz var fazla girip çıkmayız yeni taşındılar zaten çalışan da insanlar Günaydın, iyi akşamlar demekten ötede degil ilişkimiz. Komşumuz bayan öğretmen sömestr tatilinde iki çocuğuyla beraber ailesinin yanına tatile gitti. Neyse bi gece geç vakit hafta sonuydu bi ses duydum kapının dürbününden bakarken karşı komşumuz sarışın bir bayanla sarmas dolaş eve girdi ben bi kaç akşam üst üste yakaladim hatta anneme bile gösterdim. Hatta bi gün kapıyı açtım dışarda ki ayakkabıları içeri almak bahanesiyle yüzünü daha iyi görmek için çok panik oldular. Ya somestr bitti daha görmedim ta ki bizim karşı siteye o kadın taşınmış hemde camları karşılıkli kadına çok üzülüyorum ya nasıl anlamiyo
yuh bı de eve mı getırıyor.Karısı durumu ogrenmeli

Kadinin bildigini zannetmiyorum yoksa cesaret edip nasil karsisina tasinsin o rahatlikla balkonlara cikabilsinler.
Evet ilgilendirmez ama ben bilmek isterdim ya bi sekilde aptal yerine konulmak istemezdim
Dusunsenize su an biz bile biliyoruz ama kadinin haberi yok gercekten uzucu bi durum:(

Kadinin bildigini zannetmiyorum yoksa cesaret edip nasil karsisina tasinsin o rahatlikla balkonlara cikabilsinler.
Evet ilgilendirmez ama ben bilmek isterdim ya bi sekilde aptal yerine konulmak istemezdim
Dusunsenize su an biz bile biliyoruz ama kadinin haberi yok gercekten uzucu bi durum:KK43:

Yani sizinde soylediklerinizde doğruluk payı var ama yani çok zor bi karar arafta kaldım yaa..

Karaktersiz kocaların metres hayatını ne kadar kolay kabul edip normalleştiriyoruz öyle. Göz yumuyoruz aman neyse falan. Siz söyleyin de ne tepki vereceği kadına kalsın. Tahminler üzerinden zaten biliyordura gerek yok. Bu ahlaksızlığa niye göz yumulsun? Direk söylemeye gerek yok. İlk önce yeni taşınan komşu akrabanız herhalde diye ağız yoklarsın. Yok falan derse de sürekli eşinizle görüyorum da öyle sandım dersin. Ya da buna yakın kurgularsınız falan. Gerisi kadına kalmış.

Back
X