Cünkü kocasi benim pesimden kosuyor. Ve bunu kadina soyleyip soylememe konusunda tereddutteyimNeden bu kadar dert ettiniz kendinize ?
Hanimefendi bos yanitlar vermeyin sorma sebebim farkli..Bilim kadını olarak bir sosyal deney mi yapıyor acaba?
"Başkaları ne diyecek bu tutumuma" sorusunun cevabını arıyorsa mesela..
Cünkü kocasi benim pesimden kosuyor. Ve bunu kadina soyleyip soylememe konusunda tereddutteyim
Kocasi benim mudurum ve pesimde kosuyor bana birsuru para harcadi surekli cicekler gonderiyor.. bilmiyorum kafam cok karisik karisina soylesemmi diye konu buPsikolog aldatma olayının psikolojisini çözmüş mu desem ne desem
Freud un cinselliğe yaklaşımını baz alıyor
Yada kadın köle ruhlu
Ben birinden duydum kurumdan birinden 10 yildir calisan biri o bana soylediSoylediginizde neyin degisecegini bekliyorsunuz??
Kadin zaten herseyi bilip affediyormus.
Sizde masallah adamin 3. 5. Aldatisini biliyorsunuz.
Hayir.. ama esine uzuluyorum. O yuzden sordum..boşanırlar dersek adama şans vereceksin onun için soruyorsun sanırım..
adam salak mı niye boşansın aldatılıp aldatılıp affeden karısı var.
peki sen?
bu kadar affedici olabilecek misin?
Adam bana asılacak ben daha duracağım orada ... Senin peşinden koşuyorsa önce sen peşinden koşmamasını sağlayacaksın.Cünkü kocasi benim pesimden kosuyor. Ve bunu kadina soyleyip soylememe konusunda tereddutteyim
Kimseye hiç bir sey söylemeyin bana kalirsaKocasi benim mudurum ve pesimde kosuyor bana birsuru para harcadi surekli cicekler gonderiyor.. bilmiyorum kafam cok karisik karisina soylesemmi diye konu bu
Sızın yorumlarınızı ozellikle okuyorum :) dankkk dıye cevabı verıyosunuz bırax kırıcı olabılıyosunuz ama gercekler acıdırboşanırlar dersek adama şans vereceksin onun için soruyorsun sanırım..
adam salak mı niye boşansın aldatılıp aldatılıp affeden karısı var.
peki sen?
bu kadar affedici olabilecek misin?
Belkide hosuma gidiyordur.. :)))) ne bu tavriniz anliyamadim neyse istediginiz cevabi aldiniz iyi gunlerAdam bana asılacak ben daha duracağım orada ... Senin peşinden koşuyorsa önce sen peşinden koşmamasını sağlayacaksın.
Siz de bunları kabul ettiniz ve karısı gölge etmese artık, ne olsa gider acaba mı diyorsunuz?Kocasi benim mudurum ve pesimde kosuyor bana birsuru para harcadi surekli cicekler gonderiyor.. bilmiyorum kafam cok karisik karisina soylesemmi diye konu bu
SormaaaSızın yorumlarınızı ozellikle okuyorum :) dankkk dıye cevabı verıyosunuz bırax kırıcı olabılıyosunuz ama gercekler acıdır
Ben adama bisey hissediyorum falan dedimmi? Sadece sebebini sordum adamla olan durumum kimseyi baglamaz ayricada karsilik verdigim yokSiz de bunları kabul ettiniz ve karısı gölge etmese artık, ne olsa gider acaba mı diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?