Aldatilan bir psikolog neden bosanmaz?

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.514
7.435
83
Kadın 30 yasinda uzman bir psikolog kocasiyla ayni kurumda calisiyor sahipleri aslinda cocuk yok hamilelik yok kocasinin 5.aldatmasi her aldatmasinda kavga cikariyor sadece sonrasi normal hayat.. surekli kavga ediyolar. Ama disari mutlu gozukuyor.. bu kadin neden hala adamla? Ve bosanirlarmi sizce?
NOT: Bu kisi ben degilim. Sadece tanidigim biri.

Bilim kadını olarak bir sosyal deney mi yapıyor acaba?

"Başkaları ne diyecek bu tutumuma" sorusunun cevabını arıyorsa mesela..
Hanimefendi bos yanitlar vermeyin sorma sebebim farkli..

Psikolog aldatma olayının psikolojisini çözmüş mu desem ne desem
Freud un cinselliğe yaklaşımını baz alıyor
Yada kadın köle ruhlu
Kocasi benim mudurum ve pesimde kosuyor bana birsuru para harcadi surekli cicekler gonderiyor.. bilmiyorum kafam cok karisik karisina soylesemmi diye konu bu

Soylediginizde neyin degisecegini bekliyorsunuz??
Kadin zaten herseyi bilip affediyormus.
Sizde masallah adamin 3. 5. Aldatisini biliyorsunuz.
Ben birinden duydum kurumdan birinden 10 yildir calisan biri o bana soyledi

boşanırlar dersek adama şans vereceksin onun için soruyorsun sanırım..
adam salak mı niye boşansın aldatılıp aldatılıp affeden karısı var.
peki sen?
bu kadar affedici olabilecek misin?
Hayir.. ama esine uzuluyorum. O yuzden sordum..

Maalesef insanların sosyal statüleri veya eğitimleri, özel hayatlarına birebir etki etmiyor. Şiddete göz yuman doktorlar, aldatılmayı kabul eden avukatlar, sömürülen psikologlar, maaş kartını kocasına teslim edip bir de harcama hesabı veren eğitim görevlileri var bu ülkede. O yüzden çok da şaşırmayın bu duruma.

Pisikolog yerine kadın demeniz yeterli. Aldatılmayı kabul eden bir kadın o. Ne kadar eğitim alırsa alsın, içselleştirilmemiş hiçbir eğitim işe yaramaz.

Cünkü kocasi benim pesimden kosuyor. Ve bunu kadina soyleyip soylememe konusunda tereddutteyim
Adam bana asılacak ben daha duracağım orada ... Senin peşinden koşuyorsa önce sen peşinden koşmamasını sağlayacaksın.

boşanırlar dersek adama şans vereceksin onun için soruyorsun sanırım..
adam salak mı niye boşansın aldatılıp aldatılıp affeden karısı var.
peki sen?
bu kadar affedici olabilecek misin?
Sızın yorumlarınızı ozellikle okuyorum :) dankkk dıye cevabı verıyosunuz bırax kırıcı olabılıyosunuz ama gercekler acıdır

Adam bana asılacak ben daha duracağım orada ... Senin peşinden koşuyorsa önce sen peşinden koşmamasını sağlayacaksın.
Belkide hosuma gidiyordur.. :)))) ne bu tavriniz anliyamadim neyse istediginiz cevabi aldiniz iyi gunler

Eşine söyleseniz de durum değişmeyecek. Kadın bu durumu zaten kabullenmiş belli ki.

Siz sadece adamı kesin ve sert bir dille reddedeceksiniz o kadar.

Siz de bunları kabul ettiniz ve karısı gölge etmese artık, ne olsa gider acaba mı diyorsunuz?
Ben adama bisey hissediyorum falan dedimmi? Sadece sebebini sordum adamla olan durumum kimseyi baglamaz ayricada karsilik verdigim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…