Aldatilan bir psikolog neden bosanmaz?

Ben birinden duydum kurumdan birinden 10 yildir calisan biri o bana soyledi

Gercekten merak ettim, adamla ilgili bu bilgileri baskasindan duyuyorsunuz..

Peki bu adam sizinle hangi ortamda tanistiki bu kadar net ortada olan seyleri baskasindan duydunuz ??

Ic sesim sizin adamla birlikte oldugunuzu ve onceki aldatmalarinda kadinin esini affetmesi..
Bosanirlarmi sorusu, bunu umdugunuzu dusundurttu bana..

Bunlar seni ilgilendirir mi?

Belkide hosuma gidiyordur.. :)))) ne bu tavriniz anliyamadim neyse istediginiz cevabi aldiniz iyi gunler
Sizin sorunuz bir insan aldatıldığını bile bile neden devam eder değil miydi? Hoşunuza gitmese ben bu heriften nasıl kurtulurum ? Şeklinde tavsiye isterdiniz burada . Eşiyle ayrılsa şans verecek gibi görünüyorsun buradan. Tavrım buna hiç samimi gelmediniz bu sorunuzda

Ben adama bisey hissediyorum falan dedimmi? Sadece sebebini sordum adamla olan durumum kimseyi baglamaz ayricada karsilik verdigim yok
Pek çok sebebi olabilir, ne işinize yarayacak ki bu sebepler?Sizin hoşunuza gidiyor ya belki bahsettiğiniz kişinin de böylesi hoşuna gidiyordur, manyaklık bedava çünkü.

Evli adamın peşinizden koşması hoşunuza mi gidiyor ??
Az önce de bir yorumunuzda karısına üzülüyorum yazmıştınız..
Anlayamadım ben sizi
Yorum yapan kisi bana onu ima etti bende ona boyle dedim neyse

Belkide hosuma gidiyordur.. :)))) ne bu tavriniz anliyamadim neyse istediginiz cevabi aldiniz iyi gunler
Bence de öyle.
Adam size bi ton para harcamış çiçekler göndermiş susmuşsunuz hala orda çalışıyorsunuz belli ki ego tatmini olmuş sizde.
Karısına üzüldüm diye duyar kasmayın derdiniz o olsa başlık "söylemeli miyim?" Falan olurdu senin derdin kadının neden adamdan vazgeçmediği

Hakikaten nasıl böyle bir sonuca vardınız
Konu sahibi ilgisi yada hoşlandığını yazdi da ben mi görmedim
YA BU SITEDE NEDEN HERKES DUSMAN GIBI!! BENIM ERKEK ARKADASIM VAR ZATEN SADECE KARISININDUSUNDUM

Sordugum soruya cevao vermeyeceksen n yazma iyi geceler

Bu sizi ilgilendirir mi? Benim duygularim yani?

Size ne desem ayıp mı olur?

Bir sakin olalım mı? Derin derin nefes alın, biraz sakinleşin topikçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…