- 15 Haziran 2016
- 1.683
- 5.152
- 108
- 39
Ben birinden duydum kurumdan birinden 10 yildir calisan biri o bana soyledi
Hayir.. ama esine uzuluyorum. O yuzden sordum..
Bunlar seni ilgilendirir mi?Gercekten merak ettim, adamla ilgili bu bilgileri baskasindan duyuyorsunuz..
Peki bu adam sizinle hangi ortamda tanistiki bu kadar net ortada olan seyleri baskasindan duydunuz ??
Ic sesim sizin adamla birlikte oldugunuzu ve onceki aldatmalarinda kadinin esini affetmesi..
Bosanirlarmi sorusu, bunu umdugunuzu dusundurttu bana..
Belkide hosuma gidiyordur.. :)))) ne bu tavriniz anliyamadim neyse istediginiz cevabi aldiniz iyi gunler
Cevap vermicem terbiyesiz kadin. Gunahimi aliyosun gece gece veHadı ya bende yedim. Eşine üzülüyomus. Bırak bu ayakları .bi yok olun sende senın gıbılerde
Sizin sorunuz bir insan aldatıldığını bile bile neden devam eder değil miydi? Hoşunuza gitmese ben bu heriften nasıl kurtulurum ? Şeklinde tavsiye isterdiniz burada . Eşiyle ayrılsa şans verecek gibi görünüyorsun buradan. Tavrım buna hiç samimi gelmediniz bu sorunuzdaBelkide hosuma gidiyordur.. :)))) ne bu tavriniz anliyamadim neyse istediginiz cevabi aldiniz iyi gunler
Pek çok sebebi olabilir, ne işinize yarayacak ki bu sebepler?Sizin hoşunuza gidiyor ya belki bahsettiğiniz kişinin de böylesi hoşuna gidiyordur, manyaklık bedava çünkü.Ben adama bisey hissediyorum falan dedimmi? Sadece sebebini sordum adamla olan durumum kimseyi baglamaz ayricada karsilik verdigim yok
Hakikaten nasıl böyle bir sonuca vardınızSiz de bunları kabul ettiniz ve karısı gölge etmese artık, ne olsa gider acaba mı diyorsunuz?
Yorum yapan kisi bana onu ima etti bende ona boyle dedim neyseEvli adamın peşinizden koşması hoşunuza mi gidiyor ??
Az önce de bir yorumunuzda karısına üzülüyorum yazmıştınız..
Anlayamadım ben sizi
Cevap vermicem terbiyesiz kadin. Gunahimi aliyosun gece gece veMune
Ben bir soru soruyorum sadece, hayır diyebilir, özgür..Hakikaten nasıl böyle bir sonuca vardınız
Konu sahibi ilgisi yada hoşlandığını yazdi da ben mi görmedim
Bence de öyle.Belkide hosuma gidiyordur.. :)))) ne bu tavriniz anliyamadim neyse istediginiz cevabi aldiniz iyi gunler
YA BU SITEDE NEDEN HERKES DUSMAN GIBI!! BENIM ERKEK ARKADASIM VAR ZATEN SADECE KARISININDUSUNDUMHakikaten nasıl böyle bir sonuca vardınız
Konu sahibi ilgisi yada hoşlandığını yazdi da ben mi görmedim
Sordugum soruya cevao vermeyeceksen n yazma iyi gecelerSizin sorunuz bir insan aldatıldığını bile bile neden devam eder değil miydi? Hoşunuza gitmese ben bu heriften nasıl kurtulurum ? Şeklinde tavsiye isterdiniz burada . Eşiyle ayrılsa şans verecek gibi görünüyorsun buradan. Tavrım buna hiç samimi gelmediniz bu sorunuzda
Bunlar seni ilgilendirir mi?
Bu sizi ilgilendirir mi? Benim duygularim yani?Bence de öyle.
Adam size bi ton para harcamış çiçekler göndermiş susmuşsunuz hala orda çalışıyorsunuz belli ki ego tatmini olmuş sizde.
Karısına üzüldüm diye duyar kasmayın derdiniz o olsa başlık "söylemeli miyim?" Falan olurdu senin derdin kadının neden adamdan vazgeçmediği
Size ne desem ayıp mı olur?Kadın 30 yasinda uzman bir psikolog kocasiyla ayni kurumda calisiyor sahipleri aslinda cocuk yok hamilelik yok kocasinin 5.aldatmasi her aldatmasinda kavga cikariyor sadece sonrasi normal hayat.. surekli kavga ediyolar. Ama disari mutlu gozukuyor.. bu kadin neden hala adamla? Ve bosanirlarmi sizce?
NOT: Bu kisi ben degilim. Sadece tanidigim biri.
Okey iyi gecelerNoldu tatlim, istedigin cevaplar gelmeyince sinirlendinmi :) kiyamammm
O insanlarin hayati seni ilgilendirirmide burda konu aciyorsun ???
Sananee, bosanir yada bosanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?