arkadaşlar nasıl anlatsam bilemiyorum. bu sabah annemle konuştuğumda çok değer verdiğim birinin eşi tarafından aldatıldığını öğrendim. annemi aradım gördüğüm kötü bir rüyayı anlattım. annem de "hamilesin üzülürsün diye sana söylemeyecektik " falan diyip anlattı. X abim öyle iyi biridir ki anlatamam. tanıyıp da sevmeyen birini daha önce hiç görmedim. küçüklüğümden beri bilirim onu baba gibidir. eşine her zaman iyidir. çocukları desen dünya tatlısı. kadın sen facebookta bul birini o melek gibi adamı aldat. hem de üç yıldır beraberlermiş. X abim bu adamı facebookta eşinin akrabası bilip ekleyip fotoğraflarını falan beğenmiş. adam defalarca evlerine gelmiş. X abiye bu adam için nerelerden getirtip neler neler taşıtmış. resmen hizmet ettirtmiş adama. öyle üzgünüm ki. durup dururken huzurum kaçtı resmen. abim eşini çok sever onu mutlu etmek için elinden geleni yapardı. herkes ne şanslısın ne iyi bir eşin var derdi o kadına. hatta kadının ilişkisini anlattığı arkadaşları sesini kaydetmişler. bi de diyor ki " X çok iyi bi adam.evine bakıyor beni seviyor çocuklarına çok iyi bir baba her ortamda sevilen sayılan biri. bir kötü hareketini huyunu görmedim ki boşayayım". hem bunları söylüyor hem de aldatıyor. Allahım inşallah yalandır , iftiradır diye dua ettim ama gerçekmiş. telefon görüşmelerinin kayıtları şahitler ses kayıtları var. hadi bunlara inanmam diyelim ama itiraf etmişler.
ailece yıkıldık resmen. çok üzgünüm. abimi arayıp tek kelime diyemedim. ne denir ki bu durumdaki bir adama.kadın arayıp affet beni diyormuş. abim affetmem diyor ama öyle yumuşak kalpli bir adam ki belki de affedebilir diye düşünüyorum. o zaman da bu evlilik yürür mü bilmiyorum.
çocuklar da farkında değil annelerini sorup duruyorlarmış. annem bakıyor şimdi onlara. dedeniz hasta olmuş anneniz ona bakmaya gitti. iyileşince gelecek diye şimdilik oyalamış çocukları. zavallı yavrucaklar.
işte benim derdim de bu dostlar. böyle bir durumda ne yapılır bilmiyorum.bir akıl verin.
Ben hep diyorum; evlilik içi aldatmaya şöyle 5-10 yıl hapis cezası + güzel bir tazminat cezası verilmeli. Ama aldatana kimse ceza vermiyor, saçmalık...