- 4 Eylül 2013
- 1.326
- 1.646
- 83
- Konu Sahibi Hayalyarim
-
Aynen öyle evlilik kurumuna saygım kalmadı düğün haberi duyunca içim buruluyorResmen beynimize "aldatmayan erkek yoktur" klişesini empoze etmişler. Şimdi en yakınım olan kişi bile eşine sarılıp, sevgi sözcüğü söylese içimden "pislik kesin karını aldatıyorsun, birde öpüp kokluyorsun" diye geçiriyorum. Kimseye güvenim kalmadı. Aldatıldıktan sonra özellikle
İyi geceler. Ben bu erkekleri, evli olan adamlarla ilişki yaşayan kadınları anlayamıyorum.
Son yıllarda erkeklerin aldatma oranı attığını dair tahminler yapılıyor.Kk üyelerinden çevremde gordugum kadar hatta evlendiğim adamda dahil aldatiyorlar. Aldatin ca ellerine ne geçiyor acaba.
Evli adamlarla ilişki yaşayan kadınları gördükçe çevremde adlarini duydukça midem kaldırmıyor. Onlarla aynı cinsten bile olmak onur kırıcı birşey. O kadınsa ben neyim. Ben kadınsam o ne diye soruyorum kendime.
Bu kadar ahlaksızligi dur demek lazım.
Belli bir yasa gelmiş koca koca insanı değiştirmek çok zor. En azından gelecek nesiller için ne yapabiliriz.
Aldatan erkekte aynıdır kadında sadece kadınları anlamıyorum demekle olmuyor o işler ,adam o kadını bulmasa baskasını bulacak bu ısler karsılıklı oluyor tek kısıyle degıl evliyken baska kadına veya adama bakan kadındanda adamda hayır gelmez.Allah karşılaştırmasınİyi geceler. Ben bu erkekleri, evli olan adamlarla ilişki yaşayan kadınları anlayamıyorum.
Son yıllarda erkeklerin aldatma oranı attığını dair tahminler yapılıyor.Kk üyelerinden çevremde gordugum kadar hatta evlendiğim adamda dahil aldatiyorlar. Aldatin ca ellerine ne geçiyor acaba.
Evli adamlarla ilişki yaşayan kadınları gördükçe çevremde adlarini duydukça midem kaldırmıyor. Onlarla aynı cinsten bile olmak onur kırıcı birşey. O kadınsa ben neyim. Ben kadınsam o ne diye soruyorum kendime.
Belli bir yasa gelmiş koca koca insanı değiştirmek çok zor. En azından gelecek nesiller için ne yapabiliriz.
Ben de anlamıyorum ya terapiste gittik benim çapsız beni aldatmaya teşebbüs edince terapist te aynısını söyledi
ALDATMAYAN ERKEK YOKTUR YAKALANMAYAN ERKEK VARDIR BABAN DA DAHİL
Aklım şaştı alışacak mıyız yani bu duruma
Motorsiklet sürecilerinin yeni başlayanlara bir sözü vardır.
Motorcular ikiye ayrılır. Düşmüş motorcular ve henüz düşmemiş motorcular diye.
Hiçmi düşmeden motor kullanan yok dersen muhakkak vardır ama çok az. Ve her an düşebilir.
Ufkumu açtınız teşekkürlerDoğru insan, karakterli merhamet duygusu olan aşık bir erkek aldatmaz. Kendine saygı duydurtan insan da aldatılmaz. Ya aldatılmaz, ya aldatıldığını anlarsa ayrılır. Karşı taraftaki bu kadının eyvallahı olmadığını bilir. Ben asla aldatılmam demiyorum. Sadece aldatılırsam ayrılırım elimden gelen budur bu düzeni bozmak için diyorum.
Aslında kocayı aklamak değil bu...Suçu kocasında değil de kadınlarda gören kadınlara oh oluyor! Hiç üzülmem böyle kadınların aldatılmasına. Tecavüz ediyorlar sanki kocalarına? Kadının ne suçu var?
Ufkumu açtınız teşekkürler
Ben saygı duydurtamadım neyazıkki çünkü kendime güvenim saygım özdeğer yargım tükenmişti evleneli
Bunları o ve ailesi yoketti yokolunca da bana bunları yaşattılar
Bir şans daha verdim belki de vermemeliydim bilmiyorum
Ama bu son şansı bundan eminim
Aslında kocayı aklamak değil bu...
şu veya bu sebeple affedince yeterince bedel ödetemediği için içindeki kini öfkeyi hiç de masum ooşmaya ikinci kadına ytöneltmeten ibaret
İyi geceler. Ben bu erkekleri, evli olan adamlarla ilişki yaşayan kadınları anlayamıyorum.
Nasıl bir zihniyet ki sadece kocayi suçlu bulanlar. Kadın sütten çıkmış ak kaşık mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?