Aldatilan kadinin çare aramasi

Aynen öyle evlilik kurumuna saygım kalmadı düğün haberi duyunca içim buruluyor

aldatmak bir karakter meselesidir. cocuklarimiza karakterli olmayi ogretmeliyiz.

Aldatan erkekte aynıdır kadında sadece kadınları anlamıyorum demekle olmuyor o işler ,adam o kadını bulmasa baskasını bulacak bu ısler karsılıklı oluyor tek kısıyle degıl evliyken baska kadına veya adama bakan kadındanda adamda hayır gelmez.Allah karşılaştırmasın

Öyle bi terapist olamaz. Hayır karaktersiz kocalar vardır. Ve soyları tükenecek. Devir değişiyo artık inşallah bu kekoların da soyu tükenecek. Bizim üstümüze düşen bu zihniyetlerle evlenmeyip yokolmalarını sağlamak.

Bırakın doğal seleksiyon işini yapsın

Doğru insan, karakterli merhamet duygusu olan aşık bir erkek aldatmaz. Kendine saygı duydurtan insan da aldatılmaz. Ya aldatılmaz, ya aldatıldığını anlarsa ayrılır. Karşı taraftaki bu kadının eyvallahı olmadığını bilir. Ben asla aldatılmam demiyorum. Sadece aldatılırsam ayrılırım elimden gelen budur bu düzeni bozmak için diyorum.

Ufkumu açtınız teşekkürler
Ben saygı duydurtamadım neyazıkki çünkü kendime güvenim saygım özdeğer yargım tükenmişti evleneli
Bunları o ve ailesi yoketti yokolunca da bana bunları yaşattılar
Bir şans daha verdim belki de vermemeliydim bilmiyorum
Ama bu son şansı bundan eminim

Suçu kocasında değil de kadınlarda gören kadınlara oh oluyor! Hiç üzülmem böyle kadınların aldatılmasına. Tecavüz ediyorlar sanki kocalarına? Kadının ne suçu var?

Suçu kocasında değil de kadınlarda gören kadınlara oh oluyor! Hiç üzülmem böyle kadınların aldatılmasına. Tecavüz ediyorlar sanki kocalarına? Kadının ne suçu var?
Aslında kocayı aklamak değil bu...
şu veya bu sebeple affedince yeterince bedel ödetemediği için içindeki kini öfkeyi hiç de masum ooşmaya ikinci kadına ytöneltmeten ibaret

Umarım öyle olur canım. Yani ayrıca ben eğer kendi adıma, tüm erkeklerin aynı olduğunu düşünsem, asla aldatmayan erkek yoktur desem, kafamda erkeklere dair düşüncem bu olsa hayat boyu evlenmezdim. Hem bunları düşünüp hem evlenmek kendine işkence etmek demek.

Aslında kocayı aklamak değil bu...
şu veya bu sebeple affedince yeterince bedel ödetemediği için içindeki kini öfkeyi hiç de masum ooşmaya ikinci kadına ytöneltmeten ibaret

Kocanın suçunu hafifletmek için işte.Aldatılmamın o kadının varlığıyla bir ilgisi yok ki. O kadın olmasa başkası olur. Kocam şerefsiz adi pisliğin tekiymiş sadece.

sizinle evlenen eşiniz
size sadakat sözü veren eşiniz
ama siz eşinizle ilişki yaşayan kadını anlamıyorsunuz
ilginç
o kadınsa sen de kadınsın sen kadınsan o da kadın
bunun cinsiyetle alakası yok
aldatan kadın değil farkındaysanız erkek aslında
bekar olan kadının hiç kimseye bi sözü bi bağlılığı yok
ama eşinizin var
ne hikmetse suçu hemen diğer kadına atıyosunuz

Aldatmayan erkek yoktur demek bile bile ben boynuzumu yer otururum deyip kabullenmektir bunu kabullenen kadinlarin eslerine hayirli isler ne diyelim ama hayatiniza giren erkeklerin kalitesi dusukse tum erkekleride ayni seviyede gormeyin

boyle karektersiz adamlarla bile bile evlenip sonrada buralarda aglayan ve birde kocami bastan cikardi ahlaksiz kadinlar deyip hincini yine kadindan cikaran hemcinslerimiz.kocalariniz aldatmaya meyilliyse yapacak birsey yok bosa kendinizi kandirmayin can cikar huy cikmaz!!!

Erkekler evlenilecek kızlarla evleniyor(!) ve eğlenilecek kızlarla eğlenmeye devam ediyor.
Aslında eğlendiği,yanında mutlu olduğu kızla evlenmek istiyor ama aile ve toplum baskısı hanım hanımcık,evimizin kızı görünümlü kızla evlenmeye mecbur bırakıyor.
Kadınlar ise sevilmediğini veya başka bir kadının sevildiğini bile bile başka bir kadına hisleri olan o adamı kendine sadık bir koca yapmaya çalışıyor,doğuruyor,çabalıyor,olduramıyor.
Erkeklerimizin daha cesur,kararlı ve karakterli; kadınlarımızın ise kendi değerinin farkında olan gururlu ve onurlu kadınlar olarak hayattaki yerini alması lazım.

Eşten boşanamayan hırsını kadınlardan alıyor. Onlar da suçlu ama sizinle evli olan eşleriniz, kadınlr değil. Öfkenizi eşe yöneltmeniz gerekli. Diğer kadın, "ben hayalyarim'in eşiyle olmayacağım, yuvalarını bozmayacağım"" diye bir söz mü verdi size?
Şimdi kadın biliyor eşiniz kendini bekar olarak tanıtsa ve inandırsa, bu öfkenizi kime neye yansıtacaksınız? Gücünüz yetiyorsa faturayı eşinize kesmelisiniz. Ha sonra kadının ailesine mi söylrsiniz noluyorsa olur. Ama eşle evli kalıp, ona kadınlık yapıp sadece diğer kadından nefret etmek.. kusura bakmayın ama acizlik.

Aldatınca ellerine geçen şey en azıyla heyecan daha da şanslılarsa cinsellik, durum bu

Herkesin herkese ulaşabildiği günümüzde bunu engelleyecek bişey var mı? Gelecek nesiller demişsin ya hah işte o gelecek nesilleri dürüst yetiştirebiliriz ki o dürüstlükte şöyle olabilir: ben seni aldattım, hani sen yakalamazsın da kişi dobraca söyler gerisi gene aldatılan tarafa kalıyo

Boşanmayı düşünmüyosan kafada yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…