Aldatılanlar kervanında +1 (biraz uzun)

Ne saçmalik. O kadin ne yapmak istedigini yapar, sonuçta size hiçbir sekilde söz vermemistir. O sadakat sözü esinizden çikti, dava ona açilmali.

kesinlikle haklısın ve aynı düşünüyorum
bu işin kadını erkeği olmaz
o işi yapan her neyse ikiside aynıdır
Nokta

kesinlikle haklısın ve aynı düşünüyorum
bu işin kadını erkeği olmaz
o işi yapan her neyse ikiside aynıdır
Nokta

Evlilikte zaten sadece aldatma ve siddet benim için hemen hemen bosanma nedenleridir. Diger meseleleri cözmeyi çalirsin ve çaba sarf ettikten sonra olmayinca bosarsin fakat aldatma ve siddete bence çözülcek hiçbirsey yok.

bence kadın da yapsa erkek de yapsa aynı. ayrıca eşekliği şirin birşey gibi algılayan sizsiniz ben hiç şirin birşeyden bahsettiğimi düşünmüyorum.

ayrıca, benim eşim yapsa direk boşardım çünkü oyle çok da mutlu bi evliliğim yok.

Son düzenleme:
Ne saçmalik. O kadin ne yapmak istedigini yapar, sonuçta size hiçbir sekilde söz vermemistir. O sadakat sözü esinizden çikti, dava ona açilmali.

Bence bu bayanin dusuncesi sacma degil en guzeli.
Tamam soz veren koca ama ona eslik eden kadininda toplum, ahlak, insalik kuralina uymasi, elini vicdanina koymasi gerekir. Nerde aksam orda sabah yasasin sonra koseye cekilemez..Haddini bilicek yoksa bedelini odemek zorunda.

Koca sorumlu olabilir ama ona yol acanda onun kadar sucludur. Zaten bu yoldaki kadinlar haddini bilse bu olaylar bu kadara cok yasanmaz..
Herkez bedel odemek zorunda.

Koca kapinin onune cop poseti seklinde atilip, o anda hic bir anlami degeri olmadigi gosterilir. Kadin icinde gerekli uygulama yapilirki bir sonraki aile zarar gormesin.

bu dedikleriniz ahlak polisliğine girer. kadın ilgi gösterdiyse ve karşılık bulduysa, yada adam ilgi gösterdi ilk kadın karşılık verdi, bekar bir kadın istediğini yapabilir, ancak onu ayıplayabilirsiniz. zaten dava açsanız ne olacak? evli adamla ilişkiye girmek diye bir suç yok ki. zaten kimseye verilmiş bir sözü de yok kadının, ahlaksız yada değil, doğru yada yanlış, tek kişilik hayatını dilediğince yaşar. ihanete uğrayan kadın kocasının şeref yoksunu olmasına yanacağına ve yıllarına acıyacağına diğer kadının peşine düşüyorsa ben asıl o işe hayret ederim. kadının haddini bilmesi deyince, o adamlar karılarına harcamadığı paraları 2. kadına harcıyorlar, karılarından sakındıkları güzel sözleri onlara yağdırıyorlar. kadın haddini falan düşünür mü o saatten sonra? alacağı yüzü almış zaten.

Bekar kadin istedigini yapar ne demek ya??
Evli oldugunu bildigi halde, sirf parasindan faydalanmak adina erkegi ayartana kisaca dedigimiz bir kelime var biliyorsun.
Erkeklerde sizin gibi dusunen kadinlarin farkinda oldugu icin aldatma oranini yukseliyo.

Ayrica evli erkekle iliskiye girene tazminat odettiriliyo ceza olarak.
Once bi acip yasalara bakin.

Karisini aldatan erkek seref yoksunu oldugu kadar evli erkege goz diken kadinda namus yoksunudur.

Ayrica evli erkekten aldigi yuzle gogsu kabaran kadinlarin oldugunu bilmek,
bu orta oyuncagi olmus kadinlari bu kadar cok savunan oldugunu bilmekte cok aci...

Son düzenleme:

bekar kadın istediğini yapar, çünkü kimseye karşı bir sorumluluğu yok. imza atmamış, söz vermemiş. onu kendi ahlaki değerleri bağlar. yasaları gayet iyi biliyorum ben, evli adamla ilişkiye giren kadın tazminat öder fakat bu kanun olarak yer almıyor, yargıtay bu tip kararlar verebiliyor. kadın namus yoksunu zaten ona bir şey diyen yok. ama evli kadın aldatan kocasının ardına düşeceğine kadının ardına düşüyorsa bu komik bir tablo. ayrıca son yazdığınız cümle sanki böyle bir şeyi benden ilk defa duyduğunuzu ima eder gibi. metres dediğimiz kavramın nasıl bir şey olduğunu, o kadınların evdekinden çok pohpohlanıp daha iyi koşullarda yaşadığını bilmeyen yoktur herhalde? ben bu kadınları savunmuyorum, sadece ilgilenmiyorum. aradaki fark görülmemek için çok büyük.

Son düzenleme:

Sizde haklisiniz ama su konuda size katilmiyorum. Demissiniz ki bekar kadinin kimseye karsi bir sorumlulugu yok. Bence var, sonucta bir ailenin yikilmasinda rolu var eger erkegin evli oldugunu bile bile iliskiye giriyorsa ve bence bu onu bal gibi de sorumlu yapar.

yahu tabi ki var olmaz mı. ama kendine karşı bu sorumluluk diyorum sadece. evli olan tarafın eşine çocuğuna eşinin ailesine vs. hepsine karşı sorumluluğu var. böyle yazıyorum diye de yanlış anlaşılmasın ne çevremde ne de ailemde ne evli biriyle ilişkiye giren gördüm, ne de eşini aldatan gördüm.

bence bu adamın ilk vukuatı değil . sadece bu sefer yakalanmış . büyük ihtimalle daha öncede tek gecelik ilişkiler yaşadı . boşu boşuna konuşmuyor ruslarla . sadece chatleştiğini sanmıyorum . evli olduğunu vs vs herşeyi anlatmış . kadın biliyormuş herşeyini . rusça öğrenmeye çalışması falanda çok trajik . planlı hesaplı yapılan birşey .
sana kimse ayrıl yada ayrılma diyemez . buna karar vericek olan tek kişi sensin . ayrılsan kanımca çk doğru bir karar vermiş olursun çünkü bu adam artık senden gitmiş gözüküyor . yok devam edicem affedip derse yine senin bilceğin iş . ama arada başka kadınlarla yaşamak zorunda kalırsın . şu yaşıma kadar öğrendiğim tek şey var . erkekler kolay kolay boşanmak istemez . neden boşansın zaten kurulu düzeni aile hayatı var . dışardada farklı bir hayatı var . iki hayatıda dolu dolu yaşıyor . düzenini niye bozsun . o yüzden beni seviyor o yüzden ayrılmak istemiyor diye düşünmek bana gerçekçi gelmiyor . zaten seven erkek başka bir kadına yaklaşamaz . sana daha kendini affetirirken bir yandan rus kadına msj atmasıda ayrıca düşündürücü . demek yıllarca böyle kandırdı seni yazık üzüldüm . allah sana sabır versin . bir çakalla evliymişsin haberin yokmuş ..

Bir arkadaşım şöyle derdi: aldatmayan erkek yoktur, "henüz" aldatmayan erkek vardır. Doğruymuş.
Ben de 9 yaşımda oğlumla aldatılmış ve boşanmak üzere olan bir bayanım. Zor, çok zor. Nerdeyse benim bir seneye yaklaştı, azalmadı acılarım. İçimde bir sürü ağız dolusu küfürlerim var edemediğim. Acılarım var kimseye tarif edemediğim, onlarla yaşamak zorunda bırakıldığım. İşin en korkuncu da herşeyi oğluma açıklama sorumluluğunu üstüme yıkılıp gidilmesi. Evet aldatılmak çok kötü, tarifi imkansız bir acı. Ancak herşey bununla da bitmiyor. Tüm sorumlulukları sizin üstünüze atıp onlar rahat sorumsuz bekar hayatlarına devam ediyorlar, arada bir özledikçe çocuğunu görmeye geliyorlar. Daha da korkuncu boşanma aşamasında başlıyor. Önce dilekçeler yazılıyor. Aldatılma için ispat isteniyor. Elinizde bir fotoğraf falan yoksa şahit isteniyor. Önceden adamın yaptıklarını anlatan şahitler de iş ciddiye binince vazgeçiyorlar, gelip bir de akıl veriyorlar bir çocuğunuz var, yeniden deneseniz diye. Boşanma sırasında da korkunç şeyler yaşanıyor, bir an aman Allah'ım diyorsunuz, ben nasıl biriyle evlenmişim meğer. 12 yılınızı verdiğiniz evlilikte, taptığınız, 24 saat dizinin dibinden ayrılmak istemediğiniz adamın boşanma sırasında yaptıkları iğrençliklere gelince acılarınız katlanılmaz boyuta geliyor. Bazı arkadaşlar yuva yıkmanın en kolay yol olduğunu söylemişler de... İnanın hiç de kolay değil. Yaşayan bilir. Kimse bu acıyı içinde, inanın, ömür boyu taşımak istemez. Şunu söylemeliyim yuvamı ben yıkmadım. Yuvamı onlar yıktılar. önümde iki seçenek vardı: ya herşeyi sineye çekip devam edecektim ve her günümü şüphe içinde yaşayarak geçirecektim, ki ortada pişman olmuş biri bile yok, ya da boşanıp onurumla yaşayacaktım. Ben boşanmayı seçtim. Konu sahibi arkadaşım Allah yardımcınız olsun. Acılarını çok iyi anlıyorum. Söyleyecek bir şey bulamıyorum.

Bende hamileyken aldatıldım doğumdan sonra boşanıcam diye karar aldım şuan bebeğim 12 günlük ve eşim eve koşa koşa geliyoo oğlunu kucağından düşürmüyo ,çok pişman çok düşkün bana ve oğluna ama bu neyi değiştirir içimdeki acı hiç azalmıyo,rüyamda mutlu aile tabloları görmek varkenn eşimin beni aldattığı kadını görüp ağlayarak uyanıyorum( bebeğine baktıkça daha iyi anlıyor belki yaptığı hatayı amaa bu neyi değiştirir ,hamileyken herhes bebeğine alışveriş yapıp minicik giysiler alma telaşındayken benim yaşadığım acının hesabını kim nasıl verebilir ki,ağzıyla kuş tutsa o günler ve şimdiki zamanlarımm acı içinde geçiyor ve geçicek,erkeklerrden nefret ediyorum minik yavrum oğlum hariçç ,büyüyünce o da mı aldatıcak eşini diyorum bu düşüncelerle kafayı yedim psikolojim bozuldu iyice tarifi yok bu acının yaşayan bilir(

aldatan kocanın suçu vardır bencede . diğer kadından kime ne ki . hem kötü niyetli insanlar hep vardır olucaktır da ... adamların çoğu evli olduğunu bile saklıyor başlarda ....diğer kadını düşünmek onu suçlamak sadece piskolojik olarak rahatlatır sizi .. suç kocanızdadır asıl . kadına herşeyi yapıp rezil edip sonra kocayla barışıp amanda benim kocamı kızlar kandırıyor . bilmem neler evli adamların peşine düşüyor demek bana zavallıca geliyor kimse kusura bakmasın . neden başkasının kocası bakmıyorda seninki aldatıyor bir düşünceksin . ama tabi diğer kadını suçlamak daha kolay işimize geliyor .... çünkü bizim eşlerimiz masum kanatsız birer melek ...

iyi yapmıssınız dönmem ayaklarını gecıcek o bıraz zaman gecsın bakın nasıl yalvarıcak size o kızlar onla parası için beraberdir ona baglı kalmazlar onun bunun yaptıgıyla odaa yasar artık bişeyler.elindekinin kıymetini bilememiş gitmiş pisliğe dogru.ilahi adalet var canım günah yolla haramla aldatmayla mutlu olamaz zaten.böylelerine prostat olursun demek geliyo içimden wcden cıkamasın o işi yapcak fırsat bulamasın diye hiç üzülmeyin zararın neresinden dönseniz kardır.iyi yapmıssınız.ay sen ne güzel rusca ögrenıyon dıye ödül vermenizi beklemiş sanırım o kadar rrusca meraklısı olan gider kursa yazılır yada nette rusca ögrenmek ıcın nette bılgıler arastırır kızlarla konusulmadan öğrenılmıyomusmu bıde sızı aklınla kandırıcak dıye düşünmüş.cok söylendim ama sinir oldum bu duruma.yap et hakkını arayanı sucla bide.terbıyesızlık bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…