- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
Ben nişanlıma çok güvenirdim, herkes yapar o yapmaz derdim, Facebook'ta kızları arattığını görünce mideme yumruk yemiş gibi oldum.Ayrılmaya karar vermiştim ama geldi ayaklarıma kapandı ve affettim.şimdi sürekli birbirimize karşı sorumluluğumuz olduğunu ve vicdanlı olmak gerektiğini alttan alta yerleştiriyorum kendisine.Allah göstermesin evlenirsem ve aldatılırsam önce diğer kadına manevi ve maddi tazminat davası açarım evli insanla gezmek neymiş görsün.çocuğumu da mahkemenin belirlediği saatten 1 dakika fazla göstermem yine de Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyleri.
Bir kadin aynisini yapsaydi buna sirin bir sekilde "eseklik" denilirmiydi? Hayir, o kadin oruspu ve kocasina çok yazik olmus oluyor, o kadin onursuz, serefsiz olmus oluyor.
Bir erkek bunu yapinca sadece bir eseklik olarak nitelendiriliyor. Ask hersey demek degildir. Evlilikte asktan daha önemli olan saygi ve güvendir. Seni aldatan insana ne kadar güvenebilirsin, saygi gösterebilirsin? Adam bide resmen rezilce diyor "bi kac rus oruspu için evliligimiz yikiyorsun" diye. Insan demezmi onlar oruspu olursa sen ne oluyorsun diye
kesinlikle haklısın ve aynı düşünüyorum
bu işin kadını erkeği olmaz
o işi yapan her neyse ikiside aynıdır
Nokta
Bir kadin aynisini yapsaydi buna sirin bir sekilde "eseklik" denilirmiydi? Hayir, o kadin oruspu ve kocasina çok yazik olmus oluyor, o kadin onursuz, serefsiz olmus oluyor.
Bir erkek bunu yapinca sadece bir eseklik olarak nitelendiriliyor. Ask hersey demek degildir. Evlilikte asktan daha önemli olan saygi ve güvendir. Seni aldatan insana ne kadar güvenebilirsin, saygi gösterebilirsin? Adam bide resmen rezilce diyor "bi kac rus oruspu için evliligimiz yikiyorsun" diye. Insan demezmi onlar oruspu olursa sen ne oluyorsun diye
Ne saçmalik. O kadin ne yapmak istedigini yapar, sonuçta size hiçbir sekilde söz vermemistir. O sadakat sözü esinizden çikti, dava ona açilmali.
Bence bu bayanin dusuncesi sacma degil en guzeli.
Tamam soz veren koca ama ona eslik eden kadininda toplum, ahlak, insalik kuralina uymasi, elini vicdanina koymasi gerekir. Nerde aksam orda sabah yasasin sonra koseye cekilemez..Haddini bilicek yoksa bedelini odemek zorunda.
Koca sorumlu olabilir ama ona yol acanda onun kadar sucludur. Zaten bu yoldaki kadinlar haddini bilse bu olaylar bu kadara cok yasanmaz..
Herkez bedel odemek zorunda.
Koca kapinin onune cop poseti seklinde atilip, o anda hic bir anlami degeri olmadigi gosterilir. Kadin icinde gerekli uygulama yapilirki bir sonraki aile zarar gormesin.
bu dedikleriniz ahlak polisliğine girer. kadın ilgi gösterdiyse ve karşılık bulduysa, yada adam ilgi gösterdi ilk kadın karşılık verdi, bekar bir kadın istediğini yapabilir, ancak onu ayıplayabilirsiniz. zaten dava açsanız ne olacak? evli adamla ilişkiye girmek diye bir suç yok ki. zaten kimseye verilmiş bir sözü de yok kadının, ahlaksız yada değil, doğru yada yanlış, tek kişilik hayatını dilediğince yaşar. ihanete uğrayan kadın kocasının şeref yoksunu olmasına yanacağına ve yıllarına acıyacağına diğer kadının peşine düşüyorsa ben asıl o işe hayret ederim. kadının haddini bilmesi deyince, o adamlar karılarına harcamadığı paraları 2. kadına harcıyorlar, karılarından sakındıkları güzel sözleri onlara yağdırıyorlar. kadın haddini falan düşünür mü o saatten sonra? alacağı yüzü almış zaten.
Bekar kadin istedigini yapar ne demek ya??
Evli oldugunu bildigi halde, sirf parasindan faydalanmak adina erkegi ayartana kisaca dedigimiz bir kelime var biliyorsun.
Erkeklerde sizin gibi dusunen kadinlarin farkinda oldugu icin aldatma oranini yukseliyo.
Ayrica evli erkekle iliskiye girene tazminat odettiriliyo ceza olarak.
Once bi acip yasalara bakin.
Karisini aldatan erkek seref yoksunu oldugu kadar evli erkege goz diken kadinda namus yoksunudur.
Ayrica evli erkekten aldigi yuzle gogsu kabaran kadinlarin oldugunu bilmek,
bu orta oyuncagi olmus kadinlari bu kadar cok savunan oldugunu bilmekte cok aci...
bekar kadın istediğini yapar, çünkü kimseye karşı bir sorumluluğu yok. imza atmamış, söz vermemiş. onu kendi ahlaki değerleri bağlar. yasaları gayet iyi biliyorum ben, evli adamla ilişkiye giren kadın tazminat öder fakat bu kanun olarak yer almıyor, yargıtay bu tip kararlar verebiliyor. kadın namus yoksunu zaten ona bir şey diyen yok. ama evli kadın aldatan kocasının ardına düşeceğine kadının ardına düşüyorsa bu komik bir tablo. ayrıca son yazdığınız cümle sanki böyle bir şeyi benden ilk defa duyduğunuzu ima eder gibi. metres dediğimiz kavramın nasıl bir şey olduğunu, o kadınların evdekinden çok pohpohlanıp daha iyi koşullarda yaşadığını bilmeyen yoktur herhalde? ben bu kadınları savunmuyorum, sadece ilgilenmiyorum. aradaki fark görülmemek için çok büyük.
Sizde haklisiniz ama su konuda size katilmiyorum. Demissiniz ki bekar kadinin kimseye karsi bir sorumlulugu yok. Bence var, sonucta bir ailenin yikilmasinda rolu var eger erkegin evli oldugunu bile bile iliskiye giriyorsa ve bence bu onu bal gibi de sorumlu yapar.
Ne kadar arsız yüzsüz çirkef olabiliyorlar.
Çok üzüldüm ama kaybeden eşiniz olmuş.
Eminim rusça bizimle deyılsını asla unutmayacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?