Aldatılanlar kervanında +1 (biraz uzun)

Yazımın hiç bir yerinde rus kadınına küfretmedim ben. ben küfür kullanmam ki. Kadına o..su diyen eşimdi, arabadan beri aradığında.
Eşim hakkındaki sıfat yakıştırmalarına katılıyorum, ama rus kadının da eşimden evli olduğundan haberi vardı, uzun olacağı için skype deki yazışmalarına fazla yer vermedim. "hatta eşime evlisin ama madem benimle konuşuyorsun demek ki birşeylerin eksikliğini yaşıyorsun, sana ben lazım. gibi cümleleri vardı.
Evet itmişim, farkına varıyorum, ama çok çok güvenmek midir itmek, ben aşka inanan bir kadındım. Ve güvenin olmadığı bir ilişkini sürebileceğine inanmadım hiç.
Yabancı nefretim de yok, yurtdışında doğdum yurtdışında okudum, ben rus kadın takıntısını ve düşkünlüğünü sorguladım
Tabii ki mükkemmel değiliz bizde, ama fedakarız.
Rus kadınları konusunda da evet tecrübem doktora yaptığım sırada çok rus arkadaşım oldu, bekarı da evlisi de. Rahatlar, güzeller ve özgüvenleri yüksek, o yüzden çok cazip görünüyorlar kocalarımızın gözlerinde...
Bu kadar bir de aynaya bakıyorum 3 gündür bakıyorum, kendimde hatalar arıyorum ve buluyorum, ama benim hatalarımın hiç biri kalp kırmadı, ah almadı, ben sadece çok sevdim çok güvendim

tiksindim ya yeminle şu erkek milletinden midem bulanıyor artık! kadınlar kime güvenecek artık?

hem suçlu hem güçlü..ne eşinden vaz geçiyor ne sevgilisinden adama bak.

Koşulsuz sevebileceğimiz ve güvenebileceğimiz tek varlık evlatlarımızdır, anamızdır. Gerisi yalanmış

Geçenler de kk daki topiklerden birinde şunu yazmıştım;
Eşim çok iyidir,kibar vs.. Seviyorum ve seviliyorum.
Ama eşime % 50 güveniyorum,diğer % 50 yi yanılma payı olarak cepte tutuyorum.
% 100 güvenirsem ve o beim bu güvenimi suistimal ederse yıkılırım.
Ama % 50 lik payı cepte tutarsam ve o bu hatayı yaparsa çok üzülmem.
En azından tahmin ediyordum der çok yara almadan yoluma bakarım.
Adınıza üzüldüm.
Bundan sonrası için ne yapmayı düşünüyorsnuz?

beni sakın yanlış anlamayın ama bu işin eminim öncesi de vardır.sizin güveninizi samimiyetinizi kullanmış şimdiye kadar.
her şeyde bir hayır vardır.çok üzüleceksiniz belki şimdi ama geçecek.inşallah çok daha güzel günler göreceksiniz.

erkekler kendilerini affettiremeyeceklerini anladığında çirkefleşiyo zaten...
doğru olanı yapmışsın...
bundan sonrasında hayırlısı olsun hakkında..

Son düzenleme:
Mantıklı bir karar almışsınıZ; evet erkekler her seyi sineye cekmemizi,kendi yarattıkları yalan dünyalarında herseyden bi haber yaşamamızı istiyorlar.OLAY BU.

kalbiniz kırık hemde çok güvenmenin sevmenin sadakatsizliğini yaşıyorsunuz
benim sadece takıldığım nokta işte türk kadınlarının rus kadın nefreti
halbuki en büyük ayıplar terbiyesizlikler bizim türk kadınlarında da var
metres hayatı yaşayanlar...evliyken sevgilisi olan kadınlar...evli erkeklerle sadece para yemek için birlikte olanlar... bu yüzden önce kendi ülkemize bakmalıyız başkalarına laf demeden...
okuyunca üzüldüm hemde çok...ama bişi diyim mi size alanyanın gece hayatını iyi bilirim orda kadınların tek derdi eğlenmek ama bizim türk erkekleri hiç rahat bırakmıyo onlar ülkelerinde rahatlar sadece hepsi bu nerden bilsinler bizim erkeklerin yamyam gibi olduklarını

geçecek elbet bu da geçecek eşiniz pişman olacak hemde çok...

üzüldüm açıkcası.. 10 yıl boşa geçmiş gibi geldi.. son söylediği sözler neydi öyle:S iyi yapmııssınız affetmeyin asla..

Affetmeyi düşünmüyorum,yapamam ki. Kırılan birşey asla eskisi gibi olmaz. 10 yıl güzel geçti, sevgisizlik ve saygısızlık görmedim. Ama derler ya "Güven tek kullanımlıktır" diye. Ben güvendim ve yanıldım. Aynı hatayı yapmakta israr etmek lazım...

adama bak ya terbiyesiz bide utanmadan üste çıkmaya çalışmış dil öğreniyorum ayaklarında aldatma ah erkekler

Haklısınız, aynı hikayeyeler güzelim memleketimizde de yaşanıyor. Neler neler duyuyorum danışanlarımdan.
Ama diyorum ya benimki nefret değil, anlam verememek. Şu anda nefret duyduğum tek kişi kocam. Kocam Karadenizli acaba bu düşkünlük ortak deniz sularında mı geliyor ne :) Ne de olsa karşı yaka :)
Bakmayın güldüğüme, hala çok zor kabullenmek. Ama geçecek, Allahımın izniyle

Koşulsuz sevebileceğimiz ve güvenebileceğimiz tek varlık evlatlarımızdır, anamızdır. Gerisi yalanmış

aynen öyle çok doğru..bizde 8 yıllık evliyiz ve sizinle meslektaş sayılırım..eşime elbette güveniyorum güvenmeden bir ilişki yürütebilmek mümkün değil ancak bu güven sonsuz değil ya da gözü kapalı bir şekilde eşim asla yapmaz demiyorum mesela.

yani anlattığınız kadarıyla bu evlilikte sizin yaptığınız bir hata yok bir kadının eşine güvenmesi hata ise o evlilikten zaten hayır beklenmez,insanlar sürekli bir şey olacak diye yaşayamazlar..kendinizi sakın suçlamayın.

Yok yanlış anlamam, aksine çok haklısınız, bende cumartesinden bu yana böyle düşünüyorum. Bu sefer sadece yakalandı, hatta diğer yaptıklarında da çok rahat yaptı, çünkü ben sürprizler yapmadım...

Sizi takdir ettim, el oğluna %100 güven olmaz. Ben yeni anladım.

hanımlar bence rus kadın diye sınırlandırmayalım. onun eşi rusla aldattığını görünce rus demiştir. yoksa onlarla bi alıpvereceği yoktur. gerçi aldatan kadının yada erkeğinde milliyeti yoktur . insanlıktan nasibini almamış elindeki gülün kıymetini bilememiş insanlardır.

konu sahibi umarım bir an önce toparlanırsın. Allah yardımcın olsun.

cnm vallahi hayran kaldım sana. mükemmel bir şekilde davranmışsın. Senin gibi biribi kaybettiği için derdine yanacak o..
Yalnııız iki şey dikkatimi çekti:
1-Diyorki o cümleleri öğrenmek için tercüme ediyormuş, elin kadınına rusça sevgilim diyerek sana sevgilim demeyimi öğreniyomu. ya çoğu erkek böle işte bari kabul edilebilir bir yalan bul ama yok o kadarına çalışmıyor kafaları, akılları ömür boyu izinde şeylerine çalıştığından
2 - kapının önüne koyduğun için utanmadan seni suçluyor bide. söylediği laflara bak . ihanet eden o ama ayrıldığın için herşeyi mahfeden sensin . ilginçmiş eski eşin

Karnında bebeği ile aldatıldığını öğrenen biri olarak sizi en iyi anlayan kişilerdenim maalesef,bu acı herkes için aynı ama sizin toparlanmanız daha kısa sürede olucaktır hem çocuğunuzun yaşı büyük hem de bir mesleğiniz var,kesinlikle geri dönüş yapmayın derim,erkekler tek kişiye bağlanıp kalamıyorlar demekki herşey güzel olsa da dört dörtlük olsada farklı şeyler heyecan verici oluyor onların düşünce yapısını,hissettiklerini anlamak mümkün değil,
kumrular ömür boyu eşlerine sadık olurmuşya bir kuş kadar olamıyorlar ne diyim..

erkekler sadakat konusunda farklı işliyormuş beyinleri,
örn sanal da yaptıkları öylesine takılmaymış aldatma sayılmazmış, yada uzunnn süre metres hayatı yaşamadığı sürece aldatma sayılmazmış , örn. bi kez beraber oldularsa adı kaçamakmış ihanet olmazmış felan,

Allahımmmm deli oluyorum , hep kendilerine işliyor sadakat konusu nedense , rabbim kimseye yaşatmasın bunları , gözleri karılarından başkasını görmesin inş.

Boşanacağım, çocuğuma bakabilecek kabiliyetteyim. Bunun bir ilk olmadığını düşünmeye başladım, bu sefer sadece yakalandı. Ve ben kendime sadakatsizliği ve saygısızlığı kader edemem. Özsaygımı yitiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…