erkekler sadakat konusunda farklı işliyormuş beyinleri,
örn sanal da yaptıkları öylesine takılmaymış aldatma sayılmazmış, yada uzunnn süre metres hayatı yaşamadığı sürece aldatma sayılmazmış , örn. bi kez beraber oldularsa adı kaçamakmış ihanet olmazmış felan,
Allahımmmm deli oluyorum , hep kendilerine işliyor sadakat konusu nedense , rabbim kimseye yaşatmasın bunları , gözleri karılarından başkasını görmesin inş.
cnm vallahi hayran kaldım sana. mükemmel bir şekilde davranmışsın. Senin gibi biribi kaybettiği için derdine yanacak o..
Yalnııız iki şey dikkatimi çekti:
1-Diyorki o cümleleri öğrenmek için tercüme ediyormuş, elin kadınına rusça sevgilim diyerek sana sevgilim demeyimi öğreniyomu. ya çoğu erkek böle işte bari kabul edilebilir bir yalan bul ama yok o kadarına çalışmıyor kafaları, akılları ömür boyu izinde şeylerine çalıştığından
2 - kapının önüne koyduğun için utanmadan seni suçluyor bide. söylediği laflara bak . ihanet eden o ama ayrıldığın için herşeyi mahfeden sensin . ilginçmiş eski eşin
o kadar tuhaf şeyler okuyorum ki artık aldatılmamayı ummuyorum karşıma çıkıp evet yaptım diyip sessizce çekip gidilmesini umuyorum
Boşanacağım, çocuğuma bakabilecek kabiliyetteyim. Bunun bir ilk olmadığını düşünmeye başladım, bu sefer sadece yakalandı. Ve ben kendime sadakatsizliği ve saygısızlığı kader edemem. Özsaygımı yitiririm.
Ekonomik gücünüz varsaki sanıyorum var..
arkanıza bir kez bile dönüp bakmayın.
vayy oğlum var vay bilmem ne...
asla..
donuna kadarda alın nafaka tazminat v.s.
" İhanet hiç bir zaman sindirilemeyen bişeydir."
Gerçekden çok üzücü gelde evlennn bende 10 yıldır yok diyorum
şimdi evlenmeyi düşünüyorum tekrar aynı şeyleri yaşamak benı çok
korkutuyor
adınıza çok üzüldüm ama sanırım kadınlarımzın % 80 i bu sorunu yaşıyor.
. Aminnnn
evet, söylediğinizde çok haklısınız. Farklı işliyor kafaları, e bekar bekar işlemeye devam etsin. Kul hakkı denen bişey var, ben affedemiyorum, allah affetsin demeye başladım
Boşanacağım, çocuğuma bakabilecek kabiliyetteyim. Bunun bir ilk olmadığını düşünmeye başladım, bu sefer sadece yakalandı. Ve ben kendime sadakatsizliği ve saygısızlığı kader edemem. Özsaygımı yitiririm.
aynen aynen, dün gece kapıdan çıkarken söyledim tüm bunları (1) "bundan sonra akıllı kadınla olma bari, beceremiyorsun" dedim :)
cnm "Ve ben kendime sadakatsizliği ve saygısızlığı kader edemem. Özsaygımı yitiririm" bu sözüne dayanarak diyorum ki SEN HARİKA BİR İNSANSIN, ÇOK GÜÇLÜ BİR KADIN VE ÇOK İYİ BİR ANNESİN HERŞEY GÜZEL OLACAK ÜZÜLME LÜTFEN!
"HAYATININ ALTI ÜSTÜNE GELDİ BİLİYORUM AMA HAYATININ ALTININ ÜSTÜNDEN DAHA GÜZEL OLMAYACAĞINI KİM BİLEBİLİR"
Yok yanlış anlamam, aksine çok haklısınız, bende cumartesinden bu yana böyle düşünüyorum. Bu sefer sadece yakalandı, hatta diğer yaptıklarında da çok rahat yaptı, çünkü ben sürprizler yapmadım...
Gözlerim doldu. Yüreğime dokundunuz. teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?