Aldatılanlar kervanında +1 (biraz uzun)

. Aminnnn
Evet, söylediğinizde çok haklısınız. Farklı işliyor kafaları, e bekar bekar işlemeye devam etsin. Kul hakkı denen bişey var, ben affedemiyorum, Allah affetsin demeye başladım

Benim eski sevgilim beni aldattığı rusla evlendi. Hem de Hristiyan biriyle olamam filan derdi ( bence bu kesinlikle biriyle evlenmek için engel değil ama öyle söylediği halde yaptı). Birlikteyken o kız sürekli ona asılıyordu bu da geri duruyordu, bir yerden telefonunu kaptırmış işte… o yüzden seninki de evlenebilir doğru tespitte bulunmuşsun. Biz gururumuz kırılınca tepkimizi koyabiliyoruz ama onlarda ne ahlak ne namus anlayışı bizimki ile bir olmadığı için, nolursa olsun yapışıp bırakmıyorlar. E bir de güzeller. Bir erkek daha ne ister ki?

o kadar tuhaf şeyler okuyorum ki artık aldatılmamayı ummuyorum karşıma çıkıp evet yaptım diyip sessizce çekip gidilmesini umuyorum

Aynen aynen, dün gece kapıdan çıkarken söyledim tüm bunları (1) "bundan sonra akıllı kadınla olma bari, beceremiyorsun" dedim :)

Ekonomik gücünüz varsaki sanıyorum var..
arkanıza bir kez bile dönüp bakmayın.
vayy oğlum var vay bilmem ne...
asla..
donuna kadarda alın nafaka tazminat v.s.

" İhanet hiç bir zaman sindirilemeyen bişeydir."

Gerçekden çok üzücü gelde evlennn bende 10 yıldır yok diyorum
şimdi evlenmeyi düşünüyorum tekrar aynı şeyleri yaşamak benı çok
korkutuyor

adınıza çok üzüldüm ama sanırım kadınlarımzın % 80 i bu sorunu yaşıyor.

katılıyorum , erkeklerin namuslu olsun iş güç bilsin hamarat olsun lafları hikaye, aslında onların istedikleri

zilli olsun, kaşı gözü ayrı oynasın, k..ı başı ayrı oynasın, hafif meşrep olsun gönülleri onu istiyor heralde, burda okuduklarımız hep aynı yönde 4 -4lük eşleri var yuvaları var nerde karaktersiz içi dışı bozuk kadın var onun peşinden salyaları aka aka gidiyorlar, mideleri ondan alıyor yapcak bişy yok,

cnm "Ve ben kendime sadakatsizliği ve saygısızlığı kader edemem. Özsaygımı yitiririm" bu sözüne dayanarak diyorum ki SEN HARİKA BİR İNSANSIN, ÇOK GÜÇLÜ BİR KADIN VE ÇOK İYİ BİR ANNESİN HERŞEY GÜZEL OLACAK ÜZÜLME LÜTFEN!

"HAYATININ ALTI ÜSTÜNE GELDİ BİLİYORUM AMA HAYATININ ALTININ ÜSTÜNDEN DAHA GÜZEL OLMAYACAĞINI KİM BİLEBİLİR"

Tabi sevgiliyken ''aşkım canım'' dı...Enselenince ''o......'' oldular..Zihniyetine tükürdüklerim..

Al diyor şeytan bir kaşık suda boğ...Konu sahibesi en güzel şeyi yapmışsınız,ellerinize sağlık..Yuvayı nedense bozan kendisi degil eşiymiş gibi göstermesi konusuna yazacak çok şeyim var ama değmez.

Sindiremem zaten.
Benim ve oğlumun hakkı olan herşeyi alacağım.
Kararlıyım.

. Aminnnn
evet, söylediğinizde çok haklısınız. Farklı işliyor kafaları, e bekar bekar işlemeye devam etsin. Kul hakkı denen bişey var, ben affedemiyorum, allah affetsin demeye başladım

ne demek sende affetme allahta affetmesin inşallah, cehennem ateşlerinde yansın seni yaktığı gibi, aldatan erkekleri halk önünde şeyinden asmalı bence

Bu hiç bir kadının kaderi olmamalı zaten.
Güçlü bir kadın olduğunuz belli.
Umarım hafif sıyrıklarla atlatırsınız bu zamanları.

Gözlerim doldu. Yüreğime dokundunuz. teşekkürler

malesef benim aklıma da öyle geldi.boş verin aldatan olmaktansa aldatılan olmak daha iyi Allah herkese yaptığı iyiliğinde kötülüğünde karşılığını verir.

yuh yaa. bir de üste çıkmaya çalışmış uçkur düşkünü...
bir de gününüzü gösterecekmiş size ha
bu erkeklerden korkulur valla, iyiyken dünya iyisiyken, kötüyken birden çirkefleşiyorlar

Gözlerim doldu. Yüreğime dokundunuz. teşekkürler

CNM BU SÖZLER YÜREĞİMDEN GELDİ. GELMESİNE SEBEP OLAN SENSİN. YAŞADIĞIN ACIYI İÇİMDE YÜREĞİMDE HİSSEDİYORUM ŞU AN. AYYNI BENDE EŞİMLE SİZ GİBİYİZ BÖYLE BİR KORKU HEP İÇİMDE OLDUĞU İÇİN , BU KONULAR OLUNCA BENİMDE YÜREĞİME ATEŞ DÜŞÜYOR RESMEN.

ağlamak üzereyim şu an. Bu riyakar erkekleri nerden bulup seviyoruz yada neden onlar bizi buluyor. Madem başkasını sevdin veya istedin söyle acıtmadan aldatmadan gitmeliyim buraya kadar de. çek git. deyilmi? aldatılmanın acısı bambaşka bir şey , dua et Allah yar ve yardımcın olsun

Cok cok uzuldum.en dogru karari vermissin.
Es dost akraba sizi hep ornek cift olarak goruyordur eskiden muhtemelen.herkes sok yasayacak.
Herkese onun ne mal oldugunu anlatin.saklamayin.sadece siz degil cevresi de aforoz etsin.rezil rusva olsun

valla tek kelime ile helal olsun diyorum...
o kadar güzel giden bir ilişkide büyük darbe alıp yıkılmamışsınız..
helal olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…