Evet doğru karar verdim, ama buruğum bugün, bugün psikoloğa ihtiyacı olan benim
Yine de geçecek biliyorum, yine de hayatımın tokadıydı, en son babamı kaybettiğimde böyle acı çektim günlerce ağladım. Cumartesi sabahtan bu yana hiç birşey yemedim, sadece meyve çayları içebiliyorum. Ama iyileşeceğim, iyileşmek zorundayım
Yazımın hiç bir yerinde rus kadınına küfretmedim ben. ben küfür kullanmam ki. Kadına o..su diyen eşimdi, arabadan beri aradığında.
Eşim hakkındaki sıfat yakıştırmalarına katılıyorum, ama rus kadının da eşimden evli olduğundan haberi vardı, uzun olacağı için skype deki yazışmalarına fazla yer vermedim. "hatta eşime evlisin ama madem benimle konuşuyorsun demek ki birşeylerin eksikliğini yaşıyorsun, sana ben lazım. gibi cümleleri vardı.
Evet itmişim, farkına varıyorum, ama çok çok güvenmek midir itmek, ben aşka inanan bir kadındım. Ve güvenin olmadığı bir ilişkini sürebileceğine inanmadım hiç.
Yabancı nefretim de yok, yurtdışında doğdum yurtdışında okudum, ben rus kadın takıntısını ve düşkünlüğünü sorguladım
Tabii ki mükkemmel değiliz bizde, ama fedakarız.
Rus kadınları konusunda da evet tecrübem doktora yaptığım sırada çok rus arkadaşım oldu, bekarı da evlisi de. Rahatlar, güzeller ve özgüvenleri yüksek, o yüzden çok cazip görünüyorlar kocalarımızın gözlerinde...
Bu kadar bir de aynaya bakıyorum 3 gündür bakıyorum, kendimde hatalar arıyorum ve buluyorum, ama benim hatalarımın hiç biri kalp kırmadı, ah almadı, ben sadece çok sevdim çok güvendim
. Aminnnn
Evet, söylediğinizde çok haklısınız. Farklı işliyor kafaları, e bekar bekar işlemeye devam etsin. Kul hakkı denen bişey var, ben affedemiyorum, Allah affetsin demeye başladım
onurlu davranışınız için sizi tebrik ederim. umarım herkese örnek olur bu yorumunuz.Boşanacağım, çocuğuma bakabilecek kabiliyetteyim. Bunun bir ilk olmadığını düşünmeye başladım, bu sefer sadece yakalandı. Ve ben kendime sadakatsizliği ve saygısızlığı kader edemem. Özsaygımı yitiririm.
Teşekkürler kızlar, hani elimin altında psikolog,doktor var ama sizlerle konuşmak gibi olmuyor.
Kadını en iyi yine kadın anlıyor, hakkımda söyledikleriniz beni motive ediyor, mutlu ediyor.
Hepinizin ağzına sağlık, kalemine (klavyesine) sağlık. İyi ki varsınız.
Evet güçlü bir kadınım en zayıf yanım aşık olduğum adamdı. Zayıf halkayı atınca daha güçleneceğime inanıyorum.
Hiç kimse hakketmediği şeyi yaşamamalı, dik durabilmeli.
Bu dünyaya el oğlunun kahrını çekmeye, yalanlarını,dinlemeye günahlarına göz yümmaya gelmedik. Di mi?
Az önce tanıdığım psikiyatri doktorumun yanındaydım. Bugüne dek ağrıkesici almayan ben, ilaç kullanmaya başlayacağım çünkü cumartesinden bu yana yemek yiyemiyorum. yutkunamıyorum, boğulacakmışım gibi oluyorum. Bir de bol uyku dedi doktorum. Nasıl olacaksa???
Bir kaç görüşme yapmam gerekecek. İşteyim ya.
Çocuğum terslikler olduğunu farkediyor ama nasıl akıllı nasıl hisli bir çocuk bilseniz, "Anne iyi misin?" diye sorup duruyor. Onu hırpalamadan ve üzmeden bu süreci de atlatabileceğimizi düşünüyorum.
Ailelerimiz öğrendi, kendi ailem beni tanıdığı duruşumu bildiği için, arkandayız dediler.
Kayınvalidem sabahtan beri ağlıyor, yapma eğleme diye. Kayınpederim sessiz, mahçup. Sevdiğim saydığım insanlardı.
Üzülüyorum onlar için ama yapacak bişey yok. kararımdan döndüren olamaz.
Öncelikle geçmiş olsun diyorum 10 yıllık güzel bir evliliğin bu şekilde bitmesi sizi illaki çok üzmüştür.
Ama keşke her kadın sizin gibi kararlı ve güçlü olsa bununda üstesinden geleceğinize inanıyorum.
Allah size ve sizin durumunuzda olan her kadınımızın yar ve yardımcısı olsun.
konu sahibinin kocası, eşini gerçekten iyi tanıyormuş ki kendini affettirmek için fazla uğraşmamış. pislikleşmeyi tercih etmiş. çünkü artık tekmeyi yediğinin ve geri dönüşü olmadığının farkında
yok o şok durumunda şimdi..aldattı ve yakalandı kapının önüne kondu..şok içinde bağırıp çağırdı tehdit etti..1-2 gün sonra yalvar yakar olur,bu sıra hiç şaşmaz.burada okumuyor muyuz aldatan adamlar önce aslan kesiliyorlar sonra kediye dönüyorlar.
Teşekkürler kızlar, hani elimin altında psikolog,doktor var ama sizlerle konuşmak gibi olmuyor.
Kadını en iyi yine kadın anlıyor, hakkımda söyledikleriniz beni motive ediyor, mutlu ediyor.
Hepinizin ağzına sağlık, kalemine (klavyesine) sağlık. İyi ki varsınız.
Evet güçlü bir kadınım en zayıf yanım aşık olduğum adamdı. Zayıf halkayı atınca daha güçleneceğime inanıyorum.
Hiç kimse hakketmediği şeyi yaşamamalı, dik durabilmeli.
Bu dünyaya el oğlunun kahrını çekmeye, yalanlarını,dinlemeye günahlarına göz yümmaya gelmedik. Di mi?
Az önce tanıdığım psikiyatri doktorumun yanındaydım. Bugüne dek ağrıkesici almayan ben, ilaç kullanmaya başlayacağım çünkü cumartesinden bu yana yemek yiyemiyorum. yutkunamıyorum, boğulacakmışım gibi oluyorum. Bir de bol uyku dedi doktorum. Nasıl olacaksa???
Bir kaç görüşme yapmam gerekecek. İşteyim ya.
Çocuğum terslikler olduğunu farkediyor ama nasıl akıllı nasıl hisli bir çocuk bilseniz, "Anne iyi misin?" diye sorup duruyor. Onu hırpalamadan ve üzmeden bu süreci de atlatabileceğimizi düşünüyorum.
Ailelerimiz öğrendi, kendi ailem beni tanıdığı duruşumu bildiği için, arkandayız dediler.
Kayınvalidem sabahtan beri ağlıyor, yapma eğleme diye. Kayınpederim sessiz, mahçup. Sevdiğim saydığım insanlardı.
Üzülüyorum onlar için ama yapacak bişey yok. kararımdan döndüren olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?