Aldatılanlar kervanında +1 (biraz uzun)

iyi yapmışsınız. bunlar basit ergen oyunları ve hiç hoş değil.

Kadınlar ne ister diye film yapacaklarına bir de erkekler ne ister diye film yapsalar ya. Nedir bu böyle, iyi bir eş, evlat, ev ne istersen var ama üç kuruşluk heves adına sen kalk yık yuvanı sonra da saldır gönlünce.. yok ben sana göstereceğim de bilmem ne... Aklın neredeydi? Hep affetti tabi kadın, bir gün gösterince tersi kaçtı mı hevesin...

Yolunuz açık olsun, aydınlık olsun..
Allah size ve çocuğunuza iyilikler versin..

asla kendine bu kötülüğü yapma kendine bak dikkat et ki ibret alsın o adam. onun seni yıkamıcanı anlasın. haklarını kendin için evladın için sonuna kadar savun. o kadınla evlenirse de evlenir boşver emin ol yıllar sonra hala ayakta olan sen olucaksın.
genel bir tespittir bu boşanan bir çok kadın hayatlarını eskisinden daha iyi devam ettirirken daha ayağa kalkabilmiş umduğunu boşandıktan sonra bulabilmiş bir adam görmedim. bunu bil ve rahat ol rabbim hiçbir kalleşliği karşılıksız bırakmaz

çok güçlü bir annesiniz ne istediğinizi çok iyi biliyorsunuz acabalarınız yok...
bundan sonrası içinde çok çabuk toparlanacaksınız emin olun...
herşeyin ilacı zaman derler ya sadece biraz zamana ihtiyacınız var...
oğlunuza sarıldığınızda inanın tüm acılarınız hafifleyecek...
herşey gönlünüzce olsun..

Öyle şey olur mu arkadaşım iyi olmak mı itmiş eşini başka kadınlara.
Eşinin karaktersizliği o tamamen..
Senin kimseyi ittiğin yok, varsayalım ki sen itecek karakterde bile olsan ahlaki değerlere sahip erkek-kadın fark etmez hiç bir insan eşini aldattığında beni sen ittin deme hakkına sahip değildir!
Kimse kusura bakmasın bir evlilikte eğer başkasına itildiğini düşünen bir taraf varsa ve o ahlaklı bir insansa adam gibi karşısındakinden ayrılır ve öyle gider İTİLDİĞİ O TARAFA.
Diğeri şerefsizliktir!!!!!!!!

. Aminnnn
Evet, söylediğinizde çok haklısınız. Farklı işliyor kafaları, e bekar bekar işlemeye devam etsin. Kul hakkı denen bişey var, ben affedemiyorum, Allah affetsin demeye başladım

Senin affetmediğini ALLAH hiç affetmez..
Zira mevla kapıma neyle gelirseniz gelin kul hakkıyla gelmeyin diyor..
Sabrına, karakterine hayran kaldım..
Afedersin ama o adam zaten sana "2 o.. için yuvanızı yıktın ya " dediğinde bitmiş..
Sanki sen gittin o 2 o... ile aldattın onu..
Terbiyesizliğe bak ya!
Kendinde suç araması gereken o ama paşam hem suçlu hem güçlü..
Terbiyesiz..
Çok zor bir şey..
Benim başıma henüz gelmedi ama gelebilir zira bende evliyim..
(ALLAH göstermesin diyorum sadece) gelse bile senin kadar dirayetli olabilir miyim..
Hiç sanmıyorum..
Tebrik ediyorum seni, bu karaktere sahip bir kadının başı asla yere düşmez..
İnşaALLAH çok daha mutlu olursun...

Son düzenleme:
onurlu davranışınız için sizi tebrik ederim. umarım herkese örnek olur bu yorumunuz.

en doğru kararı vermişsiniz
umarım hayatınıza size bu yaşananları unutturacak iyilikte biri çıkar ve gerçekten çok mutlu olursunuz

Zorlu sinav icerindesin ama biliyorum ki basi dik bir sekilde bu sinavdan gececeksin.
Zerre kadar suphem yok, guclu bir kadinsin cunki.
Allah yar ve yardimcin olsun.

sana cevap yazacak kadar olgun görmüyorum kendimi abla, böylesine iyi bi eş nasıl böyle pişkin bi adamcığa dönebilmiş hayret ettim iki rus o..puyu araya sokan sensin sanırım.

Teşekkürler kızlar, hani elimin altında psikolog,doktor var ama sizlerle konuşmak gibi olmuyor.
Kadını en iyi yine kadın anlıyor, hakkımda söyledikleriniz beni motive ediyor, mutlu ediyor.
Hepinizin ağzına sağlık, kalemine (klavyesine) sağlık. İyi ki varsınız.
Evet güçlü bir kadınım en zayıf yanım aşık olduğum adamdı. Zayıf halkayı atınca daha güçleneceğime inanıyorum.
Hiç kimse hakketmediği şeyi yaşamamalı, dik durabilmeli.
Bu dünyaya el oğlunun kahrını çekmeye, yalanlarını,dinlemeye günahlarına göz yümmaya gelmedik. Di mi?
Az önce tanıdığım psikiyatri doktorumun yanındaydım. Bugüne dek ağrıkesici almayan ben, ilaç kullanmaya başlayacağım çünkü cumartesinden bu yana yemek yiyemiyorum. yutkunamıyorum, boğulacakmışım gibi oluyorum. Bir de bol uyku dedi doktorum. Nasıl olacaksa???
Bir kaç görüşme yapmam gerekecek. İşteyim ya.
Çocuğum terslikler olduğunu farkediyor ama nasıl akıllı nasıl hisli bir çocuk bilseniz, "Anne iyi misin?" diye sorup duruyor. Onu hırpalamadan ve üzmeden bu süreci de atlatabileceğimizi düşünüyorum.
Ailelerimiz öğrendi, kendi ailem beni tanıdığı duruşumu bildiği için, arkandayız dediler.
Kayınvalidem sabahtan beri ağlıyor, yapma eğleme diye. Kayınpederim sessiz, mahçup. Sevdiğim saydığım insanlardı.
Üzülüyorum onlar için ama yapacak bişey yok. kararımdan döndüren olamaz.

Öncelikle geçmiş olsun diyorum 10 yıllık güzel bir evliliğin bu şekilde bitmesi sizi illaki çok üzmüştür.
Ama keşke her kadın sizin gibi kararlı ve güçlü olsa bununda üstesinden geleceğinize inanıyorum.
Allah size ve sizin durumunuzda olan her kadınımızın yar ve yardımcısı olsun.

Allah sabır versin ne denir bilemedimki
kocanıza fazla sevgi mutluluk batmış heralde
heyecan aradıgına göre
bide yalan söylemeleri yokmu
adam gibi kabul et işte
yedigin naneyi
bundan sonra önemli olan evladınız
koca falan hikaye kimse evladında daha degerli olamaz
kv kp mahçup olabilir üzgünde olabilir
sana boşanma diyecekler ama sende dogal olarak kabul edecek biri degilsin
gerçi kabul edilecek bişeyde degil

her kadın bu kadar kararlı olsa adamların fişini tek seferde çekse emin olun hepsi bu işi yaparken çook çook düşünür. evdekimi yoksa sokaktakimi diye karar vermek zorunda kalır. birçok kadın maalesef bu duruma düşüyor fakat gerek yokluk gerek kimsesizlk yada zayıf karakterden boyun eyiyorlar

Aldatılma belasını yaşayan pekçok kadına göre durumunuz daha iyi gözüküyor çok şükür ama yaşadığınız acıyı siz biliyorsunuz… Allah yardımcınız olsun.

İffetsiz olan kimse o kaybeder.Eşiniz kaybetti.İnşallah siz, size layık olan ile birlikte olursunuz.

Benim yaşadıklarınızdan algıladığım;evlilikte esneklik arttıkça şeytana uyma ihtimalide artıyor.

Evleniyorsak elbette güveniyoruz demektir ancak özelliklede günümüz koşullarında tam/ saf güvenilebilecek insan sayısı kaç kişidir?

Siz eşinize güveniyordunuz…Ancak gerçekten güvenilir eş ,gece siz yokken diskoya gidip eğlenmek içinden gelmeyen eş olmalı….

İnsan kendine ne kadar güvensede,yoldan çıkma ihtimali olan durumlardan kendini korumalı…Yanlışa yaklaştıkça o yanlışın içine düşme ihtimali artar bunu hepimiz biliriz…Az yemek isteyen kişi lokantaların önünde dolaşıp,vitrinerinde dönen dönerleri izlemez…izlememeli…

Bu durumda güvenilir bir koca,alkol,müzik,güzel kadınlar…vb bulunan ortamlarda kendi iradesini sınamak yerine,eşine sadık kalmanın daha kolay yolu olan ,odasına gidip uyumayı tercih edebilmeli…

Ve ben bu noktada kadınlarında eşlerine yardımcı olmaları gerektiğini düşünüyorum.

Tamam aşkım “Git eğlen demek…”Bir yandan ben sana güveniyorum,kendim de özgüvenliyim anlamlarına geliyor …Diğer yandan niyeti bozmuş bir erkeğin önündeki engelleri kaldırarak tamgaz belaya dalmaya teşvik ediyor maalesef…

Hiçbir insan diğerini an ve an gözlemleyemez ve zaten hayatını da bu şekilde boşa harcamamalı…. Yada yasaklar koyarak eşimizi yanlışlardan uzak tutamayabiliriz…

Ancak evli olduğumuz erkeğe …“Bir gün gönlün başkasına kayabilir,sıkılabilirsin,gidebilirsin…vb” diyerek…İlişkide ki medeni olma seviyesini yükseltmek isterken, erkek bu sözleri ”Başka kadınlara yakınlık duyabilirim bu çok normal ama aldatmak istersem gelip söylemeliyim” …Diye anlayabilir..

Bunlar romantik bir havada konuşulurken elbette erkek karısının duymak istediklerinizi söylecek ve hatta abartıp sensiz yaşayamam bile diyecektir…Fakat maalesef başkasına kaydığında ,yolunda giden evliliğini bitirmek istemediği içinde söylemeyecektir…Genel olarak insan böyle siz benden daha iyi biliyorsunuzdur.

Evli bir erkeğin düşünmesi gereken….Ben gönlümü başka kadınlara kaymaktan nasıl koruyabilirim olmalı…Çünkü bilmeli ki eğer bu hatayı yaparsa evliliği biter,çocuğundan uzakta kalır…Bu kadar ağır sonuçları gözealabilir miyim?Diye sormalı kendine…Kadınlarda bunu sordurtucak sınırlar koymalı evliliklerine diye düşünüyorum…

Allah’ın karşınıza iyi insanlar çıkarmasını diliyorum.

konu sahibinin kocası, eşini gerçekten iyi tanıyormuş ki kendini affettirmek için fazla uğraşmamış. pislikleşmeyi tercih etmiş. çünkü artık tekmeyi yediğinin ve geri dönüşü olmadığının farkında

yok o şok durumunda şimdi..aldattı ve yakalandı kapının önüne kondu..şok içinde bağırıp çağırdı tehdit etti..1-2 gün sonra yalvar yakar olur,bu sıra hiç şaşmaz.burada okumuyor muyuz aldatan adamlar önce aslan kesiliyorlar sonra kediye dönüyorlar.

İnanılmaz güçlü bir kadınsın hayran kaldım.
Allah yolunu açık etsin.

O da doğru dilerim konu sahibi bu dik duruşunu hep sürdürür

tebrik ediyorum sizi...

karadeniz erkeklerinin bazılarında çok fazla önce çıkmış aldatma duygusu.
benim bir tanıdığım var..

eşinin kendisini aldattığını 3 yıl önce öğrendi.
ama eşi 10 yıldır aldatıyormuş..
3 yıl önce kıyametleri kopardı kadın..ama affetti..

şu an eşi karısının da haberi olarak başka kadınlar la yaşıyor..eve gelmiyor..söylüyor da..

ama kadının tek derdi nikahını bırakmamak...
aldatsın ama nikahı bende olsun ...

ve kocasını hala çok seviyor.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…