bende aldatıldım duygusal bir aldatma mesajlaşma vs
Sadece duygusal aldatmis demek.. Burda olayi kucumsuyorsun icinizi rahatlatmak icin. Ki duygusal aldatma senin icin kotu degilmi? Seni sevmiyor demek oluyor bu.
çok kolay gidebilirim bu evden, yuvadan ama gitmedim
Yuva mi? Hangi yuva..
dile kolay 8 yıl o kadar emeğim didinerek aldığımız ev ,araba yaptığım herşey bir anda yıkılacak
Kendi özsaygin ve özsevginden daha önemliyse ev ve araba kendin bilirsin tabiki..
neden gitmiyorum ona ceza vericem derken kendime ceza vermemek için
Pardon? Burda birseyler karismis. Zaten suan kendine ceza veriyorsun.. Ona degil..
çünkü ortalık çok bozuk malesef sadakat zorlaşmış herşey ulaşılabilir evli olmak artık karşıdaki içinde önemli değil
Yooo benim ortamim bozuk degil mesela. Bozuk insanlardan uzaklasiyorum zaten onlarin ortaminda durmuyorum kendi ortamima da sokmuyorum.
Benim ortamimda evli insanlara goz koyulmuyor.
Yok tabiki. O yuzden kendini kandirma. İnsan en cok kendisine yalan soylermis. Bu kafada benden iyisi yok demen sacma kacmis ..
dışarıda daha iyi bir hayat yok
Yoo var? Nerden cikardin bunu? Dunya senin cevrenden ibaret degil ki?
hayır onu onu ödüllendirmiyorum çocuklarımı ödüllendiriyorum
Ne ile? Mutsuz, sinirli ve psikolojisi bozuk bir anneyle mi?
çünkü kavga yok artık eski kocam olmadığı gibi eski bende ben değilim bir beklentim yok ondan,
Kari kocalik durumunuz kalmadigi icin boyle zaten. Nikahiniz bile dustu.
AYRILSAM NE OLACAKTI BAŞTA ÜZÜLECEKTİ SONRA O KADINLA DEVAM EDECEKTİ HAFTA SONLARI GELİP ÇOCUKLARINI GÖRÜP SEVİP ÖPÜP DEVAM EDECEKTİ HAYATINA BELKİDE EVLENECEKTİ BEN PEKİ??? HASTALIKTI, OKULDU ,İŞTİ ,BABAM NERDE SORULARIYDI BAŞBAŞA KALACAKTIM BİRDEN ATEŞLENECEKTİ MESELA İKİSİNİ HAZIRLAYIP KOŞTUR KOŞTUR YÜREĞİM AĞZIMDA TEK BAŞIMA UĞRAŞICAKTIM HEPSİ İLE ŞİMDİ BERABER UĞRAŞIYORUZ.
Adamin uzulecegini nerden biliyorsun? Birak uzulmeyi seni bile sucluyor farkinda misin? Bosansa da kurtulsam modunda resmen..
Ondan bosandiktan sonra zaten evlenirmi ne yapar senin umrunda olmamali.
Sirf o kadinla evlenmesin diyemi bosanmiyorsun?
Bosandiktan sonra da beraber ugrasirsiniz. Cocuklarini bosamiyacak ki? Babaysa, evlatlarini seviyorsa yapar. Ki suan yapiyorsa dedigin gibi bosandiktan sonra da yapar demek ki. Seninle bir alakasi yok veya bosanmamakla demek.
Kalmak benim için güçlülük göstergesi ben güçlü bir kadınım hayat bu herşeyin yeri zamanı var....
Aldatilmis ve bosanmamis olmak bir gucluluk gostergesi olamaz. Anlamlar karismasin. Butun dunyada boyle gecmiyor bu. Ha kendin icin boyle karistirip kendini kandirabilirsin tabiki o ayri.
Bence bir insan ben gucsuzum de demeyi bilmeli. Kendine karsi durust olmak gucluluk gostergesidir. Evet aldatildim evet bosanmak istemiyorum diyebilmeli bir insan.