aldatıldığım kadın beni sosyal medyada gözetliyor?!

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.540
248
eski sevgilim beni aldatmış bu kadınla ve ayrılmamızın üzerinden baya geçti ben çok şükür kendimi toparladım baya mutlu ve huzurluyum şu anda. sosyal medyadan paylaşım yapmaya başladım. eskiden pek yapmazdım. bi baktım ki bu kadın bakmış geçen hafta (ismi görünüyor) meraktan kurcalarken herhalde yanlışlıkla oldu dedim geçtim. ama kaç gündür koyduğum her şeye bakıyor (ismi çıkıyor baktı diye. ama durmadan bakıyor.

engelleyip de sen önemlisin imajı vermek istemiyorum. size sorum bu yaptığı ne demek oluyor ve ben ne yapmalıyım sizce?

Son düzenleme:
kızlar 9 senelik sevgilimin 5 senelik şüphelendiğim iş arkadaşı vardı kadın evliydi ama tavırları vs tuhaf bir kadın iş ortamında bile fazla cinsel aura yayıyordu o yüzden başından beri hoşlanmamıştım.

eski sevgilim beni aldatmış bu kadınla ve tahminimce uğruna beni terketti. ayrılmamızın üzerinden 4 ay geçti ve ben çok şükür kendimi toparladım baya mutlu ve huzurluyum şu anda. sosyal medyadan paylaşım yapmaya başladım. eskiden pek yapmazdım. bi baktım ki bu kadın bakmış geçen hafta (ismi görünüyor) meraktan kurcalarken herhalde yanlışlıkla oldu dedim geçtim. ama 2 gündür koyduğum her şeye bakıyor (ismi çıkıyor baktı diye)

isminin göründüğünü bilmediğini sanmıyorum çok uzun süredir sosyal medya kullanıyor. ayrıca fake (yalancı) bir hesapla beni takip ettiğine de eminim o hesapla da bakıyor (o hesaba eklediği kişiler hep onun gıcık olduğu kişiler) o hesabı varken açık açık kendi orjinal hesabıyla bakıp durması ne demek oluyor? gözüm üstünde mi demeye çalışıyor? benim kafam bu entrikalara hiç basmaz da bir tehdit midir bu?

öküz öldü ortaklık bitti sevgilimi aldı artık benden ne istiyor canımı mı istiyor anlamadım. ben bile onu takıntı yapmış durumda değilim şu an.

engelleyip de sen önemlisin imajı vermek istemiyorum. size sorum bu yaptığı ne demek oluyor ve ben ne yapmalıyım sizce?
Engelle gitsin. İmajı boşver.

Seninle ilgili muhabbetler geçmiştir mutlaka. Belki eski sevgilinin seni unutamadığını düşünüp seninle ilgili kanıtlar arıyodur. Sen de onu özlüyo musun diye kontrol ediyo bence. Engelleme dursun.

Bunu sadece kıskanan bir kadın yapar. Sizi kıskanıyor. 9 yıllık ilişki var ortada ne de olsa. Belki de ex'in aklının hâlâ sizde olabileceğinden şüpheleniyor.

kıskandığını biliyordum ama ayrıldıktan sonra artık kıskanması saçma geldi. yani senelerce yavaş yavaş sızdı adama ve elde etti daha benle ilgili ne bekliyor anlamadım.

ex in aklı tabi ki bende olur ben onun sevgisini bitirecek bir şey yapmadım ama benim için ex bitti ve paylaşımlarımdan bunun çok net göründüğünü düşünüyorum. hatta bi arkadaşla dans etmiştik gece ona da bakmış sevgilim mi sandı acaba bilmiyorum.

O kadın sizle eski sevgilinizin 9 yıllık dile kolay ilişkiniz olduğunu öğrenmiş belli ki merak ettiği şeyler var belli ki açık açık mesaj at sor gayet rahat davran bi üzüntü kıskançlık gibi durum hissettirme ona.

Seninle ilgili muhabbetler geçmiştir mutlaka. Belki eski sevgilinin seni unutamadığını düşünüp seninle ilgili kanıtlar arıyodur. Sen de onu özlüyo musun diye kontrol ediyo bence. Engelleme dursun.

engellemem. bana yaşattığını kendi yaşasın. onun yüzünden ben sevgiliyken bile ne kadar üzüldüm hele bu aldatma ile neler yaşadığımı bi ben bi kk biliyor. üzülme sırası onda.

umarım ex kahrından ölüyordur pişmanlıktan bu da kıskançlığından.

ben huzurlu ve mutlu olayım benden uzak dursunlar da naparlarsa yapsınlar

kıskandığını biliyordum ama ayrıldıktan sonra artık kıskanması saçma geldi. yani senelerce yavaş yavaş sızdı adama ve elde etti daha benle ilgili ne bekliyor anlamadım.

ex in aklı tabi ki bende olur ben onun sevgisini bitirecek bir şey yapmadım ama benim için ex bitti ve paylaşımlarımdan bunun çok net göründüğünü düşünüyorum. hatta bi arkadaşla dans etmiştik gece ona da bakmış sevgilim mi sandı acaba bilmiyorum.

Biri kıskanmaya öteki pişman olup özlemeye devam etsin, ne güzel. Hainliğin ve kötülüğün üstüne kurulan bir ilişkinin huzurlu ve sağlıklı olması beklenemez zaten.

O kadın sizle eski sevgilinizin 9 yıllık dile kolay ilişkiniz olduğunu öğrenmiş belli ki merak ettiği şeyler var belli ki açık açık mesaj at sor gayet rahat davran bi üzüntü kıskançlık gibi durum hissettirme ona.

öğrenmiş ne demek kadın beni tanıyordu kocasıyla birlikte aynı masada dördümüzün oturmuşluğu bile var.

değil mesaj ölüyor olsa kafamı çevirip bakmam.

Biri kıskanmaya öteki pişman olup özlemeye devam etsin, ne güzel. Hainliğin ve kötülüğün üstüne kurulan bir ilişkinin huzurlu ve sağlıklı olması beklenemez zaten.

evet. kötü enerjilerinde boğulsunlar. inş bu yaşadıklarım bana ben gibi temiz kalpli birini çıkmasının ön faturası olmuştur.

zaten birbirlerini aldatıyorlardır pek de umrum değil açıkçası. ikisine de müstehak.

Faceden mı çıkıyor baktığı kişiler?
Yani ara ara ekli olmayan kişilere bakmisligim varda:)
Çıkıyorsa ismim eyvah:))
Engelleyin boş yere kafanızı meşgul etmesin
Face, instagram, twitter profiline baktığınız kişiler / izlediğiniz videolar da kimin izlediği çıkmaz. Sadece instagram hikayenizi kimler izlemiş onu görürsünüz.

Sizi kiskaniyor cunku o adamla 9 yil geciren sizsiniz o degil

Ayrica facebook sayfasi herkese acik olanlari da anlamiyorum kusura bakmayin neden sadece arkadaslara gorunur yapmiyorsunuz sayfanizi ?

evet. kötü enerjilerinde boğulsunlar. inş bu yaşadıklarım bana ben gibi temiz kalpli birini çıkmasının ön faturası olmuştur.

zaten birbirlerini aldatıyorlardır pek de umrum değil açıkçası. ikisine de müstehak.
Kesinlikle. Ayrıca ilk açtığınız konulara göre ruh haliniz gerçekten iyileşmiş, çok iyi duruyorsunuz, çok sevindim. Daha da mutlu olursunuz umarım.

Back
X