- 16 Nisan 2012
- 2.117
- 3.696
- 358
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Ay hadi inşallahBence adalet tecelli etmiş zaten ve siz bu adamdan kurtulmuşsunuz çünkü hak etmemiş sizi. Bence şansızım, kız çok genç ve güzel gibi konularla depresife bağlamayın. Gururla tenezzül bile etmemişsiniz hiçbir şeyine. Yolunuz açık olsun cesur davranmışsınız. İlla ki sizin de karşınıza birleri çıkacak. Ex’ten daha yakışıklısı, genci belki de
Boşanma sebebiniz neydi??? Boşver in artık sizi mutlu edemediyse başkasında mutlu edemez.Bir ortak hesap düştü önüme bugun bizimkiler evlenmiş ortak hesap açmışlar. Kızı net bir şekilde görmüş oldum.
Tam bir bebek benek derken bebek gibi kız yaşı da küçük. Önceki konularımda yazmıstım kıza her şeyi anlatsam mı diye. Yasının küçük oldugunu tahmin etmiştim ama bu kadar oldugunu bilmiyordum 22 ye 32 diyeyim.
Ayrıldıgımdan beri yalnızım tam toparlanıp kimseye güvenip hayatıma alamadım adam ben evden cıktıgım ay dava açmadan bulduğu kızla evlendi. Yani ben evi terk ettiğimde tanıştığı kızla dava bitince evlendi. Bilmiyorum belki önceden de tanısıyorlardı.
Bu aldatılma değil diyecekler için. Çantamı ve cüzdanımı alıp cıkmıstım evden. Evlilik birliği devam ediyordu avukat bile tutmamıstım.
Nasıl olurda şansı bu kadar yaver gider hiç yalnız kalmadı hiç yalnızlık çekmedi. Tamam ben çirkin değilim ama güzeller güzeli bi kız bulup hayatına devam etti. Sosyal medya şifrelerini değiştirmediği için bi süre mesajlarını okuyup delil olarak sunmuştum.
Kız ağzının içine bakıyor tükürse yarabbi şükür diyor resmen. Çekişmeli dava sürecinde bile ayrılmadılar tam iki yıllık sevgili oldular.
3. Ye evlendi ben bir düğünden bezdim nişan nikah vs hepsini yapmış.
Çok adaletsiz gerçekten çok çok adaletsiz evsiz barksız kalan ben iki ayda şiddet anında evi terk eden ben mis gibi eşyalarımla yeni hayat kuran onlar.
Normalde banane evlensin derdim ama şuan bu gerçeklerle yüzleşmek çok koydu.
Kanun diye bir şey var. Sadakat yükümlülüğü de.Evi terk etmenin sözlük anlamı ben bu evden gidiyorum, evliliğimiz benim için bitti demektir. Siz blöf yaptıysanız elinizde patlamış. Bu durumda da eve birini sizin söyleminizle atabilir evet çünkü siz zaten tek taraflı fiili olarak bu evliliği bitirmişsiniz. Resmiyete dökülmemiş sadece
Kanun diye bir şey var. Sadakat yükümlülüğü de.
Resmi olarak evliliğiniz devam etse de fiili olarak bitmiş.
Evliliğin fiili olarak bitmesi evden gitmekle olmaz bana göre. Bu durumda ayrı şehirde yaşayan evli çiftlerin varlığı mümkün olmazdı. İnsanlar sinirlenip evden gidip, birkaç gün kafa dinlemek de isteyebilirler. Hukuk ihtiyaçtan ortaya çıkar. Sadakat yükümlülüğü de bir ihtiyaçtır bu anlamda. Dolayısıyla hiçbir durumda boşanma gerçekleşmemiş bir evlilikte adamın eve kadın “atması” normalleştirilemez, bundan rahatsız olunmaması beklenemez.Yine bu konuya yazdığım kendi yorumumu ekliyorum. Kanunun ne olduğunu biliyorum merak etmeyin, bana ders vermenize ihtiyacım yok yani.
ölen kızları karıştırmasaydınız iyiydi .onları o hale düşürenler utansınSizi çok iyi anlıyorum bende yaşadım ama benim elim güçlüydü her şeyi ben aldım ama mutlu muyum hayır.metres de 23 yaşında adam 45 kadın botoks takma kalça silikon takma saç vs. Ben çirkin miyim hayır ama asla 23 yasındaki gibi de olamam çok baktım resimlerine yakınlaştırdım inceledim tam bir afet zaten daha önce de bir iş adamının metresiymiş annesi ile ortak çalışıyor öle bir pislikler yani. Şimdi şu ölen kızların bazılarına bakıyorum da aynı sistem.ya da ben bunları yaşadığım için öle düşünüyorum
Yani benim durum biraz babil dizisindeki kudret hanım. Napcaz bilmem dua edelim birbirimize allah var ve benim öcümü alacak diyorum
Evliliğin fiili olarak bitmesi evden gitmekle olmaz bana göre. Bu durumda ayrı şehirde yaşayan evli çiftlerin varlığı mümkün olmazdı. İnsanlar sinirlenip evden gidip, birkaç gün kafa dinlemek de isteyebilirler. Hukuk ihtiyaçtan ortaya çıkar. Sadakat yükümlülüğü de bir ihtiyaçtır bu anlamda. Dolayısıyla hiçbir durumda boşanma gerçekleşmemiş bir evlilikte adamın eve kadın “atması” normalleştirilemez, bundan rahatsız olunmaması beklenemez.
Sizin bu saldırgan tavrınızın nedeni nedir? Bir konuda fikir alışverişi yapmak "bulaşmak" mı size göre? Eğer öyleyse evliliğin nasıl biteceği konusundaki fikirlerinizi de saçma bulmama şaşırmadım. Ne bir saygısızlık ettim, ne bir terbiyesizlik. Sadece fikriniz bana yanlış geldi ve kendi fikrimi söyledim. Bu konuda bir yasak mı var?Aynı şehirlerde yaşayan evli çiftlerin ne alakası var bu konuyla? Evden gitmek ben artık boşanmak istiyorum demektir. Konuda sinirlendim kafamı dinlemeye gittim gibi bir ayrıntı yok. Gayet eşyaların hepsi toplanmış ev ve koca terk edilmiş. Şahsen ben eşyalarımı alıp boşanacağım diyerek o evden gidersem zaten kafamda bitmiştir bu evlilik o raddeye geldiysem gerisi sadece mahkemeye kalmıştır. O süre zarfında adam eve kimi ‘attı’ umrumda olmaz benim için zaten biten bitmiştir. Anlamadığım nokta siz niye durup dururken bana gelip bulaştınız? İnanın merak etmiyorum size göre evliliğin nasıl bittiğini. Polemik çıkartma çabanıza daha fazla yardımcı olamayacağım iyi geceler.
dava açılana kadar sadakate zorunludur çiftler evden gitmekle eşlik evlilik bitmiyorrSizin bu saldırgan tavrınızın nedeni nedir? Bir konuda fikir alışverişi yapmak "bulaşmak" mı size göre? Eğer öyleyse evliliğin nasıl biteceği konusundaki fikirlerinizi de saçma bulmama şaşırmadım. Ne bir saygısızlık ettim, ne bir terbiyesizlik. Sadece fikriniz bana yanlış geldi ve kendi fikrimi söyledim. Bu konuda bir yasak mı var?
"Benim için" yazmışsınız, sizin için öyle olabilir, ama toplumun genelinde de, hukukta da bu yapılan ahlaka sığmaz. Herkes için toparlanıp gitmek demek "bu evlilik bitti" demek anlamına gelmiyor. Kimi için kafa dinlemek, uzaklaşmak anlamına gelebildiği gibi, kimi için de evliliğin tamamen bitişi anlamına gelir.
Sevgililikle evliliği ayırabilmemiz için var hukuk, tek bir mesajla, tek bir ayrılık konuşmasıyla ya da tek bir dakikada bitiremiyoruz evlilikleri. Dolayısıyla kadının evden gitmesiyle eve kadın "atılması" yanlıştır.
Size de iyi geceler.
Dava bitene kadar hatta.dava açılana kadar sadakate zorunludur çiftler evden gitmekle eşlik evlilik bitmiyorr
yok açılınca yetiyor davanın bitmesine gerek yokDava bitene kadar hatta.
Erkekler Turkiye'de ozellikle o konuda acayip sansli, neden bilmiyorum. Bosandiklari gibi yenisini buluyorlar ve cocugun bile inanmayacagi sacma sapan yalanlarla goz boyamalarda iki dakikada ayarliyorlar, veya ben cevremde bu tarz vakalara cok sahit oldum su aralar, bilemedim.
Bu kadar onursuz gurursuz birinden kurtulduğun için sevinmelisin bence ah alan Bi insan o ahın bedelini ödemeden ölmez merak etme o keyif onlara da kalmaz sen kenardan izle zaman neler gösterirBir ortak hesap düştü önüme bugun bizimkiler evlenmiş ortak hesap açmışlar. Kızı net bir şekilde görmüş oldum.
Tam bir bebek benek derken bebek gibi kız yaşı da küçük. Önceki konularımda yazmıstım kıza her şeyi anlatsam mı diye. Yasının küçük oldugunu tahmin etmiştim ama bu kadar oldugunu bilmiyordum 22 ye 32 diyeyim.
Ayrıldıgımdan beri yalnızım tam toparlanıp kimseye güvenip hayatıma alamadım adam ben evden cıktıgım ay dava açmadan bulduğu kızla evlendi. Yani ben evi terk ettiğimde tanıştığı kızla dava bitince evlendi. Bilmiyorum belki önceden de tanısıyorlardı.
Bu aldatılma değil diyecekler için. Çantamı ve cüzdanımı alıp cıkmıstım evden. Evlilik birliği devam ediyordu avukat bile tutmamıstım.
Nasıl olurda şansı bu kadar yaver gider hiç yalnız kalmadı hiç yalnızlık çekmedi. Tamam ben çirkin değilim ama güzeller güzeli bi kız bulup hayatına devam etti. Sosyal medya şifrelerini değiştirmediği için bi süre mesajlarını okuyup delil olarak sunmuştum.
Kız ağzının içine bakıyor tükürse yarabbi şükür diyor resmen. Çekişmeli dava sürecinde bile ayrılmadılar tam iki yıllık sevgili oldular.
3. Ye evlendi ben bir düğünden bezdim nişan nikah vs hepsini yapmış.
Çok adaletsiz gerçekten çok çok adaletsiz evsiz barksız kalan ben iki ayda şiddet anında evi terk eden ben mis gibi eşyalarımla yeni hayat kuran onlar.
Normalde banane evlensin derdim ama şuan bu gerçeklerle yüzleşmek çok koydu.
Dava süresince sadakat yükümlülüğü devam ediyor. Hatta karşı tarafın sevgilisi olduğunu ispat edebilirseniz ekstradan dava açabiliyorsunuz. Sonra o dava boşanma davası ile birleşiyor.yok açılınca yetiyor davanın bitmesine gerek yok
Sayfa 105, ikinci paragraf:Dava süresince sadakat yükümlülüğü devam ediyor. Hatta karşı tarafın sevgilisi olduğunu ispat edebilirseniz ekstradan dava açabiliyorsunuz. Sonra o dava boşanma davası ile birleşiyor.
Tazminat isteyebiliyorsunuz.
Boşanma aşamasındayım. Avukatım söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?