Aldatıldığım kadınla evlenen kocam

Bence adalet tecelli etmiş zaten ve siz bu adamdan kurtulmuşsunuz çünkü hak etmemiş sizi. Bence şansızım, kız çok genç ve güzel gibi konularla depresife bağlamayın. Gururla tenezzül bile etmemişsiniz hiçbir şeyine. Yolunuz açık olsun cesur davranmışsınız. İlla ki sizin de karşınıza birleri çıkacak. Ex’ten daha yakışıklısı, genci belki de

Ay hadi inşallah

Boşanma sebebiniz neydi??? Boşver in artık sizi mutlu edemediyse başkasında mutlu edemez.

Davanın bitmesini bekleyememiş mi birini bulmak için yazıklar olsun. Bu erkekler gerçekten şaka gibiler ama gülemiyoruz malesef. Başkasının mutsuzluğu üzerine mutluluk kurulmuyor siz canınızı sıkmayın. Aksine böyle bir adamdan kurtulduğunuz için allahın sevgili kuluymuşsunuz. Şükredin. Bazı insanlar tecrübe olmak için giriyor hayatımıza iyi ya da kötü. Bundan sonra her şey gönlünüzce olsun

Kanun diye bir şey var. Sadakat yükümlülüğü de.

Yine bu konuya yazdığım kendi yorumumu ekliyorum. Kanunun ne olduğunu biliyorum merak etmeyin, bana ders vermenize ihtiyacım yok yani.
Evliliğin fiili olarak bitmesi evden gitmekle olmaz bana göre. Bu durumda ayrı şehirde yaşayan evli çiftlerin varlığı mümkün olmazdı. İnsanlar sinirlenip evden gidip, birkaç gün kafa dinlemek de isteyebilirler. Hukuk ihtiyaçtan ortaya çıkar. Sadakat yükümlülüğü de bir ihtiyaçtır bu anlamda. Dolayısıyla hiçbir durumda boşanma gerçekleşmemiş bir evlilikte adamın eve kadın “atması” normalleştirilemez, bundan rahatsız olunmaması beklenemez.

ölen kızları karıştırmasaydınız iyiydi .onları o hale düşürenler utansın

Aynı şehirlerde yaşayan evli çiftlerin ne alakası var bu konuyla? Evden gitmek ben artık boşanmak istiyorum demektir. Konuda sinirlendim kafamı dinlemeye gittim gibi bir ayrıntı yok. Gayet eşyaların hepsi toplanmış ev ve koca terk edilmiş. Şahsen ben eşyalarımı alıp boşanacağım diyerek o evden gidersem zaten kafamda bitmiştir bu evlilik o raddeye geldiysem gerisi sadece mahkemeye kalmıştır. O süre zarfında adam eve kimi ‘attı’ umrumda olmaz benim için zaten biten bitmiştir. İnanın merak etmiyorum size göre evliliğin nasıl bittiğini. Polemik çıkartma çabanıza daha fazla yardımcı olamayacağım iyi geceler.

Sizin bu saldırgan tavrınızın nedeni nedir? Bir konuda fikir alışverişi yapmak "bulaşmak" mı size göre? Eğer öyleyse evliliğin nasıl biteceği konusundaki fikirlerinizi de saçma bulmama şaşırmadım. Ne bir saygısızlık ettim, ne bir terbiyesizlik. Sadece fikriniz bana yanlış geldi ve kendi fikrimi söyledim. Bu konuda bir yasak mı var?
"Benim için" yazmışsınız, sizin için öyle olabilir, ama toplumun genelinde de, hukukta da bu yapılan ahlaka sığmaz. Herkes için toparlanıp gitmek demek "bu evlilik bitti" demek anlamına gelmiyor. Kimi için kafa dinlemek, uzaklaşmak anlamına gelebildiği gibi, kimi için de evliliğin tamamen bitişi anlamına gelir.
Sevgililikle evliliği ayırabilmemiz için var hukuk, tek bir mesajla, tek bir ayrılık konuşmasıyla ya da tek bir dakikada bitiremiyoruz evlilikleri. Dolayısıyla kadının evden gitmesiyle eve kadın "atılması" yanlıştır.
Size de iyi geceler.

dava açılana kadar sadakate zorunludur çiftler evden gitmekle eşlik evlilik bitmiyorr

Turkiye'de kiz cocuklari dogduklari ailede de cok deger gormeyebiliyorlar, o yuzden ilgi, sevgi beklentileri de cok yuksek olmayabiliyor.

Geriye dönük dava açıp nafaka ve tazminat talep edin

Gencecik kıza üzüldüm ama herkes kendi seçiminin sonucunu Yaşar

Bence artık kocam demeyip hayatınıza bakın

Geçmiş olsun

Bu kadar onursuz gurursuz birinden kurtulduğun için sevinmelisin bence ah alan Bi insan o ahın bedelini ödemeden ölmez merak etme o keyif onlara da kalmaz sen kenardan izle zaman neler gösterir

yok açılınca yetiyor davanın bitmesine gerek yok
Dava süresince sadakat yükümlülüğü devam ediyor. Hatta karşı tarafın sevgilisi olduğunu ispat edebilirseniz ekstradan dava açabiliyorsunuz. Sonra o dava boşanma davası ile birleşiyor.
Tazminat isteyebiliyorsunuz.

Boşanma aşamasındayım. Avukatım söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…