Aldatıldığım kadınla evlenen kocam

Bikac kez aldatılmış ve en sonunda terkedilmiş biri olarak seni cok iyi anlıyorum. Can ağrır mı canım ağrıyo
aldatılmak terkedilmek ölüm acısına benzer bi acıymış psikologlar oyle diyo hep

Bikac kez aldatılmış ve en sonunda terkedilmiş biri olarak seni cok iyi anlıyorum. Can ağrır mı canım ağrıyo
aldatılmak terkedilmek ölüm acısına benzer bi acıymış psikologlar oyle diyo hep

Hep şey dedim aylarca madem böyle olacaktı bunları yapacaktı neden evlendi. Yeni yeni kurtuldum bu düşünceden

takip tmiyorum ama ister istemez bilgim oluyor. Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için

b
Hep şey dedim aylarca madem böyle olacaktı bunları yapacaktı neden evlendi. Yeni yeni kurtuldum bu düşünceden

Inan bunun cevabını bende bilmiyorum
Madem ayrılcaktık neden evlendik madem surmicekti niye anne baba olduk
Sonunda anladımki herkesin bir kaderi var
Ve kaderinde kim varsa seni buluyo mutlaka
Dunu bilmeden yasadık bugunude bilmeden yaşıyoruz yarın zaten bilinmiyo
Gelecekte nezaman nerde kim ne saklı bilmeden yasayıp gidiyoruz iste
Umarım bundan sonra acı cekmeyiz

Sizin eşyalarınıza mi geldi oturdu o kiz kabul etti mi bunu

Gencecik kiz 2 kere boşanmış -hatta bosanamamis- adama nasil guveniyor da evleniyor aklim almadi.

Siz onurlu ve gururlu davranış-duruş icindesiniz, ayibi yapan o. Bunun farkinda olarak hayata devam edin. Ben etrafimda böyle olaylari duyunca boşanmadan sevgili bulani evleneni kınıyorum. Kimse size bir sey demese bile etrafta hor görülen kınanan o. Boyle düşünün, şuan kendini pembe bi masalda görmesi bisey degistirmiyor. Siz cok daha iyilerine layık olduğunuz icin ayrıldınız ve karşilaşacaksınız da.

Ee ne olmuş? Ayrıca başlık yanlış ; ex kocam, eski hıyar kocam olacaktı doğrusu. Benim ex de benim ona bulduğum eşek yüküyle maaş aldığı işte bulduğuyla beni aldatıp, biz boşandıktan sonra evleniverdi hemen. Bana ne? Benden uzak Allaha yakın olsun. Takmayın, sevinin kurtulduğunuza.

evet hem mobilyalarımı hem çeyizimi kullandılar ilk bir ay dava acmamıştım sonra da çekişmeli süreçte alamadım esyaları. Paketleri kutuları açıp kullanmışlar hepsini attım mobilyaları da almadım.

O zaman kendine layığını bulmuş sizin ex koca. Başka bisey demeyeyim.

Siz bu terbiyesizligini kanitlayabildiniz mi mahkemede?

Evet ya, midem bulandı resmen. Kadın şu an abiyenin yatağında yatıyor.

O zaman kendine layığını bulmuş sizin ex koca. Başka bisey demeyeyim.

Siz bu terbiyesizligini kanitlayabildiniz mi mahkemede?

Çekişmeli süreç iki yıl sürdü sonunda esya davası açmam gerekiyordu uğraşacak onlarla muhattap olacak halim kalmadı iki yılın sonunda. Bir an önce bitmesi için mahkemeye sunmadım çekişmeşiyi bitirirken esyaları verecez diye söylediler ama kullandık demediler

Yok eşyalar degil, aldatmasini sordum

Şöyle söyleyeyim bazen kazanmış gibi görünür insanlar.Bekleyin sadece şu an yapabileceğiniz tek bir şey var kabullenip önünüze bakmak geçmiş geçmişte kaldı .Şimdi siz hayatinizi planlayın .kolay değil biliyorum .bende ayrıldım hem de iki çocukla ama hayat devam ediyor . Bu cümleyi sık sık tekrarlayın hayat devam ediyor. Belki de böylesini yaşamanız gerekiyordur.RABBİM Hayırlısını versin.

Şöyle söyleyeyim bazen kazanmış gibi görünür insanlar.Bekleyin sadece şu an yapabileceğiniz tek bir şey var kabullenip önünüze bakmak geçmiş geçmişte kaldı .Şimdi siz hayatinizi planlayın .kolay değil biliyorum .bende ayrıldım hem de iki çocukla ama hayat devam ediyor . Bu cümleyi sık sık tekrarlayın hayat devam ediyor. Belki de böylesini yaşamanız gerekiyordur.RABBİM Hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…