- 6 Ekim 2020
- 418
- 214
- 53
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Teşekkürlercok güzel günleriniz olur insallah.
Bikac kez aldatılmış ve en sonunda terkedilmiş biri olarak seni cok iyi anlıyorum. Can ağrır mı canım ağrıyo
aldatılmak terkedilmek ölüm acısına benzer bi acıymış psikologlar oyle diyo hep
takip tmiyorum ama ister istemez bilgim oluyor. Çok teşekkürler iyi dilekleriniz içinTek yapilacak sey onlari takip etmemek ve yeni hayata devam etmek. Hayat suprizlerle dolu. Kimbilor belki daha iyisinin gelmesi icin bunun hayatinizdan cikmasi gerekiyordu, bilemezsiniz.
Onlari takip etmeyerek enerjinizi onlarin uzerinden cekin ki kendinize yogunlasabilesiniz. Kendinizle ilgilenin artik, simdiye kadar yapmak isteyip de yapamadiginiz seyleri yapin. Gecmisi birakin. Geride kalan hayati mutlu gecirmeye bakin. Bosanma bir bitis degil ki yeni bir baslangic... Mutluluklar dilerim.
Hep şey dedim aylarca madem böyle olacaktı bunları yapacaktı neden evlendi. Yeni yeni kurtuldum bu düşünceden
Sizin eşyalarınıza mi geldi oturdu o kiz kabul etti mi bunu
Gencecik kiz 2 kere boşanmış -hatta bosanamamis- adama nasil guveniyor da evleniyor aklim almadi.
Siz onurlu ve gururlu davranış-duruş icindesiniz, ayibi yapan o. Bunun farkinda olarak hayata devam edin. Ben etrafimda böyle olaylari duyunca boşanmadan sevgili bulani evleneni kınıyorum. Kimse size bir sey demese bile etrafta hor görülen kınanan o. Boyle düşünün, şuan kendini pembe bi masalda görmesi bisey degistirmiyor. Siz cok daha iyilerine layık olduğunuz icin ayrıldınız ve karşilaşacaksınız da.
O zaman kendine layığını bulmuş sizin ex koca. Başka bisey demeyeyim.evet hem mobilyalarımı hem çeyizimi kullandılar ilk bir ay dava acmamıştım sonra da çekişmeli süreçte alamadım esyaları. Paketleri kutuları açıp kullanmışlar hepsini attım mobilyaları da almadım.
Evet ya, midem bulandı resmen. Kadın şu an abiyenin yatağında yatıyor.Sizin eşyalarınıza mi geldi oturdu o kiz kabul etti mi bunu
Gencecik kiz 2 kere boşanmış -hatta bosanamamis- adama nasil guveniyor da evleniyor aklim almadi.
Siz onurlu ve gururlu davranış-duruş icindesiniz, ayibi yapan o. Bunun farkinda olarak hayata devam edin. Ben etrafimda böyle olaylari duyunca boşanmadan sevgili bulani evleneni kınıyorum. Kimse size bir sey demese bile etrafta hor görülen kınanan o. Boyle düşünün, şuan kendini pembe bi masalda görmesi bisey degistirmiyor. Siz cok daha iyilerine layık olduğunuz icin ayrıldınız ve karşilaşacaksınız da.
En kısa zamanda gelip geçer, acınız diner umarım
O zaman kendine layığını bulmuş sizin ex koca. Başka bisey demeyeyim.
Siz bu terbiyesizligini kanitlayabildiniz mi mahkemede?
Yok eşyalar degil, aldatmasini sordumÇekişmeli süreç iki yıl sürdü sonunda esya davası açmam gerekiyordu uğraşacak onlarla muhattap olacak halim kalmadı iki yılın sonunda. Bir an önce bitmesi için mahkemeye sunmadım çekişmeşiyi bitirirken esyaları verecez diye söylediler ama kullandık demediler
aldatmayı sadece sosyal medya mesajları vardı elimde o da çok bir sey ifade etmedi. duruşmaya bile yanında getirdi hattaYok eşyalar degil, aldatmasini sordum
Nafaka vs istemediyseniz neden o kadar uzun sürdü ? Karşı taraf da boşanmak istiyormuş anladığım kadarı ile ?Değil tazminat eşyalarımı bile almadım. Eksik olsun onun parası
Nafaka vs istemediyseniz neden o kadar uzun sürdü ? Karşı taraf da boşanmak istiyormuş anladığım kadarı ile ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?