Aldatıldığım kadınla evlenen kocam

Bu toplumda kadınların değer görmediğinin farkındayım, hatta doğduğumuz andan itibaren. Önce annelerimiz değer görmüyor sonra o aynı şeyi uyguluyor, bu döngü hemcinslerimiz tarafından da böyle devam ediyor. Bu demek değil ki değer görmediğin için herşeyi kabul et. Özellikle evli insanlarla birlikte olanlar, hayatlarında kadın olarak ve kız çocuğu olarak değer görmemiş olabilirler ama bu içinde bulundukları durum hiç te farksız değil, adamların ağızlarına bakmaları da "çıkış yolu" olarak görmeleri sanırım. Ve ben bu tip erkeklerin hiçbir zaman "aşık olacağını" ve "seveceğini" sanmıyorum. Karşılıklı boş alışverişten öteye gitmeyecek. Yaşının genç olması, güzel olması bir şey değiştirmez. Erkek için de parasının olması gibi. Şuan kendini "ben farklıyım, beni seviyor, bana aynı şeyleri yapmaz" gibi hissedebilir ama gerçekler çok acı maalesef, böyle psikolojide olan insanların sadece gün geçirmek(günü kurtarmak) için yaşadıklarını düşünüyorum. İki tarafta birbirini kandırıyor sadece. Fotoğraflarda mutluluk pozları vermeleri de bir şey ifade etmeyecek. Başkalarının canını yakıp sonra hiçbir şey olmamış gibi kendine yeni hayat kuranların mutlu olacağını pek sanmıyorum. Belki kısa vadede mutlu olabilir ama ben karmaya inanıyorum :)

Şansı yaver gidiyor sanma öyle bişey yaşatır kii Allah senin ahın onda kalmaz merak etme sen.

neler olacagini izle ve gör.
inan bir kez döven hep döver. eski esinin o "özelligi" degismeyecek.
kizda genc genc, saf saf geziyor seviliyorum diye - ben kiza üzüldüm.
insan bir es olacak ayi´ya sorar niye bosaniyorsun diye? muhtemelen ya umrunda olmadi - beni dövmez sandi ya da eski esin yalan söyledi.

sadakat yükümlülüğü devam ettiği ve ben daha dava acmadan aldattıgı için aldatma üzerine dava actık. KENDİ BİREBİR AVUKATIM SADAKAT YÜKÜMLÜLÜĞÜ devam ettiğini söylediği için. Eve kız atamaz terk etsem de evlilik sürüyor

Keşke dövmese o mutlu olsun. Ama ayrıldıgım günden beri çok zorluk çektim parasızlık toplum baskısı.
O ele ele cafe cafe geziyordu. Sabrettim ama hala düzeltemedim ben toplumda evlenip boşanmıs olarak lanse ediliyorum akrabalarımla bile görüşmüyorum acıyarak baktıkları için o ise gezip eğleniyor

inan bana bosanmis biri olarak seni cok iyi anliyorum.
toplumun gözünde nasil göründügüm hic umrumda degil.
tek basima yasiyorum bosandiktan sonrada, su an yeni ev tuttum esyalar gelene kadar annemlerdeyim.
evlenip bosanmak nedir? ben iyi olduktan sonra kime ne?
ben cok cabuk unuttum cünkü cok sabretmistim, sonra hafifleme geldi bana.
inan sana anlatsam ne Kadar borc ödedigimi inanamazsin

Sosyal medyadan takip etmeyi bırakın, bu sadece canınızı acıtır. Sizin de karşınıza birisi çıkar inşallah, olmasa da dünyanın sonu değil bazen yalnızlık sıkıntılı ilişkiden iyidir. Ailenizle, arkadaşlarınızla zaman geçirin.

kapOTE="Louder, post: 65518992, member: 403833"]
Kadına resmen gaslighting yapıyorsunuz, herkesin üzüleceği ve hatta kanun karşısında tazminat alabileceği bir konuda "e ama evi terk etmişsiniz" diyorsunuz. Sanki üzülmemesi gerekiyor, bunu göze almış gibi yorum yapıyorsunuz. Zaten herkesin her konusunda yapıyorsunuz benzer şeyleri, insanlara sert tepkiler vererek onları sarsmaya mı çalışıyorsunuz, nedir bilemiyorum. Kadın gayet normal şekilde derdini anlatırken "ablacım" yazdı diye üslubunuzu iyice sertleştiriyorsunuz, sanki ilk mesajınız çok normalmiş gibi. Ama size "yok öyle değil, böyle" deyince POLEMİK!!! diyorsunuz. İstiyorsunuz ki herkesin her konusuna doğru ya da yanlış dahiyane düşüncelerinizi en sert üslupla, en rahatsız edici şekilde yazın, ama herkes size "vaaay güçlü kadın (alkış alkış alkış alkış)" desin. Yok. Olmaz.
Banlanmak benim için sorun değil, banlanmayı hak edeceğim bir şey de yazmadım, fikirlerimi paylaştım ama siz "BANA BULAŞIYORSUN" dediniz (aynı istediğinizi yazıp, size normal bir şekilde farklı bir bakış açısı sunulduğunda sinirlenmeniz gibi). Bir saygısızlık ya da terbiyesizlik yaptığımı düşünmüyorum, forumlar da farklı bakış açılarını sunmak için vardır.
Fikrimi belirtmemi "saygısızlık ve komik" olarak değerlendirmişsiniz, herkesin konusunda yukarıda açıkladığım şeyleri yapmanız bana göre saygısızlık ve komik. Aslında bunu epey de üzücü buluyorum.
Konu sahibinin avukatlığına soyunmadım, öyle bir niteliğim ve becerim yok, onu destekliyorum. Çünkü üzüldüğü konuda üzülmekte son derece haklı ve ona "e ama şöyle..." diyen haksızdır.
Sizle ilgili bir senaryo yazmadım, burada yazdıklarınız dışında hakkınızda bir bilgim yok. Yazdıklarınız ise çok hınçlı ve sinirli olduğunuzu hissettirdi bana. Bu yüzden üzgünüm. Umarım daha sakin biri olursunuz ve herkesin konusuna klavyeyi yumruklayarak yazdığınız izlenimini bırakan üzücü mesajlar yazmayı bırakırsınız.
Bu arada, fikriniz tartışınca değişmeyebilir ancak bu bir "fikir farklılığı" da sayılmaz. Desteklediğiniz şey kanun dışı çünkü.
Bir de, forum sayfasındaki bir konuşmaya "iki kişilik, sen gelme" diyemezsiniz. Özel mesajda pekala bu dediğinizi uygulamaya geçirebilirsiniz.
Şimdi iyi geceler.
[/QUOTE]
Helal olsun ya işte budur .

Evet. Bunca kötü anıdan sonra biraz da benim şansım gülse. Bana değer veren biriyle yoluma devam etsem mesela. Yoksa kız güzelmiş gençmiş dayak mı yemiş mutlu mu olmus orası ile ilgilenmiyorum.
Belli ki hala travmalarınız iyileşmemiş. Şimdi hayatınıza biri girerse mutlu olacağınızı sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Sevmeyen insanın yasını tutmak çok üzücü. Önce bir iyileşin. Ne zaman içinize nefret, kıskançlık, üzüntü oluşmaz o insana karşı o zaman hazır olursunuz.

iyileşemedim evet kabul ediyorum çünkü daha çeyiz paketlerimi bile açmamıştım. Sadece bir kaç parça çeyizimi almaya gittiğimde bornoz takımlarını leş gibi vermişlerdi. Kadın benim bornozumu açmış kullanmış yani ne kadar unutabilirim nasıl iyi olabilirim bilmiyorum. Ne kadar tedavi olursam olayım binlerce lira harcadım iyi olmak için ancak bu kadar toparlayabildim.

Zamana bırakacaksınız. Şu an duygusal bir ilişkiye başlarsanız sömürülürsünüz, istismar edilirsiniz. Bir gün gelecek o gün yanınıza kar kalan tecrübeleriniz hariç hiçbirşeyi hatırlamayacaksınız.

Teşekkür ederim benim artık sabrımın yetmediği için cevap vermediğim kişiye benim adıma yazdığınız için. Aldatıldığım için tazminat kazandım ama karşı taraf istinafa gittiği ve en az 1 yıl daha uzayacağı istinaftan sonra da bir üst mahkemeye gideceğini bildiğim ve onun soyadını tasımaya katlanamadığım için tazminattan feragat ettim. En azından dava sonucunda haklılığım ispatlanmıstı onunla yetindim.

Şimdi yeniden dava da açtınız anladığım kadarıyla .

İnşallah donuna kadar alırsınız, belki biraz aklı başına gelir .

tencere kapakmislar demek ki birbirlerini bulmuslar.

Siz elbette ki uzuluyorsunuz ama aslinda sansli olan sizsiniz,
ya bu adamla evli kalsaydiniz da hayatiniz hep huzursuzluk icinde gecseydi.

simdi evet uzgunsunuz, ama umudunuz var,
yeniden sevip sevilme umudunuz,
kendi evinizde huzurla oturabilmeniz,
kimseden korkmamaniz, kimseye hesap vermemeniz,
bunlar hic bir seyle olculemeyecek derecede kiymetli.

bir de tabii ki sosyal medyada mutlu gorunen herkes mutlu degil malum, bir de ben hic bir kadinin eski karisini aldattigini bildigi kisiye guvenip de rahat bir evlilik yasayabilecegine inanmiyorum.

ben de yalnız yasıyorum evi sıfırdan kurdum 2 yıla yakın zamanda ev avukat borçlarını bitirebildim.

o kadar istiyorum ki o gönül ferahlıgına ulaşmak. Yada sadece zarar vermeyecek gönülden sevecek birinin karsıma cıkmasını. Şu sürecte karsıma cıkanlar ondan farksızdı evlisi, psikopatı, dengesizi neyse ki hepsinden uzak duracak kadar gücüm var çok şükür. Yalnızlığıma yenilip yanlıs bir şey yapmadım

Bir gün bir partneriniz olabilir ya da hayatınız boyunca yalnız kalabilirsiniz. Hayatınızı bu beklentilerin üzerine kurmayın. Herkes için biri olduğu tesellisi yalan. Anı yaşayın. Umarım herşey gönlünüzce olur.

amin teşekkürler : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…