- 24 Ağustos 2018
- 4.260
- 10.811
- 208
- Konu Sahibi akasayalar
-
Kizlar korkmayin hemen ruyamda soylendi
Oncelikle hayirli sabahlar diyorum saat beş cunku. Hayatimda ilk defa biri net bir sekilde soyledi. Sehir sehir geziyoruz gorevimizden dolayi.cokta acmak istemiyorum bilginiz olsun bilgilerimi az cok anlarsiniz zaten.tayinciyiz cok cok uzakta eskiden kalan komsum ruyamda "akayasa bizim dondurmalar cok guzel herkes bayildi bak yegenimde diyorki o gelemedi ama ona kapim her zaman acik o herzaman gelebilirm eşinde geldi oda cok begendi saatlerce oturdu ama karşida bir kiz vardi madoda oyle bakistilarki oyle izlediki kizi saatlerce. Sordum o benim arkadasim dedi.somra kizlar ben uyandim az once. Suanki yasadigimiz yer bildiginiz köy gibi yani bir avm bile outlett olarak var sehirde o kadar diyimm. Ama esimin gorev yaptigi uere haritadan baktimmado var calistigi yerin semtinde. Tabiki ruyalara itimat edip kendimi paralamayacagim ama bu hir isaretmidir ben asla boyle kocaci pesinden kosan kendini paralayan biri degilim aksine hep o yapicidir.evde hicbir sorunumuz yok cinsel veya genel olarakda hic sorun yok.ama genel olarak baliketli toplu kizlari begendigini bilirim ruyamda malesef kizin goruntusune kadar gordumm. (Bugune kadar hic aldatilmadim yada yakalanmadi.genel olarak saati asla şaşmaz hep eve gelir. İzin gunlerinde evden disari adim atmaz. Bakimli degildir ama eliyuzu duzgun.ve malesef uniformali. Simdi kizlar ben bu ruyanin pesine dusup adami inceleyeyimmi. Boyle salak degilimdir normalde ama birsey durtuyor. Telin sifresini bilmem oda benim bilmez aslada cozemem. (Bugune kadar yakaladigim hicbisey yok.) Varmi boyle basina gelen
Gercekten acayip astroloji bugun icin haberli ruyalara uyanacaksiniz yazmisBence tetikte olun.
Sifreyi senelerdir bilmiyorum bende ona vermiyorum gizlice bakayim dedim bu karda yurur belli etmez akilli. Ama izin gununde bile bu adami ben disari cikaramiyorum iki gun evde yatiyor hep e aksam isten cikiyor yarim saatte evde. Bunu boule kim kabul eder acaba dicemde ederler bence yaŞifreyi bilmiyorsan sıkıntı
Ya insallahh yaaislamda böyle bir şey yok
Bunu böyle kabul edecek tek kurum eskort asdfghjkSifreyi senelerdir bilmiyorum bende ona vermiyorum gizlice bakayim dedim bu karda yurur belli etmez akilli. Ama izin gununde bile bu adami ben disari cikaramiyorum iki gun evde yatiyor hep e aksam isten cikiyor yarim saatte evde. Bunu boule kim kabul eder acaba dicemde ederler bence ya
rüyalar korkuları,hayalleri ,istekleri, ve anıları içerir.Kizlar korkmayin hemen ruyamda soylendi
Oncelikle hayirli sabahlar diyorum saat beş cunku. Hayatimda ilk defa biri net bir sekilde soyledi. Sehir sehir geziyoruz gorevimizden dolayi.cokta acmak istemiyorum bilginiz olsun bilgilerimi az cok anlarsiniz zaten.tayinciyiz cok cok uzakta eskiden kalan komsum ruyamda "akayasa bizim dondurmalar cok guzel herkes bayildi bak yegenimde diyorki o gelemedi ama ona kapim her zaman acik o herzaman gelebilirm eşinde geldi oda cok begendi saatlerce oturdu ama karşida bir kiz vardi madoda oyle bakistilarki oyle izlediki kizi saatlerce. Sordum o benim arkadasim dedi.somra kizlar ben uyandim az once. Suanki yasadigimiz yer bildiginiz köy gibi yani bir avm bile outlett olarak var sehirde o kadar diyimm. Ama esimin gorev yaptigi uere haritadan baktimmado var calistigi yerin semtinde. Tabiki ruyalara itimat edip kendimi paralamayacagim ama bu hir isaretmidir ben asla boyle kocaci pesinden kosan kendini paralayan biri degilim aksine hep o yapicidir.evde hicbir sorunumuz yok cinsel veya genel olarakda hic sorun yok.ama genel olarak baliketli toplu kizlari begendigini bilirim ruyamda malesef kizin goruntusune kadar gordumm. (Bugune kadar hic aldatilmadim yada yakalanmadi.genel olarak saati asla şaşmaz hep eve gelir. İzin gunlerinde evden disari adim atmaz. Bakimli degildir ama eliyuzu duzgun.ve malesef uniformali. Simdi kizlar ben bu ruyanin pesine dusup adami inceleyeyimmi. Boyle salak degilimdir normalde ama birsey durtuyor. Telin sifresini bilmem oda benim bilmez aslada cozemem. (Bugune kadar yakaladigim hicbisey yok.) Varmi boyle basina gelen
Hahahshshshsh kiz Allah korusun oyle bisey yaparsa insallah o anda basilirda meslekten ederler. İnsallah oyle bir hataya dusmez simdiki eskortlar pzvnk patronlaeiyla yada sevgilileriyle bir olup kendilerine giden evli adamlari dolandiriyomus santaj yapiiomus.gitmesinler baslarina gelmesin dimiBunu böyle kabul edecek tek kurum eskort asdfghjk
Ay nasil boyle hayalim istegim olabilir boynuzlarim batti sankide oyle uyandim hala uyuyamiuorum besten berirüyalar korkuları,hayalleri ,istekleri, ve anıları içerir.
ben değil Freud söylüyor:)
Çocuk var mı ?Hahahshshshsh kiz Allah korusun oyle bisey yaparsa insallah o anda basilirda meslekten ederler. İnsallah oyle bir hataya dusmez simdiki eskortlar pzvnk patronlaeiyla yada sevgilileriyle bir olup kendilerine giden evli adamlari dolandiriyomus santaj yapiiomus.gitmesinler baslarina gelmesin dimi
Daha test yapmadim ama sanirim hamileyimÇocuk var mı ?
Aldatırsa ayrılır mısın ?
bilinçaltı bence her rüyaya inanıp ona göre davransak ortada adam kadın kalmazKizlar korkmayin hemen ruyamda soylendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?