Aldatıldığıma Dair Hislerim...

1.5 sene öncemi hatırlattın kız bana :2:
ya senden soğumuştur ya başka biri vardır kendimden biliyorum yani

Enişte bey(!) sizi benimkinin(!) beni meçhullere bıraktığından daha fazla meçhul bırakmış.

Ya beni ikna edecek cümleler kur ya da bitsin de arkadaşım-kimseninkimseyi oyalamaya hakkı yok. Hala ikna etmezse arama cvp verme. En iyi yöntem bu,böylece maske düşer.

He bu arada ola ki aldatıldığınızı farkederseniz-kesin kanaat getirirseniz sakın kendinizde suç aramayın(olsaydı zaten söylerdi) ve kıyaslara girişmeyin,bende ne eksikti acaba diye şeytanın bu gibi durumlardaki en iyi taktiğine kurban gitmeyin.
Kendinize güvenin- başınız dik dursun.

bu durum pek hayra alamet değil bence de... böyle ömür geçmez insan pskolojisini bozar..yaşadım biliyorum..bende senin gibi önce ilgisini kazanmaya çalıştım sonra sitem ettim sonra isyan en sonunda da ben onu çok seviyorum havalarında gezerken ortada bırakılıverdim havam söndü kısaca...
sana da örnek olsun durumum tatlım..gururundan ödün verme..bu adamla yaşanmaz cidden bu şekilde..başkası yoksa da olabilir ama ayrılık ufukta gözüküyo gibi...kendini en kötüsüne hazırla ve daha fazla sitem edip kendini hiçççççç yıpratıp onu da havalara sokma

buraya yazmakla en azından boşuna kuruntu yapmadığımı anlamış oldum. bugün sordum son defa neden böyle olduğunu. bahar ayından olabilir yorgunum dedi. sürekli sorup duruyorsun ben de kızıcam artık dedi. artık bir daha da sormayı düşünmüyorum bu lafların üzerine. sora sora içim şişti zaten.

Bu erkekler resmen kafa buluyorlar var ya.
Allah hepsini bildiği gibi yapsın. Bin beter yansınlar. Bahardanmış..Sen kiminle dalga geçiyosun be. Bir daha aramayın sormayın bence, konuşmak zorunda kalırsanız da unutmuş gibi yapın. Nedne şöyle böyle diye de üzerine düşüp daha fazla kendisini birşey sandırmayın.

En iyi yöntem bu emin olun.Hem eğer bir insan birşey etrafında dönüyorsa hep zihni bulanıyor meşgul oluyorsa sebepsiz değildir.

Bu erkekler resmen kafa buluyorlar var ya.
Allah hepsini bildiği gibi yapsın. Bin beter yansınlar. Bahardanmış..Sen kiminle dalga geçiyosun be. Bir daha aramayın sormayın bence, konuşmak zorunda kalırsanız da unutmuş gibi yapın. Nedne şöyle böyle diye de üzerine düşüp daha fazla kendisini birşey sandırmayın.

En iyi yöntem bu emin olun.Hem eğer bir insan birşey etrafında dönüyorsa hep zihni bulanıyor meşgul oluyorsa sebepsiz değildir.

evet artık sormayacağım. sormak istediğimde burada yazılanları aklıma getireceğim, tutacağım kendimi. düşmüyorum üzerine de artık. üzerine düşme olayı bitti artık. ilişkim kurtulsun diye çabaladım durdum ama sonuç kendime saygım kalmadı resmen...

Tek kelime ile başka birisi var.....

Sizinle varolan bir ilişkisi var zatten sizi gözden çıkartamıyor,riske etmiyor.Onla henüz yeni başladı vede tanıma safhasında olduğu için sizide idare ediyor canım...

Keşke yanılıyo olsam...

Lütfen siz üstüne gitmeyin, gitmeyin ki eline koz vermeyin...Kendini, sizin son derece normal davranmanızla aklamasın...

Bitince sebep sizi göstericek çünki...

Buda sizi keşkelere iticek....

Keşke bunaltmasaydım keşke üstüne gitmeseydim,keşke sorgulamasaydım diyeceksiniz...Aslında sevgilinizin durumunu sorgulamanız son derece normal, çünki erkeklerde varolmayan şey biz kadınlarda var '' önsezimiz,hissimiz''...

Sakın!....Sakın!..

Onun vicdanını rahatlatmış olursunuz...

Yapabiliyorsanız, kendinizde o gücü buluyorsanız yol verin gitsin....Yapamıyorsanızda kesinlikle sorgulamayın.Elbet herşey açığa çıkıcak bi yerde kendini ele vericek.

Back
X