Canım günlerdir ilk defa iyiyim diyebilecek durumdayım sanki...Dün bayağı kıyamet koptu ..c.tesi gününden sinirlendirmişti beni ve ilk defa dün çok kararlı bir şekilde biz evde değiliz git evden eşyalarını toparla dedim.Geldiğimizde karşılaşmayalım.Yarında dilekçeyi vericem, zorluk yaşatma dedim.Şok oldu..Tabi eve bizden önce gelmedi ..Neyse uzatmayayım, kızımı anneme bıraktım.Eve geldim onunla konuşmak için, aynı saatlerde geldik daha doğrusu..Tartıştık bayağı.İkimizde boşanmakta hem fikir olduk...Sonra bir ara bana telefon geldi , telefonla konuştuktan sonra çağırdı beni.Gel bir anlaşma yapalım senle dedi.Bugün ilk günümüz olsun.Sıfırdan başlayalım..Sen nasıl biri olmamı istersen ben öyle biri olacağım dedi.Seni kaybetmekten korkuyorum...vs vs.Ama ilk defa pişmanlığını hissetttim ve ilk defa inandım ..Olayı yaşadığım günden bu yana; kızım için dur bakalım demeye çalıştım..Gerçi sadece kızıma bağlamamak lazım seviyorum maalesef( Ama içimde hep huzursuzluk vardı, şimdi ise o huzursuzluk yok.Son bir şansı 12 sene hak ediyor diye düşündüm.Kafam daha rahat, en azından bundan sonrasında yaşayacağım olumsuzluk sonrasında direkt olarak yapmam gerekeni biliyorum.Buda beni rahatlatıyor...Durumlar böyle işte..Atlatmaya çalışıcam...Kolay olmayacak...:çok üzgünüm:
Bugün ilk günümüz olsun.Sıfırdan başlayalım..Sen nasıl biri olmamı istersen ben öyle biri olacağım dedi.Seni kaybetmekten korkuyorum...vs vs.Ama ilk defa pişmanlığını hissetttim ve ilk defa inandım ..Olayı yaşadığım günden bu yana; kızım için dur bakalım demeye çalıştım..Gerçi sadece kızıma bağlamamak lazım seviyorum maalesef( Ama içimde hep huzursuzluk vardı, şimdi ise o huzursuzluk yok.Son bir şansı 12 sene hak ediyor diye düşündüm.Kafam daha rahat, en azından bundan sonrasında yaşayacağım olumsuzluk sonrasında direkt olarak yapmam gerekeni biliyorum.Buda beni rahatlatıyor...Durumlar böyle işte..Atlatmaya çalışıcam...Kolay olmayacak...:çok üzgünüm:
Assos arkadaşım,
inan çok üzüldüm aldatılmandan daha çok kocanın ortaya attığı zırva bahaneyle seni haksız duruma düşürmeye çalışmasına üzüldüm. Ne oyunuymuş bu öyle oyun filan olmaz sakın inanma. Zaten inanmazsın da erkeklerin hep haklı olmak gibi bir özelliği olduğu için ailesine filan bahsetsen onlar aa evet oğlumuz sana şaka yapmış filan diyebilirler.
Bu erkek milletinin büyük bölümü yalan üretmek için yaratılmış ama zekaları yetersiz olduğundan öyle saçma yalanlar üretiyorlar ki. Yahu kim inanır buna.
Bir de üste çıkması yok mu. Üste çıkmasına izin verme. En azından çık o evden. Bak biliyorum çok zor bunlar şu an onsuz yaşayamam tek başıma çocuğuma filan bakamam diyorsun ama insan herşeye alışıyor. Herşeye alışıyor da işte aptal yerine koyulmaya alışamaz sanırım. Pişman bile değil, saygısı yok özür bile dilememiş lütfen kendini ezdirme ve adım kadar eminim yine yapacaktır aynı şeyi.
Bence ona iyi bir ders vermelisin artık zaten yapabileceği en kötü şeyi yapmış sana olsa ne olmasa ne hayatında. Allah hayırlısını versin hakkında.
bugun ilk günümüz olsun....., aslında evliliğinize bir şans vermeniz güzel ama senin istediğin gibi biri olması zor, hadi bi kaç gün hatta bi kaç hafta senin istediğin gibi bi adam oldu, bi insan sürekli olmadığı biri gibi davranamaz ki, sanırım hep olduğu gibi bi insan olsa ama bu defa sana karşı sadakatini korusa daha iyi
hissiyatım evliliğinizin gücünü kaybettiği bi dönemde böyle bişey yaşanmış, umarım bu evliliği tekrar beraberce ayaga kaldırırsınız
ama şöylede bişey varki eğer yeni bi sayfa açtıysanız, bu olayı unutmuş gibi yap hem kendine hem ona karşı unutmuş gibi yap, sürekli laf sokmak evliliğinize yarayacak bişey değil çünkü
tabii aslında unutmıcaksın ama belkide zaman bu kötü anıları törpüler
Kesinlikle süründür. Kolay affetme lütfen. Kapında köpek olsun:1closedeyes:
cok kotu bir olay rabbim kimsenin basina vermesin...allah yardimcin olsun..peki o kiz hala isyerindemi calisiyor..eger esinde hala orda calisiyor ise ayri bir olay ile yine karsi karsiya kalirsin..yapan heryerde yapar ama ben olsam ilk is esimi yada o kizi isten cikartirdim..yerinde olsam o kizin ailesine ulasir herseyi anlatirdim..adami bastan cikaran cogu zaman kadindir..
Aslına bakarsan, şuan tek düşündüğüm şeyde o..ama nasıl.eşimin işine de zarar versin istemiyorum..Bugün çıkarttırırım ama..bu durumda eşimde zarar görecek.Daha doğrusu dolayısıyla ben( Sırf bu yüzden susuyorum..Başka yol bulmam lazım onu bulamıyorum ((
Aslına bakarsan, şuan tek düşündüğüm şeyde o..ama nasıl.eşimin işine de zarar versin istemiyorum..Bugün çıkarttırırım ama..bu durumda eşimde zarar görecek.Daha doğrusu dolayısıyla ben( Sırf bu yüzden susuyorum..Başka yol bulmam lazım onu bulamıyorum ((
gerçekte de ilişkilerinin olduğuna emin misiniz? salakça bir msn görüşmesi olabilir sadece.
Canım geçmiş olsun yaşadıklarına çok üzüldüm ama arkadaşlara bende katılıyorum. Patronla konuş ve kızı çıkarsın işten ikisi aynı iş yerinde olmasın hem senin kafan rahat olur. O kız daha bu akılla çok canlar yakar.
yani eşin cezasını çekmiş, çekiyor, çekecek, kızın aldığı ceza ne bu işte, bilmiyorum ama kesinlikle kızında canı yanmalı, işinden mi olur ailesi sevgilisi mi öğrenir bilmem
yoksa ohh ne ala bugun senin kocana yarın başkasının kocasına
gerçi sana karşı sorumlulukları olan eşin, sana göre tek kabahatli eşin bu durumda ama elinde fırsat varsa kızında yanına kar bırakma bence
cnm sana tek diyeceğim inşallah bundan sonra üzülmezsin.. umarım eşin gene orta yaş krizine girip kendinden küçük kızlara kendini beğendirme çabasına girmez..keşke bi aile terapistine gitseniz kendinizi daha iyi toparlardınız canım.. çünkü eşin sanırım orta yaş krizine girdi..bi çok erkek girebiliyor.. belki bi kaç seanslık terapi çok da işe yarar.. sende yaralarını daha çabuk kapatırsın.. çok kırgınsın hala eminim ama daha kolay toparlardın kendini..
iyi de canım kız hala çalışıyorsa bu nasıl yeni başlangıç, eşin kızı sürekli görecek falan, mümkün değil olmaz yani
iş eşinin kendi işi mi, kendi işiyse eşin neden zarar görecek, işgücü kaybından mı eğer öyleyse kızın yerine sen çalış eğer şuan evdeysen çalışmıyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?