Aldatıldığımı düşünüyorum..Ne yapacağımı bilmiyorum :(

Kesinlikle süründür. Kolay affetme lütfen. Kapında köpek olsun:1closedeyes:

bugun ilk günümüz olsun....., aslında evliliğinize bir şans vermeniz güzel ama senin istediğin gibi biri olması zor, hadi bi kaç gün hatta bi kaç hafta senin istediğin gibi bi adam oldu, bi insan sürekli olmadığı biri gibi davranamaz ki, sanırım hep olduğu gibi bi insan olsa ama bu defa sana karşı sadakatini korusa daha iyi
hissiyatım evliliğinizin gücünü kaybettiği bi dönemde böyle bişey yaşanmış, umarım bu evliliği tekrar beraberce ayaga kaldırırsınız
ama şöylede bişey varki eğer yeni bi sayfa açtıysanız, bu olayı unutmuş gibi yap hem kendine hem ona karşı unutmuş gibi yap, sürekli laf sokmak evliliğinize yarayacak bişey değil çünkü
tabii aslında unutmıcaksın ama belkide zaman bu kötü anıları törpüler

Evt canım..hatta ben beni bilerek delirtmeye mi çalışıyor diye düşünmeye başlamıştım.Yatakta basılsalar inkar edicekler denir ya, onun gibi birşey...Yukarıda da yazdığım gibi son bir şans verdim..12 yıllık bir geçmiş var...Bu adam benim ilk aşık olduğum adam...Bu şansı ona inanmasaydım vermezdim..Ki bir aydır da bu şansı hak ettiğini hissettirmedi bana..Kaybedecek birşeyim kalmadı..Denemek istedim...Bakalım dediği gibi olacakmı..E olmadı, yapılacak şeyden artık çok emin olarak yola çıkabilirim..Bu kadar beklemeden kavgasız gürültüsüz sessizce çıkarım hayatından..Bundan sonrası en azından karar verdiğim için daha kolay geliyor gözüme.Bilmiyorum işte karışığım halen(

Evet aslında benim için daha zor günler olacak..bunu onada söyledim..Öyle programlanmış gibi bir durum olamaz dedim..ELimden geleni yapacağım, ama yapamadığım durumlarda şimdiki gibi davranırsan olmaz dedim...çok çok anlayışlı olacaksın..Baştan konuşalım sonradan tartışma yapmayalım.Zaten artık konuşmayacağım senle bu konularla ilgili dedim.Direkt icraat...Dişi kuş olarak elimden geleni yapmaya çalışacağım..Çok zor yaşadıklarım...Bitirmek ise işin en kolayı...Ayakta tutmak zor...güçlü olmaya çalışacağım..ama şuda varki sanki daha güçlü oldum..insanın kafası netleşince demekki güçlü hissediyor kendini...geçmişi unutmak zor olsada, yapmaya çalışacağım..

cok kotu bir olay rabbim kimsenin basina vermesin...allah yardimcin olsun..peki o kiz hala isyerindemi calisiyor..eger esinde hala orda calisiyor ise ayri bir olay ile yine karsi karsiya kalirsin..yapan heryerde yapar ama ben olsam ilk is esimi yada o kizi isten cikartirdim..yerinde olsam o kizin ailesine ulasir herseyi anlatirdim..adami bastan cikaran cogu zaman kadindir..

Aslına bakarsan, şuan tek düşündüğüm şeyde o..ama nasıl.eşimin işine de zarar versin istemiyorum..Bugün çıkarttırırım ama..bu durumda eşimde zarar görecek.Daha doğrusu dolayısıyla ben( Sırf bu yüzden susuyorum..Başka yol bulmam lazım onu bulamıyorum((

Ya kız baştan çıkarmıştır..inanın çoğu erkek böle...kuyruk olduysa peşinde kız...bozma yuvanı canım...

gerçekte de ilişkilerinin olduğuna emin misiniz? salakça bir msn görüşmesi olabilir sadece.

yerinde olsam o kizin ailesine ulasir herseyi anlatirdim..ikisi ayni isyerinde olmamali..kiz ne yapar ne eder esinin kanina girer...susulacak bir olay degil..yada esinin patronu ile(esinin haberi olsun olmasin) konus..kizi isten cikarsin..ikisi ayni is yerinde olursa yasadigin seyleri tekrar yasarsin..olan yine sana olur uzuldugunle kala kalirsin..

iyi de canım kız hala çalışıyorsa bu nasıl yeni başlangıç, eşin kızı sürekli görecek falan, mümkün değil olmaz yani
iş eşinin kendi işi mi, kendi işiyse eşin neden zarar görecek, işgücü kaybından mı eğer öyleyse kızın yerine sen çalış eğer şuan evdeysen çalışmıyorsan

yani eşin cezasını çekmiş, çekiyor, çekecek, kızın aldığı ceza ne bu işte, bilmiyorum ama kesinlikle kızında canı yanmalı, işinden mi olur ailesi sevgilisi mi öğrenir bilmem
yoksa ohh ne ala bugun senin kocana yarın başkasının kocasına
gerçi sana karşı sorumlulukları olan eşin, sana göre tek kabahatli eşin bu durumda ama elinde fırsat varsa kızında yanına kar bırakma bence

Canım geçmiş olsun yaşadıklarına çok üzüldüm ama arkadaşlara bende katılıyorum. Patronla konuş ve kızı çıkarsın işten ikisi aynı iş yerinde olmasın hem senin kafan rahat olur. O kız daha bu akılla çok canlar yakar.

gerçekte de ilişkilerinin olduğuna emin misiniz? salakça bir msn görüşmesi olabilir sadece.

yai yüzde yüz emin değilim ama ..öyle olduğunu düşünmem konusunda nedenlerim var..mesela msn konuşmasının saatleri, 12den başlayıp sabah 4-5 e kadar sürmesi, bütün görüşmelerin kamerayla yapılması vs vs..bunlar olduğunu düşündürdü bana..salakça bir konuşma olsa en azından bunlardan biri olmazdı herhalde.:bbo:

off bir bilseniz ayrıntıları(( patronla konuşmak kolay da yazışmaları görmek isteyecek.Gösterirsem kız kesin çıkar da eşimde çıkabilir:))) patronunda buna benzer şeylerinden bahsetmişler..patronda eşimin ailesinin aile dostu..çok eski tanışıklıkları var.. iki ucu ...değnek gibi.Ki şuan da maddi sıkıntı en son düşündüğüm şey.:bbo:

cnm sana tek diyeceğim inşallah bundan sonra üzülmezsin.. umarım eşin gene orta yaş krizine girip kendinden küçük kızlara kendini beğendirme çabasına girmez..keşke bi aile terapistine gitseniz kendinizi daha iyi toparlardınız canım.. çünkü eşin sanırım orta yaş krizine girdi..bi çok erkek girebiliyor.. belki bi kaç seanslık terapi çok da işe yarar.. sende yaralarını daha çabuk kapatırsın.. çok kırgınsın hala eminim ama daha kolay toparlardın kendini..

haklısın aynısını düşünüyorum ama çıkar yol bulamıyorum..benim bu kadar çektiğime karşılık o keyfinde..bu haksızlık..ama onun sevgilisine ulaşamıyorum işten çıkarılmasını sağlayabilirim ama eşimide işten çıkarır patron..ben bunların üstüne bir de maddi sıkıntı yaşamak istemiyorum..Patronuna söylesem yazışmaları isteyecek yazışmaları gördüğünde kız kesin çıkar, patronlada ilgili ileri geri konuşmuşlar bundan da eşim zarar görür...Başka ne yapabilirim onu düşünüyorum

ben psikiyatriste başladım..önümüzdeki haftadan itibaren psikologada gidicem..randevu aldım..destek almadan gerçekten olmuyor..en hafif ilacı kullanıyorum o bile rahatlatmaya yetiyor şimdilik.en azından eskisi gibi değilim.terapist araştırdım aslında geçen haftalarda eşim pek sıcak bakmıyor..bende kendim için olanına gideceğim..bakalım..sanırım zamana ihtiyaç var.

iş eşimin ailesinin yakın bir aile dostlarının işi.Ben çalışıyorum başka bir firmada.Eşim onların yanında çalışıyor.Şimdi tek düşündüğüm o kızı nasıl uzaklaştırırm oradan..

bence sıkı takip et. aldatırsa tekrar kıza da ona da tazminat davası aç. aldığın parayla arabayı ödersin. bu utanç ve azabtan da kurtulursun. çünkü asla unutamayacksın. o kelimeler hep kulağında çınlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…