Aldatıldığımı ispatladım.

Çok geçmiş olsun. Yapabildiğiniz kadar süründürün ikisini de. Kadının düşmanı yine bir kadın. Utanmaz arlanmaz bir de evli olduğunu bildiği halde yaşıyor bunları. Yuva yıkanın yuvası olmaz derler umarım onlar için de geçerli olur. Bir de benim anlamadığım bu ikinci kadınlardaki özgüven nerden geliyor. Adam karısını aldatıyor boşanıp diğeriyle evlense aldatılmayacağını aynı şeyleri yaşamayacağını mı sanıyor.

Evli olmasını sorun etmediği adamın boşanma aşamasında olmasını mı sorun edecek. O derece ahlaksız bi kadın o süreçte de evliymiş gibi yaşar, adamın evine yerleşir zaten merak etmeyin. Olan sadece size olur. İntikam hırsı en çok sizi yıpratır. En güzel intikam yok saymak, silip atmak. Hee tüm haklarını da alsın tabi.

Kız kardeşim avukat isterseniz gorusup yardım alabilirsiniz eğer avukat tutmayi düşünüyorsanız geçmiş olsun

O erkek arkadasn evli ciktisi benim konumdu. Ama ben foto falan gondermedim ses kayitlarinda itiraf ettirdim her seyi.

Sanırım ben olsam hemen boşanmam.
Arkadaşın dediği gibi yaparım.
Kadının ekmeğine yağ sürmek olur bu.
Ayrı yaşarım ama nikahımı vermem gibi geliyor.
Nikah vermemek bence kadın için kötü kocası istediği gibi yaşamaya devam edicek ama o kadın evliyim diyerek kendine hayatı zindan eder gitsin gezsin eğlensin belki çok seviceği mutlu olacağı biri karşısına çıkar

Bende sana katılıyorum adam gezip tozup hayatını yaşıcak kadın hayatı kendine zindan etcek çok yanlış delilik resmen

Ben çok kinci, intikamcı ve takıntılı olduğumdan böyle düşünüyorum.
Daha önce de dedim doğrusu boşanmak olur diye ama ben şahsen o kadar kolaylaştırmam işlerini.
Son cümlenize içten amiiin diyorum.
Allah herkesin kalbine göre versinn

Eczaci kizsin . Kurtul gitsin çamurla oynama. Ayaklarinin üstünde durursun da. Ileride sana layik birini bulursun da. Sen insan gibi davranmışsın. Elinden geleni yaptin.

Bebeginin saglik durumu nasil tatlim.

Teşekkür ederim, tek önceliğim evladım. Şuan olayın yıkıntısıyla herhalde bir daha güvenmem, sevmem, oğluma da kimseye baba dedirtmem sanıyorum.

Bu arada kadın evli olduğunu hatta o dönemler 7 - 8 aylık hamile olduğumu bilerek birlikte olmuş nikah vermemek nedir onları etkiler mi asla. Evlenirler mi asla. Eşim olacak aşağılık kendine yakıştırmıyormuş kadını bu kadar şeref yoksunu. Mutsuzum ayrılacağım bahaneleriyle aylardır oyalıyormuş, en son kadın ben seni istiyorum sen söylemezsen ben söylerim demiş ben senden vaz geçiyorum demiş bizim gerizekalı ben seni bırakmam demiş ben evladımın derdindeyken bunlar bu gece ki konuşmalarmış. Bana kendini nasıl savunuyor peki biliyor musunuz ? Hata olduğunun farkına varmışta kadın eşine söylerim diye tehtit ettiği için ayrılamamış. Gülüyorum ağlanacak halime..

Hamile karısına göz göre göre yalan söyleyip, her fırsatta üste çıkıp, bir de karısını ailelere karşı zor durumda bırakarak gece başını yastığa nasıl huzurla koyabildi acaba... Bu kötülüğü aklım almıyor gerçekten. "Kadının kadına yaptığı kötülük" deniyor da adamın yaptığı kötülüğü tanımlayamıyorum bile.

Umarım bütün haklarınızı alarak bir an önce bu adamdan kurtulursunuz. Bebeğinize çok geçmiş olsun. Dilerim bunları unutturacak bir hayatınız olur bundan sonrasında.

Kadına zina davası açabilrsin ebru şallıya açıldı galiba geçenlerde gördüm

evli insanlara takılan erkeği de kadını da rabbim mutlu etsin
sürüm sürüm süründürsün inşallah.Yetmeyen nedir ben anlamıyorum
yetmeyen bişey varsa boşa eşini git napıyosan yap...

U utopyali
Bu adama acilen boşanma davası aç ve boşan. Ne demek nikahını verme, nikahını vermeyince onlar hayatına devam etmeyecek mi? Yine de gününü gün etmeyecekler mi? Sen de onun soyadı altında aldatılmaya devam edeceksin böylece.. Ve adam aldatmış ama bunun bütün sorumluluğu anlayamadığım bir şekilde diğer kadına yüklenmiş.
Eşini aldatmamak adamın sorumluluğundadır o kadının değil. Kadın evli bir adamla birlikte oluyorsa hatalı bir davranış yapmıştır ama sorumlu olduğu kimse yoktur karşısında o yüzden öfke duyulup kin kusulması gereken tek kişi kocadır.

Bir de şu var;artık aldattığı kişiye tazminat vs davası açılmıyor,yargıtayın yeni kararıdır bu.. Bir an önce o adamdan boşanmaya bakın ve hayatınızda yeni bir sayfa açın, intikam peşinde olduğunuz sürece omzunuzda yük taşırsınız ve böyle bir yükle hayatınıza devam edemezsiniz
..

Hep aynı senaryolar Bu konunuzu görünce diğer konularınızı da okudum. Maalesef çoğu kadın şüpheler içinde kıvranır ama delil olmadığı için bir de paronoyaklıkla suçlanır aynen sizin de yaşadığınız gibi. Yuvanın huzurunu kaçıran da kadın olur dırdırlarıyla, gereksiz kıskançlıklarıyla. Şu kadın çok büyük art niyetle yapmış olsa da yine de sizin için iyi olmuş bunları öğrenmeniz görmeniz. Yolunuz açık olsun, sürüm sürüm süründürün o eşiniz olacak adamı. Yavrunuzla size mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…