Evli olmasını sorun etmediği adamın boşanma aşamasında olmasını mı sorun edecek. O derece ahlaksız bi kadın o süreçte de evliymiş gibi yaşar, adamın evine yerleşir zaten merak etmeyin. Olan sadece size olur. İntikam hırsı en çok sizi yıpratır. En güzel intikam yok saymak, silip atmak. Hee tüm haklarını da alsın tabi.Ya evet olması gereken o ama ne bileyim ben o kadar çabuk bitirmem heralde.
Yani ben boşanıcam onlar evlenecek ,ben mutsuzluğumla yaşarken o kadın hayatını yaşayacak. Yok yani düşüncesi bile korkunç geliyor bana.
En azından bu kadar kolay evlenmelerine mani olayım ki o kadında çıldırsın hasedinden.
Kadın kadını tanımıyorda kocası karısına nasıl yapar sorgulanması gereken bence bu evlenirken iki kişi söz veriyorsun bizde genelde erkeklerin suçu yokmuş masummuş gibi davranılıyor ama en büyük suç bence erkekteKafın kadına bunu nasıl yapar yahu?
Bi arkadaşım sizin gibi tazminat davası açmıştı otel kayıtları olmasına rağmen kabul etmediler kanıtlayamadıEli kadının belinde fotoğrafı var bence iyi bir delil. Yeterli olur mu ?
Kız kardeşim avukat isterseniz gorusup yardım alabilirsiniz eğer avukat tutmayi düşünüyorsanız geçmiş olsunDaha önce aldatılıyor muyum diye bir konu açmıştım herşey belliydi ama delilim yoktu. Şimdi elimde delilim resim herşey mevcut.
Hemen bir avukat tutacağım, bu konulara uzağım neler yapabilirim ?
Yeni doğmuş sağlık problemi olan bir yavrum var ayrıca.
Kadınada tazminat davası açacağım, süründürmek istiyorum lütfen bildiklerinizi yazın.
O erkek arkadasn evli ciktisi benim konumdu. Ama ben foto falan gondermedim ses kayitlarinda itiraf ettirdim her seyi.Yaaa nedense konuyu erkek arkadaşım evli çıktı konusuyla ilişkilendirdim bir ankadının araması,fotoğraf göndermesi filan.Kadının kim olduğunu biliyormusunuz?yani eşinin evli olduğunu bildiğini kim söyledi?eşine söylerim tehditi yaptığı filan eşinin söylemleri gibi geldi bana.Yaşadığınız çok zor umarım kendiniz ve bebeğiniz için en doğru olan olur
Nikah vermemek bence kadın için kötü kocası istediği gibi yaşamaya devam edicek ama o kadın evliyim diyerek kendine hayatı zindan eder gitsin gezsin eğlensin belki çok seviceği mutlu olacağı biri karşısına çıkarSanırım ben olsam hemen boşanmam.
Arkadaşın dediği gibi yaparım.
Kadının ekmeğine yağ sürmek olur bu.
Ayrı yaşarım ama nikahımı vermem gibi geliyor.
Bende sana katılıyorum adam gezip tozup hayatını yaşıcak kadın hayatı kendine zindan etcek çok yanlış delilik resmenArkadaş sabahtan beri bi "nikahını verme sakın" muhabbetidir gidiyor. Ya hanımlar, siz konu sahibinin hayatını hala o erkeğe göre yaşamasını tavsiye ediyorsunuz farkında mısınız? Konu sahibine ne evlenir mi boşanır mı vs. Böyle bir pisliğe bakmaya bile tahammül edemez insan ya. Adamın nikahı kadında olsa ne olacak adam çoktan ortalık malı olmuş bile.
Ben çok kinci, intikamcı ve takıntılı olduğumdan böyle düşünüyorum.Nikah vermemek bence kadın için kötü kocası istediği gibi yaşamaya devam edicek ama o kadın evliyim diyerek kendine hayatı zindan eder gitsin gezsin eğlensin belki çok seviceği mutlu olacağı biri karşısına çıkar
Nikah vermemek bence kadın için kötü kocası istediği gibi yaşamaya devam edicek ama o kadın evliyim diyerek kendine hayatı zindan eder gitsin gezsin eğlensin belki çok seviceği mutlu olacağı biri karşısına çıkar
İnşallah hayatta çok mutlu olursunTeşekkür ederim, tek önceliğim evladım. Şuan olayın yıkıntısıyla herhalde bir daha güvenmem, sevmem, oğluma da kimseye baba dedirtmem sanıyorum.
Hep aynı senaryolarBu arada kadın evli olduğunu hatta o dönemler 7 - 8 aylık hamile olduğumu bilerek birlikte olmuş nikah vermemek nedir onları etkiler mi asla. Evlenirler mi asla. Eşim olacak aşağılık kendine yakıştırmıyormuş kadını bu kadar şeref yoksunu. Mutsuzum ayrılacağım bahaneleriyle aylardır oyalıyormuş, en son kadın ben seni istiyorum sen söylemezsen ben söylerim demiş ben senden vaz geçiyorum demiş bizim gerizekalı ben seni bırakmam demiş ben evladımın derdindeyken bunlar bu gece ki konuşmalarmış. Bana kendini nasıl savunuyor peki biliyor musunuz ? Hata olduğunun farkına varmışta kadın eşine söylerim diye tehtit ettiği için ayrılamamış. Gülüyorum ağlanacak halime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?