Aldatıldığımı ispatladım.

O pisliğe ben olsam şöyle derdim. Hemen boşanıyoruz çocuguma baban pavyondan metres tutup beni aldattı diye anlatamam biran önce boşanıp aşık okup evlenip oğlumu güzel bi yuvada büyütücem diyip el sallar onu metresine yollardım.

Aşık olucam kısmı hariç söyledim, çünkü aşık olabileceğime ben bile inanmıyorum şuan. Babasınada oğlunuzun tam layığı sizde pavyondan gelin aldık dersiniz dedim adam ayılıyor bayılıyor felan :) her şey kötü bir şaka gibi ben buz gibiyim hiç üzülmüyorum tuhaf..

Beter olsunlar özellikle o leş adamla leş kadın da aids olup sürünsünler inşalllaaaaahhh hatta bunuda deseydin

Beter olsunlar özellikle o leş adamla leş kadın da aids olup sürünsünler inşalllaaaaahhh hatta bunuda deseydin

Aileniz ne diyor onlar da barıştırma taraftarıydı çünkü

Benim ailem o kadar mütevazi insanlar ki o an eşim olacak aşşağılık öyle bir savundu ki kendini " borcum var, karımdan utanıyorum, bazen ekmek alamıyorum, bunalımdayım " felan diyerek ailemde bende inandık, üstüne gitmemem gerektiğini söylediler. Ben edep sınırları çok keskin bir ailede büyüdüm, babam duyduğu an tek saniye burada kalmamıza izin vermez biliyorum. Bebeğimin tedavisi sürüyor o neticelenene kadar burada durmaya mecburum çok küçük daha ayını yeni doldurdu. Burada herşeyi açıkca söyleyemiyorum maalesef.

Başta öyle oluyor hissizlesiyorsun durumu beynin kabul etmiş değil henüz zamanla acısı çıkıyor ağlama krizleri ben nerde hata yaptım serzenisleri.. ama sonrası huzur ben kendim o cehennemde yaşamaya katlanırdim belki bu olay olmasaydı ama çocuğuma bunu yapamazdım Allahını bize emanetleri onlar huzurlu mutlu sağlıklı ortamda büyümek en çok onların hakkı.. bebeğinize acil şifalar dilerim sizi inanın en iyi ben anlarım benim bebeğim daha küçüktü.

Cok merak ettim alakasız olacak belki ama severek mi evlendiniz? Ve bebeginiz dogduktan sonra tuuum ilgiyi bebeginize mi odakladinz

Yuva yıkanın yuvası olmuyor.Bunuda biliyormu?
Canım olmuyor ama benim bi arkadaşımın eşi de aldattı o kadınla evlendi şimdi çocukları da var arkadaşımdan olan çocuğu da kendi taraflarına çektiler çok mutlu görünüyorlar sanırım daha zamanı var

Cok merak ettim alakasız olacak belki ama severek mi evlendiniz? Ve bebeginiz dogduktan sonra tuuum ilgiyi bebeginize mi odakladinz
Eski eltim de sormuştu bunu bana ben de bunlar olsa bile kimse aldatılmayı haketmez demiştim

Aldatılan birine sorulacak en son soru bu.

Aldatacak kişi , her şekilde aldatır. Karakteri bozuktur. Kadın ya da erkek isterse dünyayı sersin önüne yine de yapar bunu.

Artık 3. Kişilere maddi bir dava acılamıyor sadece eşinize acabilirsiniz

Millette ne g.. varmış be. Eski konularınızı okudum.
Hani zamaninda agziniza geleni soylemissiniz ya kavga anında
Iste o sözler Allah'tan mış Allah soyletmis icinize dogmus oda susuyormus bu tarz sozler söylemiyormuş ya oda suclu olduğundanmis
Ulan sabah sabah sinirim tepeme çıktı
En cokta gelip anlatirken kurduğu cumleler ve pervasizligina
Kayinpeder denilen adama yasina hurmetten belkide geçirdiğiniz güzel gunler hatrina bise dememissiniz de bu nasıl bir ailedir bu nasıl bir babadir nasil evlat yetiştirmis utanmaz adam soka girdim okuyunca tum yorumlarinizi okudum ve canim cok yandi
Elbette sizin hissettiginizi hissedemem senin icinde yanan yanginida hissedemem ama cok cok sinirlendim ve üzüldüm
Bu nasil bir pisliktir Allah im.
Babamin bir komsusu var bebegi dogdu küçük dogdugu ilk hafta adam geziyor iciyor iciyor iciyor hiiic umrunda degil karim lhusami cocugum ne alemde o ickili kokan agziyla cocuga yaklasiyor mu onuda bilmiyorum bi vurdumduymaz hallerdeydi
Cok şaşırmıştım insan cocugu yeni dogmusken neden arkadaslariyla alem yapar ki diye
Esime söylemiştim o da askim kutlama yapiyor demisti gerizekalı.
Kutlama sanki hergun yapilir
Ben harbiden toy muşum ya millet neler yapiyor
Ay inanki cok üzüldüm
Ama burdaki arkadaslarin aksine ben sizin uzuleceginizi aglayacaginizi düşünmüyorum
Cunku ortada ciddi anlamda tiksinc bir durum var buda nefret duygusu uyandirir insanda ve cocugunuzda var bu bence resmen Allah size yardim edicek demek.oluyor
Ona sımsıkı sarılın emi
Koklayin bi guzel
Tez zamanda da iyilesir insallah
O olmasa belki bu sureci atlatmaniz dediim gibi cok guc olacakti
Ama.ne yazikki ortada igrenc bir adam dahada fenasi igrenc bir aile yalanlar dolanlar ihanet yüzsüzlük pervasizlik var
Simdi mi.aklina gelmis baba olduğu 7 ay öncede babaydı hatta 5 ay once de hicmi dusunmedi sonunu
Sonunu dusunmemis korkusuz korkak
Simdi sürünsün iyice umarim disli muhteşem bir avukata denk dusersiniz ve nafaka tazminat soke soke alırsınız ustune de bir kurban kesersiniz kurtuldum diye

En çok ona sinirim bozuluyor biliyor musunuz ben sezmişim sonra vicdan yapmışım söylediklerim için adamın gram haysiyeti yokmuş vicdana gelip ben herkesi senin üzerine saldım ama sen haklıydın bile diyemedi hemde hamile halimle çektiğim eziyeti göre göre.
Işin aslı içim soğuk insanlıktan nasibini alamamış hatta hiç insan olamamış bir adam için ne üzülür ne ağlarım. Ama bugün sinir basıyor içimi gözümün önünden gitmiyor daralıyorum umarım gün geçtikce hislerim değişmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…