Allah çocuğunuza şifa versin inşalla h uzum güzel bir ömür yaşasın .
Eşinize de yazıklar olsun hemde çocuğu hastayken , utanmaz adam .
O pisliğe ben olsam şöyle derdim. Hemen boşanıyoruz çocuguma baban pavyondan metres tutup beni aldattı diye anlatamam biran önce boşanıp aşık okup evlenip oğlumu güzel bi yuvada büyütücem diyip el sallar onu metresine yollardım.Şuan elini kolunu sallayarak utanmadan eve geliyor, babasıyla ağız birliği yapmışlar " hata etmiş " hata dediğiniz bir sefere mahsus olur aylarca ilişki yaşamışlar diyorum " Allah bilem affeder nolur bi kere affet hiç mi babalık hatırım yok " diye yalvarıyor adam, kendisi gerizekalı " pişmanım çocuğumla temiz bir sayfa açmak istiyorum, ben sana söyleyecektim sana karşı şeffaf olmak istedim, aramız kötüydü sen hamileydin sonra doğum yaptın bebeğimizde hastayken söyleyemedim, gittim kadına bitti dedim o da sana söylemekle tehtit etti beni zaten aylardır böyleydi ondan ayrılamadım " yalanlarını itinayla anlatıyor ağlama sızlama yok Allahtan. Şeffaflığa bak kadın söylemese beni daha aylarca uyutacaktı sağolsun. Aslında bildiğiniz gibi herşeyin farkındaydım delilim yoktu. O dönemde bebeğim suçsuz yere mi babasız kalacak duygusallığıyla büyüklerin söylediklerini dinlemiştim acaba sorun ben miyim bile demiştim.. Sorun kendi kirli zihniyetiymiş bana utanmadan sel gider kum kalır bile dedi. Beynimden vuruldum. Heba olan sadece yıllarım, ne sevgim ne emeğim hiç biri umrumda değil. Bu evlilikten çok güzel bir evlat kazandım yüzüne bile bakmaya kıyamıyorum, tek temennim umarım çektiğim bu sıkıntılara karşılık bebeğimin sağlığıyla mükafatlandırılırım..
O pisliğe ben olsam şöyle derdim. Hemen boşanıyoruz çocuguma baban pavyondan metres tutup beni aldattı diye anlatamam biran önce boşanıp aşık okup evlenip oğlumu güzel bi yuvada büyütücem diyip el sallar onu metresine yollardım.
Beter olsunlar özellikle o leş adamla leş kadın da aids olup sürünsünler inşalllaaaaahhh hatta bunuda deseydinAşık olucam kısmı hariç söyledim, çünkü aşık olabileceğime ben bile inanmıyorum şuan. Babasınada oğlunuzun tam layığı sizde pavyondan gelin aldık dersiniz dedim adam ayılıyor bayılıyor felan :) her şey kötü bir şaka gibi ben buz gibiyim hiç üzülmüyorum tuhaf..
Beter olsunlar özellikle o leş adamla leş kadın da aids olup sürünsünler inşalllaaaaahhh hatta bunuda deseydin
Aileniz ne diyor onlar da barıştırma taraftarıydı çünkü
Aşık olucam kısmı hariç söyledim, çünkü aşık olabileceğime ben bile inanmıyorum şuan. Babasınada oğlunuzun tam layığı sizde pavyondan gelin aldık dersiniz dedim adam ayılıyor bayılıyor felan :) her şey kötü bir şaka gibi ben buz gibiyim hiç üzülmüyorum tuhaf..
Yuva yıkanın yuvası olmuyor.Bunuda biliyormu?Evli olduğunu biliyormuş boşanmasını bekliyormuş en son boşanmayınca eşine derim diye tehtit etmiş ve dedi.
Canım olmuyor ama benim bi arkadaşımın eşi de aldattı o kadınla evlendi şimdi çocukları da var arkadaşımdan olan çocuğu da kendi taraflarına çektiler çok mutlu görünüyorlar sanırım daha zamanı varYuva yıkanın yuvası olmuyor.Bunuda biliyormu?
Eski eltim de sormuştu bunu bana ben de bunlar olsa bile kimse aldatılmayı haketmez demiştimCok merak ettim alakasız olacak belki ama severek mi evlendiniz? Ve bebeginiz dogduktan sonra tuuum ilgiyi bebeginize mi odakladinz
Cok merak ettim alakasız olacak belki ama severek mi evlendiniz? Ve bebeginiz dogduktan sonra tuuum ilgiyi bebeginize mi odakladinz
Eski konularini okumadiniz sanirim, hamileyken basladi aldatmaya zaten, bebegi daha bir aylik kadar, kaldiki oyle olsa bile aldatmayi mazeret kilmazCok merak ettim alakasız olacak belki ama severek mi evlendiniz? Ve bebeginiz dogduktan sonra tuuum ilgiyi bebeginize mi odakladinz
Daha önce aldatılıyor muyum diye bir konu açmıştım herşey belliydi ama delilim yoktu. Şimdi elimde delilim resim herşey mevcut.
Hemen bir avukat tutacağım, bu konulara uzağım neler yapabilirim ?
Yeni doğmuş sağlık problemi olan bir yavrum var ayrıca.
Kadınada tazminat davası açacağım, süründürmek istiyorum lütfen bildiklerinizi yazın.
Artık 3. Kişilere maddi bir dava acılamıyor sadece eşinize acabilirsiniz
Ya peki bu kadın yaptığıyla mı kalacak ?
Millette ne g.. varmış be. Eski konularınızı okudum.
Hani zamaninda agziniza geleni soylemissiniz ya kavga anında
Iste o sözler Allah'tan mış Allah soyletmis icinize dogmus oda susuyormus bu tarz sozler söylemiyormuş ya oda suclu olduğundanmis
Ulan sabah sabah sinirim tepeme çıktı
En cokta gelip anlatirken kurduğu cumleler ve pervasizligina
Kayinpeder denilen adama yasina hurmetten belkide geçirdiğiniz güzel gunler hatrina bise dememissiniz de bu nasıl bir ailedir bu nasıl bir babadir nasil evlat yetiştirmis utanmaz adam soka girdim okuyunca tum yorumlarinizi okudum ve canim cok yandi
Elbette sizin hissettiginizi hissedemem senin icinde yanan yanginida hissedemem ama cok cok sinirlendim ve üzüldüm
Bu nasil bir pisliktir Allah im.
Babamin bir komsusu var bebegi dogdu küçük dogdugu ilk hafta adam geziyor iciyor iciyor iciyor hiiic umrunda degil karim lhusami cocugum ne alemde o ickili kokan agziyla cocuga yaklasiyor mu onuda bilmiyorum bi vurdumduymaz hallerdeydi
Cok şaşırmıştım insan cocugu yeni dogmusken neden arkadaslariyla alem yapar ki diye
Esime söylemiştim o da askim kutlama yapiyor demisti gerizekalı.
Kutlama sanki hergun yapilir
Ben harbiden toy muşum ya millet neler yapiyor
Ay inanki cok üzüldüm
Ama burdaki arkadaslarin aksine ben sizin uzuleceginizi aglayacaginizi düşünmüyorum
Cunku ortada ciddi anlamda tiksinc bir durum var buda nefret duygusu uyandirir insanda ve cocugunuzda var bu bence resmen Allah size yardim edicek demek.oluyor
Ona sımsıkı sarılın emi
Koklayin bi guzel
Tez zamanda da iyilesir insallah
O olmasa belki bu sureci atlatmaniz dediim gibi cok guc olacakti
Ama.ne yazikki ortada igrenc bir adam dahada fenasi igrenc bir aile yalanlar dolanlar ihanet yüzsüzlük pervasizlik var
Simdi mi.aklina gelmis baba olduğu 7 ay öncede babaydı hatta 5 ay once de hicmi dusunmedi sonunu
Sonunu dusunmemis korkusuz korkak
Simdi sürünsün iyice umarim disli muhteşem bir avukata denk dusersiniz ve nafaka tazminat soke soke alırsınız ustune de bir kurban kesersiniz kurtuldum diye
Avukat ile konuşursunuz bir yaptırımı var mı diye ama bu yeni bir karardı gazetede okudum geçenlerde evlilik 2 kişi arasında olduğu için 3.Kişilere açılmıyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?