- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
En çok ona sinirim bozuluyor biliyor musunuz ben sezmişim sonra vicdan yapmışım söylediklerim için adamın gram haysiyeti yokmuş vicdana gelip ben herkesi senin üzerine saldım ama sen haklıydın bile diyemedi hemde hamile halimle çektiğim eziyeti göre göre.
Işin aslı içim soğuk insanlıktan nasibini alamamış hatta hiç insan olamamış bir adam için ne üzülür ne ağlarım. Ama bugün sinir basıyor içimi gözümün önünden gitmiyor daralıyorum umarım gün geçtikce hislerim değişmez.
Ya peki bu kadın yaptığıyla mı kalacak ?
Sen de ailesine , etrafındakilere rezil et önü. Annesine babasına ulaş gerekirse.Ya peki bu kadın yaptığıyla mı kalacak ?
Biliyorum biliyorum en cok ona sinirinizin bozulduğunu.
Hep oyle olur zaten
Gun geçtikçe hisleriniz hic degismeyecek hatta bu igrenmeyle karişik nefret adini tanımlayamadıgmiz bu duygu katlanarak artacak.
Artık o sonlari oynuyor
Bundan sonra söyleyeceği her sozle kendini dahada yerin dibine batiracak
Zaten soylicek bir sozude yok ya ama boyleleri arsız olur illa biseyler soyler
Onun gozunuzde karincadan beter küçüklüsünu izlemek sizi bi nebze rahatlatir umarim
Rahatlatacakda
Ya peki bu kadın yaptığıyla mı kalacak ?
Bebeğinin saglik problemi nedirGözümde hiç yok zaten, dün bütün sinirimi kustum herşeyi konuştum babası güya konuşturmaya getirmiş. Bugün kendime kızıyorum keşke konuşmasaydım tek kelimeme bile değmezdi diye.
Lütfen olanlardan aileni haberdar et, çocuğunun tedavisi her yerde olur merak etme..Bugün çok daha sinirliyim. Mideme kramplar giriyor. Giderek kötü olmam umarım.
Nasilsiniz?Bebeğiniz nasil?Bir gelisme var mi merak ettim sizi?
Bebeğinin sağlık problemi nedirHala evdeyim, bebeğimin testleri devam ediyor hastane ev arasındayız devamlı ve ne yazık ki durum sonuçlanana kadar burada kalmak zorundayım yarıda bırakamam onun sağlığı herşeyden önemli.
Eşim demek istemediğim insana eve gelmemesini söyledim, utanmadan gelmeye devam ediyor. Bebek üzerinden duygu sömürüleri yapıyor. Mesela eve gelir gelmez bebeğin odasına girip yatağa alıp yanına yatmak onunla uyumak aşırı derecede ilgilenmek vs.. Odaları ayırdık iki gecedir odama gelmeye çalışıyor vıcık vıcık samimiyetsiz haller.
" çok pişmanım, hata yaptım, bir şans ver düzelteceğim, senin sandığın gibi değil sadece iki kereydi. " bunları devamlı söyleyecek kadar ucuzlaşıyor.
Durup bakınca o benim sevdiğim adam/dı.. ne yazık.. Kalbim buz gibi.. İşin kötüsü ben ne yaşadığımı bile algılayamıyorum. Lohusa halimle yaşamadığım kalmadı artık hissedemiyorum. Sanki hepsi hiç yokmuş gibi akşam eve gelince sarılacakmışım gibi bir yandan da dinmeyen nefret tiksinti. Sürekli gözümün önünde o resimler..
Buradayım diye bir umut besliyor, biraz da yumuşak bir insanım, hatta salağım çünkü onunla bebek hakkında iletişim kuruyorum veya geçen gün evde sinir krizi geçirirken korkup odasına girdim neyin var diye sordum. Bunlar hep taviz ve ona döneceğimi sanıyor. Şimdi onu affedersem kendimi ömrüm boyunca affetmem. Bazen bebeğim geliyor gözümün önüne ama ben yaşayamam böyle. Bana her dokunduğunda, her öptüğünde aklıma gelecek için için ölemem her seferinde..
Böyle yaşamak çok zor.Kesin ayrilacaksiniz değil mi?Çocuğunuzun testlerini ailenizin bulunduğu şehirde yaptiramaz misiniz ki?Hala evdeyim, bebeğimin testleri devam ediyor hastane ev arasındayız devamlı ve ne yazık ki durum sonuçlanana kadar burada kalmak zorundayım yarıda bırakamam onun sağlığı herşeyden önemli.
Eşim demek istemediğim insana eve gelmemesini söyledim, utanmadan gelmeye devam ediyor. Bebek üzerinden duygu sömürüleri yapıyor. Mesela eve gelir gelmez bebeğin odasına girip yatağa alıp yanına yatmak onunla uyumak aşırı derecede ilgilenmek vs.. Odaları ayırdık iki gecedir odama gelmeye çalışıyor vıcık vıcık samimiyetsiz haller.
" çok pişmanım, hata yaptım, bir şans ver düzelteceğim, senin sandığın gibi değil sadece iki kereydi. " bunları devamlı söyleyecek kadar ucuzlaşıyor.
Durup bakınca o benim sevdiğim adam/dı.. ne yazık.. Kalbim buz gibi.. İşin kötüsü ben ne yaşadığımı bile algılayamıyorum. Lohusa halimle yaşamadığım kalmadı artık hissedemiyorum. Sanki hepsi hiç yokmuş gibi akşam eve gelince sarılacakmışım gibi bir yandan da dinmeyen nefret tiksinti. Sürekli gözümün önünde o resimler..
Buradayım diye bir umut besliyor, biraz da yumuşak bir insanım, hatta salağım çünkü onunla bebek hakkında iletişim kuruyorum veya geçen gün evde sinir krizi geçirirken korkup odasına girdim neyin var diye sordum. Bunlar hep taviz ve ona döneceğimi sanıyor. Şimdi onu affedersem kendimi ömrüm boyunca affetmem. Bazen bebeğim geliyor gözümün önüne ama ben yaşayamam böyle. Bana her dokunduğunda, her öptüğünde aklıma gelecek için için ölemem her seferinde..
Böyle yaşamak çok zor.Kesin ayrilacaksiniz değil mi?Çocuğunuzun testlerini ailenizin bulunduğu şehirde yaptiramaz misiniz ki?
Bu arada böyle bir adami çocugunuz için affederseniz ömür boyu mutsuz olursunuz.Ve çocuğunuzu da mutsuz edersiniz inanain.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?