Aldatıldığımı ispatladım.

Biliyorum biliyorum en cok ona sinirinizin bozulduğunu.
Hep oyle olur zaten
Gun geçtikçe hisleriniz hic degismeyecek hatta bu igrenmeyle karişik nefret adini tanımlayamadıgmiz bu duygu katlanarak artacak.
Artık o sonlari oynuyor
Bundan sonra söyleyeceği her sozle kendini dahada yerin dibine batiracak
Zaten soylicek bir sozude yok ya ama boyleleri arsız olur illa biseyler soyler
Onun gozunuzde karincadan beter küçüklüsünu izlemek sizi bi nebze rahatlatir umarim
Rahatlatacakda

Ya peki bu kadın yaptığıyla mı kalacak ?

Böylelerine Ufak tefek cinayetlerde ( izlediniz mi bilmiyorum) Merve’nin Burcu’ya yaptığı şey aklıma geldi.
Bu tarz kadınların Allah tarafından bir şekilde cezalarını bulduklarına inanıyorum. Siz iyi olun. Siz görmeseniz bile yaptığı yanına kalmaz.

Gözümde hiç yok zaten, dün bütün sinirimi kustum herşeyi konuştum babası güya konuşturmaya getirmiş. Bugün kendime kızıyorum keşke konuşmasaydım tek kelimeme bile değmezdi diye.

Gözümde hiç yok zaten, dün bütün sinirimi kustum herşeyi konuştum babası güya konuşturmaya getirmiş. Bugün kendime kızıyorum keşke konuşmasaydım tek kelimeme bile değmezdi diye.
Bebeğinin saglik problemi nedir

Canım avukatın açabileceğin tüm davalar hakkında seni bikgilendiriri ama fotopraf gibi kesin güzel bir delilin varsa zina davası aç derim. Çocuğunun sağlık problemi var ve psikolojik olarak etkilenme durumu varsa bebek için manevi tazminat aç. Eğer sen lohusaysan lohusalık psikolojisi ile ilgili de manevi tazminat açabilirsin. Eğer o kadına evlenmeyi düşünğyosa boşanma sürecinde pislik yapıp süreci 5 yıla kadar uzatabilirsin ama öyle okunca nafaka mevzu nasıl oluyo bilmiyorum. Ama sana önerim alabildiğin kadar parasını al kocanın. Çünkü eminim ki eşinin maddi duruöu kötüleşince o lırfıntı da eski eşini bırakacaktır sen de bırakcaksın mal gibi kalsın eski eşin ortada. O kadına gelince o kadında evliyse eşini bu kadının o da zina davası açsın evli değilse de yasal olarak bişey yapamam diye korkma. Onun bu yaptıklar bebekli bir aileyi yığı için hemde fitil fitill bu dğnya da da öteki dünyada da çıkar. Sajın üzülme dika durmaya çalış çakışmıyosan bir iş bul inanki ne kadar güzçlü olduğuna sen bile inanamayacaksın

Canım bide bi avukattla görüş eğer bu deliller eşinin burnundan fitil fitil getirmiyosa eski eşine de daha söylemediysen yakalamadığını çaktırma ve daha sağlam dediller bu ki bu dünyayı ona bir cehennem kuyusuna çevirebil görsün bir uckururnun keyfine bir bebeğin vebalini alınca nasıl çıkıyomuş insandan

Kadına dava açamıyorum diye hırsını alamadın biliyorum ama o zaten kendi iğrenç hayatında Allah'tan belasını bulacak sen hiç merak etme canım benim.. senin ahını aldı, doğmamış bebeğinin günahına girdi. Allah çok büyük gör bak ikisinden de senin hesabını nasıl alacak Rabbim...

Bugün çok daha sinirliyim. Mideme kramplar giriyor. Giderek kötü olmam umarım.

Kadına dava açıla bilirmi bilmiyorum ama açılmasada ilahi adalete güven
Sen yoluma bak Tüm haklarını al ve Geriye çekil izle perişan olduklarını
Sonrada keyfini çıkar
Onlar kendi pisliklerinde boğulsunlar

kadının sizden haberi varsa bence de dava açılmalı.. ama onun da sizden haberdar olduğunun kanıtını isteyebilirler

Nasilsiniz?Bebeğiniz nasil?Bir gelisme var mi merak ettim sizi?

siz neyse boşarsınız gider
ama çocuğunuza üzüldüm daha çok küçük
Rabbim güç kuvvet versin..

Nasilsiniz?Bebeğiniz nasil?Bir gelisme var mi merak ettim sizi?

Hala evdeyim, bebeğimin testleri devam ediyor hastane ev arasındayız devamlı ve ne yazık ki durum sonuçlanana kadar burada kalmak zorundayım yarıda bırakamam onun sağlığı herşeyden önemli.
Eşim demek istemediğim insana eve gelmemesini söyledim, utanmadan gelmeye devam ediyor. Bebek üzerinden duygu sömürüleri yapıyor. Mesela eve gelir gelmez bebeğin odasına girip yatağa alıp yanına yatmak onunla uyumak aşırı derecede ilgilenmek vs.. Odaları ayırdık iki gecedir odama gelmeye çalışıyor vıcık vıcık samimiyetsiz haller.
" çok pişmanım, hata yaptım, bir şans ver düzelteceğim, senin sandığın gibi değil sadece iki kereydi. " bunları devamlı söyleyecek kadar ucuzlaşıyor.
Durup bakınca o benim sevdiğim adam/dı.. ne yazık.. Kalbim buz gibi.. İşin kötüsü ben ne yaşadığımı bile algılayamıyorum. Lohusa halimle yaşamadığım kalmadı artık hissedemiyorum. Sanki hepsi hiç yokmuş gibi akşam eve gelince sarılacakmışım gibi bir yandan da dinmeyen nefret tiksinti. Sürekli gözümün önünde o resimler..
Buradayım diye bir umut besliyor, biraz da yumuşak bir insanım, hatta salağım çünkü onunla bebek hakkında iletişim kuruyorum veya geçen gün evde sinir krizi geçirirken korkup odasına girdim neyin var diye sordum. Bunlar hep taviz ve ona döneceğimi sanıyor. Şimdi onu affedersem kendimi ömrüm boyunca affetmem. Bazen bebeğim geliyor gözümün önüne ama ben yaşayamam böyle. Bana her dokunduğunda, her öptüğünde aklıma gelecek için için ölemem her seferinde..

Bebeğinin sağlık problemi nedir

Böyle yaşamak çok zor.Kesin ayrilacaksiniz değil mi?Çocuğunuzun testlerini ailenizin bulunduğu şehirde yaptiramaz misiniz ki?
Bu arada böyle bir adami çocugunuz için affederseniz ömür boyu mutsuz olursunuz.Ve çocuğunuzu da mutsuz edersiniz inanain.

Burada herşeyi çok açıklayamıyorum ama başlanmış bir tedavi süreci var ve burada ki hastane bizim için daha avantajlı.
Bana hiç bir zaman doğru düzgün eş olamadı zaten kendisi benim için hiç bir oluru yok, çocuğuna babalık yapabilir mi bilmiyorum. Bebek ile aralarına girmek istemiyorum ona karşı apayrı bir bağlılığı var ve bu bazen beni düşündürüyor, ama ben buna rağmen küçücük yavrumun hiç bir suçu yokken onu babasız bırakacağım düşüncelerime rağmen durumu hazmedemiyorum. Yapamam, devam edemem. Gitmek sandığımdan fazla yıkacak belki beni ama ben kalamayacağımı biliyorum bebeğim için bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…