Aldatıldığımı öğrendim dünya başıma yıkıldı :(

Bu erkek milletini hiç boş bırakmaya gelmiyor galiba. Her an da şüpheli mi yaklaşalım canım! Bu aldatmanın kadını erkeği yok tamam da işte insanın çok sinirini bozuyor ya bunları okumak bile.. Allahım bi kere şaşırtmasıınnnn. Bi kere şaştın mı sonrası......... Çocuğuna sarıl. Kimseyi de umursama. Böyle kişiliksiz insanları umursamak bile onlara değer vermektir. Allahından bulsun. Tabi maddiyat olarak da alabileceğin her şeyi sonuna kadar zorla. Senin yüreğindeki ateşi hiçbir maddi güç söndüremez ama olsun yine de bunu onun yanına koyma. Bu senin değil onun acizliği..

ev benim evim o defolup gitsin
gelme dedim gelicem diyo bi de nasıl bir yüzsüzlük ya nasıl bi mide iğreniyorum
Bi de hala utanmadan seni seviyorum benle konuşmadan bişe yapma diyo =(
Avukatla konuşursun artık ben yokum dedim senin hayatında
hala konuşalım diyo bukadar yüzsüzlük kötü durumdayım

öncelikle Allah yardımcın olsun. ben eşinin savunmasını merak ediyorum kabul ediyor mu etmiyor mu? ve bu gördüğün fotoğraflar sence aldattığını gösterecek kadar samimi mi ? çünkü arkadaşımda yaşadı aynı şeyi ama fotoğraflarla kanıtllayamadı ayağı burkulmuştu kucağımda taşımak zorunda kaldım, foto çekinirkende gayri ihtiyari gülümsedim demiş.. ve 3 antidepresan zaten intihar demek onlar için ölmeyi düşünmeni anlayamıyorum Bence yaşa ve onu süründür..

Gerçekten seni sevdiğini fotoğraflarla kanıtlamış.. Tövbeeeee. Karşına alıp konuşmana bile değmez. Böyle seviyesiz bi adamla muhattab olunmaz..

eve almıcam tabiki öncelikle
eve giremicek!
resimlere gelince hoş yatakda resimleri yok bi evde sarmaş dolaş el ele resimleri var 5-6 tane sonra kadının tek resimleri var sana tek tek anlatıcam diyo nesini anlatıcak şaşkınım!
Görünen köy kılavuz misali
Gerçekten seni sevdiğini fotoğraflarla kanıtlamış.. Tövbeeeee. Karşına alıp konuşmana bile değmez. Böyle seviyesiz bi adamla muhattab olunmaz..

Çok darlanmış bi haldeyim nefes alamıyorum !

Son düzenleme:
canım dava kısmını avukatlara bırak
acını anlıyorum bende yasamıstım
cok uzucu bır sure daha bu duygularla yasayacaksın sonra gececek ama bır daha kımseye guvenmeyeceksın
yanı hayatının altını ustune getırmıs kocan ne yapsan azdır

Bi de bi sürü sorunlarıyla uğraştım ne derse he dedim
Hak ettiğime bakın
Gözlerimden ateş çı8kar gibi zonkluyo o derece sinirlerim bozuldu birde hiç utanmadan akşam eve gelicem konuşucaz diyo ne cürretle
hangi yüzle bi kaç gün eve almıcam sonrasında boşanmaya kararlıyım şuan
canm çok üzüldüm...beni hatırlar mısın bilmem hani saç üzerine konuşmuştuk bayağı...

Hatırlıyorum cnm gerçekden asla! hiç beklemem dediğim adam hayatımın içine etti!
Lanet olsun

ayrıca annemle detaylı konuştum neden gidip dava açma sürecine giriyosun hemen eve alma bi süre gelmesin sonra dava işlerine girersin toparlan diyo
ona kalsa boşamaz ben senden vazgeçmem diyen bi adam bu
benim dava açmam lazım maddi açıdanda bitiğim biraz çalışmıyorum zaten tek elimi kolumu bağlayan bu napmalıyım ben ya kafam uyuştu

Çok geçmiş olsun.
Öncelikle oğlunuzu ailenizin yanına ya da çok güvendiğiniz birine gönderin.
Sizi bu halde görmesin.
Çok etkilenecek çünkü.
Bu birkaç gün sizin için çok zor ve dayanılmaz olabilir.
Sizin yanınızda olmamalı.
Büyük bir acı yaşadığınız.
Ama geçecek. Zaman gerekiyor.
İnanın bana bir hafta sonra daha az, bir ay sonra çok daha az acıyacak.
Ve bugün yaşadığınız sıkıntının çok azı kalacak.
Şu anda şoktasınız.
Ama ölüm yakışmıyo r bir annenin ağzına.
Oğlunuz değil mi hayatta en kıymetliniz.
Neden şu anda önce onu düşünmüyorsunuz.
Yaşamınız o adamdan daha mı değersiz ki yokolup gitmek istiyorsunuz.

Biraz sakin olmaya çalışın. Bunları yarın da düşünseniz olur öbürgün de.
Hırpalıyorsunuz kendinizi ve sadece kendinize zarar veriyorsunuz.

Biraz sakin olmaya çalışın. Bunları yarın da düşünseniz olur öbürgün de.
Hırpalıyorsunuz kendinizi ve sadece kendinize zarar veriyorsunuz.

Desteğiniz için çok ama çok teşekkür ederim oğlum annemde zaten
Antidepresanlardan sonra en azından ağlama krizlerim geçti duruldum biraz
Ama hala o resimler gözümün önüne geliyo bnm bile eşimle böyle resimlerim yok vay bee
Kalbimin bir yanı sızlıyo
Beynim bedenimi yönetmiyo sanki
ayaklarım beni taşımıyo kanım çekildi
gözlerim flu görüyo
Sözde beni yere göğe koyamayan adam!
yazıklar olsun dencek onca söz varken söylemeye takaatim bile yok kendimi yorgun bitik tükenmiş hissediyorum!

Şu anda yaşadığınızın aynısını yaşadım. Kalbimin sesini dışarıdan duyuyordum. Biryere oturamıyor, konşamıyor aklımın olup olmadığındandan bile emin değildim. bitki gibi. Şuursuz.
Ama geçti bakın. Bitti. Normal ve yolunda herşey.
Sizin de geçecek.

İnsanlar öyle büyük acılara katlanıyorlar ki.Anne baba ölümünün acısı Allah göstermesin evlat acısı yaşıyorlar.
Ama bir süre sonra rutin yaşamlarına da dönebiliyorlar acıları biryerde saklı ve hep kanatsa da..
Bu da geçecek.
Belki zamanla çok da sızlatmayacak bile içinizi.
Eden de buluyor önünde sonunda.
Hep aynı cümleyi söylerim ben. Size de söyleyeceğim.
Kısa vadede üzülen siz olsanız da inanın kaybeden siz değilsiniz ve olmayacaksınız.

İnşallah geçer ben bununla yaşayamam
Çok zormuş dışardan birini dinlerken aman ne bekliyosun boşa gitsin diye akıl vermek nekadar kolaymış
Başına gelmeyen bilmezmiş.
Sanki hamileydimde bebeğimi aldılar öyle içim acıyo canımdan can gidiyo
bi de nasıl ya ben ve o kadın
o kadına dokunup bana aklım almıyo
Ben hala bukadar sakinsem onun yakasına yapışıp rezil etmediysem (resimleri tüm rehberdekilere yollamak geldi içimden bi an durdum) Rabbim benim yanımda ve yol gösteriyo demektir

Hayırlara vesile olur inşallah ve yeni bir sayfa açılır sunulur önüme şuan tek dileğim bu

İçime su serptiniz umarım iyilik melekleri yanımızda olur herdaim doğru yoldan saptırmaz hiç birimizi
Böyle bi acıyı kimseye yaşatmasın Rabbim ölüm olsa bukadar koymazdı

nasıl yakaladınız nasıl ogrendınız

baronun ucretsız avukatları var canım onlarada danıs onlar staj tamamlamak uzere oldukları ıcın davalara asılıyorlar

Öncelikle toparlanman lazım canım...Bunun için acele etme...Kafanı toparladıktan sonra gidip bilirkişilerden fikir al...Maddi manevi haklarını onlar çok güzel izah ederler...Maddi olarakta zaten herşeyiniz ortak...Olan olaydan dolayı tazminatta alabilirsin...Kendine ufak bi düzen kurup çalışabilirsin..Bu süreçte en çok oğluna dikkat et...Onu uzak tut...

nasıl yakaladınız nasıl ogrendınız

baronun ucretsız avukatları var canım onlarada danıs onlar staj tamamlamak uzere oldukları ıcın davalara asılıyorlar
2 tlf kullanıyo en çok şirket telf diğeri kendi tef
kendi telf hep arabadaydı bugün eve getirmiş çantasıyla bende karıştırdım buldum hafıza kartına atmış bende kartı aldım içinden

Benim şuan kurulu düzenim kendi dairemde zaten o gidicek
oğlum pek etkilenmez sanırım o annemlere baya düşkün daha çok onlarla kalıyo olan bana olucak okadar

olan sana olmucak bosver
bu ıs sen ogrenmedende devam ederdı ama asla pısmanlık duymazdı
aksama gelecem ne demek onun ısını gucunu bırakıp gelmesı lazımdıda yalan hazırlıyordur hatta sahıt bıle getıreıblır yasadık bılıyoruz
bosanmalısın bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…