ev benim evim o defolup gitsinçok olağan dışı şok bir durum ne yapsanız nasıl tepki verseniz haklısınız. kendinizi sorgulamaktan vazgeçin. maalesef erkekler iyi kötü güzel çirkin diye bakmıyor kadın değişiklik heyecan diye garip bir psikoloji içindeler. onlara göre birde bu erkeklik. ben aldatıldım mı aldatılmadım mı bilmiyorum elimde kanıt yok ama şüphelendiğim zamanlar olmadı da değil. çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun. Şimdi yapmanız gereken sakin ve mantıklı davranmak bunun için de zamana ihtiyacınız var öfkeyle kalkan zararla oturur diye bir deyim var çok doğru. Şöyle bir şey yapabilirsiniz mümkünse direk ' şu anda çok sinirli ve üzgünüm bunu hiç hak ettiğimi düşünmüyorum hatta şu anda sana verdiğim değerden dolayı pişmanlık yaşıyorum. Bir süre kafamı dinlemek istiyorum ne yapacağıma karar veremiyorum düşünmeye ihtiyacım var deyip bir süre evden ayrılabilirsiniz' bu süre içerisinde sizi rahat bırakabilir o sürede o da ne yapacağını düşünür boş durmaz yada gitmemeniz için size yalvarabilir. orasıda size kalmış artık en azından bir adım atmış olur durum için çözüme gidecek bir yola çıkmış olursunuz iyi yada kötü umarım herşey iyi olur....
Bi de hala utanmadan seni seviyorum benle konuşmadan bişe yapma diyo =(Bu erkek milletini hiç boş bırakmaya gelmiyor galiba. Her an da şüpheli mi yaklaşalım canım! Bu aldatmanın kadını erkeği yok tamam da işte insanın çok sinirini bozuyor ya bunları okumak bile.. Allahım bi kere şaşırtmasıınnnn. Bi kere şaştın mı sonrası......... Çocuğuna sarıl. Kimseyi de umursama. Böyle kişiliksiz insanları umursamak bile onlara değer vermektir. Allahından bulsun. Tabi maddiyat olarak da alabileceğin her şeyi sonuna kadar zorla. Senin yüreğindeki ateşi hiçbir maddi güç söndüremez ama olsun yine de bunu onun yanına koyma. Bu senin değil onun acizliği..
ev benim evim o defolup gitsin
gelme dedim gelicem diyo bi de nasıl bir yüzsüzlük ya nasıl bi mide iğreniyorum
Bi de hala utanmadan seni seviyorum benle konuşmadan bişe yapma diyo =(
Avukatla konuşursun artık ben yokum dedim senin hayatında
hala konuşalım diyo bukadar yüzsüzlük kötü durumdayım
eve almıcam tabiki öncelikleöncelikle Allah yardımcın olsun. ben eşinin savunmasını merak ediyorum kabul ediyor mu etmiyor mu? ve bu gördüğün fotoğraflar sence aldattığını gösterecek kadar samimi mi ? çünkü arkadaşımda yaşadı aynı şeyi ama fotoğraflarla kanıtllayamadı ayağı burkulmuştu kucağımda taşımak zorunda kaldım, foto çekinirkende gayri ihtiyari gülümsedim demiş.. ve 3 antidepresan zaten intihar demek onlar için ölmeyi düşünmeni anlayamıyorum Bence yaşa ve onu süründür..
Gerçekten seni sevdiğini fotoğraflarla kanıtlamış.. Tövbeeeee. Karşına alıp konuşmana bile değmez. Böyle seviyesiz bi adamla muhattab olunmaz..
Bi de bi sürü sorunlarıyla uğraştım ne derse he dedimcanım dava kısmını avukatlara bırak
acını anlıyorum bende yasamıstım
cok uzucu bır sure daha bu duygularla yasayacaksın sonra gececek ama bır daha kımseye guvenmeyeceksın
yanı hayatının altını ustune getırmıs kocan ne yapsan azdır
canm çok üzüldüm...beni hatırlar mısın bilmem hani saç üzerine konuşmuştuk bayağı...
canım dava kısmını avukatlara bırak
acını anlıyorum bende yasamıstım
cok uzucu bır sure daha bu duygularla yasayacaksın sonra gececek ama bır daha kımseye guvenmeyeceksın
yanı hayatının altını ustune getırmıs kocan ne yapsan azdır
ayrıca annemle detaylı konuştum neden gidip dava açma sürecine giriyosun hemen eve alma bi süre gelmesin sonra dava işlerine girersin toparlan diyo
ona kalsa boşamaz ben senden vazgeçmem diyen bi adam bu
benim dava açmam lazım maddi açıdanda bitiğim biraz çalışmıyorum zaten tek elimi kolumu bağlayan bu napmalıyım ben ya kafam uyuştu
Çok geçmiş olsun.
Öncelikle oğlunuzu ailenizin yanına ya da çok güvendiğiniz birine gönderin.
Sizi bu halde görmesin.
Çok etkilenecek çünkü.
Bu birkaç gün sizin için çok zor ve dayanılmaz olabilir.
Sizin yanınızda olmamalı.
Büyük bir acı yaşadığınız.
Ama geçecek. Zaman gerekiyor.
İnanın bana bir hafta sonra daha az, bir ay sonra çok daha az acıyacak.
Ve bugün yaşadığınız sıkıntının çok azı kalacak.
Şu anda şoktasınız.
Ama ölüm yakışmıyo r bir annenin ağzına.
Oğlunuz değil mi hayatta en kıymetliniz.
Neden şu anda önce onu düşünmüyorsunuz.
Yaşamınız o adamdan daha mı değersiz ki yokolup gitmek istiyorsunuz.
Biraz sakin olmaya çalışın. Bunları yarın da düşünseniz olur öbürgün de.
Hırpalıyorsunuz kendinizi ve sadece kendinize zarar veriyorsunuz.
Desteğiniz için çok ama çok teşekkür ederim oğlum annemde zaten
Antidepresanlardan sonra en azından ağlama krizlerim geçti duruldum biraz
Ama hala o resimler gözümün önüne geliyo bnm bile eşimle böyle resimlerim yok vay bee
Kalbimin bir yanı sızlıyo
Beynim bedenimi yönetmiyo sanki
ayaklarım beni taşımıyo kanım çekildi
gözlerim flu görüyo
Sözde beni yere göğe koyamayan adam!
yazıklar olsun dencek onca söz varken söylemeye takaatim bile yok kendimi yorgun bitik tükenmiş hissediyorum!
Şu anda yaşadığınızın aynısını yaşadım. Kalbimin sesini dışarıdan duyuyordum. Biryere oturamıyor, konşamıyor aklımın olup olmadığındandan bile emin değildim. bitki gibi. Şuursuz.
Ama geçti bakın. Bitti. Normal ve yolunda herşey.
Sizin de geçecek.
İnsanlar öyle büyük acılara katlanıyorlar ki.Anne baba ölümünün acısı Allah göstermesin evlat acısı yaşıyorlar.
Ama bir süre sonra rutin yaşamlarına da dönebiliyorlar acıları biryerde saklı ve hep kanatsa da..
Bu da geçecek.
Belki zamanla çok da sızlatmayacak bile içinizi.
Eden de buluyor önünde sonunda.
Hep aynı cümleyi söylerim ben. Size de söyleyeceğim.
Kısa vadede üzülen siz olsanız da inanın kaybeden siz değilsiniz ve olmayacaksınız.
ayrıca annemle detaylı konuştum neden gidip dava açma sürecine giriyosun hemen eve alma bi süre gelmesin sonra dava işlerine girersin toparlan diyo
ona kalsa boşamaz ben senden vazgeçmem diyen bi adam bu
benim dava açmam lazım maddi açıdanda bitiğim biraz çalışmıyorum zaten tek elimi kolumu bağlayan bu napmalıyım ben ya kafam uyuştu
2 tlf kullanıyo en çok şirket telf diğeri kendi tefnasıl yakaladınız nasıl ogrendınız
baronun ucretsız avukatları var canım onlarada danıs onlar staj tamamlamak uzere oldukları ıcın davalara asılıyorlar
Öncelikle toparlanman lazım canım...Bunun için acele etme...Kafanı toparladıktan sonra gidip bilirkişilerden fikir al...Maddi manevi haklarını onlar çok güzel izah ederler...Maddi olarakta zaten herşeyiniz ortak...Olan olaydan dolayı tazminatta alabilirsin...Kendine ufak bi düzen kurup çalışabilirsin..Bu süreçte en çok oğluna dikkat et...Onu uzak tut...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?