Aldatıldığımı öğrendim dünya başıma yıkıldı :(

Canım desteğin için sağol Allah razı olsun bana yardımcı olmak adına yazıyosun biliyorum ama inan kafamı namaza bile veremiyorum 3 defa duşa girdim abdest aldım yok ağlamakdan bişe yapamıyorum kafamda sadece o kadın var başka hiç bişe yok gözlerim şişti ağlamakdan

Şuan muhattap olmamak için direniyorum olmıcam ama görmek istedim bildiğiniz kaşar
mini etekler göğüsler dışarda orda burda resimler koymuş lanet olsun!

canımm geçmiş olsun öncelikle zamanım yok çıkıcam kısaca sana şunu söyliyimmm...
MAHKEMEDE O RESİMLERİ DELİL OLARAK KULLANIRSIN SAKIN KOCANA VERME SİNİRLENDİM ATTIM PENCEREDEN DE PARÇALADIM DE SAKLAAA SAKIN AMA SAKIN VERMEE....
delil çok önemli nafakaydı,evdi çatır çatır ödettir...

Şuan muhattap olmamak için direniyorum olmıcam ama görmek istedim bildiğiniz kaşar
mini etekler göğüsler dışarda orda burda resimler koymuş lanet olsun!

bak kendin diosun kaşar die..belki para karşılığı yapıyordur....eşin de belki bunu söyleyecek sana.. hoş bişeyi değiştirir mi bilmem (

Son düzenleme:
karısını aldatan tüm erkeklerin allah belasını versin bu ramazan günü hamile halimle taaa içten beddua ediyorum!!!

Bende telefonda yüzüne karşı beddua ettim bana ettiklerini çek beter ol dedim..
Annem bana hep senin için temiz der..

3-5 gün önce tartışmıştık küstük canım acıyodu Allahım nolur bana bişe göster bir yol ben bu adamın bu duyarsızlığıylamı uğraşıcam hep durup duruken kırdı beni diye kendi kendime konuşurken 3-5 gün sonra bu resimleri görmem isabet oldu
Allah bence bana yol gösteriyo ben öyle düşünüyorum al sana ispat belge bırak şimdi yoluna bak diyo
Ben ona yordun sizce?

Bu arada işin içinde 2. bi arkadaşı var ve o haysiyetsiz adamın eşimi alet ettiğini düşünüyorum
Tabiki eşim affedilemez ama 9 yıldır hiç böyle bişi yoktu görmedim hissetmedim bu işe gireli 2 yıl oldu 1 yıldırda bu adamla muhattap oluyo resimlerde o da var

canım dürüst,ahlaklı bir bayan olmaz tabiki kimse birilerinin yuvasını yıkmak istemez....kadının amacı belli eşinin evli olduğunu bildiği halde umurunda olmamış baksana.....arkadaş doğru söylemiş YA HALİM çek sinirlerinin yatışmasına yardımcı olur inşallah....ağla elbette içindeki zehiri dışarı akıt ama kendine zarar verme toparlanmaya çalış hakkında böyle hayırlıymış....baksana kışınki fotoları yeni görüyorsun rabbim büyük senin imtihanında buymuş sabret canım iyi mükafatı sen alacaksın onlar değil...

bak kendin diosun kaşar die..belki para karşılığı yapıyordur....eşin de belki bunu söyleyecek sana.. hoş bişeyi değiştirir mi bilmem (

Tek gecelik bi ilişki değil bu defalarca buluşmuş resimlerde mekanlar ve giysiler hep farklı hem tek gecelik olsa bile beni aldatmış olması gerçeğini değiştirmiyo kızın listesinde 10 kişi var biride eşim bence bayadır görüşüyolar ve uzun soluklu
(bunları anlatmak konuşmak bile içimi acıtıyo)

doğru yorumlamışın canım bunda da vardır bir hayır inan bana....ama arkadaşın dediği gibi delilleri attım kırdım kartı filan de sakın ama sakın verme elinden almaya çalışacak kesin emin ol buna....kendini affettirmeye çalışacak arkadaşı öne sürüp ama affedilecek gibi değil aklın fikrin yokmuydu senin be adam

cnm resimler telefonun hafıza kartındaydı aldım kartı + kendi telefonuma attım
anneme verdim zaten kartı sıkıyosa alsın annemden yemez!
delil olcak türden zaten alıcam alacağımı bide pişkin pişkin ben evi yaparım üstüne hemen yarın diyo bildiğiniz yüzsüz ya

bi halt yiyosun resim çekmek neyin nesi neyin göstergesi?
Rabbimin yinede sevdiği kuluymuşum beni kandırmasına izin vermedi..
ve inanın beni gören bekar sanıyo kimse inanmıyo bir oğlum olduğuna ve evli olduğuma benden 10 yaş büyük bu adam saçı bembeyaz yazıklar olsun!

ah canım ya bu erkekler neden bu kadar aptallar ya evde mis gibi karın dururken neden o naneyi yerler anlamış değilim üzülme canım kaybeden eşin oldu sen asla olmadın dik dur,kendini asla ezdirme,sinirlerine hakim olmaya çalış canım.....erkekler fedakarlıktan anlamazlar bahaneside şeytana uydum olacaktır kesin uymasaydın be adam kadınlar şeytana mı uyuyor....

Bu işler böyle galiba hayatınıza biri giriyo ve hiç suçunuz yokken hayatınızı alt üst ediyo
olan her halukarda size oluyo
Katlanan siz, acıyan siz,evde oturan siz,söz dinleyen siz,çocuk yapan büyüten vs vs kırılan siz aldatılan siz canı yanan siz
sonra tekrar toparlanmaya çalışan yine siz..

Suçum yokken acıların en büyüğüyle başbaşayım..

aradığında açarsan telefonu veya kapıyı ben seni aldatsaydım sen ne yapardın de..o zaman anlar ne kadar acı çektiğini..eve gelmedimi daha?

çok haklısın canım seninde imtihanın buymuş başka ne denir kirabbime bol bol dua et canım o herzaman doğru yolu gösterir sen sadece sakin ol kendini yıpratma oldu mu delillerini iyi sakla canım

rabbim yardımcnız olsun.herkes gereken cevabı en güzel şekilde vermiş. ben yalnızca yüreğinzn ferahlaması için dua edebilirim.bir de düşünmeden edemiyorum. bu erkekler bu kadar türediyse biz nasıl evlenicez.kime güvenip evlenicez. af Allahım

aradığında açarsan telefonu veya kapıyı ben seni aldatsaydım sen ne yapardın de..o zaman anlar ne kadar acı çektiğini..eve gelmedimi daha?

2 telefonda kapalı (benim telef. ve resimleri bulduğum onun telf) hayır gelmedi aramıştır ulaşamıyo kapalı olduğundan
iftara gelir almıcam eve kapıyı kitledim zaten
dedim telf ben bir adamla sarmaş dolaş resimler çektirsem napardın dedim? hiç bişe demedi haklısın diyo sadece saydıklarımı dinledi beni de dinle akşam gelicem anlatıcam dedi hepsi bu
bende gelme sakın dedim!

İnanın telefonda denmesi gereken ne varsa dedim sen o kadına dokunduğun ellerinle bana dokundun bana ne anlatıcaksın tek tek yaptığınız fantazilerimi dedim
daha ne diyim ben acımın ifadesi yok

Allah razı olsun
bi de gizlisi saklısı(sözde)olmayan biriydi
giysilerine kadar ben alırdım kendi zevkimle o hiç karışmazdı
şirket telf alınca bunu kullanmıyorum dedi arabada dedi bende inandım hep şirket telf konuşuyodu çünki hep o açıkdı bunu kontrol etmek hiç aklıma gelmedi ki ayakta kandırmış beni en çokda kandırılmak koyuyo zaten

En güvenen bendim etrafımda kocan senin gibi güzel hatunu nasıl bulmuş ? senin yanında yaşlı duruyo.. gibi söylenenlere itafen güvenim sonsuzdu sözde
Rabbim onuda yaksın yandığım gibi için acıyo

Tatlim beni hatirladin mizor gunlerimde bana destek olmustun simdi sira bende allahin izniyle her zorlugu atlatacaksin.
Dur bi sakinles gorunce cok uzuldum eski olanlari senin sabrini mucadelen bildigim icin senin adina cok uzuldum esine ise daha cok uzucu senin gibi fedakar bir insani kaybetti.

Bir oglun var sana en buyuk destek o bosanma aklinda varmis mutlaka ates dustugu yeri yakiyodur haklisin ama ilk bosanan sen olmayacajsin ayrica yasal olarakda hakli olan tarafsin herseyin ustesinden geliceksin allahinda izniyle

Canım iyi varsın hatırlamaz olurmuyum keşke ozaman boşansaymışım diyorum keşke..
Görceklerim varmış çekicek çilem..=(
Neler yaşadığımı en çok sen biliyosun nasıl insanlarla mücadele verdim yuvamı yıkmamak için hepsi toz dumanı oldu =(
adam gözümün içine baka baka koynuma gire gire aldatmış beni

Sabahdan beri naptığımı bilmiyorum evi bi 100 defa dolandım ve hiç bişe yapmadım

Canım çok acıyo göğsümde kocaman bir ateş var ağlamakdan gözyaşım kalmadı

hiçbir şey gizli kalmıyor...Allah öyle güzel çıkartıyor ki karşına... nefsimiz şeytana köle olmuş durumda...en az hasarla çıkarsınız inşallah işin içinden....Rabbim onu bildiği gibi yapsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…