nasıl yakaladınız nasıl ogrendınız
baronun ucretsız avukatları var canım onlarada danıs onlar staj tamamlamak uzere oldukları ıcın davalara asılıyorlar
olan sana olmucak bosver
bu ıs sen ogrenmedende devam ederdı ama asla pısmanlık duymazdı
aksama gelecem ne demek onun ısını gucunu bırakıp gelmesı lazımdıda yalan hazırlıyordur hatta sahıt bıle getıreıblır yasadık bılıyoruz
bosanmalısın bu kadar
2
Benim şuan kurulu düzenim kendi dairemde zaten o gidicek
oğlum pek etkilenmez sanırım o annemlere baya düşkün daha çok onlarla kalıyo olan bana olucak okadar
Şimdi gelim diyo benden de çekiniyo sinirli anımda neler yapabileceğimi az çok biliyo tüm bina başımıza toplanırdı biliyo bunu
çünki telefonda baya bağırdım cesaretide yok kapıyı felan kitleyip yatıcam basar basar gider sonrasını düşünücem kafam okadar allak bullak ki
oğlum 3. sınıfa geçti
tatile gidicem 1 hafta sonra biletimi aldım
Annem sen dava açma şimdi eve alma diyo
eşyalarını isticek o bu eve gelirse heralde elimden alamazlar nolcak bilmiyorum şuan tek istediğim huzur bi yere gidip uzaklaşmak istiyorum ama öyle bi yerde yok
tatil planları kurarken yaşadığıma bakın ya
Fotoğraf bilgileri yok tarihde bulamadım hafıza kartına atmışpeki hiç şüphelenmedin mi? buarada fotoğraf bilgilerinde falan yazmıyor mu tarihi ne zamandır olduğu, gerçi ne önemi var ki keşke insanın elinden bişey gelse
50-60 defa rahat aradı kendi telf kapadım o kendi telf aradı(resimleri bulduğum) baya bi red ettikden sonra içimdeki dökmek için açtımolan sana olmayacak...Eğer böyle yalanla devam etseydi olan sana olacaktı...Kandırılmış bi kadın olacaktın...Allahım yaşatmasın böle şeyler ama her şer de var bir hayır...Kocan herhangi bi açıklama bişi dedi mi?
Sanırım evliliğinde önceden de problemler var ve sinirlisin.Sakinleş.Önce sakinleş.Çünkü bağırmak,binayı başına toplamak sana zarardan başka birşey vermez.Bir kaç gün görüşme.Sonra dinle.Bunun bir açıklaması olamaz ama yine de dinle.Kararını sakin kafayla ver.Tatiline git hatta.Orda kafanı boşalt ve kararını öyle ver.
peki hiç şüphelenmedin mi? buarada fotoğraf bilgilerinde falan yazmıyor mu tarihi ne zamandır olduğu, gerçi ne önemi var ki keşke insanın elinden bişey gelse
İnan bana canım bu işin sevgiyle de alakası yok.Evdeki kadın kutsaldır,değerlidir,çocuğunun anasıdır,hayat arkadaşıdır,dışardaki heyecanları da yaşamak gerek diye bakıyorlar.Kararın ne olur bilemem.Şu durumda sen bile bilemiyorsundur.Ama boşanırsan,çocuğun zaten annenlere alışıkmış.Onlar bakar,girer bir işe çalışırsın.Allah rızkını verir.Ama kararını sakin kafayla ver.
Bak güzel kardeşim.Kimse bu tür şeyleri hak ettiği için yaşamıyor.Sen kendi davranışlarının da analizin yaparsın,eşinin davranışlarının da,evliliğinizin de.Gencecik bir insansın.Bir insanın en büyük düşmanı öfkesidir.Tabiki kesinlikle haketmiyorsun bunları.Ama dik dur,koyverme kendini,hele ki,ölümmmüş filan ooo bunları aklına dahi getirme.Zaman en büyük ilaç gerçekten.Sen bugün kü sinirinle konuşamazsınız.Biraz kendinle kal.Bak git tatile döne.Bu iş sen nasıl istiyorsan öyle sonuçlanacak.
Bak sakın muhattap olma.Asla kadınla muhattap olup,hem kendi sinirlerini daha fazla gerip,onun da ekmeğine yağ sürme.Hakaret etsen ne olacak,içini döksen ne olacak.Sana hiç bir faydası olmayacak.Sen asaletini kaybetme.Bak her zaman diyorum,EN BÜYÜK TEPKİ,TEPKİSİZ KALMAKTIR.Yok say,umursama,muhattap olma.Karşındaki nedir,nasıl biridir onu da bilmyiorsun.Senin tek muhattabın eşin.Bak face ini öğrenmen bile sinirlerini bozmuş.Yapma kendine bunu.
eşin ne iş yapıyor canım .çok merak ettim işe gidiyorum deyip kadının yanına gitti diyorsun ..öle iş asmak kolay mıymış
içim içimi yiyo kendimi kontrol edimiyorum görünce parçalamak birilerine zarar vermek geliyo içimden
Hiç dışardan göründüğü gibi değilmiş
Başınıza gelmemiş bilemezsiniz gelmesinde sakın! inşallah
Masa başı çalışmıyo öyle söylim taşıma şirketinde sorumlu müdür genelde dışarda araçlarla vs[/QUOT
ben açıklamasını çok merak ettim ne diyecek acaba..herşeyi açıklayacakmış..ya bu erkekler kadınları hep aptal yerine koyuyor..halbuki inanmak istediğimiz için inanıyoruz ...ama öfkeyle kalkan zararla oturur diğer arkadaşın dediği gibi tepkisiz kalmak en büyük tepki ..o kadına önem verseydi seni bu kadar aramaz bu kadar telaşlanmazdı..sen sakin olmaya çalış canım ..çok zor cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?