Aldatıldığımı öğrendim dünya başıma yıkıldı :(

nasıl yakaladınız nasıl ogrendınız

baronun ucretsız avukatları var canım onlarada danıs onlar staj tamamlamak uzere oldukları ıcın davalara asılıyorlar

Ayrıca o haltı yiyosun da resim çekmek neyin nesi bu arada tek gecelik bi kaçamk değil 5-6 resim var herbirinde kıyafetleri farklı sürekli görüştüğü belli bariz uzun soluklu bişe bu açıklaması varmış tek tek anlatıcakmış sövdüm kapadım telf hatta anneme verdim yoksa kırarım ben bunu al götür dedim
Görünen şeyin nasıl bir açıklaması olabilir ki Allah aşkınıza söyleyin bana

Şimdi gelim diyo benden de çekiniyo sinirli anımda neler yapabileceğimi az çok biliyo tüm bina başımıza toplanırdı biliyo bunu
çünki telefonda baya bağırdım cesaretide yok kapıyı felan kitleyip yatıcam basar basar gider sonrasını düşünücem kafam okadar allak bullak ki
oğlum 3. sınıfa geçti
tatile gidicem 1 hafta sonra biletimi aldım
Annem sen dava açma şimdi eve alma diyo
eşyalarını isticek o bu eve gelirse heralde elimden alamazlar nolcak bilmiyorum şuan tek istediğim huzur bi yere gidip uzaklaşmak istiyorum ama öyle bi yerde yok
tatil planları kurarken yaşadığıma bakın ya

Son düzenleme:
peki hiç şüphelenmedin mi? buarada fotoğraf bilgilerinde falan yazmıyor mu tarihi ne zamandır olduğu, gerçi ne önemi var ki keşke insanın elinden bişey gelse

2
Benim şuan kurulu düzenim kendi dairemde zaten o gidicek
oğlum pek etkilenmez sanırım o annemlere baya düşkün daha çok onlarla kalıyo olan bana olucak okadar

olan sana olmayacak...Eğer böyle yalanla devam etseydi olan sana olacaktı...Kandırılmış bi kadın olacaktın...Allahım yaşatmasın böle şeyler ama her şer de var bir hayır...Kocan herhangi bi açıklama bişi dedi mi?

Sanırım evliliğinde önceden de problemler var ve sinirlisin.Sakinleş.Önce sakinleş.Çünkü bağırmak,binayı başına toplamak sana zarardan başka birşey vermez.Bir kaç gün görüşme.Sonra dinle.Bunun bir açıklaması olamaz ama yine de dinle.Kararını sakin kafayla ver.Tatiline git hatta.Orda kafanı boşalt ve kararını öyle ver.

peki hiç şüphelenmedin mi? buarada fotoğraf bilgilerinde falan yazmıyor mu tarihi ne zamandır olduğu, gerçi ne önemi var ki keşke insanın elinden bişey gelse
Fotoğraf bilgileri yok tarihde bulamadım hafıza kartına atmış
ama kışın olmuş üzerinde bi de benim aldığım kazağı var yani ellerimle almış giydir elin koynuna yollamışım yazıklar olsun banada çok acı bişi
50-60 defa rahat aradı kendi telf kapadım o kendi telf aradı(resimleri bulduğum) baya bi red ettikden sonra içimdeki dökmek için açtım
bildiğin gibi değil,açıklıcam,tek tek anlatıcam,olaylar benim dışımda oldu diyo
ya neresi onun dışında utanmasa fotomontaj ben yoktum dicek kadınla bildiğin el ele göz göze sarmaş dolaş ya anlatırken bile tırnaklarımı onlara geçiresim geliyo

Aynen olan olan hep bana oluyo
evet öncedende ailesiyle problemler yaşadık baya boşanma raddesine geldik allem etti kullem etti barıştı benle kandırdı beni yine kadırcak ona kalsa kandırılan aptal kadını oynamak istemiyorum artık ben tek çaresizliğim bi işim yok gelirim yok bu beni çok üzüyo kendime kızıyorum

ayrıca hiç şüphe edicek bi pozisyonumuz olmadı
yani ne bilim hiç bişe yakalamamıştım şimdiye kadar işe gidiyorum diye gidip kadının evine gidiyomuş demekki benim aklıma gelen bu onun ağzındanda bişe dinlemek istemiyorum açık açık anlatıcakmı sanki binbir yalanla süslücek romanını..
Gözümün içine baka baka yine yalan söylicek
Beni sevse bunu yaparmıydı?
Beni düşünse vicdanı buna el verirmiydi?
Bana değer verse elinin tersiyle itmezmiydi?

İnan bana canım bu işin sevgiyle de alakası yok.Evdeki kadın kutsaldır,değerlidir,çocuğunun anasıdır,hayat arkadaşıdır,dışardaki heyecanları da yaşamak gerek diye bakıyorlar.Kararın ne olur bilemem.Şu durumda sen bile bilemiyorsundur.Ama boşanırsan,çocuğun zaten annenlere alışıkmış.Onlar bakar,girer bir işe çalışırsın.Allah rızkını verir.Ama kararını sakin kafayla ver.

Bana şuan onun maddi açıdan zaten aman aman bi faydası yok borç ödüyo zaruru ihtiyaçları karşılıyo sadece fatura gıda vs
Ben onunla aynı evde yaşamak istemiyorum
onunla aynı evde yaşarsam aynı eşyayı aynı yatağı paylaşmak zorunda kalıcam istemiyorum gözümün önünde olmasın
hemen yarın boşananmam tabiki maddiyatım el vermez şuan bi süre ayrı kalıp kendmi toparlayıp çalışmam lazım
Annem destekde babam maddi açıdan arkamda durmaz o da aynı tas hamam
Şuan kendimi düşünüyorum oğlum etkilenmez ona eminim
Ama ben daha 28 yaşındayım bana yazık değil mi hak edecek naptım?

Bak güzel kardeşim.Kimse bu tür şeyleri hak ettiği için yaşamıyor.Sen kendi davranışlarının da analizin yaparsın,eşinin davranışlarının da,evliliğinizin de.Gencecik bir insansın.Bir insanın en büyük düşmanı öfkesidir.Tabiki kesinlikle haketmiyorsun bunları.Ama dik dur,koyverme kendini,hele ki,ölümmmüş filan ooo bunları aklına dahi getirme.Zaman en büyük ilaç gerçekten.Sen bugün kü sinirinle konuşamazsınız.Biraz kendinle kal.Bak git tatile döne.Bu iş sen nasıl istiyorsan öyle sonuçlanacak.

kadının feysini buldum eşimin feysinde arkadaşlarından elim ayağım titriyo sinirden

Bak sakın muhattap olma.Asla kadınla muhattap olup,hem kendi sinirlerini daha fazla gerip,onun da ekmeğine yağ sürme.Hakaret etsen ne olacak,içini döksen ne olacak.Sana hiç bir faydası olmayacak.Sen asaletini kaybetme.Bak her zaman diyorum,EN BÜYÜK TEPKİ,TEPKİSİZ KALMAKTIR.Yok say,umursama,muhattap olma.Karşındaki nedir,nasıl biridir onu da bilmyiorsun.Senin tek muhattabın eşin.Bak face ini öğrenmen bile sinirlerini bozmuş.Yapma kendine bunu.

eşin ne iş yapıyor canım .çok merak ettim işe gidiyorum deyip kadının yanına gitti diyorsun ..öle iş asmak kolay mıymış

içim içimi yiyo kendimi kontrol edimiyorum görünce parçalamak birilerine zarar vermek geliyo içimden
Hiç dışardan göründüğü gibi değilmiş
Başınıza gelmemiş bilemezsiniz gelmesinde sakın! inşallah

eşin ne iş yapıyor canım .çok merak ettim işe gidiyorum deyip kadının yanına gitti diyorsun ..öle iş asmak kolay mıymış

Masa başı çalışmıyo öyle söylim taşıma şirketinde sorumlu müdür genelde dışarda araçlarla vs

Başıma o gelmedi ama inan bana daha büyük acılarla dertlerle uğraştım.Yine de bugünüme şükür.Bir ablan olarak diyorum ki,git abdest al ya sabır çek,la havle çek ve gönülden dua et.Bak bunu lütfen yap.

ne desem bilemedim canım rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahama kendine zarar verme sakin olmaya çalış lütfen rabbim büyük bunda da vardır bir hayır.....eşini eve alma,kadınla asla muhatap olma kafanı toplamaya çalış canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…