Aldatildigimi öğrendim üstelik hamileyim! Ne yapacağım?

Büyük konuşmak istemiyorum ama affetmem, bu iş bitti. Ben sadece işin maddi boyutunu düşünüyorum. Eşim kendi işini yaptığı için belli bir maaşı yok. Devletin el koyabileceği herhangi bir malı mülkü hiçbir şeyi yok. Kredileri ödemezse çok zor durumda kalırım. Şimdi kara kara onu düşünüyorum

O sızınca telefonuna ulaşabilirseniz kanıt toplayabilirsiniz. Sarhoşken kendi kendine sayıkladım diye kendini aklamaya çalışabilir
Telefonunun şifresini dahi bilmiyorum o kadar çok güveniyordum. Konusurken kadının sesi de geliyordu görüntülü aradı

Telefonunun şifresini dahi bilmiyorum o kadar çok güveniyordum. Konusurken kadının sesi de geliyordu görüntülü aradı
Rabbim yardımcınız olsun çok büyük yıkım sizin için. Krediyi onun çektiğinizi kanıtlasanız en azından ortak ödemek zorunda falan olmazmi acaba ? Demekki bu devirde eşine dahi kredi çekmeyeceksin

Rabbim yardımcınız olsun çok büyük yıkım sizin için. Krediyi onun çektiğinizi kanıtlasanız en azından ortak ödemek zorunda falan olmazmi acaba ? Demekki bu devirde eşine dahi kredi çekmeyeceksin
Maalesef onun kullandığını kanitlayamam çünkü devlet memuru olduğum için kefilsiz ihtiyaç kredisi kullandım, eşimin imzası vs yoktu

dusunme bence simdi krediyi falan. biraz adamsa seni zor durumda birakmaz zaten. yurtdisinda calistigina gore de iyi kazaniyor olmali. 5 yil olmadan kapattirirsin krediyi toplu odeme ile.

Ticaretle uğraşıyor onun işleri için çekilmişti kredi
off of ne onerilir bilemedim. aile destegi sart hem bebek hem kucuk bir cocukla.. boyle bir doneme girmeniz..

Allah yardimciniz olsun insallah atlatirsiniz en kisa zamanda.

muhtemelen ilk degil ama bu sefer yakalamissiniz. acaba sarhosken mi yapti..

dusunme bence simdi krediyi falan. biraz adamsa seni zor durumda birakmaz zaten. yurtdisinda calistigina gore de iyi kazaniyor olmali. 5 yil olmadan kapattirirsin krediyi toplu odeme ile.
Maalesef orada kendi işini yapıyor ve işleri hiç iyi gitmiyor. Eve hacze kadar geldi avukatlar borclari yüzünden. O zaman bile destek oldum gık demedim kredi çektim öde borçlarını diye. Şimdi de bu duruma düştüm Allah'a havale ediyorum

off of ne onerilir bilemedim. aile destegi sart hem bebek hem kucuk bir cocukla.. boyle bir doneme girmeniz..

Allah yardimciniz olsun insallah atlatirsiniz en kisa zamanda.

muhtemelen ilk degil ama bu sefer yakalamissiniz. acaba sarhosken mi yapti..
Yurt dışına sık sık gidiyor aylarca orda kalıyor işi dolayısıyla. Ya da ben işinden dolayı zannediyordum ama onun hesapları başkaydi bilemiyorum. Sen de benim karimsin dediğine göre yeni değil sarhoşken yapılmış bir şey de değil

Yurt dışına sık sık gidiyor aylarca orda kalıyor işi dolayısıyla. Ya da ben işinden dolayı zannediyordum ama onun hesapları başkaydi bilemiyorum. Sen de benim karimsin dediğine göre yeni değil sarhoşken yapılmış bir şey de değil
ya yurtdisinda yasayan bir kadinsa orada gide gele bir aile kurduysa, ikinci bir hayat kurduysa olabilir mi? ne kadar suredir gidiyor yurtdisina?

ya yurtdisinda yasayan bir kadinsa orada gide gele bir aile kurduysa, ikinci bir hayat kurduysa olabilir mi? ne kadar suredir gidiyor yurtdisina?
3 yıldır ara ara gidiyor, gittiginde 2-3 ay kalıp dönüyor. Kadın konuşurken çocuklarım uyanacak kapat telefonu yoksa karına yazarım dedi. Pislik. Belki de o çocuklarım dediği bu adamdandir

belki oyle telefonda birini bulma kamera actirip bir seyler yasama degil de ikinci hanimi gibiyse?
Bence konu sahibine çok fazla sıkıntı vermeyin yanlış anlamayın beni siz fikir sunuyorsunuz tabi ikinci hanımı gibiyse gibi ama onun açısından gebelik sürecinde çok zor bir durum Rabbim yardımcısı olsun inşallah 🙏

Öncelikle sakin ol...
Sabah kesinlikle muhatap olmadan evden şutla, ne bok yerse yer...
Avukat bir arkadaşın tanıdığın varsa destek al. Borçla ilgili belki tazminat talep edebilirsin. Olmazsa da İnan Allah çıkarır.
Parmak iziyle açılıyorsa telefonu, parmak iziyle sızmışken açmaya çalış ve delik topla ekran görüntüleri, resimleri ne bileyim ne varsa kendine at, bunlar boşanırken tazminat isterken işe yarıyor.
Allah yardımcın olsun.
Beklemediğin yerlerden beklemediğin güzel şeyler getirir hayat yeter ki sen dik dur

Öncelikle sakin ol...
Sabah kesinlikle muhatap olmadan evden şutla, ne bok yerse yer...
Avukat bir arkadaşın tanıdığın varsa destek al. Borçla ilgili belki tazminat talep edebilirsin. Olmazsa da İnan Allah çıkarır.
Parmak iziyle açılıyorsa telefonu, parmak iziyle sızmışken açmaya çalış ve delik topla ekran görüntüleri, resimleri ne bileyim ne varsa kendine at, bunlar boşanırken tazminat isterken işe yarıyor.
Allah yardımcın olsun.
Beklemediğin yerlerden beklemediğin güzel şeyler getirir hayat yeter ki sen dik dur
Amin çok teşekkür ederim

3 yıldır ara ara gidiyor, gittiginde 2-3 ay kalıp dönüyor. Kadın konuşurken çocuklarım uyanacak kapat telefonu yoksa karına yazarım dedi. Pislik. Belki de o çocuklarım dediği bu adamdandir
Çocuklarım dediğine göre eşinizden değil yoksa çocuklar derdi diye düşünüyorum . Şimdi bunları düşünme biran önce kendini güvene al gerekirse polis refakatinde ailenin yanına git özel bir durumun var sonuçta

Back
X