Aldatildigimi öğrendim üstelik hamileyim! Ne yapacağım?

Nasıl birşey bu yaa konunuzu gece okumuştum.. Rüyalarıma girdi.. Bu erkek milletine hiç mi güvenilmez arkadaş.. 😞😞

Sayfanın kuralları olmasa agzima geleni yazardim. Ne demek sen de benim karimsin s...z adam. Doğacak bebenden utan sapık adam. Eğer maddi gücün varsa bosan. Yoksa maddi gücün olana kadar herşeyi öğrendiğini söyle ve evde bunu insan yerine bile koyma sonra tekmeyi bas. Allah sana güç kuvvet dayanma gücü versin

Lütfen ilk önce bebeğinizi düşünün sonra oğlunuzu. Güçsüz hissettiğiniz anlar olacak biliyorum ama ne olur eş müsveddesi bunu görmesin olur mu?

Sizin başınıza gelen şey çok ağır birşey ama sizde hatalısınız malesef ne demek eşinin borçları için bütün maaşla kredi çekmek. Bir kere adam olan adamın bunu kabul etmemesi gerekir. Ordan anlamanız lazımdı. İnsanlar mal mülk almak için kredi çekebilir, eşine destek olmak içinde maaşından bir miktar verip kredi çekebilir. Ancak tüm maaşını kocaya adamak neden; üstelik zor günde elinizde çöp bile yokken. Hadi her şeyi geçtim, aldatma falanda ölüm var arkadaşım. Bir erkek zaten eşini ve çocuklarını bu kadar umursamadan karısının elindeki paranın derdindeyse aldatması zaten uzak bir ihtimal değildir. Bundan sonra yapılacak şeyler belli eğer boşanacaksanız dava süresince ailenizden destek alacaksınız ve eşinizden tazminat ve çocuklar için nafaka talebiyle boşanmak için dava açacaksınız. Dava sonunda çıkacak tazminatı tahsil edebilirsenizde borcunuzu kapatacaksınız.

Sizin adınıza çok üzgünüm.. İnsan neler hayal ediyor evlenirken.. Tabii ki aşklar öyle ateşli ateşli kalmıyor, zamanla sönüyor ama, paylaşımlar, anılar, sevgi... Hiç birine sahip çıkmamış.. Çocuklarınız için ayakta kalıp, siz yatakta hamile bir halde yatarken başkasına karım diyen bir adamdan mutlaka kurtulacaksınızdır.. Ama o hayal kırıklığı hem de bu hormonlarla sizi çok zorlayacak.. Lütfen kendinizi bırakmayın.. Allah yardımcınız olsun.. :KK43:

Polis refakatinde seyahat edebilir miyim İstanbul'dan Ankara'ya? Eğer öyle bir şey varsa hiç durmam giderim burdan
Valilikten izin alarak gidebilirsiniz. Eşimin kuzeni çalışmadığı için istanbuldan trabzona geldi eşiyle bu hafta. Bu arada Allah yardımcınız olsun.

Allah sabır versin öyle etkilendim ki uyuyamadım resmen. Karakter yoksunu ahlaksız. Çok zor biliyorum fakat Rabbim güç kuvvet versin size. Basın tekmeyi o pisliğe. Gitsin karı dediğinin çocuklarına babalık yapsın. Sadece ettiğini bulacağını düşünün, can veremez inşallah. Siz uzuleceksiniz illaki ama Allah karşınıza çıkarmış zamanında öyle düşünün. Para işlerini bir süre düşünmeyin. Rabbim yardım eder inşallah. Onu ne kadar çabuk sutlarsaniz o kadar çabuk para işlerini çözersiniz. O ses kaydıyla ödeyeceği paralar için üzülsün kanı bozuk kopek

Zaten sadakatsizlik benim kirmizi çizgim eşim de bunu gayet iyi biliyor. Ben öğretmenim maaşım var çok şükür ancak eşim için kredi cekmistim ödemesi epeyce yüklü resmen maaşım ödemelere gidiyor. Ailemle aynı şehirde de değilim burada bana yardımcı olabilecek kimse yok. Eşim hala içiyor şu an
Ben onu bunu bilmem erkek milleti için fedakarlık yapıp kendini heba etmeyeceksin.

Kanı bozuk pislik artık kimse kimseye güvenemiyor o kadında ne kepaze. karını uyandırırım diyo yani evli olduğunu biliyor..
Rezil, kepaze,şıllık,şırpıntılar böyle adamlarında kanı bozuk merhametsiz insanlıktan nasibini alamamışlar.
Canım bak bu gün cuma yani hafta içi son gün valiliğe gidiyorsun hemen durumunu anlatıp ailenin yanına gitmen gerektiğini söylüyorsun gerekirse “içiyor ve aldattığını yakaladığım için bana ne yapacağını kestiremiyorum “ diyorsun..
Gerekirse seni özel arabayla götürürler gerekirse izin verilirse babanlar gelip alır.. Bu günü geçirme toparlan hemen çık..
istersen hemen valiliği ara haklarını telefonda öğren eğer böyle bir hakkın varsa bütün eşyalarını toparla öyle git evden.
En kötü izin vermediler diyelim kayınvalideni kayınpederini ara gelip oğullarını sen gidene kadar alsınlar zorlada olsa.

Zaten sadakatsizlik benim kirmizi çizgim eşim de bunu gayet iyi biliyor. Ben öğretmenim maaşım var çok şükür ancak eşim için kredi cekmistim ödemesi epeyce yüklü resmen maaşım ödemelere gidiyor. Ailemle aynı şehirde de değilim burada bana yardımcı olabilecek kimse yok. Eşim hala içiyor şu an
l
Bence sessiz davranın şimdilik haberiniz yokmhş gibi kanıt toplayın. Aldattığını ispat ederseniz yüklü nafaka alifsiniz borcu da ortak ödersiniz diye biliyorum. Evlendikten sonra alinan her sey ortaktır. Krediyi ne icin cektiyseniz satar ödersinuz

Normalde kimseye kolay kolay boşanın demem ama bu yazdıklarınız benim bile çok ağırıma gitti. Allah yardımcınız olsun inşallah, hamile hamile size bunları yaşatan insan olamayan yaratik da Allahından bulur inşallah. Nasıl şüphelendiniz eşinizin size karşı tavrı değişmiş miydi, soğuk davranmaya başlamışmıydı? Gerçi çocuk yaptığına göre soğuk davranmamıştır. Ne güzel mesleginiz de var borçlar ödenir her şey olacağına varır.

Sessizce tüm hazırlıklarını yap ve hayatından çık, giderken de o videoyu gönder.
İçinde kalan her ne varsa yaz ve bitir...

Aileniz destek mi ?
Mesleğiniz var mı ?
Yapmanız gereken şey ayrılmak.

Hamile bir kadın olarak empatinin dibindeyim 😞
Otokontrol ve soğukkanliliginiza hayran kaldım.
İnsana o an sabır mi geliyor ne oluyor bilmiyorum ama, böyle okuyunca kalkıp yüzüne tükürüp polisle evden atardım gibime geliyor.

Lütfen dik durun, başka konu olsa tolore edin derdim, kolay kolay iki çocukla yuva yıkma taraftarı olmam ama..
Böyle bir konuda ben olsam, çocuklarımın onursuz bir annesi olacağına diğer bütün zorluklara razı olurdum 😞😞

Back
X