- 28 Mayıs 2016
- 1.128
- 453
- 123
Bu kredi borcu da eşin borcu ise ?Krediyi eşimiz için çektiğimizde ses kaydı ile kanıtlasak borç üstümüzden düşer mi? Ama şuan emekli maaşımızda kredi borcundan dolayı bloke varsa?
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim mesajlarınız için. Şu an hazırladığım dilekçeyi imzalatmaya çalışıyorum. Dilekçede nafaka tutarı ve yıllık artış olarak ne yazmalıyım bilen var mı acaba?
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim mesajlarınız için. Şu an hazırladığım dilekçeyi imzalatmaya çalışıyorum. Dilekçede nafaka tutarı ve yıllık artış olarak ne yazmalıyım bilen var mı acaba?
Bu yaşadıklarınızın kat kat fazlasını yaşadım ve boşandım. Sizi o kadar iyi anlıyorum kiHamile olduğum için bu aralar erkenden uyuyorum. Ama bu sefer resmen şeytan dürttü ve uyandım, eşimin konuşma sesi geliyordu. Yavaşça dinledim ve bir kadına 'sen de benim karimsin, lütfen aç kamerayi' dediğini duydum ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü! O an telefonumdan video açıp konuşmayı cılız sesle de olsa kaydettim. Eşim hala o kadına yalvarıyor kamerayı aç yanında erkek mi var diye! Nolur bana akıl verin şimdi ben ne yapacağım? Hem hamileyim hem de 3 yaşında bir oğlum daha var
Yapsın bence adam evden gittiğinde avukatla görüşür baktı ki avukat bu belge uygun değil diyor yırtıp atar aldatma üzerine dava açar yani bu şekilde iki seçeneği olurŞu işi kendi başınıza yapmaya çalışmasanız?
Aynı belgenin bir örneğinin karşı tarafta da olacak olması durumunda peki hanımefendi ne yapacak bunu düşündünüz mü? Bu kadar kolay değil bu işler maalesef.Yapsın bence adam evden gittiğinde avukatla görüşür baktı ki avukat bu belge uygun değil diyor yırtıp atar aldatma üzerine dava açar yani bu şekilde iki seçeneği olur
Düşünmedim çünkü iki belge olması şart değil bir arkadaşımın başına geldi eşine imzalattığı tek nüshalık belgeyle aile mahkemesine başvurdu ve boşanabildi yani eşi imzaladığı belgenin bir örneğini istememişti. Ayrıca neden bu kadar agresif yazdınız tersinizden uyandınız herhalde? Burda herkes konu sahibine yardım etmek için yazıyorAynı belgenin bir örneğinin karşı tarafta da olacak olması durumunda peki hanımefendi ne yapacak bunu düşündünüz mü? Bu kadar kolay değil bu işler maalesef.
Bu sözü söylediyse cidden birsey diyemiyorum. Bu kelime sadece cinsel anlamda birlikte oldugu birine soyleye bilir. Zira diger turlusu sacma olur zaten. Rabbim akıl sagligini korusun cildirmamak elde degil cunku hamilesin.. o adamada akil fikir versin. Bu yalvarmalari boş degil umarim karim diye adlandirdigi kadin aldatiyordur kendisinide sana yasattigi seyi tez zamanda anlar.. yaninda erkekmi var diye yalvardigina gore kadin yanliz biri ve belliki esin aldatilma teslasina girmis rabbim mazlumun ahini kimsede birakmaz. Bence caktirmadan takip et bu gecede dinlekadına 'sen de benim karimsin,
ters yazmadım direkt bir soru yönelttim size. Bunu düşündünüz mü diye. Kırmak değil kesinlikle amacım. Anlaşmalı boşanma protokolünü maalesef arkadaşınızın eşinin almaması demek hanımefendinin kocasınında bir örneğini istemeyeceği anlamına gelmiyor. Şahsen ben boşanacak olsam ve eşim bana anlaşmalı boşanma protokolünü imzalatsa dava sonuçlanıp karar kesinleşinceye kadar altına imzasını attığım kağıdın bir nüshasının elimde kalmasını isterim. Bir çok kişide istiyor emin olun. Yani çetrefilli bir süreç hanımefendi bir avukat meslektaşımdan muhakkak yardım almalı. En aZından protokol hususunda.Düşünmedim çünkü iki belge olması şart değil bir arkadaşımın başına geldi eşine imzalattığı tek nüshalık belgeyle aile mahkemesine başvurdu ve boşanabildi yani eşi imzaladığı belgenin bir örneğini istememişti. Ayrıca neden bu kadar agresif yazdınız tersinizden uyandınız herhalde? Burda herkes konu sahibine yardım etmek için yazıyor
Maaşın görünmese ödeme bırak sen ödemezsen mecbur ödeyecek ama maaşından keserler yine ödemek istemesende.. çok mu var ödemesi.. çok değilse bekle cok-da bekleme ödemeden kalan parayla idare edemez mısın birde nafaka alsan.. ayril valla.. evli kalsan bile sen ödüyorsun zaten o zaman ne farkı var ha evli kalmaya devam etmişsin ha boşanmışsın.. Iki türlü de yine sen ödüyorsun borcu zatenBüyük konuşmak istemiyorum ama affetmem, bu iş bitti. Ben sadece işin maddi boyutunu düşünüyorum. Eşim kendi işini yaptığı için belli bir maaşı yok. Devletin el koyabileceği herhangi bir malı mülkü hiçbir şeyi yok. Kredileri ödemezse çok zor durumda kalırım. Şimdi kara kara onu düşünüyorum
Edersin canım mecburi olanlar seyahat edebiliyor galiba kaymakamlıktan izin kağıdı alıyorsun.. izinle gidebiliyorsun.. allah yaŕdimcin olsun bu arada üzülme hamilesin yanlış okumadıysam..Polis refakatinde seyahat edebilir miyim İstanbul'dan Ankara'ya? Eğer öyle bir şey varsa hiç durmam giderim burdan
çektiğiniz krediyi onun hesabına yatırdığınızı belgeleyecek ya da onun işi ile ilgili bir yere yatırdığınızı belgeleyeccek bir şeyler var mıdır? şu an elinizde olmasına gerek yok bir şekilde aynı/yakın tarihlerde banka işlemi yaptıysanız mahkemede istetirsiniz, onun için çektiğinizi ispatlayabilirsiniz.Ticaretle uğraşıyor onun işleri için çekilmişti kredi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?