Aldatildigimi öğrendim üstelik hamileyim! Ne yapacağım?

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim mesajlarınız için. Şu an hazırladığım dilekçeyi imzalatmaya çalışıyorum. Dilekçede nafaka tutarı ve yıllık artış olarak ne yazmalıyım bilen var mı acaba?

neden siz hazirliyorsunuz, bir avukata hazirlatsaniz. bir hata yaparsaniz sonra zararli cikabilirsiniz.

bazı arkadaşlar ses kaydı vs demişler kredi için. Ancak banka nezdinde borçlu olarak kimin imzası varsa ödemeden sorumlu odur ödememe halinde takip ona yapılır. Ses kaydı vs bunların bir işlevi olmaz. P pacwoman ayrıca dilekçe konusunda arkadaşlar haklı. Hak kaybına yol açmamak için bir meslektaşımla muhakkak bunu halletmelisiniz.

Saçmalamayı bırakır msnz artık.. Neden onun istediğini yapıp aldatma yazmayan dilekçeyi imzalatmaya çalışıyorsunuz.. Adam gibi bir avukatın hazrladığı dilekçe ilee halledin işinizi Atladığınız, unuttuğunuz, gözünüzden kaçan neler vardr farkında masınız ? Hala eşinizin kendisini aklamaya çabasına yardmcı oluyorsunuz..

Şu işi kendi başınıza yapmaya çalışmasanız?

Bu yaşadıklarınızın kat kat fazlasını yaşadım ve boşandım. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki

Şu işi kendi başınıza yapmaya çalışmasanız?
Yapsın bence adam evden gittiğinde avukatla görüşür baktı ki avukat bu belge uygun değil diyor yırtıp atar aldatma üzerine dava açar yani bu şekilde iki seçeneği olur

Yapsın bence adam evden gittiğinde avukatla görüşür baktı ki avukat bu belge uygun değil diyor yırtıp atar aldatma üzerine dava açar yani bu şekilde iki seçeneği olur
Aynı belgenin bir örneğinin karşı tarafta da olacak olması durumunda peki hanımefendi ne yapacak bunu düşündünüz mü? Bu kadar kolay değil bu işler maalesef.

Aynı belgenin bir örneğinin karşı tarafta da olacak olması durumunda peki hanımefendi ne yapacak bunu düşündünüz mü? Bu kadar kolay değil bu işler maalesef.
Düşünmedim çünkü iki belge olması şart değil bir arkadaşımın başına geldi eşine imzalattığı tek nüshalık belgeyle aile mahkemesine başvurdu ve boşanabildi yani eşi imzaladığı belgenin bir örneğini istememişti. Ayrıca neden bu kadar agresif yazdınız tersinizden uyandınız herhalde? Burda herkes konu sahibine yardım etmek için yazıyor

kadına 'sen de benim karimsin,
Bu sözü söylediyse cidden birsey diyemiyorum. Bu kelime sadece cinsel anlamda birlikte oldugu birine soyleye bilir. Zira diger turlusu sacma olur zaten. Rabbim akıl sagligini korusun cildirmamak elde degil cunku hamilesin.. o adamada akil fikir versin. Bu yalvarmalari boş degil umarim karim diye adlandirdigi kadin aldatiyordur kendisinide sana yasattigi seyi tez zamanda anlar.. yaninda erkekmi var diye yalvardigina gore kadin yanliz biri ve belliki esin aldatilma teslasina girmis rabbim mazlumun ahini kimsede birakmaz. Bence caktirmadan takip et bu gecede dinle

ters yazmadım direkt bir soru yönelttim size. Bunu düşündünüz mü diye. Kırmak değil kesinlikle amacım. Anlaşmalı boşanma protokolünü maalesef arkadaşınızın eşinin almaması demek hanımefendinin kocasınında bir örneğini istemeyeceği anlamına gelmiyor. Şahsen ben boşanacak olsam ve eşim bana anlaşmalı boşanma protokolünü imzalatsa dava sonuçlanıp karar kesinleşinceye kadar altına imzasını attığım kağıdın bir nüshasının elimde kalmasını isterim. Bir çok kişide istiyor emin olun. Yani çetrefilli bir süreç hanımefendi bir avukat meslektaşımdan muhakkak yardım almalı. En aZından protokol hususunda.

bir taraf aldattıysa o ilişki bitmiştir. Bunun üzerine 1 saniye düşünmeye bile gerek yok. Eşini aldatacak zihniyette insandan ne koca olur ne baba ne arkadaş. İmkanınız varsa ne iyi yoksa da yaratın o imkanı. Söyleseniz önce inkar edecek sonra özür dileyecek. Ertesi gün daha temkinli bir şekilde sizi aldatmaya devam edecek. Akıllanana hiç rastlamadım şu zamana kadar.
Sakinliğiniz koruyup eşinizle hiç muhatap olmayıp bir avukata gitmenizi öneriyorum. Söyledikleri doğrultusunda hareket edersiniz. Çocuklarınızın nafakasını verir siz de iki evladınızla mis gibi yaşarsınız

Aslında boşanman gerekiyor boşanacaksan ortalığı yık boşanmayacaksan ağzını açma

Allah belasını versin benimkide komsuyla msjlasmasını yakaladım defolup gideceksin ddim çocukları almakla tehdit etti ehliyetimi alıp is bulup bosayacağım resmen asık oldugu zorla amdığı tertemiz karısını bi orspu için aldattı iliskinin boyutunu bilmiyorum ama o yoll ubi orspu görüsme dediği kadınla seni sevurorm yazdığını gördüm ve benim için öldü siktir olana kadr ona rahat yüzü yok

Maaşın görünmese ödeme bırak sen ödemezsen mecbur ödeyecek ama maaşından keserler yine ödemek istemesende.. çok mu var ödemesi.. çok değilse bekle cok-da bekleme ödemeden kalan parayla idare edemez mısın birde nafaka alsan.. ayril valla.. evli kalsan bile sen ödüyorsun zaten o zaman ne farkı var ha evli kalmaya devam etmişsin ha boşanmışsın.. Iki türlü de yine sen ödüyorsun borcu zaten

Polis refakatinde seyahat edebilir miyim İstanbul'dan Ankara'ya? Eğer öyle bir şey varsa hiç durmam giderim burdan
Edersin canım mecburi olanlar seyahat edebiliyor galiba kaymakamlıktan izin kağıdı alıyorsun.. izinle gidebiliyorsun.. allah yaŕdimcin olsun bu arada üzülme hamilesin yanlış okumadıysam..

Bakin yukarda avukat bir hanım bana ulaşabilirsiniz dedi hiç değilse telefon numarasını isteyin özelden bir fikir alın sadece kendiniz hazırlamayın bu erkekler sıkışınca çok çok şeytan oluyorlar sonra iş işten geçince dişinizi sıkarsınız sinirden avukat yardım edecegini soylemis yukarıda bu yardımı kabul etmelisiniz profesyonel yardım alırsanız herşey sizin yararınıza olacaktır eminim çünkü su anda siz mağdursunuz o adam da yaptığı rezilligin karşısında ezilip buzulecegine hala ortaya çıkarsa rezil olurum derdinde.

Ticaretle uğraşıyor onun işleri için çekilmişti kredi
çektiğiniz krediyi onun hesabına yatırdığınızı belgeleyecek ya da onun işi ile ilgili bir yere yatırdığınızı belgeleyeccek bir şeyler var mıdır? şu an elinizde olmasına gerek yok bir şekilde aynı/yakın tarihlerde banka işlemi yaptıysanız mahkemede istetirsiniz, onun için çektiğinizi ispatlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…