- 30 Mart 2020
- 919
- 2.769
- 28
İnternetten araştırıp anlaşmalı bosanma dilekcesi hazırladım. Dilekçede kredi borcunun onun tarafından ödeneceğini, velayetin bende kalacağını, oğlumuz için nafaka vereceğini ve doğum yaptıktan sonra dünyaya gelecek çocuğumuz için de aynı tutarda nafaka talep ettigimi yazdım. Dilekçede aldatma konusu geçerse imzalamayacagini söylediği için şiddetli geçimsizlik yazdım. Sizce bu dilekçe tüm bu şartların sağlanması için yeterli olur mu?Merhabalar ben Av. ...
Konunuzu okudum sanırım hukuki olarak merak ettiğiniz durumlar var.
Kırıkkale'deyim.Yakındaysanız veya Ankara'ya gelecekseniz yakın zamanda yüz yüze yardımcı olmak isterim bir hemcinsime.
Şu anda bilgi almak istediğiniz bir konu varsa konuya yazabilirsiniz veya özel mesaj atabilirsiniz.
Hukuki anlamda faydam dokunabilecek arkadaşlar da ismimi aratarak bana telefon,Instagram veya Facebook üzerinden ulaşabilir.
Siteyi çok sık kullanamıyorum.O yüzden diğer kanallardan irtibat kurabilirsiniz.
Sevgiler..
aaa beyefendiye bak.şu an hiç pazarlık yapacak durumda değil elinde kanıt var kapı gibi imzalamasa bile mahkeme paşa paşa zorunda bırakır.hadsiz.İnternetten araştırıp anlaşmalı bosanma dilekcesi hazırladım. Dilekçede kredi borcunun onun tarafından ödeneceğini, velayetin bende kalacağını, oğlumuz için nafaka vereceğini ve doğum yaptıktan sonra dünyaya gelecek çocuğumuz için de aynı tutarda nafaka talep ettigimi yazdım. Dilekçede aldatma konusu geçerse imzalamayacagini söylediği için şiddetli geçimsizlik yazdım. Sizce bu dilekçe tüm bu şartların sağlanması için yeterli olur mu?
aaa beyefendiye bak.şu an hiç pazarlık yapacak durumda değil elinde kanıt var kapı gibi imzalamasa bile mahkeme paşa paşa zorunda bırakır.hadsiz.
Bu işlerden hiç anlamam ama ben olsam borcu kabul ettirdiğim bir protokolü imzalattığım müddetçe boşanma gerekçesine takılmazdım. İleride velayet vs için aleyhinize olur mu bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem.İnternetten araştırıp anlaşmalı bosanma dilekcesi hazırladım. Dilekçede kredi borcunun onun tarafından ödeneceğini, velayetin bende kalacağını, oğlumuz için nafaka vereceğini ve doğum yaptıktan sonra dünyaya gelecek çocuğumuz için de aynı tutarda nafaka talep ettigimi yazdım. Dilekçede aldatma konusu geçerse imzalamayacagini söylediği için şiddetli geçimsizlik yazdım. Sizce bu dilekçe tüm bu şartların sağlanması için yeterli olur mu?
Hala kendisini kurtarma derdinde eşin ses kaydını dinletmeseydin keşke ve her ihtimale karşın bir iki kişiye yolla benceİnternetten araştırıp anlaşmalı bosanma dilekcesi hazırladım. Dilekçede kredi borcunun onun tarafından ödeneceğini, velayetin bende kalacağını, oğlumuz için nafaka vereceğini ve doğum yaptıktan sonra dünyaya gelecek çocuğumuz için de aynı tutarda nafaka talep ettigimi yazdım. Dilekçede aldatma konusu geçerse imzalamayacagini söylediği için şiddetli geçimsizlik yazdım. Sizce bu dilekçe tüm bu şartların sağlanması için yeterli olur mu?
Unutmayın aldatmayı affeden tarafın dava hakkı yoktur. Yani daha sonra dava dilekçenizde aldatmaya dayanamazsınız.İnternetten araştırıp anlaşmalı bosanma dilekcesi hazırladım. Dilekçede kredi borcunun onun tarafından ödeneceğini, velayetin bende kalacağını, oğlumuz için nafaka vereceğini ve doğum yaptıktan sonra dünyaya gelecek çocuğumuz için de aynı tutarda nafaka talep ettigimi yazdım. Dilekçede aldatma konusu geçerse imzalamayacagini söylediği için şiddetli geçimsizlik yazdım. Sizce bu dilekçe tüm bu şartların sağlanması için yeterli olur mu?
odanızın kapısını kitleyin sarhoşu üzerinize sıçratmayın. dirayetli duruşunuz çok güzel sakın geri adım atmayın boşanın bir an evvelAz önce odaya geldi çık odamdan dedim yanıma uzanmaya kalktı. Seninle bir dakika bile aynı ortamda kalamam dedim salona geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?