Aldatildigimi öğrendim üstelik hamileyim! Ne yapacağım?

pacwoman

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
353
67
318
Hamile olduğum için bu aralar erkenden uyuyorum. Ama bu sefer resmen şeytan dürttü ve uyandım, eşimin konuşma sesi geliyordu. Yavaşça dinledim ve bir kadına 'sen de benim karimsin, lütfen aç kamerayi' dediğini duydum ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü! O an telefonumdan video açıp konuşmayı cılız sesle de olsa kaydettim. Eşim hala o kadına yalvarıyor kamerayı aç yanında erkek mi var diye! Nolur bana akıl verin şimdi ben ne yapacağım? Hem hamileyim hem de 3 yaşında bir oğlum daha var

Vay ş..siz. Gidip hesap sorun, canına okuyun diyeceğim ama her şey ortada. Edepsiz ya ay çok sinirlendim. Size de çok üzüldüm, üstelik hamilesinşz lütfen dirayetli olun, bebeğiniz için🥺 Eşiniz maalesef leş, bir de sen benim karımsın diyormuş ıyy. Biraz kanıt toplayın sonra da yapılacak şey belli...

Zaten sadakatsizlik benim kirmizi çizgim eşim de bunu gayet iyi biliyor. Ben öğretmenim maaşım var çok şükür ancak eşim için kredi cekmistim ödemesi epeyce yüklü resmen maaşım ödemelere gidiyor. Ailemle aynı şehirde de değilim burada bana yardımcı olabilecek kimse yok. Eşim hala içiyor şu an

Kadın karnında senin çocuğunu taşıyor. Sen kimbilir kime karımsın diyorsun. Deli oluyorum ya gerçekten. Tohumuna para mı saydınız bırakın boşayın gitsin allah aşkına. Aldatmanın affı olmaz. Devam etseniz sürekli içinizde kuşku olacak. Huzursuz olacaksınız. Çocukların huzursuz ailelerle büyümesindense anneyi ayrı, babayı ayrı mutlu görmesini dopru buluyorum.

Dayanamadım az önce yanına gittim bitti mi konuşman dedim bitti dedi. Pilini pirtini topla defol git dedim hemen mı dedi evet hemen dedim. Ama hala içmeye devam ediyor. Sarhoş olduğu için de çok üstüne gitmek istemiyorum. Şiddet yaşanmadı daha önce ama alkol bu belli olmaz.

Bence video ses kaydı gibi bsy açın, normal bir şekilde sakince sorun ve itiraf ettirin bir şekilde. Kayitli olsun. Az once bu sekilde cümleler duydum, kimdi gibisinden..
Yüzünü bile görmek istemiyorum inanın. Ben bu adama 9 senemi verdim 5 yıldır da evliyiz. Ne zaman yurt dışında ise başladı o zaman biz bittik

Bence siz bugün alkollüyken onunla hiç muhattap olmayın. Kendinizi çocuğunuzun odasına kilitleyin orda yatın. Uyandığınızda gitmemiş olursa kaydı gösterin. Ama kaydı mutlaka yedekleyin silmeye kalkarsa diye. Çok yazık gerçekten. İçerde hamile karısı uyurken içip içip millete karımsın demek nasıl bir genişliktir anlamadım. Ama kendinize de yıllarınıza da çocuklarınıza da yazık etmeyin.

Lütfen bulunduğunuz odanın kapısını kilitleyin ve daha fazla muhatap olmayın hem sarhoş hem suçluluk psikolojisi ile herşey yapabilir . Aldatma yaşandığı an evlilik bitmiştir çünkü aldatma demek ben seni değil onu seçtik demektir umarım yumuşayıp affetmezsiniz. Rabbim yardımcınız olsun.

Back
X