Aldatıldığımı öğrendim

Sizin canınız mı sıkkın?

Katılıyorum.

Gerçekten kadının kocası'nın mide hem geniş hemde algısı sıfır.

Böyle erkek var mıdır? çok nadir..

Konuda oturmayan yerler var..

Yani konunun gercek olmadığına eminim, simdi bilireceğim de yöneticilere o ayri konu ama artık böyle bir konuda da gelip sacma sapan şeyler okumaktan sıkıldım ben ya. Kadın nikahlı kocasıyla, ilk çocuğunda cok destek olduguna güvenip, çocuğunun da bi kardesi olsun diye iki taraf da çok isteyerek 2.cocugu yapıyor yani ne abarttınız yahu. Gidin bi de dövün bari. Siz her gun eşinize ayni ilgiyi gösterirsiniz valla biz normal insanların hayatta iniş çıkışları, stresleri olabiliyor. Bu demek değildir ki her stresimizde ilişkimiz b.k gibi olacak. Neyse zaten konu içeriği uyumsuz olduğu için boşluklar oluyor haliyle.

Bence de.
Kadının evine götürmüş olma olasılığını düşünüyorum da telefonla bile aratmaz çoğu, tutup da karısını nasıl götürmüş olabilir kadının kocası nasıl o kadar sakin kalabilir..

Kadının evine kadar götürdüğüne göre baya baya evinr kadar biliyor, sanal falan da değil.e peki nerden bu tanışıklık
Kadının kocası da gık dememiş mevzuya.
Baya olay cıkması lazımdı orda normalde.

güya sizi işletmiş eşi de sizi işletsin diye adama yardım etmiş!!
kocası da senin hanım problemli demiş heee. tabi tabi

hangi adam eşi böyle bir şakaya alet olsun ister
o kadının kocası için diyorum

nalet olasılar.. Allah bildiği gibi yapsın
sakın evden ayrılma konu sahibi.. Allah yardımcın olsun

Canımı sıkkın olup olmasını bırakın da konuda size mantık gelen şey ne onu anlatın?
Biraz gerçekçi yorum yapılınca saldırıya geçiyor bazıları.
Tamam da siz kadının para biriktirmemesine , çocuk yapmasına takımışsınız. Bunu üzerinden yazıp durdunuz.

Onun dışında daha. sıkıntılı durumlar yok mu?

Tamam da siz kadının para biriktirmemesine , çocuk yapmasına takımışsınız. Bunu üzerinden yazıp durdunuz.

Onun dışında daha. sıkıntılı durumlar yok mu?

Hayır. Ben kadınını kocasının durumunu bilerek görmezden gelmesine, kendisini düşünmesine takıldım.

Eşinizin saati görüp sonrasında sizi (sözde)kadının evine götürdüğü yere kadar okeydim konuya, çok da üzüldüm sizin adınıza ama ordan sonrası oturmadı. Eve gittiniz kapıda konuşuyorsunuz? Bu adam sizi ya da eşinizi tanıyor mu? İçeri girmediniz? E kapıdan siz kadını ne kadar uzaklaştırmış olabilirsiniz ki eşi duymayacak konuştuklarınızı? Sizin kocanız adamla ne konuşuyor? Adam niye tanımadığı bir adamla konuşsun, neyi konuşsun? Sonra bi de karın değişik demiş-mişşş… yersen.

Adam da bostan korkuluğu çünkü. Kari koca gelmis karısını kenara çekmiş azar veriyo o da öyle kedi gibi duruyor. Oldu. Esinin hemen arabayı kadinin eve sürmesine de girmiyorum Yatakta bassan inkar ederler bu tutmuş evine götürmüş.

Gerçekten benimde mantığıma oturmayan yerler var. Eşiniz kadının evini nerden biliyor. Ya kadının kocası tepkisiz eşinizi öyle dinledi mi bana buralar uymadı ne yalan söyleyeyim.

Gerçekten benimde mantığıma oturmayan yerler var. Eşiniz kadının evini nerden biliyor. Ya kadının kocası tepkisiz eşinizi öyle dinledi mi bana buralar uymadı ne yalan söyleyeyim.
resmiyette boşanmışlar adam başka bir kadınla evli muhtemelen adam evde o anda nasılsa yoktur diye götürme cesaretinde bulundu ortak cocukları var telefon kaydını dinledigimde dert yanıyordu zaten 'ben cocuklara yetersizmisim öyle diyor bana vs diyordu kadın. Dul yani kısaca bana olaylardan sonra bosuna kadın nasılsa evli onun da yuvasını yıkarım diye heveslenme onlar bosanmıslar aramızda da zaten birsey yok dedi. Konusurken kadın da evli olmadıgını dile getirmedi kocani da mahkemeye getir dedigimde sadece aramızda birsey yok diye yeminler ediyordu arka arkaya haliyle bu sabaha kadar evli olmamaları ihtimalini tahmin edemedim.cünkü ben ona da dava acıcam onun da yuvası yıkılsın demistm hatta isin garibi adam esimi tanıyordu buyur kardesim hayrola dedi esimin ismiyle hitap ederek tabi adam bilmiyor bir iliskileri oldugunu ama suratı allak bullak olmustu olaylar bu sekilde oldu suan bir arada yasamiyoruz otele yerlesti sanırim diger konutumuzda kiracılar var bu arada kadınin kapıda iki kızını gördüm birinin boyu benimki kadar vardı

Aynı kurumda calısıyorlarmıs bende bilmiyordum kadin haftada iki gün temizlige geliyormus evinden almıs bırakmıstr herhalde

Eşinizin peki maddi durumu nasıl yani para veriyor muydu o kadına. Belki de Para alışverişi olduğu için de resmiyette de evli olmadıkları için göz yumuyor olabilir adam da her şeyi bekliyorum artık insanlardan.

Mesajları buraya gecenin bir vaktinde nasıl bir ruh haliyle yazdıgımı tahmin edemezsiniz tabi direk ben götür deyince alip götürmedi öncesinde cok direndi baska türlü sakinlestiremeyince alıp götürmek zorunda kaldı aklinca kadına bir sekilde kendi senaryosunu anlatıp kadın da ha dogru ya biz seni isletiyorduk zaten diyecekti ama ben yalniz konustugum ve telefonu fırlattıgim icin buna fırsatı olmadı ayrıntısiyla yazmaya kalkarsam sayfalar sürerdi mesela ben telefonu camdan atınca arabayı durdurup telefonu aldı yerden ekranı kırılmıstı anlamadm sırf inandırıcı gelsin diye olur olmaz her ayrıntıyı yazmalı miydım

Bilemiyorum hesaplarını kontrol etmiyorum uzun zamandır yapsa bile bir sekilde önlemini almıstır muhtemelen

Bilemiyorum hesaplarını kontrol etmiyorum uzun zamandır yapsa bile bir sekilde önlemini almıstır muhtemelen

Aslında bir kontrol etseydiniz elden yüklü bir miktar çekilmiş mi diye. Ya da farklı bir kişiye yüklü bir miktar havale edilmiş mi diye bakabilirdiniz kadının eşine gibi. Anladığım kadarıyla zaten eşiniz otele yerleştiği için bunlara bakamazsınız. Ama avukatınızla konuşup kesinlikle banka dekontlarının incelenmesini de istesin.

Dün aksam en cok zoruma giden kısım da biz oradan ayrılırken onlara benim adıma kusura bakmamalarını benim bu aralar psikolojimin iyi olmadıgını o yüzden böyle abartılı tepkiler verdigimi söylemesiydi kadına abla diye hitap ediyordu utanmadan

Derhal serh koydur bak bunu sakin ama sakin atlama, cok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…