- 23 Ağustos 2012
- 14.912
- 39.443
- 798
- Konu Sahibi Birgaripkpssci
-
hayır hicbir sekilde kabul etmiyor maalesef aldatmadım sana ders vermek icin yalandan oyun oynadım kadından da rica ettim benimle is birligi yapması icin diyor bu korkuyla tekrar kadinla görüsemez öte yandan kadın da kocasıyla sorun yasamıstır dün gece olanlardan sonra bir daha bununla bir araya gelmeye cesaret edemezMadem itiraf ediyor, tuzakla konu sahibesi. Konuşmaya çağır, ev işine bakıcaz de, o sırada video çekersin. Bu arada sana aglayıp o kadına da gidiyordur bu, izletip foto çektirme şansın var mı??
Evli bir kadın böyle bir oyuna girmez.hayır hicbir sekilde kabul etmiyor maalesef aldatmadım sana ders vermek icin yalandan oyun oynadım kadından da rica ettim benimle is birligi yapması icin diyor bu korkuyla tekrar kadinla görüsemez öte yandan kadın da kocasıyla sorun yasamıstır dün gece olanlardan sonra bir daha bununla bir araya gelmeye cesaret edemez
Eminim sizin hayatınızda aldıgınız kararlar dört dörtlüktür siz hic yanlıs yapmazmışsınızdır da.. buraya üstün zekalı gibi yorum yazmaya calısınca öyle olmuyorsunuz illa ki yanlıs yapıyor herkes bir yerde. görmezden gelirsem bana döner hesabı derken görmezden gelecek olsam neden ispatlamaya çalısayım halihazırdaki bu yaşam standartlarımda dediginiz gibi görmezden gelip kurcalamazdm öyle değil mi .biraz mantık
Manipülasyon yapmazsanız olmazdı zaten. Hayatıma aldığım kimse dört dört değil, bende mükemmel kararlar alan biri değilim ama yaptığım hataları kabul ederim.
Kusura bakmayın ama adam sizi boşanmaya zorlayıp göndermeye çalışmasa mutlu mesut devam edecektiniz. 10 yıl boyunca da hiç bir birikimde yapmışsınız. Ne yaptığı belli olmayan ihanetiçi bir adamın insafına kalmışsıniz. İnşallah hatalarınızı kabul edip bundan sonra doğru adımlar atarsınız.
hayır hicbir sekilde kabul etmiyor maalesef aldatmadım sana ders vermek icin yalandan oyun oynadım kadından da rica ettim benimle is birligi yapması icin diyor bu korkuyla tekrar kadinla görüsemez öte yandan kadın da kocasıyla sorun yasamıstır dün gece olanlardan sonra bir daha bununla bir araya gelmeye cesaret edemez
Kesinlikle katiliyorum egosu zedelensinBeni aldattığın için boşanıyorum demek yerine ya artık ben seni sevemiyorum bosanmak istiyorum deyin. Yıkılsın
Dıye dusundum suan
Bence başka bi avukatla görüs. 2 tane cocuk var birine hamileyken aldatılıyosun. 250 bile az yani. Benim arkadaşım tek çocukla 250 aldı. Altınları hariç bu rakam. Aldatıldığını ispatlaman lazım ve sana söylediği sözleri ses kaydı ekran görüntüsü al. Arkadasım öyle yapmıstı.Avukatla konustum bana tazminat miktarında ic acıcı bir rakam söylemedi sanatcı vs degilsen toplum imajı itibarı isin icine girmiyorsa veya esin ultra zengin degilse maasının 80 oldugunu varsayalım alabilecegin tazminat 70.000 civarı olur daha yüksek bekleme dedi
Ya cok sacma bi insan durduk yere esini neden işletme gereği duysun. Ayrıca karşıdaki kadında evli neden böyle bisey icin kendini riske atsın. Kurdukları plana bak ne kadar akıllıcaGötürdü yolda birine mesaj atmaya calisiyordu telefonu alip camdan attım kendince bir senaryo kurup benim inanmamı bekliyordu kadın kapıyi acti ardından kocası geldi hemen kadına bes dk konusabilir miyiz dedim korkmustu baya esi de tuhaf tuhaf bakiyordu benimki adama kurdugu senaryosunu anlatiyordu bende kadına konusmalarini kayit altina aldigimi soyledim eger gercegi anlatmazsa kendisini mahkemeye verecegimi ses kayitlarini kocasina dinletecegimi söyledim hayır öyle birsey yok diyordu sadece baska kelime cıkmiyordu agzindan beni islettiniz mi yoksa dedim esimi yalancı cıkarabilmek icin tabi ki inkar etti mahkemede görüsürüz kocan da gelsin olur mu dedim ve onları orda birakıp ayrıldık ordan eve gelince tahmin ettiginiz gibi yalvarma aglama seansları basladı ama biliyorum ki benim icin degil gidecek olan itibarı icin yapıyordu cünkü bu kadın haftada iki kez kuruma temizlige gelen 45 yaslarında biri varlıgındn haberim yoktu konunun basında hic kadın calısan yok yazmıstım hatta..eger bu durum ortaya cikarsa iliskileri isten atılmasina bile sebep olabilir ispatlanirsa tabi ki ne yazık ki elimde yeterli delil henuz yoktu avukat sadcee ses kaydı yeterli olmaz dedi görüntü, video, otel kaydı, yazısma bunlardan herhangi biri sartmıs kanıt olabilmesi icin yarın davayı acacagim yine de
Terbiyesiz yalanlara , çirpinişlara bak madem bi halt yemiş arkasında dursun.. bunlar böyle ya suç üstü yaptın mı ya ağlarlar yakalandıkları için ya inkar ederler yada en kötü sana hasta muamelesi yapar..Boşanma kararımda net olduğumu anlayınca kurana el basmaya kadar ileri gitti düsün artık yalanmıs bana komplo kurmus aklınca ders vermek istiyormus bir daha bu tarz seyler yapmiyim diye son cırpınısları o da biliyor affetmeyeceğim bu kadar kötü bi yalana kim inanır ki. Sırf itibarı sarsılmasın diye evlerden birini sana vereyim sat istersen ama bosanmayalım dedi evden gönderdim onu artık tahammül seviyem o kadar tükendi iki gündür nefes alacak gücü kendimde bulamiyordum yarın davayı acıp kurtulacağım insallah
Adam i şahit yazdırırsin.. zaten telefon kayıtları istenecek mahkemeden kaç defa gorusmusler hepsi çıkar..hayır hicbir sekilde kabul etmiyor maalesef aldatmadım sana ders vermek icin yalandan oyun oynadım kadından da rica ettim benimle is birligi yapması icin diyor bu korkuyla tekrar kadinla görüsemez öte yandan kadın da kocasıyla sorun yasamıstır dün gece olanlardan sonra bir daha bununla bir araya gelmeye cesaret edemez
Şerh koydurun mal varlıklarına şüphe ettiğinizi anlarsa satabilir dava açarsınız ama uzun sürüyor bu süreçi uzatırEvet 2 ev 1 araba var üzerine kayıtlı.şuan oturduğum evden ayrılmk istemiyorum kurulu düzen neden bırakayım diye düsünüyorum gitmesi gereken o en azından bu evi ve arabayı elinden alıp sonrasında bebeğim 2 yasına girince bir işe girip calısmayı düsünüyorum
Götürdü yolda birine mesaj atmaya calisiyordu telefonu alip camdan attım kendince bir senaryo kurup benim inanmamı bekliyordu kadın kapıyi acti ardından kocası geldi hemen kadına bes dk konusabilir miyiz dedim korkmustu baya esi de tuhaf tuhaf bakiyordu benimki adama kurdugu senaryosunu anlatiyordu bende kadına konusmalarini kayit altina aldigimi soyledim eger gercegi anlatmazsa kendisini mahkemeye verecegimi ses kayitlarini kocasina dinletecegimi söyledim hayır öyle birsey yok diyordu sadece baska kelime cıkmiyordu agzindan beni islettiniz mi yoksa dedim esimi yalancı cıkarabilmek icin tabi ki inkar etti mahkemede görüsürüz kocan da gelsin olur mu dedim ve onları orda birakıp ayrıldık ordan eve gelince tahmin ettiginiz gibi yalvarma aglama seansları basladı ama biliyorum ki benim icin degil gidecek olan itibarı icin yapıyordu cünkü bu kadın haftada iki kez kuruma temizlige gelen 45 yaslarında biri varlıgındn haberim yoktu konunun basında hic kadın calısan yok yazmıstım hatta..eger bu durum ortaya cikarsa iliskileri isten atılmasina bile sebep olabilir ispatlanirsa tabi ki ne yazık ki elimde yeterli delil henuz yoktu avukat sadcee ses kaydı yeterli olmaz dedi görüntü, video, otel kaydı, yazısma bunlardan herhangi biri sartmıs kanıt olabilmesi icin yarın davayı acacagim yine de
Bu aksam eve gelmeden yol boyunca yine ask dolu konusmalarını yaptilar aracı kenara cekip uzun uzun konustular kadın evliymis cocukları varmıs kocasından cocuklarından sikayetleniyordu bu da teselli ediyordu kendince. Bu aksam saati sarj etmem gerekiyordu direksiyonun alt kısmina bantlamıstm sökmeye calısırken birden geldi hesap sormaya basladı haberim vardı zaten bu saatten ben seni isletiyordum nasılmıs isletilmek gördün mü dedi ve yolun ortasında suratına vurdum saclarıni yoldum hep o sinirle bir anlık bosalma yasadım beni o kadına götür cabuk dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?