Aldatıldığımı öğrendim

Derhal serh koydur bak bunu sakin ama sakin atlama, cok önemli
Avukat bunun gerekli olmadıginı evlilik birligi icinde edinilmis tüm tasınır ve tasınmazlara yakın zamanda satılsa bile ortak oldugumu söyledi tabi dava süreci cok uzarsa isler degisebilir bana bosanmaya yanaşmayacagıni söyledi bu sabah. avukat eger ispat edebilseydim onun istegi dısında bile hakim sizi bpsar dedi simdi bulundugumuz sehirdeki otel kayıtlarına bir sekilde ulasmaya çalısacagız

yaz yaz. umarım birileri alır dizisini çeker de ziyan olmaz bu senaryo.

Manipülasyonu siz yapmaya çalışıyorsunuz ama olmuyor çünkü o da bir beceri

Telefon operatörü hangi firma ise uygulamasından arama geçmişine bakabilirsiniz. O saatte hangi telefon numarası ile konuşmuş görülebilir. Böylece sizi işletmediği ve yalan söylediğini suratına vurun

gecen sene bende yasamıstım benzer bı durumu ve boyle bısey beklemıyodum acıkcası cıddı ilişkimden birgün kızkıza birbirimizi gazlarken fal baktırdım ve şok oldum her detayına kadar ögrendim ve ne kadar inanmasamda bakan kişi haklı cıktı detaylarıyla bende tekmeyi salladım oglana

Telefon operatörü hangi firma ise uygulamasından arama geçmişine bakabilirsiniz. O saatte hangi telefon numarası ile konuşmuş görülebilir. Böylece sizi işletmediği ve yalan söylediğini suratına vurun
Watsap üzerinden yapılan görüsmeler ispatlanamıyormus ne yazık ki telefon operatöründe herhangi bi tuhaflık yoktu

Evine mi gittiniz eşinizle
Yahu siz iyi misiniz
Kan çıkar kan
Ülkede neler yaşanıyor
Kadının kocası a iyi o zaman madem şakaydı sorun yok mu dedi
Konu kesinlikle fake ama amaç ne onu bilemedim

Hamile halinle uğraştığın duruma üzüldüm. Konuya inanmayanlar olmus ,konu gercek degilse en fazla kaybiniz yorum yazarken yaşadığınız zaman kaybı olur. Ama gercekse hamile bir hemcinsinize destek olmuş olursunuz. Hamile bir kadına destek olabilme ihtimalimizin daha ağır basması gerektiğini düşünüyorum. Yoksa evet bir kadinin evine gidip kocasi da ordayken makul bir konusma yapmak zor gibi, ancak artik ulkede her gun imkansiz gibi gelen ne olaylar yasaniyor. O yuzden her sey mumkun kafasındayim.

Esinizin operatörünün uygulmasina girebilseniz o numarayla ne kadar zaman konuştuklarıni gorebilirdiniz. Konusma kaydina whatsap oldgu icin ulasamasaniz bile internet harcamasi olarak numarasi islem dökümünde gözükür. Umarim hakkinizi alarak bosanirsiniz, zor olsa da bebeginizi dusunmeye calisin.Butun uzuntunuzu , ruh halinizi hisseder karninizda. Cocuklariniz icin guclu durmaya calisin.

Vur arkadaşım, düşene bir tekme de sen vur.
Yarın başımıza ne geleceğini bilmiyoruz kadın zaten çaresizlikte çırpınıyor.. çıkış yolu derdinde bir hesapta sen sor

Birazcık kurgu gibi gelse de bir avukat olarak öncelikli tavsiyem avukatını değiştir lütfen, sahte diploma ile mi avukat olmuş? Ne demek en fazla 70.000 falan tazminat çıkar? Daha geçen şubat ayında ev hanımı kadına devlet demiryollarında işçi olan adam 300.000 tazminat ödeyecek, ortada zina vs gibi bir durum da yok?

Otele gittilerse bunu zaten mahkeme talep eder, ha sen işini garantiye almak istiyorsan, o zaman yapacağın şu, polis vs bir tanıdığınız varsa bakar ki bu da kvkk’dan dolayı bakacak kişi açısından görevi kötüye kullanma olabilir.

wp üzerinden görüşmüyorlarsa, telefon ve arama kayıtları çıkar zaten, haddinden fazla görüşme zina olmasa da sadakat yükümlülüğünün ihlali olur. Diğer kadına açabileceğin bir dava yok, Yargıtay kabul etmiyor, ilişkinin tarafı olmadığı için.

Hamilesin muhtemelen ilk aşamada siz ve çocuklar için muhtemelen 10-15 arası tazminat çıkar. Şerh koydurun tabiki, satarsa bir de ona dava açmakla mı uğraşacaksınız. Birlikte oturduğunuz eve aile konutu şerhi - bunun için evlilik cüzdanınızla tapuya gitmeniz ve orasının ikametiniz olması yeterli- diğer ev ve araca da mal rejiminin tasfiyesi davası açıp tedbir koyduracaksınız.

Bu saatten sonra toplayabileceğiniz bir delil de yok, varsa ve arama, otel kaydı onları mahkemeden talep edeceksiniz.

Arkadaşım, bizim bir abimiz çekişmeli davasında 50-50 kusur hükmetti. Üst mahkemelere gitti. Üst mahkeme erkeğin daha kusurlu olduğu yönde görüş verdi. Mahkeme tekrar kusur belirledi. 490 bin tazminata hükmetti. Aldatma, dayak, kumar, alkol, eve bakmama vb durumu yok. Hatta kadının bir sürü kusurunu ispat etti ki duysanız yok artık dersiniz. Bizzat yeni yaşanmış olay. 1 milyon istediler. 490 tazminat çıktı erkek aleyhine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…