Aldatıldığını evlendikten sonra öğrenen safım ben:(

Bi gariplik var şu an eşinize güveniyorsunuz bu yakaladığımız şey sizi sadece kırmış güvende yine eksilme hissedemedim hâlbuki epey bi yalanla geçmiş bi birliktelik ve hiçbi zaman bir yüzleşme olmayışı .. evlendiniz diye gururunuzu teslim edecek değilsiniz ona göre adım atın siz artık mutlu olmaya bakın bundan sonrası önemli artık ...
Yüzleşme olmadı yeni yakaladım çünkü. Güven dersen o ayrılık döneminden sonra hep bi yanımı ayık bıraktım. Güvendim ama hep kendimi garantiye aldım hayatımı ona göre yönlendirmedim. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Boşanmak için yeterli mi bu sebep onu bilemiyorum sadece

Kendim ettim kendim buldum , kendim ettim kendim buldum , gül gibi sararıp soldum , eyvah eyvah eyvah :))

Evlendikten sonra bir iletişim olmuş mu bacım onu de

Yüzleşme olmadı yeni yakaladım çünkü. Güven dersen o ayrılık döneminden sonra hep bi yanımı ayık bıraktım. Güvendim ama hep kendimi garantiye aldım hayatımı ona göre yönlendirmedim. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Boşanmak için yeterli mi bu sebep onu bilemiyorum sadece
Bisey diyim mi siz eşinizi çok seviyorsunuz ama kırgınlık öyle bi hale getirmiş ki kabullenmek bile istemiyorsunuz yanlışları .. boşanmak çare deil siz böyleyken ..ieutsm vesvese veriyor düşmeyin .

Kendim ettim kendim buldum , kendim ettim kendim buldum , gül gibi sararıp soldum , eyvah eyvah eyvah :))

Evlendikten sonra bir iletişim olmuş mu bacım onu de
Yok kızda zaten hemen evlenmiş demek ki kucağında bebesi var nasıl bir ilişki ben anlamadım kocası da onun yedeğiydi zaar üff midem bulandı :kusmuk:

Yok kızda zaten hemen evlenmiş demek ki kucağında bebesi var nasıl bir ilişki ben anlamadım kocası da onun yedeğiydi zaar üff midem bulandı :kusmuk:
O zaman suçlamadan gerçeği öğrenmeye çalış ..gerçi görmüşsün ,sadece açıklamasını dinle ,konuyu uzatma.şuan mutluysan kendi mutluluğuna neden çomak sokuyorsun ki :)

O kız da ne halt yerse yesin .yedek medek herkeste mide sağlam

Bisey diyim mi siz eşinizi çok seviyorsunuz ama kırgınlık öyle bi hale getirmiş ki kabullenmek bile istemiyorsunuz yanlışları .. boşanmak çare deil siz böyleyken ..ieutsm vesvese veriyor düşmeyin .
Evet çok seviyorum hep çok sevdim hiç vazgeçmedim 4 yıllık bir emek var evliliğimde bir sorun yaşamadım iyi bir insan oldu hep. Ama bu yaptığı bende çok şey eksiltti. Git gide bu uçurum artar mı bilemiyorum

Evet çok seviyorum hep çok sevdim hiç vazgeçmedim 4 yıllık bir emek var evliliğimde bir sorun yaşamadım iyi bir insan oldu hep. Ama bu yaptığı bende çok şey eksiltti. Git gide bu uçurum artar mı bilemiyorum
Zamana ihtiyacınız var kırgınlık kırgınlık öfke ve konduramamak duygu karmaşası yaşıyorsunuz kafanızı kendinizi dinlemeye ihtiyacınız var bu yüzden kendiniz için zaman tanıyın ...

O hissi bilirim. Ama sen değerlisin kimse senin değerini biçemez. Varlığın başlı başına büyük bir değer zaten. değersiz olan sana böyle hissettiren. Evlenmissiniz. zaten kızla da konuşmuyormuş artık. Bence şüphelendiğini çaktırma kontrol et sürekli. Şöyle düşün pisman olup kimseden hayır yok en iyisi esra onun gibisini bulamam diyerek dönmüş de olabilir. Kesinlikle doğru bulmuyorum ama buna gidip bir hava alıp gelmek diyorlar
Havasını almış zaten. Teşekkür ederim yazdıkların çok moral oldu. İçimde tutamycam sanırım bu aklımdan geçenleri sormazsam ölürüm. Uyuyamadım bana dert olacağına ona olsun

Sordunuz mu ? Gelişmeyi merak ettim , yazarsanız sevinirim. Yorumları okurken 'mutluysan bozma' diyenlerin aksine hep bunu sindirmemenizden , konuşmanızdan , sormanızdan yanaydım.Size yalan söylenmişse neden bunu içinizde tutasınız ? Neyin korkusuyla ? Ayrılın demiyorum ama konuşun ve mutlaka eşinizin açıklamasının sizi tatmin edip etmediğini iyice değerlendirin.

Görüşmediğine eminim kız evlenmiş çocuğu bile olmuş. Aptal yerine kondum onun dışında bide aşağılık kompleksine girdim kötü hissediyorum
Bence kız da evlendiğine göre bu kadar üzmeyin kendinizi, artık görüşmüyorlar sonuçta, yani sizle ayrıldığında onunla da denemiş demek ki ama olmamış, illa ki mesleği sizden iyi diye eşinizle de daha uyumlu olacağı anlamına gelmiyor. Kaldı ki o olmayınca bana dönmüş diye değil, anlaşamayınca sizin değerinizi daha iyi anlamış olabilir çünkü anladığım kadarıyla siz pek çok zorluğa göğüs germişsiniz evlilik için. Belki o kadar ciddi düşünmemiş bile olabilir, ama maillerine baktığını söylemeyin bence aranızda bir problem yok anladığım kadarıyla, kendinizi de kimseyle kıyaslayıp aşağıda görmeyin. Kimse mükemmel değildir. Bazen evlilikte bile bir anlık hatalar olabiliyor ki, evlenmeden önce olmuş bir olayı bence unutun gitsin, sizin de hayatınıza biri girebilirdi ayrı kaldığınız sürede, eşiniz bunu yüzünüze vursa üzülürdünüz muhtemelen.

Sen bu adamı her haliyle kabul etmişsin. Şimdi kavga çıkartacak bi durum yok.
Bence bu saatten sonra görmezden gelmelisin.

İyi de ortada elle tutulur birşey yok. Aynı apartmanda olan birinin swarmda gözükmesi olabilir ayrıca evine gidip dip bucak her yeri aramak nasıl bir güvensizliktir hem de sizi küçük düşürücü bir olay nasıl izin verdi böyle birşeye güvenmiyorsanız devam etmeyecektiniz derslerine yardım etmiş sadece kaldı ki kız evlenmiş çocuğu olmuş ayrıca siz ayrıldığınızda görüştüyse aldattı denemez ki sizi sevmese geri dönmezdi sizi yedek yapmış olsa başkasını bulunca yine sizden ayrılırdı artık geçmişi kurcalamanın anlamı yok ki o kadar da gerilere mi gittiniz maillere baktınız kimbilir tarihi ne kaç sene sene önce. Bence gerek yok böyle şeyleri sorun etmeye siz kızı takıntı yapmışsınız evlendiğini bile biliyorsunuz

Niye kurcaliyorsun ki gecmis mailleri. Eline ne gecti simdi. Zaten esinin ne oldugu en basindan beri belliymis. Bile bile almissin simdi tutup da aa beni yedekte tuttu demek ki simdi farkettim mi diyorsun. Ustelik o iki kisilik kahvalti fisini gordukten sonra. Zaten o zaman anlamissindir ama evlenmek icin anlamamazlik gelmissin. Uzgunum agir oldu ama boyle gecmisi kurcalayip moralinizi evinizin huzurunu bozdugunuz ile kaliyorsunuz. Genis dunyayi dar etmeye gerek yok. Birde adam simdi mi aldatiyor sanki eger oyleyse direkt bosan zaten.

Keşke geçmişi hiç karıştırmasaydınız kendinizi üzmekle kalmışsınız kız evlenmiş yuva kurmuş. Demekki sizi istemediği zamanda kıza yürümüş o da yüz vermemiş kanımca , beyfendide elinde kalana dönmüş. Üzücü bir durum ya unutup yoluna devam edeceksin yada bir yaptırımın olacak eş kişisine.

Back
X