- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi brenda chenowith
-
ben ayrildiktan bir hafta sonra ögrendim ki adam benimleyken baskasiyla sözlenmis bir hafta sonrada nisanlanmisti.
o aldatınca sen nasıl değersiz ve aşağılık oluyosun ki? o birini öldürmüş olsa sen mi katil olacaktın? saçmalama lütfen.
Daha önceki ilişkim de uzun süreliydi ve terk edilmiştim yani bilmiyorum demek ki hep böyle olacak özgüven problemi yaşıyorum artık.
Sakliyor cunku bosanirken bir sey talep edemeyeceksiniz. Yoksa tazminat vs derken kendisi zararli cikacak. Aynilarini yasadim. Kendinizi asagilik hissetmesi gereken birisi varsa oda esinizdir. Basiniz dik olsun.Sorum yukarıdaki gibi. Terk edilmek ve aldatıldığını sonradan öğrenmek üst üste gelince bilmiyorum ne yapacağımı siz ne yaptınız lütfen cevap verin bana. Kendimi değersiz ve aşağılık hissediyorum.
Sakliyor cunku bosanirken bir sey talep edemeyeceksiniz. Yoksa tazminat vs derken kendisi zararli cikacak. Aynilarini yasadim. Kendinizi asagilik hissetmesi gereken birisi varsa oda esinizdir. Basiniz dik olsun.
saçmalama yahu. ben de terkedildim, ayrıldım, belki aldatılmışımdır. bunları yaşamayan var mı? hepimiz ölelim mi?
Doyumsuzluk=erkek tek nedeni bu canım üzülme hepimiz yaşıyoruz kimimiz erken bir yaşta kimimiz de benim gibi 31 yaşında yazık uzulmene degmez
Öğrendim.
Kılımı bile kıpırdatmadım.
Enerjimi ona harcayamayacak kadar değer veriyorum kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?