- 24 Nisan 2017
- 3.109
- 6.518
- 78
- 36
- Konu Sahibi brenda chenowith
-
Ciddi ciddi yardım almam lazım ben veremiyorum galiba kendime o değeri.
Benle mi alakalı bilmiyorum. Belki tepki göstermeliydim, hesap sormalıydım ama yapamadım. Çok saçma geldi.
Çünkü beni sevmek zorunda değildi. Ve ilişki içerisinde de insan başkasından etkilenip aşık olabilir. İnsanız çünkü ve kimse kimseye ömür boyu aşık olacak diye garanti yok. Başkasını sevdiğinde senden ayrıldıysa çok normal geliyor. Bana aldatmak gelmiyor bu. Aksine dürüstlük. Ama hem senle hem onunla uzun süre idare etmişse işte o adilik.
Fena mı... Vaktini çalmamış daha fazla işte. Gelecekteki büyük aşkın için sana izin vermiş. Ben teşekkür ediyorum eski sevgililerime. Benden ayrıldıkları için ve beni elleriyle eşime doğru ittikleri için. Ya bırakmasalardı, ya kalbimde büyük yaralar açsalardı ya da bende ısrarcı olsalardı. Şu an bu hayatımı yaşayamazdım! Varolsunlar.
Eden bulur. Hesap dönecek eminim.Hatirliyorum konularinizi evlenme teklifi etmisti o kişi mi ? Erkekler gerçekten çok güzel rol yapıyorlar.
İçin rahat olsun gercekten eden buluyor. Ve bir gün tıpış tıpış gelip "özür dilerim sana yaptıklarım için" diyorlar. O zaman kaybolan özgüveni yerine geliyor insanin.Eden bulur. Hesap dönecek eminim.
Dün hesabını mesaj yoluyla sordum cevap vermeye bile tenezzül etmedi. Gelmesin kaybolsun yeter ki bir daha karşıma çıkmasın. Keşke benden aldıklarını geri verebilse.İçin rahat olsun gercekten eden buluyor. Ve bir gün tıpış tıpış gelip "özür dilerim sana yaptıklarım için" diyorlar. O zaman kaybolan özgüveni yerine geliyor insanin.
Hatirliyorum konularinizi evlenme teklifi etmisti o kişi mi ? Erkekler gerçekten çok güzel rol yapıyorlar.
Ben foruma girmek istemiyorum artık valla ya sevgilime şüpheyle bakmayı geçtim babamdan amcamdan vs. şüphe edeceğim. Bu kadar aldatma kandırma vakası nedir arkadaş genlerinde var bunların herhalde. Dünya değişti nesil bozuldu desem eskileri anlatıyorlar büyük büyük amcaların dayıların ikinci kadınlardan olan çocuklarını duyuyorum vay anasını diyorum.
brenda chenowith yanlış anlamayın ben bu adamla ilgili konularınızı her okuduğumda negatif bir elektrik almıştım ve bu işin sonu sanırım iyi olmayacak demiştim içimden... Ama felaket tellallığı ya da kötüyü çağırmak gibi olmasın diye hiç dile getirmedim. Bir de ben iyi niyetimle söylerim insanlar fesatlık olarak algılar korkusu... Hani his bu neden güvenesiniz ama direkt hissediyordum ve epey güçlüydü
Mutlu olmanızı çok isterdim, bundan sonrasına inşallah
Biz ailece anlayamadık herkes şokta. İnşallah çok teşekkür ederim. Erken kurtuldum.
Ayni seyleri bende yasiyorum.Cevremde gorduklerimden ve burda yazilanlardan dolayi.Fazla paronoyak olmamak sartiyla dikkatli olmak gerekiyor devir kotu ben ne efendi diye ovulen insanlarin neler yaptigini gordum.Ben foruma girmek istemiyorum artık valla ya sevgilime şüpheyle bakmayı geçtim babamdan amcamdan vs. şüphe edeceğim. Bu kadar aldatma kandırma vakası nedir arkadaş genlerinde var bunların herhalde. Dünya değişti nesil bozuldu desem eskileri anlatıyorlar büyük büyük amcaların dayıların ikinci kadınlardan olan çocuklarını duyuyorum vay anasını diyorum.
brenda chenowith yanlış anlamayın ben bu adamla ilgili konularınızı her okuduğumda negatif bir elektrik almıştım ve bu işin sonu sanırım iyi olmayacak demiştim içimden... Ama felaket tellallığı ya da kötüyü çağırmak gibi olmasın diye hiç dile getirmedim. Bir de ben iyi niyetimle söylerim insanlar fesatlık olarak algılar korkusu... Hani his bu neden güvenesiniz ama direkt hissediyordum ve epey güçlüydü
Mutlu olmanızı çok isterdim, bundan sonrasına inşallah
Ayni seyleri bende yasiyorum.Cevremde gorduklerimden ve burda yazilanlardan dolayi.Fazla paronoyak olmamak sartiyla dikkatli olmak gerekiyor devir kotu ben ne efendi diye ovulen insanlarin neler yaptigini gordum.
Soylediklerine katiliyorum ama bazen nasip degilse inan olmuyor kiz veya erkek iyi olsanda.Kapilan herkes de iyi oldugundan degil yakisikli zengin olup gozu disarda olan aldatan ve bu durumu kabul eden kizlarda var.Hayata bakis acisi herkesin farkli.Bazi kizlarda erkek onu sevmemesine ragmen iliskiyi surduruyor ve evleniyor bile.Ama sonra adam onu aldatiyor veya ilgilenmiyor.Kiz kaptigini zannediyor yani.Şimdi bir şey söyleyeceğim insanlar kızacak. İstisnası elbette vardır ama 32 - 33 yaşında bir adam talihsizlik sebebi olmadan (hani sevgilisi vefat eder, ailesinden biri vefat eder, kendisi hastalık geçirir bunu ayrı tutuyorum) düzgün bir ilişki kurup da evlilik yoluna giremediyse onda bir olmamışlık vardır diyorum artık. Sebepsiz değildir, karakteri problemlidir. Maalesef akıllı hemcinslerimiz iyi erkekleri erkenden kapmış :)
Birini ağlatıp ahini alıp mutlu olamazsın ALLAH var canımValla ben de 26 yaşındayım o sıfat bulamadığım şahıs 33. Yaşla başla ilgisi yok. Çok kötü bir şey bu. Bir de terk ettiği için hiç umursamadı. İyi birini bulamayacaktır bu kafayla bu yaştan sonra.
Bu kadarınada oha ya affedersinBen ben ben...beni ilk sıraya yazın...Adam benim kredi kartımla hayat kadını bile sipariş etmiş......Salça kafalı mikrop....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?