• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığınızı bilmek ister miydiniz?

Haberdar olmak ister miydiniz?

• Hayır, istemezdim.

• Evet, isterdim.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Crazy-cat-lady

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
205
322
103
34
Söz-nişan dönemindesiniz.

Sevgililik döneminizin bir kısmında bir başkasıyla idare edilmişsiniz ve evlilik teklifi sonrasında partneriniz birilerinden duygusal taleplerde bulunmuş.

Eğer kararınızı etkileyecekse, fiziksel hiçbir şey olmamış.

Bu kişi artık geçmişte kalmış.

Yine de ihanete uğradığınızı bilmek ister miydiniz?

Bu evlilik kararınızı etkilemez, sizi yalnız üzer miydi? Bunu paylaşan kişiye kin duyar mıydınız?

Yoksa partnerinizin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır diye düşünüp, bu adımı atmak konusunda tedbir mi alırdınız?

üzülürdüm
kararımı etkilerdi evlenmezdim

Herhalde isterdim yoksa bir yalanın içinde mi yaşayayım?
Öğrenir ve ayrılırdım

Ben bu çıkmazda o geçmişte kalan kişiyim. Olanlardan yeni haberdar oldum. Bunu gidip hanım efendiye söylesem iyilik mi ederim kötülük mü bilemiyorum, bütün gün bunu düşünüyorum. Suçlu ben olmasam da ilişkinin böyle bi aşamasında böylesine her şeyi bozabilecek bir etkide bulunmak beni biraz tedirgin ediyor.

Ben bu çıkmazda o geçmişte kalan kişiyim. Olanlardan yeni haberdar oldum. Bunu gidip hanım efendiye söylesem iyilik mi ederim kötülük mü bilemiyorum, bütün gün bunu düşünüyorum. Suçlu ben olmasam da ilişkinin böyle bi aşamasında böylesine her şeyi bozabilecek bir etkide bulunmak beni biraz tedirgin ediyor.
benzer şeyi ben de yasadım
bir sevgilim vardı
adam meğer nişanlanmak üzereymiş

benden aniden ayrıldı evlilik planları yaparken ve brklaç gün sonra nişanlandı
sonradan öğrendim ki, hayatında ciddi birisi varmış zaten

ben kimseye birşey soylemedım
herkes allahından bulsun

Sevgililik döneminizin bir kısmında bir başkasıyla idare edilmişsiniz ve evlilik teklifi sonrasında partneriniz birilerinden duygusal taleplerde bulunmuş.

Bu evlilik kararınızı etkilemez, sizi yalnız üzer miydi? Bunu paylaşan kişiye kin duyar mıydınız?

Yoksa partnerinizin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır diye düşünüp, bu adımı atmak konusunda tedbir mi alırdınız?
Geçmişte ki kişi sizmişsiniz kısmını yeni gördüm ama her insan öğrenmek ister ihanete uğramışsa kandırılmak ve böyle yaşamak daha zor çünkü...

Bilmek isterdim kararimi etkilerdi evlenmezdim guvenemezdim. Ama kisiden kisiye degisir.

Ve diyelimki erkek ayrildi geldi onunla olacak misin??
Hayır tabii ki, Allah ıslah etsin onu bu saatten sonra.

Bunu düşünmemin sebebi asla bi beklenti içinde olmam değil. Sadece acaba hanım efendiye karşı yükümlü müyüm diye düşünüyorum, acaba evlenip de benzer bir durumla karşılaşsa dolaylı bi mesuliyet benim olur mu diye..

ben bilmek isterdim. ve açıkçası sizin konumuzda olsam söylerdim de.

biraz iki ucu b.klu değnek bu durum sizin için. çünkü karşı tarafın inanmama ihtimali var, sizin bunları kıskançlıktan yaptığınızı düşünebilir ve sonra karşı atak olsun diye sizin bir sırrınızı bulup açığa çıkarabilir ya da iftira atabilir.

ama böyle ihtimallerden korkmak sizi geri itmesin, karşı tarafa söyleyin. aldatıldığını bilsin.

Benim için ayrılık sebebi olurdu bu başlamadan kurtulmak için evet tabiki isterdim.

ben bilmek isterdim. ve açıkçası sizin konumuzda olsam söylerdim de.

biraz iki ucu b.klu değnek bu durum sizin için. çünkü karşı tarafın inanmama ihtimali var, sizin bunları kıskançlıktan yaptığınızı düşünebilir ve sonra karşı atak olsun diye sizin bir sırrınızı bulup açığa çıkarabilir ya da iftira atabilir.

ama böyle ihtimallerden korkmak sizi geri itmesin, karşı tarafa söyleyin. aldatıldığını bilsin.
Açıkçası bundan biraz tedirginlik duyuyorum. Yani gelecek hayatıma musallat olur mu diye, çünkü karakteri de ortada...

O yüzden acaba kim olduğum belli olmaksızın hanım efendiye genel kapsamlı bir uyarı mı yapsam diye düşünüyorum. Sözlünüzün sadakatle örtüşmeyen hareketleri ile muhatap oldum ve bu dönemde sizle olduğundan yeni haberdar oldum vb gibi, böyle bi adam bu durumu bir tek benimle yaşatmamış da olabilir.

Bu konuyu 2 gün öncede açmıştınız. Oradan devam etseydiniz keşke.
Adam sizi aldatmış. Tamam artık kapatın olayı. Siz kendi hayatınıza bakın.

Aklıma günah benden gitsin diye 2 seçenek gelmişti:
1. Gizli bir kimlikle bunu yukarıda bahsettiğim gibi genel bir uyarı olarak paylaşmak.
2. Hanım efendinin yakın bir arkadaşıyla paylaşmak ve kararı ona bırakmak.

Sizin aklınıza gelen daha iyi bir yol var mı? Siz olsanız tam olarak ne yapardınız?

Bu konuyu 2 gün öncede açmıştınız. Oradan devam etseydiniz keşke.
Adam sizi aldatmış. Tamam artık kapatın olayı. Siz kendi hayatınıza bakın.
O zaman hanım efendiye bir şey demeyi planlamıyordum. Ama o zamandan bu zamana durum beni huzursuz etti.
Sanırım siz bilmek istemem diyorsunuz, değil mi?

Kanıtlarınız var mı? Sadece beyana inanmak istemeyebilir o kız

Back
X