• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığınızı bilmek ister miydiniz?

Haberdar olmak ister miydiniz?

• Hayır, istemezdim.

• Evet, isterdim.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aklıma günah benden gitsin diye 2 seçenek gelmişti:
1. Gizli bir kimlikle bunu yukarıda bahsettiğim gibi genel bir uyarı olarak paylaşmak.
2. Hanım efendinin yakın bir arkadaşıyla paylaşmak ve kararı ona bırakmak.

Sizin aklınıza gelen daha iyi bir yol var mı? Siz olsanız tam olarak ne yapardınız?

Ben sizin yerinizde olsam söylemezdim neden;
Bu öyle bir durum ki iki ucu .... değneklik bir mevzu
Eğer bunu siz O hanımefendiye söylerseniz kadın kadını çekemiyor durumu yaşanacak. Ve sizin O adama aşık olduğunuz için bu konuda itirafçı olduğunuz düşünecek.
Veeee bu karakter yoksunu herif hem başınıza dert olacak hemde paylaşılamayan erkek durumuna düşecek (sizin beklentiniz olmadığını biliyorum)
Bence siz bu konuya müdahil olmayın ne de olsa bu herif yine yiyecek aynı haltı Diğer hanımefendinin daha dikkatli olması lazım daha gözü açık burada ne konular okuyoruz bayanlardan hepsi uyanık birbirinden cevval azcık gözünü açsın ne yapalım. Bazen tecrübeyi yaşamadan ders alamayız.
Bu herifi başınıza bela etmeyin.

Ben sizin yerinizde olsam söylemezdim neden;
Bu öyle bir durum ki iki ucu .... değneklik bir mevzu
Eğer bunu siz O hanımefendiye söylerseniz kadın kadını çekemiyor durumu yaşanacak. Ve sizin O adama aşık olduğunuz için bu konuda itirafçı olduğunuz düşünecek.
Veeee bu karakter yoksunu herif hem başınıza dert olacak hemde paylaşılamayan erkek durumuna düşecek (sizin beklentiniz olmadığını biliyorum)
Bence siz bu konuya müdahil olmayın ne de olsa bu herif yine yiyecek aynı haltı Diğer hanımefendinin daha dikkatli olması lazım daha gözü açık burada ne konular okuyoruz bayanlardan hepsi uyanık birbirinden cevval azcık gözünü açsın ne yapalım. Bazen tecrübeyi yaşamadan ders alamayız.
Bu herifi başınıza bela etmeyin.
Ben de aslında böyle düşünmüştüm. Yani benden bol vakit geçirmiş biri olarak hanım efendi de birazcık duruma aysaymış, telefonu eline alıp bi kontrol etseymiş filan diye.
Ama hanım efendi malum şahıstan farklı bir şehirde.

Ama dediklerinizin her birinde haklısınız. Bazen keşke hiç kurcalamasaydım diyorum.

Açıkçası bundan biraz tedirginlik duyuyorum. Yani gelecek hayatıma musallat olur mu diye, çünkü karakteri de ortada...

O yüzden acaba kim olduğum belli olmaksızın hanım efendiye genel kapsamlı bir uyarı mı yapsam diye düşünüyorum. Sözlünüzün sadakatle örtüşmeyen hareketleri ile muhatap oldum ve bu dönemde sizle olduğundan yeni haberdar oldum vb gibi, böyle bi adam bu durumu bir tek benimle yaşatmamış da olabilir.
bunun işe yarayacağını açıkçası düşünmüyorum, büyük ihtimalle adam 'manyak eski sevgililerimden biri yazmıştır' der ve kadın da buna inanır. çünkü düşünüyorum da ben böyle bir mesaj alsam evet midem bulanırdı ve güvenim kırılırdı, manyaklaşırdım. ama en sonunda erkek bu zamana kadar benim güvenimi kıracak bir hareket yapmadıysa böyle kimden geldiği bile belli olmayan asılsız bir iddiaya inanmaktansa erkek arkadaşıma güvenmeyi seçerdim.

düşünsenize, size sonsuz güven sağlayan bir ilişkiyi böyle anonim bir mesaj ile siz bitirir miydiniz?

O zaman hanım efendiye bir şey demeyi planlamıyordum. Ama o zamandan bu zamana durum beni huzursuz etti.
Sanırım siz bilmek istemem diyorsunuz, değil mi?

Tabiki bilmek isterim. Ama ben sizin niyetinizin bu olmadığına inanıyorum. Siz, ben yıkıldıysam o da yıkılsın modundasınız. Yani takılmışsınız bu konuya. Bu da sadece size zarar verir.

Ben de aslında böyle düşünmüştüm. Yani benden bol vakit geçirmiş biri olarak hanım efendi de birazcık duruma aysaymış, telefonu eline alıp bi kontrol etseymiş filan diye.
Ama hanım efendi malum şahıstan farklı bir şehirde.

Ama dediklerinizin her birinde haklısınız. Bazen keşke hiç kurcalamasaydım diyorum.

Elinizde kanıt yok ki hiç şansınız yok,
İnsanlar bazen gerçeğe değil de inanmak istediğine inanırlar.
Allah'a havale et hayatına bak,

Hayır, yok. Malum şahısla iletişimi keserken her şeyini de silmiştim.
Açıkçası inanıp inanmaması da çok umrumda değil, ben üzerime düşeni (?) yapmış olayım demiştim.
Yani söylersin kız da inanmazsa üstüne bir de kıskanıyor olursun, eski erkek arkadaşın da tepkisini çekip sana zarar verme durumu olmaz değil mi? Biraz ince düşünmek lazım sanırım bu konuda.

Tabiki bilmek isterim. Ama ben sizin niyetinizin bu olmadığına inanıyorum. Siz, ben yıkıldıysam o da yıkılsın modundasınız. Yani takılmışsınız bu konuya. Bu da sadece size zarar verir.
İstediğinizi düşünmekte serbestsiniz ama ben zaten yıkılmadım ki? Bu beni ilk aldatan erkek arkadaşım da değil, hayatın bu gerçeğiyle ilk kez karşılaşıp gözümü karartmadım, hırs dolmadım.
O dönemde istesem ben bu kişinin taleplerine zaten yanıt verirdim. O zaman da o kişinin karakterine dair kendimce kanaatlerim, onunla mutlu olamayacağıma dair düşüncelerim olduğu için ilişkinin devamını istememiştim.

Ben niyetimi biliyorum çok şükür.
Olayda hiçbir suçu olmayan hanım efendiyi yıkmak bana nasıl bir tatmin sağlayabilir?
Böyle düşünmenize üzüldüm.
Ve yazdıklarımdan bunu çıkarmış olmanız beni sizin bakış açınız ve iyi niyetiniz konusunda şüpheye düşürdü.

Söz-nişan dönemindesiniz.

Sevgililik döneminizin bir kısmında bir başkasıyla idare edilmişsiniz ve evlilik teklifi sonrasında partneriniz birilerinden duygusal taleplerde bulunmuş.

Eğer kararınızı etkileyecekse, fiziksel hiçbir şey olmamış.

Bu kişi artık geçmişte kalmış.

Yine de ihanete uğradığınızı bilmek ister miydiniz?

Bu evlilik kararınızı etkilemez, sizi yalnız üzer miydi? Bunu paylaşan kişiye kin duyar mıydınız?

Yoksa partnerinizin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır diye düşünüp, bu adımı atmak konusunda tedbir mi alırdınız?

Evlilik kararımı etkiler
Ben varken öyle ya da böyle biriyle bağı olmuş bir erkeği hayatımda istemem

Eşim beni nişanlılık sürecinde aldatmış. Hepsi sanal ama adımı resmimi vs bazılarına göstermiş ben bu kızla ciddi düşünüyorum vs demiş. Ben kendim okudum mesajları ordan biliyorum. Keşke Allah ım keşke o Kadınlardan biri de beni bulup bana anlatsaydı asla evlenmezdim. Bence söyleyin. Eğer ulaşabilirseniz. O kıza çok yazık olur ilerde

İstediğinizi düşünmekte serbestsiniz ama ben zaten yıkılmadım ki? Bu beni ilk aldatan erkek arkadaşım da değil, hayatın bu gerçeğiyle ilk kez karşılaşıp gözümü karartmadım, hırs dolmadım.
O dönemde istesem ben bu kişinin taleplerine zaten yanıt verirdim. O zaman da o kişinin karakterine dair kendimce kanaatlerim, onunla mutlu olamayacağıma dair düşüncelerim olduğu için ilişkinin devamını istememiştim.

Ben niyetimi biliyorum çok şükür.
Olayda hiçbir suçu olmayan hanım efendiyi yıkmak bana nasıl bir tatmin sağlayabilir?
Böyle düşünmenize üzüldüm.
Ve yazdıklarımdan bunu çıkarmış olmanız beni sizin bakış açınız ve iyi niyetiniz konusunda şüpheye düşürdü.

Nasıl bir kötü niyetim olacak yahu merak ettim. Takmayın dedik. Kötü mü ettik.

bilmemek karıştırmamak mutluluk ama ben duramam dedektif gibiyim her şeyi dökerim ortaya döktüm de böyle böyle aştım çok şeyi kendimi bundan bıktırana kadar uğraştım sonra kurcalamayacak kadar soğudum

Nasıl bir kötü niyetim olacak yahu merak ettim. Takmayın dedik. Kötü mü ettik.
“iyi niyet”ten kastım iyi bir bakış açısıyla değerlendirme, iyiyi düşünme meyli.

Teşekkür ederim fikriniz ve tavsiyeniz için. Belki beni tanımadığınız için böyle düşünüyorsunuz. Belki ben de sizi tanısam daha farklı düşünürdüm :) yazı dünyasında bazen de birbirimizi bu kadar anlayabiliyoruz.

bilmek isterdim, kararimi etkilerdi, etkiledi de. sen ögrendigine üzgün gibisin sanki, yapana kin tut neden söyleyene kinleniyorsun, bosa dememisler; eden kurtulmus söyleyen kurtulmamis...

Duygusal talep cinsellik yasamaktan daha büyük bi aldatma bana göre.

Ben öğrenmek isterdim,ama ben gidip pek cok kisiye söylemem aldatılıyosun diye 2 3 kişi vardır yakın arkadaşım onlara söylerim tepkilerini bilirim çünkü az çok. Yoksa suçlu söyleyen taraf oluyor

Deve kuşu gibi kafamı kumun içine gömünce gerçekler yok sayılmıyor. Elbette ogrenmek isterim. Çok uzulsem de vazgecerim

kesinlikle bilmek isterdim, hayatında ben varken başka bir bayanla fiziksel olmasa dahi bi ilişki yaşamışsa hatta teşebbüste dahi bulunmuşsa bu benim nazarımda altılmaktır.Kesinlikle de kararımı etkilerdi

Back
X