• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığınızı bilmek ister miydiniz?

Haberdar olmak ister miydiniz?

• Hayır, istemezdim.

• Evet, isterdim.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Böyle bir şeyi duymak isterdim. Hiçbir insan kandırılmayı,aldatılmayı haketmez. Duyduğum gibi de ayrılırdım. Arkada kalan kişi olsaydım da gider her şeyi o bayana anlatırdım ileride tekrar aldatılır aldatılmaz bilemem ama kimse kandırılmayı haketmez şunu düşün belki de kadın adamı çok ama çok seviyor kimi peki tam bir yalanı seviyor çok acı hemde çok

Ben olsam söylerdim...

Kimliğimi açık etmekten korkarsam da dolaylı bir yol bulur kızı haberdar ederdim.

İntikam için değil, sırf bir kadın pembe hayallere kanıp kabusa sürüklenmesin diye.

Size inanmaz ve muhtemelen affeder,hatta aranızı bozmaya çalıştığınızı iddia eder,bence hiç bulaşmayın.

Ben bilmek isterdim ve aldatildigimi duyunca ayrilirdim.
Ama bu durumu nisanlisina fln da soylemezdim. Zaten aldatma huy olmustur o kiside tekrarlayacaktir. Onu kendi haline birakirdim...

Ben bu çıkmazda o geçmişte kalan kişiyim. Olanlardan yeni haberdar oldum. Bunu gidip hanım efendiye söylesem iyilik mi ederim kötülük mü bilemiyorum, bütün gün bunu düşünüyorum. Suçlu ben olmasam da ilişkinin böyle bi aşamasında böylesine her şeyi bozabilecek bir etkide bulunmak beni biraz tedirgin ediyor.

Benim aynı durumda olan bir arkadasim vardı.Biz başka bir arkadaşla bu durumu kendisine söyledik.Cunku evleneceklerdi.Ustelik aynı anda iki kişiyi idare ettiğini biliyorduk adamin.Uzulerek durumu izah ettik. biz kötü olan olduk.Bizden delil istedi.Kiz bizden küçüktü, ablası konumundaydik.Boyle bir şey uydurmayacagimizi bilir.Zorlasam delil de getirirdim ama ugrasmadim.Devam ediyorlar.Ben de kendisiyle görüşmüyorum.

Mustehak diyorum sadece..
Ben kendimce doğru olanı yaptım soylemesem içim içimi yerdi.Ha bundan sonra boyle bir şey yaşasam ne yaparım bilmiyorum bu olay çok huzursuz etmişti çünkü bizi

Kesinlikle bilmek isterdim. Daha önce idare eden kişi bunu tekrar yapabilir sonuçta. Evlenip, çocuğum Vs. olduktan sonra böyle bir şey yaşamaktansa evlenmeden one gerçekleri görmek isterdim

Karşı tarafı tam tanımıyorsunuz. Teşekkür ederim gerçeği paylaştığın için dicek kişi sayısı az olur genelde maalesef bu durumlarda..
Büyük ihtimal kıskandığını bozmak istediğini düşünecekler.
Hiç gerek yok bence. Açıklama yapmak zorunda değilsin. Bununla kendini yükümlü hissetme...
Sonradan nerden söyledim deyip sinir sahibi olcana. Hiç düşünme bence.

Fiziksel değilse duygusaldır, değilse fizikseldir. Aldatmanın aldatılmanın açıklaması yoktur. Ben affetmem allah affetsin

elbette ki kararımı etkilerdi. Ve evlenmezdim. Ama bir yanım da tüm nişan söz süreçlerini durdurup, ilişkimi bir gözden geçirmenin gerektiğini ve sevgilimin bana ve yaptığı eyleme karşı gerçek hislerini öğrenmemin gerektiğini söylerdi.

Ben aldatıldığımı bilmek isterdim ama eski flörtümün sevgilisi olduğunu öğrenince kimseyle muhattap olmadan kestirip attım. Şimdi nişanlanmışlar. Allah mesut etsin ne diyem. :KK70:

Kararımı etkiler asla evlenmezdim geçmiş diye birşey yok sevgiliyken yapan evlenince de yapar güvenemem zaten bi daha kuşku kalır içimde

Böyle bi adamla olmak istemezdim karşı tarafın bilmeye hakkı var gizliden söylemek lazım inanıp inanmamak ona kalmış nasılsa bigün gerçek yüzünü görecektir hayatı kararmasın.viyle şeylerde söyleyen hep suçlu olur o yüzden gizli yolla söyleyin.

Kesinlikle ayrılırdım aldatmanın fiZikseli duygusalı olmaz , aldatan adam doyumsuzdur ve doyumsuz birini ne kadar sevsen de ilgi göstersende hep aklı dışarda kalır çok tehlikeli bişey Allah kimseyi böyle insanlarla karşılaştırmasın.
Ve evet yaptıkları yapacaklarının teminatıdır her zman olur bu.
Ki bence ayrıldıktan başkasıyla olup ondan ayrılıncada geri dönen kişide affedilmemeli hani aldatmayı geçin bunun bile oluru yok.

Bilmek isterdim.
Öğrendiğim anda ayrılırdım.

Evli isem;
Yine bilmek isterdim.
10 tane çocuğum olsa yine ayrılırdım.

Neticede aldatılmak benim tarafımca asla affedilemez!.

Nişanlısının sizi ciddiye alma ihtimali çok düşük, elinizde delil yoksa. Ne yani sokaktan her geçene, bak siz sevgiliyken nişanlın benle de birlikteydi diyene ,inanalım mı. Hiç tanımadıgım elinde ispatı belgesi olmayan birine mi inanarım evelenecek kadar güvendiğim adama mı. İsimsiz bir şekilde söyleseniz bile bu ancak kızın nişanlısı üzerinde daha kontrollu olmasına neden olur. Kimse ispat yokken nişanlısından ayrılmaz. Bence ispatınız yoksa boşa zaman harcamayın isminiz ortaya çıkarsa kıskanç eski sevgiliden öteye gidemezsiniz. Adamın egosu da bir güzel okşanır istenen elde edilemeyen kıskanılan erkek olarak. Kızı bir hemcinsiniz olarak çok düşünüyorsanız ispat bulup ispatlarla konusun.

Söz-nişan dönemindesiniz.

Sevgililik döneminizin bir kısmında bir başkasıyla idare edilmişsiniz ve evlilik teklifi sonrasında partneriniz birilerinden duygusal taleplerde bulunmuş.

Eğer kararınızı etkileyecekse, fiziksel hiçbir şey olmamış.

Bu kişi artık geçmişte kalmış.

Yine de ihanete uğradığınızı bilmek ister miydiniz?

Bu evlilik kararınızı etkilemez, sizi yalnız üzer miydi? Bunu paylaşan kişiye kin duyar mıydınız?

Yoksa partnerinizin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır diye düşünüp, bu adımı atmak konusunda tedbir mi alırdınız?
Bilmek isterdim ve anında atardım nikahı. Ve belki de duygusal etkilenmeyi cinsellikten daha ağır bulurdum. Bir de ben au ana kadar bir kere aldatan kimseyi görmedim. Affedilen nasıl olsa affesiliyorum deyip tekrar yapıyor. Anlatana da kin duymam. Bilmem gerekenleri söylüyor nihayetinde. Ama kendimi kandıracaksam, gururumu ayaklar altına alacaksam tabii ki bunu bana anlatana görüşmek istemem. Ne de olsa nasıl rezil bir durumda kaldığımı bilen biri.

Back
X