• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığınızı bilmek ister miydiniz?

Haberdar olmak ister miydiniz?

• Hayır, istemezdim.

• Evet, isterdim.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aldatıldığını bilmek istemeyen kişiler gerçeklerle mücadele edebilcek güçlükte olmayan insanlar bence.
Şahsen ben aldatıldığımı bilmek isterdim.

Söz-nişan dönemindesiniz.

Sevgililik döneminizin bir kısmında bir başkasıyla idare edilmişsiniz ve evlilik teklifi sonrasında partneriniz birilerinden duygusal taleplerde bulunmuş.

Eğer kararınızı etkileyecekse, fiziksel hiçbir şey olmamış.

Bu kişi artık geçmişte kalmış.

Yine de ihanete uğradığınızı bilmek ister miydiniz?

Bu evlilik kararınızı etkilemez, sizi yalnız üzer miydi? Bunu paylaşan kişiye kin duyar mıydınız?

Yoksa partnerinizin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır diye düşünüp, bu adımı atmak konusunda tedbir mi alırdınız?
Bence bu durum kadınlık gururunu çok etkiler çok üzücü bişet bence birini gerçekten seversen onunla iyiysen başkasına bakmazsın şimdiden böyle yapıyorsa onunla nasıl evlilik yoluna çıkılırki evlenmek istemezdim

Kisa bir sure once ayni dueunda kaldim ve söylemedim . Cocuk basima bela olacak tipti. Simdi duydum Ayrılmışlar sebebini bilmiyorum.

Ama senin Cesaretin varsa kesinlikle soylemelisin.

Söz-nişan dönemindesiniz.

Sevgililik döneminizin bir kısmında bir başkasıyla idare edilmişsiniz ve evlilik teklifi sonrasında partneriniz birilerinden duygusal taleplerde bulunmuş.

Eğer kararınızı etkileyecekse, fiziksel hiçbir şey olmamış.

Bu kişi artık geçmişte kalmış.

Yine de ihanete uğradığınızı bilmek ister miydiniz?

Bu evlilik kararınızı etkilemez, sizi yalnız üzer miydi? Bunu paylaşan kişiye kin duyar mıydınız?

Yoksa partnerinizin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır diye düşünüp, bu adımı atmak konusunda tedbir mi alırdınız?
İsterdim. Ayrılırdım. O beni affedecek miydi? O affetsede ben affetmem.

Back
X